Sowa z Mazur 356 Napisano wtorek o 14:08 8 godzin temu, biednakicia napisał: W UK pewnie dalej tak chodzą... Ja generalnie jestem za tym, żeby nawet babcie 80 lat sobie chodziły w uggsach i legginsach, jeśli to je uszczęśliwia, ale Wera to jest jednego dnia Beth z Yellowstone, drugiego hot momma z hamerykańskiej upper class, trzeciego bejzik bicz, czwartego studenciarą w skierach daleko za kostkę, a piątego gwiazdą filmową w kamuflażu. Ostatnie 2 dni odpoczywa. A gdzie stylizacja na Marilyn Monroe? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 900 Napisano wtorek o 14:09 Nie ma apetytu ale przy 2 porcjach żarcia darmowa dostawa. A jak wiemy grosz do grosza i będzie grubosza hahahhah 1 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 925 Napisano wtorek o 14:48 38 minut temu, ciekawska666 napisał: Nie ma apetytu ale przy 2 porcjach żarcia darmowa dostawa. A jak wiemy grosz do grosza i będzie grubosza hahahhah Jabba3131 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7348 Napisano wtorek o 15:28 37 minut temu, Kingeczka napisał: Jabba3131 Siwa jak coś je - ma wtedy takie zaciśnięte/rozciągnięte usta od ucha do ucha - jak Jabba. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 18:20 4 godziny temu, Sowa z Mazur napisał: A gdzie stylizacja na Marilyn Monroe? Jeszcze zapomniałam o looku a la: mormon wife, amerykańska tiktokerka, clean girl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 18:23 4 godziny temu, ciekawska666 napisał: Dżiżas jeszcze zakolak i białe ,ubłocona kozaczki. Dla mnie też niech sobie chodzi jak chce ja jestem starsza niż ona i też nie lubię stylu "na babcię" Tylko niech nie dorabia do tego ideologii od czapy jak to blekota potrafi. Dawać jej łysego z siłki. Ale by podskoczyły wyświetlenia. Góra 30 letniego..... Widzisz blekota kochają Cię larwiątka chcą dla Ciebie tak jak ty dla innych, wszystkiego co najlepsze. Przyszły współlokator nie będzie się nudził, codziennie będzie poznawał nową osobowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 356 Napisano wtorek o 18:34 Przed chwilą, biednakicia napisał: Jeszcze zapomniałam o looku a la: mormon wife, amerykańska tiktokerka, clean girl. I "Lodzia z Monopola" 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 356 Napisano wtorek o 18:37 Przed chwilą, biednakicia napisał: Przyszły współlokator nie będzie się nudził, codziennie będzie poznawał nową osobowość. Dosłownie Świat według Kiepskich i odc. "Zaczadzony umysł" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 596 Napisano wtorek o 18:46 24 minuty temu, biednakicia napisał: Jeszcze zapomniałam o looku a la: mormon wife, amerykańska tiktokerka, clean girl. Cool babcie z Nowego Jorku oraz prawdziwy old mani, czyli rozciągnięte t shirty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 19:29 43 minuty temu, gdzierower napisał: Cool babcie z Nowego Jorku oraz prawdziwy old mani, czyli rozciągnięte t shirty Ooo własnie, jeszcze old mani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7348 Napisano wtorek o 19:33 2 minuty temu, gdzierower napisał: Cool babcie z Nowego Jorku oraz prawdziwy old mani, czyli rozciągnięte t shirty Dla mnie to pospolita dzidzia-piernik. Baba po czterdziestce, która mentalnie jest ośmiolatką. Dzieci w tym wieku ubierają się bez ładu i składu, nie lubią się myć, lubią maskotki, kolorowe pisaki, breloczki, dresy z napisami. To, co jest urocze u dziewczynek w drugiej klasie podstawówki, u Siwej jest żałosne. 5 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 20:11 Jakby wera jakimś cudem założyła marynarkę, to by gadała: ej, wyglądam jak taka kobieta sukcesu z amerykańskiego biura z lat 80., no nie? 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 20:15 Larwy drogie - polecacie suszarkę Dysona? Tzn. wiem, że wszyscy tu som biedni i ich ne staC, ale może wam koleżanki bogate mówiły czy coś... 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 363 Napisano wtorek o 20:18 4 godziny temu, Dobra _Dusza napisał: Siwa jak coś je - ma wtedy takie zaciśnięte/rozciągnięte usta od ucha do ucha - jak Jabba. Żeby jej żarcie po bokach nie wylatywało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1954 Napisano wtorek o 20:21 Coś ciekawego na lajwie się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafej 1722 Napisano wtorek o 20:35 (edytowany) 21 minut temu, biednakicia napisał: Larwy drogie - polecacie suszarkę Dysona? Tzn. wiem, że wszyscy tu som biedni i ich ne staC, ale może wam koleżanki bogate mówiły czy coś... A chcesz kręcić te loki/fale? Jak masz proste włosy, takie typowo gładkie proste naturalnie, bez jakiejkolwiek tendencji do falowania się, to jest ryzyko, że Ci się nie utrzyma ta stylizacja. U mnie nawet z piankami, lakierem, efekt zanim się ubrałam do wyjścia klapnął. Jako suszarka, szczotka spoko, bo mocna i robi swoje szybko, ale szczerze - to używam Philipsa za 190,- i tak samo dobrze. „Jak Cię stać, to sobie kup, ale mnie nie słuchaj, mnie nie musisz wierzyć, wygoogluj sobe” *edit* chyba, że nie pytałaś serio, tylko zacytowałaś Cesarzową z lajva, moze tam pytała o Dysona, to sorrki za offtop. Nie mam czasu oglądać, bo „tyle se dzeje”. Edytowano wtorek o 20:37 przez Kafej 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6493 Napisano wtorek o 20:36 19 minut temu, biednakicia napisał: Larwy drogie - polecacie suszarkę Dysona? Tzn. wiem, że wszyscy tu som biedni i ich ne staC, ale może wam koleżanki bogate mówiły czy coś... Testowałam, wg mnie jest trochę za ciężka. Na plus - bardzo cicha. Suszy jak każda inna dobra suszarka, nie zauwazyłam efektu wow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 34 Napisano wtorek o 20:37 Przypomnijmy żydowską metodę nie tyle dochodzenia do prawdy – bo o żadnym dochodzeniu do prawdy mowy tutaj być nie może – tylko o żydowskim sposobie dyskutowania. Znakomitą ilustrację mamy w „Dziejach Apostolskich”, gdzie czytamy, jak to niektórzy z synagogi zwanej synagogą Libertynów i Cyrenejczyków i Aleksandryjczyków, wystąpili do rozprawy ze Szczepanem. Ponieważ jednak nie mogli sprostać przedstawianym przezeń argumentom, to „zawrzały gniewem ich serca”, a następnie „podnieśli wielki krzyk i rzucili się na niego wszyscy razem”, a następnie ukamienowali. Nie inaczej dyskutuje dzisiaj ze swoimi przeciwnikami żydowska gazeta dla Polaków pod redakcją pana red. Adama Michnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2519 Napisano wtorek o 20:38 2 minuty temu, Kafej napisał: A chcesz kręcić te loki/fale? Jak masz proste włosy, takie typowo gładkie proste naturalnie, bez jakiejkolwiek tendencji do falowania się, to jest ryzyko, że Ci się nie utrzyma ta stylizacja. U mnie nawet z piankami, lakierem, efekt zanim się ubrałam do wyjścia klapnął. Jako suszarka, szczotka spoko, bo mocna i robi swoje szybko, ale szczerze - to używam Philipsa za 190,- i tak samo dobrze. „Jak Cię stać, to sobie kup, ale mnie nie słuchaj, mnie nie musisz wierzyć, wygoogluj sobe” *edit* chyba, że nie pytałaś serio, tylko zacytowałaś Cesarzową z lajva, moze tam pytała o Dysona, to sorrki za offtop. Nie ma mnie na lajwie bo „tyle se dzeje” Pytałam serio, dla siebie mam proste, ale nie chcę kręcić, czy nie wiadomo jak stylizować, po prostu mam baaardzo długie włosy i chodzi mi o to, żeby sie nie niszczyły itd. No i lubię gadżety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 356 Napisano wtorek o 20:39 A jednak przewidziałam, że kupi kombinezon na to kurtkę i będzie wychodzić z psami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2545 Napisano wtorek o 20:42 23 minuty temu, biednakicia napisał: Larwy drogie - polecacie suszarkę Dysona? Tzn. wiem, że wszyscy tu som biedni i ich ne staC, ale może wam koleżanki bogate mówiły czy coś... Z dysona to tylko odkurzacz pionowy mogę polecić, tylko na niego było mnie i przemocowca staC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1954 Napisano wtorek o 20:44 Weszłam na lajwa akurat jak znów mówiła o krótkim peni.sie Tomka. A te jej prymitywne fanatyczki zachwycone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1108 Napisano wtorek o 20:48 3 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Weszłam na lajwa akurat jak znów mówiła o krótkim peni.sie Tomka. A te jej prymitywne fanatyczki zachwycone. To jest chore... Ma obsesje i nigdy nie da tym biednym centymetrom spokoju. Bardzo prymitywna baba 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_rąsia 1269 Napisano wtorek o 21:14 25 minut temu, MONIKA napisał: To jest chore... Ma obsesje i nigdy nie da tym biednym centymetrom spokoju. Bardzo prymitywna baba tęskni za tym, co straciła bezpowrotnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 772 Napisano wtorek o 21:20 27 minut temu, PandaCzerowna napisał: Weszłam na lajwa akurat jak znów mówiła o krótkim peni.sie Tomka. A te jej prymitywne fanatyczki zachwycone. Ja trafiłam jak mówiła, że zabrał koc, za który ona zapłaciła i uwaga wziął go żeby mieć pamiątkę po ich związku . Czyli Leon zabrał sztućce, noże, krzesła i koc. Siwa, by się nigdy nie wypłaciła za to co przeżarła za jego pieniądze, skoro on płacił za zakupy żywnościowe. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2545 Napisano wtorek o 21:25 39 minut temu, PandaCzerowna napisał: Weszłam na lajwa akurat jak znów mówiła o krótkim peni.sie Tomka. A te jej prymitywne fanatyczki zachwycone. Ileż można jechać na małym byłego przemocowca? Siwa to już nudne jest, może teraz o twojej jaskini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ivetka 463 Napisano wtorek o 21:26 (edytowany) Najwyraźniej nie poszło jej z nowym kandydatem na bakłażana. Dlatego teraz pluje jadem. Jest przewidywalna do bólu Edytowano wtorek o 21:27 przez Ivetka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2545 Napisano wtorek o 21:32 (edytowany) 18 minut temu, stara_rąsia napisał: tęskni za tym, co straciła bezpowrotnie Niby 6 cm a jednak brakuje siwej tej odrobiny radości. Edytowano wtorek o 21:33 przez evoiva 1 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2545 Napisano wtorek o 21:32 (edytowany) . Edytowano wtorek o 21:32 przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 925 Napisano wtorek o 21:45 12 minut temu, evoiva napisał: Niby 6 cm a jednak brakuje siwej tej odrobiny radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach