Rapita 356 Napisano Grudzień 1, 2021 32 minuty temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratulacje dużo zdrówka dla Was 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rapita 356 Napisano Grudzień 1, 2021 53 minuty temu, Martuska napisał: Rapita na która masz wizytę jutro ? 8.30 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 1, 2021 37 minut temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Luna gratuluję z całego serca ! ❤ Czy już macie wybrane imię dla tego małego cudu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Grudzień 1, 2021 55 minut temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Zdrówka dla maleństwa i mamy 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 1, 2021 2 godziny temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratuluję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Grudzień 1, 2021 Dziewczyny pomocy. Od piątku mam robić testy owulacyjne, na ulotce napisane jest żeby nie robić z pierwszego moczu i o stałej porze dnia. Tylko że ja w piątek pracuję 4:45-12:45 a w sobotę i niedzielę 12:30-20:30.do domu z pracy jadę tak że 40 minut. Czy ja te testy mogę robić po godzinie 21 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Grudzień 1, 2021 11 minut temu, kaja356 napisał: Dziewczyny pomocy. Od piątku mam robić testy owulacyjne, na ulotce napisane jest żeby nie robić z pierwszego moczu i o stałej porze dnia. Tylko że ja w piątek pracuję 4:45-12:45 a w sobotę i niedzielę 12:30-20:30.do domu z pracy jadę tak że 40 minut. Czy ja te testy mogę robić po godzinie 21 ? Ja bym zrobiła w pt po pracy a w sb i ndz przed. Tu chodzi o mniej więcej o tej samej porze a nie musi być co do minuty ważne żeby mocz był mniej więcej podobnie rozcienczony. Nie od razu po piciu i nie po długim czasie bez picia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Grudzień 1, 2021 38 minut temu, kaja356 napisał: Dziewczyny pomocy. Od piątku mam robić testy owulacyjne, na ulotce napisane jest żeby nie robić z pierwszego moczu i o stałej porze dnia. Tylko że ja w piątek pracuję 4:45-12:45 a w sobotę i niedzielę 12:30-20:30.do domu z pracy jadę tak że 40 minut. Czy ja te testy mogę robić po godzinie 21 ? Można te testy robić wieczorem. Natomiast tak jak napisała AsiaWin możesz spróbować je robić mniej więcej o jednej porze około południa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Grudzień 1, 2021 31 minut temu, Jennn napisał: Można te testy robić wieczorem. Natomiast tak jak napisała AsiaWin możesz spróbować je robić mniej więcej o jednej porze około południa. dziękuję. tylko że po pracy to będzie o 14 , przed pracą o 11 zrobię w piątek po pracy , jak będzie pozytywny to mam zrobić zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków ....a mam ich cztery po lekach , po dwa w każdym jajniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoscMarta 87 Napisano Grudzień 1, 2021 6 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratulacje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Grudzień 1, 2021 6 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Super gratulacje i dużo zdrówka dla was 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marza 72 Napisano Grudzień 1, 2021 8 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratulacje! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gulia13 264 Napisano Grudzień 1, 2021 8 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Ale cudowna wiadomosc! Duzo duzo zdrowka dla Was 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 1, 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Martuska napisał: Luna gratuluję z całego serca ! ❤ Czy już macie wybrane imię dla tego małego cudu? Wiktoria nasze małe zwycięstwo (chociaż wstyd się przyznać ale tak się przyzwyczaiłam do mówienia 'Dziewczynka' ze w zasadzie tak się do niej zwracam ) Pamiętam że chwilę po mnie termin ma jeszcze jedna z nas czekam w najbliższych dniach na równie piękne informacje od Ciebie!!! Edytowano Grudzień 1, 2021 przez Luna_ 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Grudzień 1, 2021 9 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Wspaniała wiadomość. Tak waleczna kobieta zasługuje na to co najlepsze. Moje gratulacje i zdrówka dla Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia:)) 358 Napisano Grudzień 1, 2021 11 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratulacje ❤ dużo zdrówka dla was ❤ Jak się czujesz? Jak malutka? Jaka jest duża? Pochwal się ciocią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 1, 2021 1 godzinę temu, Luna_ napisał: Wiktoria nasze małe zwycięstwo (chociaż wstyd się przyznać ale tak się przyzwyczaiłam do mówienia 'Dziewczynka' ze w zasadzie tak się do niej zwracam ) Pamiętam że chwilę po mnie termin ma jeszcze jedna z nas czekam w najbliższych dniach na równie piękne informacje od Ciebie!!! Pięknie jeszcze raz gratulacje! Luna twoja historia na prawdę daje nadzieję. Dała mi siłę i wiarę. Dziękuję, że jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 2, 2021 1 godzinę temu, madzia:)) napisał: Gratulacje ❤ dużo zdrówka dla was ❤ Jak się czujesz? Jak malutka? Jaka jest duża? Pochwal się ciocią Malutka jest naprawdę malutka bo ok. 2700 i 51cm. Kruszynka taka mniejsza niż laleczka ale przeurocza na razie łaskawa bo nie płacze ze dwa razy przez chwilkę tak pomarudziła ale jeszcze prawdziwego krzyku nie było próbuje też grzecznie jeść Ja się czuję psychicznie super a fizycznie to byłoby ekstra gdyby nie to że byłam cięta i 'tam' mnie boli mega mam nadzieję że to kilka dni i chociaż troszkę przejdzie 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 2, 2021 4 godziny temu, Luna_ napisał: Malutka jest naprawdę malutka bo ok. 2700 i 51cm. Kruszynka taka mniejsza niż laleczka ale przeurocza na razie łaskawa bo nie płacze ze dwa razy przez chwilkę tak pomarudziła ale jeszcze prawdziwego krzyku nie było próbuje też grzecznie jeść Ja się czuję psychicznie super a fizycznie to byłoby ekstra gdyby nie to że byłam cięta i 'tam' mnie boli mega mam nadzieję że to kilka dni i chociaż troszkę przejdzie To będą dla Was najpiękniejsze święta i najlepszy nowy rok Jeszcze raz gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Grudzień 2, 2021 Cześć dziewczyny, na początku chciałam powiedzieć ze trzymam mocno za was kciuki za spełnienie waszych marzeń od roku staram sie o dziecko, ewidentnie mamy problem z nasieniem, wiem ze macie bardzo duza wiedzie na temat różnych badan i zwracam sie do was z pytaniem. Zrobiliśmy badanie MSOME i fragmentacje DNA, z pierwszego badania wyszlo nam ze nie mamy w ogole plemników z klasy I i tylko 1% plemników z klasy II dodatkowo Fragmentacja wyszła powyżej normy (33% - dopuszczalne 15% ) i zastanawiam czy mamy szanse na "zdrowe" dziecko ? Klinika proponuje abyśmy podeszli do inseminacji do marca walczymy jeszcze o naturalna ciaze jezeli sie nie uda to podejdziemy do inseminacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwia_wawa 49 Napisano Grudzień 2, 2021 20 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Super, gratuluję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwia_wawa 49 Napisano Grudzień 2, 2021 Dnia 1.12.2021 o 09:01, Olika napisał: Dziewczyny mam pytanie o transfer sztuczny , w którym mniej więcej dniu miałyście ? Na razie spóźnia mi się okres bo już 36 dc , ale u mnie to normalne i już wgl stresuje się , ze wszystko się przesunie w czasie , a mam obowiązkowy wyjazd służbowy 20grudnia , który dotyczy premii wiec nie mogę go ominąć Ja miałam w 14 dc, 2x 15 dc i w 21 dc. Ten ostatni był po badaniu okna implantacyjnego i chyba dlatego później. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Grudzień 2, 2021 20 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Gratuluje i życzę zdrówka dla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Grudzień 2, 2021 11 godzin temu, Luna_ napisał: Wiktoria nasze małe zwycięstwo (chociaż wstyd się przyznać ale tak się przyzwyczaiłam do mówienia 'Dziewczynka' ze w zasadzie tak się do niej zwracam ) Pamiętam że chwilę po mnie termin ma jeszcze jedna z nas czekam w najbliższych dniach na równie piękne informacje od Ciebie!!! Tak ja w poniedziałek rano mam stawić się w szpitalu. już tak blisko a wlecze się ten tydzień strasznie byle do poniedziałku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała.Mi 57 Napisano Grudzień 2, 2021 20 godzin temu, Luna_ napisał: O napisaniu tego posta marzyłam kilka lat. Jestem mamą dziś o 4 na świat przyszło moje najważniejsze Marzenie 🥰 Nie poddawajcie się! 2 punkcje 5 transferów 3 razy beta 0 Grudzień 2019 - poronienie 8tc Grudzień 2020 - poronienie 12tc Grudzień 2021 - zdrowa Córka Luna_ cudowna wiadomość! Tak się cieszę! Jesteś fantastycznym przykładem na to, że warto walczyć i mieć nadzieję! Dużo zdrowia dla Ciebie i Córeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Grudzień 2, 2021 @mala.mi daj znać jak już będziesz po USG. Na pewno wszystko będzie dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Grudzień 2, 2021 Dnia 30.11.2021 o 07:31, bambisaur napisał: Hej dziewczyny, jutro mam punkcję o 8:40, a wczoraj zapomniałam wziąć ostatniej luteiny podjęzykowej przed snem. Wzięłam ją rano (o 6) i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie powinnam była sobie jej po prostu odpuścić. Czy wszystko zepsułam? Udało się zrobić punkcje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 2, 2021 Rapita jak tam???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 2, 2021 2 godziny temu, Madziac napisał: Tak ja w poniedziałek rano mam stawić się w szpitalu. już tak blisko a wlecze się ten tydzień strasznie byle do poniedziałku No to kciuki na poniedziałek zarezerwowane końcówka się mega wlecze ale z drugiej strony masz jeszcze akurat pare dni na relax i zebranie energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Grudzień 2, 2021 4 godziny temu, spelniajac_marzenia napisał: Cześć dziewczyny, na początku chciałam powiedzieć ze trzymam mocno za was kciuki za spełnienie waszych marzeń od roku staram sie o dziecko, ewidentnie mamy problem z nasieniem, wiem ze macie bardzo duza wiedzie na temat różnych badan i zwracam sie do was z pytaniem. Zrobiliśmy badanie MSOME i fragmentacje DNA, z pierwszego badania wyszlo nam ze nie mamy w ogole plemników z klasy I i tylko 1% plemników z klasy II dodatkowo Fragmentacja wyszła powyżej normy (33% - dopuszczalne 15% ) i zastanawiam czy mamy szanse na "zdrowe" dziecko ? Klinika proponuje abyśmy podeszli do inseminacji do marca walczymy jeszcze o naturalna ciaze jezeli sie nie uda to podejdziemy do inseminacji. Witamy w naszym wątku. Podczytuję też ten na którym jesteś. Trzymam kciuki za owocne starania. Co do pytania to nie pomogę bo u nas z nasieniem nie ma problemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach