Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola11

odczucia po postinor duo

Polecane posty

WSZYSTKIM WAM ŻYCZE... Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, świąt SPOKOJNYCH ,WESOŁYCH oraz ZDROWYCH! MIDZENA---> wszystko bedzie dobrze z tym plamieniem róznie bywa... czekaj spokojnie na okres... napewno bedzie! Wesołych Świąt!

Gość Dyte
No to sie opiłam i dopiero doszłam do siebie hehehee wesolutkich swiat zycze !!!!

Gość radio
ja rowniez zycze wszystkim,ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I WESOŁYCH SWIAT.SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSKA;-);-)

Gość załamka totalna pomocy
ale zem sie najadla hehehe.. weslowych kochani świat i mokrego lanego;p;p

Gość radio
a widzisz??:-);-) i poco ten stres byl??:-) hehe gratuluje!!

Midziena gratuluje mowilam ze bedzie dobrze jak wziełaś te tabletki pozdrawiam:*

Gość moniczkaXD
witam mam problem kochalas sie dzisiaj z chlopakiem dotykal mnie po pipie.. nie mial wytryssku i poszlam od razu sie myc dookresu zostalo mi 3 dni:(( moge zajsc?? blagam o odpowiedz!!:((

Gość on17
dotykał cie po p... czy dotykał ci w p... bo to roznica!!

Gość moniczkaXD
po.. nawet nie w okolicach pochwy moze przez majteczki przec chwile:) ale tak to jedynie po ale ani chwili w srodku!!

Gość Lolka84
Kochane Dziewczęta :) Czytam Wasze opinie na temat Postinoru Duo i chciałam wtrącić swoje trzy grosze :) Otóż... niektóre z Was pytają czy po zażyciu Postinoru normalne jest plamienie, bóle brzucha, nudności lub całkowity brak objawów. Ja mam doświadczenie zarówno z Postinorem jak i z Escapelle. Zarówno po zażyciu jednej jak i drugiej czułam się rewelacyjnie! Na początku trochę mnie zaniepokoił ten brak skutków ubocznych, jednak mój ginekolog stwierdził, iż powinnam się cieszyć, ponieważ wskazuje to na mój silny organizm :) Natomiast moja przyjaciółka również była zmuszona zażyć Postinor i Escapelle, ale u niej wystąpiły wszystkie możliwe objawy. Po 1,5 godz. od zażycia tabletki biedulka wyglądała jak zwłoki człowieka. Także Moje Drogie, nie zamartwiajcie się tak! :) Po tych tabletkach zarówno wszystkie możliwe (podane w ulotce) objawy jak również ich brak, są możliwe! Pozdrawiam.

moniczka----ile ty masz lat?

Gość moniczkaXD
17 odpowi mi ktos??:(

Gość klaudia5765
Moniczka---> gwarantuje Ci ze mozesz byc spokojna. Mysle ze wszyscy się ze mną zgodzą:)

Gość Lolka84
moniczkaXD --> Normalna to Ty nie jesteś. 17 lat? Mój 3 letni pies jest mądrzejszy. Nie zaśmiecaj forum takimi badziewiami dziewczyno. Pozdrawiam.

Gość radio
moniczka!! ty sobie jaja robisz???juz po swietach...!!

Gość moniczkaXD
o co Wam chodzi chcialam sie upewnic:( czyli postinoru nie brac??

Gość on17
moniczka - nie bylo spermy nie bylo wlozenia czegokolwiek do srodka. chyba nie musisz brac tabletekzaznaczam CHYBA. pozdrawiam

Gość radio
MONICZKA jezeli bylo tak jak napisalas,to poco ci tabletki??? jezeli masz z tym duzy problem i niewiesz co zrobic to idz do lekarza opowiedz mu jak to bylo i on ci powie co masz robic.my nie jestesmy lekarzami:-):-) pozdrawiam

oj Moniczka---> nie chce byc nie przyjemna bo wiem ze masz dopiero te 17 lat i w tewnych kwestiach mozesz byc jeszczenie do informowana (chociaz mom zdaniem jzu powinnas i to doawno..) ale nie mam mozliwosci zebys zaszla wciaze jak sie obawiasz to idz do ginekologa .... on Ci wszytko wytlumaczy i powie... pozdrawiam

a poza tym moniko nikt Ci nie kazal sie kochac w takim wieku... może i przesadzam ale czy bys poniosla z tego jakies konsekwencje?? chcialbys byc bardzo mloda mama..?? bo mi sie wydaj ze razczej nie prawda...?? ja wiem ze to rajcuje ahh seks itd... ale jak juz sie zdecydowalas na taki krok w zyciu to musisz byc odpowiedzialan za swoje czyny i postepowania a wydaj mi sie ze w Tobie nie ma za grosz odpowiedzialnosci....

Gość moniczkaXD
sluchjciechyba zasza pewna nie scislosc on mi tego nie robil palcemy tylko sowimXD ale sie ciesze ze nic nie bedze:} czekam teraz na okres pozdrowiam i dziekuje

Gość radio
heh to ja juz nie rozumiem czym on ci to robil..:-);-) pozdrawiam

Gość moniczkaXD
jejku swoim przrodzeniem a nie palcem :PP ale nie dotknal pochwy:PP i nie mail wytrysku

to nie bedzie ciazy......... jak nic nie dotknol... pomyslll dziewczyno...

Gość Marcin9204
dotykal mnie jedynie po lechtaczce.. ale po pocwie nie:( tak to bylo i sie zetknal tam z moim sluzem:(

Gość moniczkaXD
dotykal mnie jedynie po lechtaczce.. ale po pocwie nie tak to bylo i sie zetknal tam z moim sluzem sorki tamto to nick brata;/

Gość radio
to nie bedziesz w ciazy:-) on ci nie tlumaczyl ze od tego sie nie zachodzi?? czy tez wystaszony ze zrobil ci dziecko?? nie martw sie,bo niemasz czym:-)

Gość andziara_m
cześć, słuchajcie mam pytanie, wzięłam postinor w dniu kiedy teoretycznie powinnam dostać okres, myslicie że to zadziała i kiedy moge spodziewac sie efektów?