Kulfon 3542 Napisano Maj 12, 2021 7 minut temu, robięjaklubię napisał: Prawo weta jest zawsze A nie slyszalas o tym, ze gwalt jest nie tylko wtedy, gdy kobieta mowi "nie", ale takze wtedy, gdy nie powiedziala"tak"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 12, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: A nie slyszalas o tym, ze gwalt jest nie tylko wtedy, gdy kobieta mowi "nie", ale takze wtedy, gdy nie powiedziala"tak"? A jak kobieta nie traci czasu na słowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 12, 2021 22 minuty temu, robięjaklubię napisał: Rozmawiamy o uwodzeniu a nie o gwałcie. Z uwodzeniem jest tak samo. Jesli nie ma znaku, ze jest zainteresowana to lepiej ja zostawic. Molestowanie przestalo byc w modzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 12, 2021 5 godzin temu, seley napisał: oczekiwań Nie zakładaj nic, nie miej oczekiwań, daj rozwijać się relacji naturalnie. Po co jakieś czytanie sygnałów, odgadywanie zamiarów. Spędzaj miło z nią czas, bądź sobą, a resztą nie przejmuj się, samo wyjdzie z czasem. Okaże się jak i czy dogadujecie się, czy dobrze czujecie się w swoim towarzystwie, czy zaczynasz ją chociaż lubić. Nie można nic z góry zakładać, może okaże się dobrą koleżanką, może przyjaciółką, a może zostanie Twoją dziewczyną. Nie baw się we wróżkę Tamirę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 12, 2021 Przed chwilą, marinero napisał: A czy bylo tam cos o wymianie pism formalnych... z data i podpisem potwierdzonym przez 2 swiadkow ?:) Bardzo mi sie to spodobalo! Nareszcie! wiem jak sie rozmawia z kobietami ! Po cholere mi usmiech, szczerzeznie zebow, wibrpwanie glosem, przytulanie i zagladanie w oczy ..kiedy moge przyjsc z teczka pelna dokumentow i pismo-pismo!...pismo-pismo! i juz po 4 godzinach wymiany papierow wszystko wiadomo.Nie wspomnialas tylko aby zabrac tez Viagre.Po tych "umizgach" chyba nawet swistakowi na prerii juz by nie stanal Zwkle "tak" wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 12, 2021 6 minut temu, marinero napisał: Autorze postu! Nie zapomnij aby u drzwi zapytac czy twoja dziewczyna zgadza sie bys ja bzyknal?! Bedziesz mial plan wieczoru od razu na tacy Na kazdej nastepnej ranndce... o ile nastapi LOL nie zapomnij zadac tego zasadniczego pytania ! Twoje dziadkowate zarty sa zenujace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 12, 2021 24 minuty temu, robięjaklubię napisał: Pojechałabym do Ciechocinka, nigdy nie byłam, a tymczasem dalej na spotkaniach, ...ech Nic nie straciłaś, taki uzdrowiskowy skansenik. Są ciekawsze miejsca w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 12, 2021 7 minut temu, robięjaklubię napisał: Co ma być to będzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 12, 2021 12 godzin temu, marinero napisał: Ja kocham kobiety ! ale te 100% kobiece marinero zejdź z Janka i weź się ogarnij bo jak Cię wsadzą to mało oczytanych zostanie na wolności. Mam szczerą nadzieję ,że się nie myliłeś z tymi światami farmacji. Jak kochasz kobiety, to napisz co można zrobić poza przesłuchaniem i że klaruje się masło. Jak się ludzie umawiają na T to powinno być jasne ,że można planować pierdnąć a się zesrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 13, 2021 1 godzinę temu, marinero napisał: Wypowiedz nie na temat:) Patrz ramka ! Wypowiedz majaca wszelkie znamiona hejtu -atak na osobe a nie na argumenty autora Uwiesc dewotke-to do niebios droga Przestanie wowczas nudzic P.a.n.a B..og.a Nie każda kobieta to dewotka .Przestań czytać palcem, odpowiedziałam na temat .Miałam napisać ,że kiedyś było wiadomo po co się mężczyzna umawia z kobietą ,a teraz jakieś chore układy często.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach