ciekawska666 900 Napisano niedziela o 20:37 Nie chcę tego oglądać na miniaturce ta łapa przy gębie. To zapowiada jeszcze gorszy wysrywek niż normalnie. A nie wróć gorzej już być nie może. Dawaj belkota nam smaczki jak szczurką. Jakiś wypięty tyłek, nowa zajawka z hobby. Może 2 edycja na rurze czy lepienie garnków. A może jednak wpadł kurier a nie tylko odbiór z maszyny paczek. To wszystko już było. Jestem chuda, jestem gruba, jestem mądra, jestem głupia. Nudy ,nudy panie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 355 Napisano niedziela o 21:47 Lola - chora łapa, powinna schudnąć. Co robi pani? Nosi na rękach, smaczki kilka razy dziennie za byle pierdnięcie, steki z frajera. Jak na takiego psa 290g utyć (a miała schudnąć) to sporo. Czekam na rolki ze smarowania lolowego odbytu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 355 Napisano niedziela o 21:49 Przed chwilą, ciekawska666 napisał: Nie chcę tego oglądać na miniaturce ta łapa przy gębie. To zapowiada jeszcze gorszy wysrywek niż normalnie. A nie wróć gorzej już być nie może. Dawaj belkota nam smaczki jak szczurką. Jakiś wypięty tyłek, nowa zajawka z hobby. Może 2 edycja na rurze czy lepienie garnków. A może jednak wpadł kurier a nie tylko odbiór z maszyny paczek. To wszystko już było. Jestem chuda, jestem gruba, jestem mądra, jestem głupia. Nudy ,nudy panie. Niech się zapisze na balet dla dorosłych lub chociaż "zdrowy kręgosłup". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 595 Napisano niedziela o 21:55 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Jeden pies przejedzony a drugi przez lek przed pierwszym wiecznie głodny ape pańcia na behswioryste gracza nie wyda. O dziwo piszcie mi jak to zmienić Nie wyda to jedno, ale drugie że nikt jej nie będzie pouczał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 772 Napisano niedziela o 23:06 Odpaliłam wysryw, ale pierwsze 5 minut gadania o pryszczu mnie zniechęciło. Może jutro zrobię drugie podejście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1086 Napisano niedziela o 23:23 Czy wy widziałUście jej kabinę i deszczowni ile trzeba nie sprzątać łazienki żeby ją tak zapuścić - dwa miesiące ? Trzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 171 Napisano niedziela o 23:24 Przed chwilą, Zniesmaczony 2 napisał: Czy wy widziałUście jej kabinę i deszczowni ile trzeba nie sprzątać łazienki żeby ją tak zapuścić - dwa miesiące ? Trzy Która minuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1086 Napisano niedziela o 23:25 16:20 I dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano niedziela o 23:29 5 minut temu, Zniesmaczony 2 napisał: Czy wy widziałUście jej kabinę i deszczowni ile trzeba nie sprzątać łazienki żeby ją tak zapuścić - dwa miesiące ? Trzy Pewnie z pół roku, przed Mazurami ostatni raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiew 1759 Napisano poniedziałek o 01:26 Ałtfit do prajmaniejgo to złoto. Albo old mani. Wg.autorki to jednak amerykańska bejzik bicz, której brakuje już tylko kubka starbaksa. Ne wem, obstawiałbym, że brakuje tu raczej siódmej klepki bądź minimalnego poczucia estetyki, ale co ja tam wiem, jestem tylko Larwą w kurtce dla biednych ludzy. Moja jednak z łatwością se zapina i nie jest uwalona podkładem na kołnierzu, czego nie można powiedzieć o kurtce naszej Pedantki 10/10 łamanej na Bejzik Bicz from Ameryka. Polecam zobaczyC stylowkę, bo nyc tam nie pasuje, a jednak robi takie wrażenie, że ŁOŁ. Rzut okiem na kabinę oraz deszczownicę też MEGA. Człowiek z miejsca czuje się jak czyścioch i pani domu stulecia. Smaczek: w niedawnym wywodzie było o tym, jak to mało zjada, że 4 kanapki to już rozpusta i że nigdy nie może zjeść całej pizzy. Dzysaj pokazując pizzę z pizzy hut: kiedyś zjadłam takie dwie na spokojnie. Dalej nie dałam rady 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 126 Napisano poniedziałek o 08:33 (edytowany) 10 godzin temu, Sowa z Mazur napisał: Niech się zapisze na balet dla dorosłych lub chociaż "zdrowy kręgosłup". Balet dla dorosłych! Łysa dajesz. Akurat z jej koordynacją ruchowa, zmysłowością to będzie arcydzieło na miarę tego pokazu przy rurze. Czekamy. Jak podejdzie do tego jak do tańca na rurze to na 1 zajęcia kupi pointy i paczke- będzie słoń, który uciekł z cyrku, przebieraniec w stroju baletnicy. Edytowano poniedziałek o 08:34 przez Olejrycynowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2195 Napisano poniedziałek o 08:53 Szusza założyła starą kurtkę, która już się nie dopina i będzie co chwilę gladzić się po wystający maciusiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 355 Napisano poniedziałek o 08:56 (edytowany) Przed chwilą, Olejrycynowy napisał: Balet dla dorosłych! Łysa dajesz. Akurat z jej koordynacją ruchowa, zmysłowością to będzie arcydzieło na miarę tego pokazu przy rurze. Czekamy. Jak podejdzie do tego jak do tańca na rurze to na 1 zajęcia kupi pointy i paczke- będzie słoń, który uciekł z cyrku, przebieraniec w stroju baletnicy. Ale jakie wyzwanie. Kto wie, może akurat by tej gracjl nabrała. A i tak by rzuciła przez chorą kostę i śrubki w nodze (zwykle jak przeszkadza to trzeba usunąć/wymienić). Tylko słabe tłumaczenie kiedy nawet dziewczyny z protezą tańczą towarzyskie. Edytowano poniedziałek o 08:57 przez Sowa z Mazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 355 Napisano poniedziałek o 09:04 Przed chwilą, Wsedno napisał: Szusza założyła starą kurtkę, która już się nie dopina i będzie co chwilę gladzić się po wystający maciusiu Ale w dżiny sprzed 3 lat wlazła tylko boczki wyszły ja w weekend weszłam w kurtkę sprzed 3 lat kiedy była nieco ciasna w zadku a teraz wisi i mogę w niej siedzieć Polecam jej kupić męską lub dla ciężarnych. To samo spodnie. Regulacja w brzuchu dzięki taśmie. Przy nadwadze to nie jest takie głupie i będzie dobrze wyglądać. A nie boczki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2195 Napisano poniedziałek o 09:11 Na temu są takie guziki że sprężyną do za ciasnych spodni 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5959 Napisano poniedziałek o 09:33 15 godzin temu, Busz3131 napisał: Wielka opowiesc o wizyce w prajmanim: 58:10 planowala, 58:22 nie planowala. Cekawe co ona ma zamiast mUzgu, chusteczke jednorazowom? Zamiast mózgu ma air fryera - każda myśl, zanim się wykluje, zostaje zgrillowana 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 212 Napisano poniedziałek o 09:36 10 godzin temu, Zniesmaczony 2 napisał: Czy wy widziałUście jej kabinę i deszczowni ile trzeba nie sprzątać łazienki żeby ją tak zapuścić - dwa miesiące ? Trzy No żeby tak zapuścić deszczownię to ja obstawiam raczej lata niż miesiące. Owszem kamień może powstać dość szybko ale ten już nabrał takich kolorów że już się tam porządny proces ewolucyjny zaczął 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2769 Napisano poniedziałek o 09:37 Zaklada za male spodnie, obcisla bluzke, ktora uwydadnia boczki i bebzol. Widac, ze zle sie w tym czuje, bo co chwile zaslania brzuch, ale opowiada bajke, ze jest ok. Gdzie sens i logika? Łiś mi lak. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2769 Napisano poniedziałek o 09:58 (edytowany) Zlatan ma wielki dar, oryginalne rzeczy wyglondajom na niej jak tanie podroby. Edytowano poniedziałek o 09:58 przez Busz3131 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joybits 44 Napisano poniedziałek o 10:09 Wczoraj na live ktoś jej napisał, że widział ją na żywo i w rzeczywistości jest dużo grubsza niż na filmach, więc pewnie stosuje filtry. Przeczytała ten komentarz i obśmiała. Do obrony ruszyły też wierne fanki. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2195 Napisano poniedziałek o 10:12 34 minuty temu, Oli90 napisał: No żeby tak zapuścić deszczownię to ja obstawiam raczej lata niż miesiące. Owszem kamień może powstać dość szybko ale ten już nabrał takich kolorów że już się tam porządny proces ewolucyjny zaczął Ona kiedyś już pokazywała zasyfioną deszczownicę, wydaje mi się, że próbowała ją wtedy nawet myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2518 Napisano poniedziałek o 10:28 49 minut temu, Busz3131 napisał: Zaklada za male spodnie, obcisla bluzke, ktora uwydadnia boczki i bebzol. Widac, ze zle sie w tym czuje, bo co chwile zaslania brzuch, ale opowiada bajke, ze jest ok. Gdzie sens i logika? Łiś mi lak. Prościej wy....ć za małe/ za duże ubrania i ubierać się zgodnie ze swoim rozmiarem. Ale jak sie ze skąpstwa trzyma wszystko i sie nie wie, co się ma, to tak wychodzi. No sory, wbrew temu co tu piszecie, to nie wierzę, że każda jest zadbaną jędrną modelką. Nosisz 44, to kup se bluzkę 44/46 i nie będzie podkreślać bebzona. A nie pakuj się w 38, bo się nie może zmarnować. ...ka. I potem cały dzień się stresować, że bluzka podjeżdża i kurtki nie można zapiąć. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano poniedziałek o 10:31 Wczoraj na lajwie ktoś się zapytał czy przedłużała kiedyś włosy, odpowiedziała broń boże. Może akurat w jej wypadku np. takie zagęszczenie by się przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2535 Napisano poniedziałek o 10:45 28 minut temu, Wsedno napisał: Ona kiedyś już pokazywała zasyfioną deszczownicę, wydaje mi się, że próbowała ją wtedy nawet myć Tak była akcja w tym roku z czyszczenia deszczownicy i szyby kabiny, ale chyba za słaba chemia była. Nie staC jej na filtr przy głównym ujęciu, skoro ma taką wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano poniedziałek o 10:53 Pawełki zrobiły się płynne, czy to nie cud paczkomatowy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 720 Napisano poniedziałek o 10:56 Szusz ja ci tu odpowiem, bo ta twoja manipulacja troszkę ci nie wyszła zdecydowanie kokieteria ci daje słabe efekty. Nie chodzi o to, że nie robisz makijażu. Tylko jesteś brudasem. Widziałaś w tym vlogu jaki masz smalec na głowie. Chodzisz w pidżamie, śpisz, jesz, wychodzisz na zewnątrz. Zbierasz ten kurz, syf, pył, sierść, a potem idziesz w tym spać. W domu nie masz bałaganu tylko syf. I nawet UJ z tym tylko ty nagrywasz to "real life". A potem się dziwisz, że ktoś to komentuje łoł 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2195 Napisano poniedziałek o 11:08 36 minut temu, biednakicia napisał: Prościej wy....ć za małe/ za duże ubrania i ubierać się zgodnie ze swoim rozmiarem. Ale jak sie ze skąpstwa trzyma wszystko i sie nie wie, co się ma, to tak wychodzi. No sory, wbrew temu co tu piszecie, to nie wierzę, że każda jest zadbaną jędrną modelką. Nosisz 44, to kup se bluzkę 44/46 i nie będzie podkreślać bebzona. A nie pakuj się w 38, bo się nie może zmarnować. ...ka. I potem cały dzień się stresować, że bluzka podjeżdża i kurtki nie można zapiąć. Jak rozmiar się zmienia bezpowrotnie, to faktycznie nie ma sensu trzymać szafy pełnej za malych rzeczy, przez 5-10 lat. Ale z drugiej strony, jak wszystko robi się za małe, to jest sygnał ostrzegawczy. A przynajmniej powinien być. Bo żadna sztuka kupować co raz to większe ubrania. A później zdziwienie - skąd mi się wzięło 30 kg na plusie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2518 Napisano poniedziałek o 11:15 5 minut temu, Wsedno napisał: Jak rozmiar się zmienia bezpowrotnie, to faktycznie nie ma sensu trzymać szafy pełnej za malych rzeczy, przez 5-10 lat. Ale z drugiej strony, jak wszystko robi się za małe, to jest sygnał ostrzegawczy. A przynajmniej powinien być. Bo żadna sztuka kupować co raz to większe ubrania. A później zdziwienie - skąd mi się wzięło 30 kg na plusie No tak, ale człowiek w pewnym wieku powinien siebie znać. Ona może faktycznie nie ma samorefleksji. Jak nie ćwiczy od lat, to wątpie by teraz zaczęła. O diecie to najlepiej jej wychodzi gadanie, co odstawiła itd. a potem sie okazuje, że co vlog to 'wyjątki'. No ale dla mnie to może chodzić w rozmiarze 36 cały czas i rżnąć głupa do kamery i naciągać te ubrania. Waga wagą, ale tzytzki wiszące do pasa bez stanika to już jest dramat na jej własne życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 720 Napisano poniedziałek o 11:36 Powiedzcie mi, czy można mieć bardziej nasr*ane do głowy i pytać się obcych ludzi żeby jej kupili czekoladę w Dubaju i jej przywieźli???? Ja rozumiem prosić o kupno jakiegoś leku niedostępnego w Polsce lub 10 razy droższego, ale czekoladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6478 Napisano poniedziałek o 11:40 22 minuty temu, biednakicia napisał: No tak, ale człowiek w pewnym wieku powinien siebie znać. Ona może faktycznie nie ma samorefleksji. Jak nie ćwiczy od lat, to wątpie by teraz zaczęła. O diecie to najlepiej jej wychodzi gadanie, co odstawiła itd. a potem sie okazuje, że co vlog to 'wyjątki'. No ale dla mnie to może chodzić w rozmiarze 36 cały czas i rżnąć głupa do kamery i naciągać te ubrania. Waga wagą, ale tzytzki wiszące do pasa bez stanika to już jest dramat na jej własne życzenie. Może? Ona nie ma żadnej autorefleksji, broni się przed nią wszystkimi kończynami z bardzo prostego powodu - podświadomie czuje, że zaprowadziłaby ją do bardzo przykrych wniosków. Ona tego nie chce, nie udźignęłaby, musiałaby "stanąć w prawdzie" i ruszyć tyłek do pracy nad sobą. Nie ma na to szans. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach