Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przydałoby się zamoczenie znowu tego łba w misce z wodą i lodem, to może te dwa tictaki pod kopułą zaczną ze sobą rezonować i przyjdzie jakaś refleksja nad tym, co ona pier*doli w tych vlogach. 

Dobrej nocy dziewczęta 🥰

• Like 4

51 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Łysa proszę o odpowiedź w następnym wysrywie. Jak sobie wyobrażasz kolejne 20 lat nagrywania do emerytury, albo i dłużej jak się okaże, że emerytura nie wystarcza na żarcie i utrzymanie posiadłości?

Toż w trzy lata dzięki kompulsywnemu zbieractwu wszystkie powierzchnie zostały zagracone, wszystkie kąty zastawione a ta jeszcze będzie kupować świąteczne ustrojstwa. Za 20 lat toto się wyleje na balkon i na klatkę schodową. 

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, tyskie z pianką napisał:

Toż w trzy lata dzięki kompulsywnemu zbieractwu wszystkie powierzchnie zostały zagracone, wszystkie kąty zastawione a ta jeszcze będzie kupować świąteczne ustrojstwa. Za 20 lat toto się wyleje na balkon i na klatkę schodową. 

Larwo tylko nie balkon, w residonse jest Taras 😉

• Haha 1

Coraz bardziej zaczyna przypominać Krzysztofa Kononowicza:

1. Megalomania- on uważa się za potomka Piłsudskiego, ona za old monety, basic bitch, silnom singielke

2. Kononowicz ma biust do pępka, siwa takoż

3. Syf w chałupie i paczki

4. Wygłaszanie orędzi do narodu na bzdurne i bezsensowne tematy, w nielogiczny sposób

5. Samotność 

6. Płacz i stany depresyjne za zawołanie w celu osiągnięcia korzyści 

7. Chciwość na pieniążki 

8. Potrzeba posiadania parobka/współlokatora, który ma służyć i na którym można się psychicznie i fizycznie wyzywać 

9. Przywiazywanie dużej wagi do tematów fekalnych 

• Like 3
  • Thanks 4

4 godziny temu, arbuz napisał:

Mnie osobiście bardziej drażni jej NO, które wypowiada bardzo często, wręcz coraz to częściej.

U mnie 

Nr1. "Ten"

Nr2. "Wece"

Ale "ten" jak słyszę to mi wystarczy, żeby być pewną że cofa się rozwoju 

37 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

U mnie 

Nr1. "Ten"

Nr2. "Wece"

O, i ja tak wyglądam. 

Wece, ne jestem lekarzem, ja ne mówe już nic, bo zaraz będze, no!

Ne można w ynternece zmenyc zdana, bo zaraz Ci powiedzą: "A mówiłas, że już nie będziesz... [dowolne cokolwiek]"

Ne wem...wece?

• Like 1

10 godzin temu, Mi a napisał:

Co za vlog i rozstrzał emocji u siwej. Najpierw samouwielbienie przy prezentacji stroju na śnieżynkę, a kolejnego dnia zjazd i wzbudzanie współczucia mimo iż się zarzeka, że nie potrzebuje współczucia i ona pokazuje to żeby innym pomóc bo już wie, że to pomaga. Z moich obserwacji wynika, że po wchodzeniu w wyolbrzymiony samozachwyt (przypomnę, że ona zdecydowała się wyjść z domu bo uznała, że tak ładnie wygląda, że chciała się pokazać- co musiało się rozgrywa w jej głowie wie tylko ona, ale można się domyślać, że była przekonana, że wygląda jak gwiazda) przyjdzie kryzys po zderzeniu się z rzeczywistością. Moja recepta to pokora i próba okiełznania tych zachwytów i wyidealizowanego obrazu siebie w lustrze. 

ja się dziwie , ze ona nie widzi prostej zależności jaką jest to , ze zaczęła znowu jeść bardzo dużo i byle co (tak jak po panu antence co niby była szczupła ale w pewnym momencie przegięła tak że zaczęła się bardzo źle czuć) ale przede wszystkim to zaczęła tankować wino i momentalnie zrobiła się pięciokrotnie bardziej neurotyczna niż jest i widać to po jej zachowaniu, wyglądzie, tym rozmemłaniu i przede wszystkim nawet po włosach ma to samo co przed rozwodem a nie może obwiniać exa za to. możliwe że jakiś tam terapeuta czy do kogo chodzi nie tylko jej smakowe powietrze kazał rzucić. nota bene przy tym to taka zbuntowana i rozwydrzona nastolatka wychodzi...

ogólnie lipa bo włożyla trochę pracy tymi swoimi olejkami i jakimś ograniczeniem jednak apetytu że wyszła na prostą i zaczęła lepiej wyglądać, była aktywniejsza, wychodziła do ludzi, te jej włosy zaczęły dużo lepiej wyglądać.... byla nawet momentami mniej irytujaca niz zwykle.

a uzależnienie od słodkiego to też bardzo częste przy uzależnieniu od alko...  można zwalać na jesień że każdy się gorzej czuje ale jednak naprawdę żulice z siebie zaczyna robić, to nawet było widać w tym białym wdzianku taka wysokofunkcjonujaca alko hoiczka ... no i uzalezniona od lidla chyba ze tam też procenty kupuje,bo skoro ja centra handlowe mecza to dziwne ze codzienne bieganie do lidla jej nie meczy

może mieć depresje, ale to jej dogadzanie sobie i jej chodzenie na skróty (uber/jedzenie na wynos)

ps. mnie najbardziej irytuje wachanie psich stópek całuski i "no powiedz" "powiedz" plus ten ton głosu który ma na początku ostatniego vloga.. ona czasami mówi normalnie a czasami jak taka no nie wiem 😄 przypomina mi głos mojej kolezanki ktora tez miala i podobna figure i budowe buzi xD i

co do szkoly jak dla mnie to jest jakis kurs tarota albo cos w tym stylu plus ona zawsze da taki sam fragment z ktorego nic nie wynika i brzmi jak fragment jakies sepleniacej sie amerykanki 😛

najsmieszniejsze zawsze dla mnie jest to ze przeciez te osoby co siebie nagrywaja potem to ogladaja i w jakis sposob moderuja to co wrzucaja... a mimo to ona jakos nie ma takiego poczucia ze ciary żenady z niektórych jej problemów.. nawet nie to że je ma, ale nawet nie mowi że nie umie ich rozwiązać , caly czas to ma tylko brnie w samozaprzeczenie jak uwazanie ze pojscie do lidla i nagranie takiego contentu to jest szczyt wysiłku... szczerze lepiej żeby zaległa na kanapie i przeczytała fragment ksiazki. 😛

12 godzin temu, Mi a napisał:

1:20:00 jest źle, odchorowuje wizytę w centrum handlowym. Miała „akurat” wizytę i u psych*iatry i u psycho *loga? wygląda na to, że jak jest jej źle to, szuka ukojenia wszędzie gdzie się da i umawia dodatkowe wizyty? Nie czepiam się bo nie wiem co ona czuje, ale jak słyszę, że ona musi zrobić cokolwiek bo jest takim pracusiem, że nie pozwala sobie na odpoczynek bez zrobienia czegokolwiek to mnie strzela. Powtarza to tak często, że można by z tego zrobić jakiś śmieszny zlepek tych samych wypowiedzi powtarzanych w kółko od lat…

a moze znowu umowila sie na spotkanie, moze sie nie odbyło albo nie było satysfakcjonujace... jak dla mnie to zbyt sie odstroiła na wyjscie po prostu na zakupy..... moze ludzie na zywo juz jej jakos nie moga zniesc? 

3 godziny temu, tyskie z pianką napisał:

fajnie ze ma swoje mieszkanie lucky her, ale mieć tak zagracone ja bym się załamała od ilości tego wszystkiego.. a ma przecież jeden wolny pokój z którego nie korzysta, a dalej zawsze na wierzchu korytarza paczki

• Like 1

nie wiem czy tylko ja te gadke w miśku z polaru z torebką wygnieciona jak nieszescie lv  o plaszczu za 10 k , odebrałam tak, że mam wrazenie że zaczęła gadać że rozważała taki płaszcz, jak trochę doszło do niej ze robi temat z zakupów w hm, że przecież ma lv i stać ją, bo ma na sobie jordany i stara torebke markowa 😛  może żeby nie wywalała piniądzów na bzdury to by i ten plaszcz sobie kupiła bez zalu.... a miało być shop my closet 😛

Edytowano przez ktooooleznka

dawno jakoś nie padło słowo larwy 😜 to chyba faktycznie kiepsko z nia... i watki wisza dlugo 😛

ja to sie zastanawiam bo generalnie 250 tys ludzi obcych to luz ogladaja jakies czyjes lepsze i gorsze chwile i maja big brothera na youtubie, ale ze osoba ktora zawsze mieszkala w tej samej miescinie gdzie sie pelnie mnostwo osob zna, nie ma poczucia zenady co mysla o niej osoby ktore mialy z nia stycznosc w latach szkolnych, w liceum, na osiedlu.... nauczyciele..tymbardziej ze nazwisko to samo..co innego byc popularnym celebryta byc znanym z jakiejs aktywnosci,a  co innego pokazywac sie prawie golym w wannie i to niekoniecznie w swojej najlepszej formie... 

• Like 2
  • Thanks 1

7 minut temu, ktooooleznka napisał:

dawno jakoś nie padło słowo larwy 😜 to chyba faktycznie kiepsko z nia... i watki wisza dlugo 😛

a nie jednak na yt jakies nawiazanie do komentarza jest

"Przypięty przez twórcę szusz

@danielsun7253

1 dzień temu

Wyglądasz bardzo ładnie i pewnie to boli, stąd kąśliwe uwagi by Tobie odjąć a sobie tak dodać. 
Ekspertkom od mody udostępnij jedną z piwnic. Wykręć żarówkę, drzwi zabij dyktą i niech siedzą w ciemności parę dni (mistyczny powrót do macicy). Ja bym nawet dał ogłoszenie na booking. Jest agroturystyka, ekoturystyka więc niech będzie nowy dział: larwoturystyka. Zawsze do dodatkowy zarobek i mniej odkrywczych komentarzy odnośnie ubioru. Przecież każdy wie, że ubiór jest stosownie do okazji, a nie do wieku.

41

@szusz1313

1 dzień temu

Larwoturystyka <smiech>

19

Na bazgrolenie nie szkoda na 1000000 zeszyciki.

Ale nie mogła kupić dwóch króliczków.Jak ma 2 szczury co to za skrucz jest.

I będzie teraz bitwa o jednego.

Niby wiesz ,niby widzisz a się dalej dziwisz jak można być bezmózgiem i jeszcze to pokazywać i na świat wywalać.

1 godzinę temu, ciekawska666 napisał:

skrucz 🤣

Edytowano przez Anna Milska

1 godzinę temu, ciekawska666 napisał:

Niby wiesz ,niby widzisz a się dalej dziwisz jak można być bezmózgiem i jeszcze to pokazywać i na świat wywalać.

Potrzeba atencji i potrzeba pinionszków ponad wszystko. Luksusowe FUTRO za 200 zł samo się nie kupi.

• Haha 1

6 godzin temu, ktooooleznka napisał:

ja to sie zastanawiam bo generalnie 250 tys ludzi obcych to luz ogladaja jakies czyjes lepsze i gorsze chwile i maja big brothera na youtubie, ale ze osoba ktora zawsze mieszkala w tej samej miescinie gdzie sie pelnie mnostwo osob zna, nie ma poczucia zenady co mysla o niej osoby ktore mialy z nia stycznosc w latach szkolnych, w liceum, na osiedlu.... nauczyciele..tymbardziej ze nazwisko to samo..co innego byc popularnym celebryta byc znanym z jakiejs aktywnosci,a  co innego pokazywac sie prawie golym w wannie i to niekoniecznie w swojej najlepszej formie... 

Brak mi reakcji, ale w punkt.

A jeśli chodzi o zapachowe powietrze, to też się skłaniam, że psychiatra kazał jej odstawić używki, albo z oszczędności. 30zł co kilka dni, to pewnie jej wychodziło dobre kilka stów miesięcznie...

6 godzin temu, ktooooleznka napisał:

ja się dziwie , ze ona nie widzi prostej zależności jaką jest to , ze zaczęła znowu jeść bardzo dużo i byle co (tak jak po panu antence co niby była szczupła ale w pewnym momencie przegięła tak że zaczęła się bardzo źle czuć) ale przede wszystkim to zaczęła tankować wino i momentalnie zrobiła się pięciokrotnie bardziej neurotyczna niż jest i widać to po jej zachowaniu, wyglądzie, tym rozmemłaniu i przede wszystkim nawet po włosach ma to samo co przed rozwodem a nie może obwiniać exa za to. możliwe że jakiś tam terapeuta czy do kogo chodzi nie tylko jej smakowe powietrze kazał rzucić. nota bene przy tym to taka zbuntowana i rozwydrzona nastolatka wychodzi...

ogólnie lipa bo włożyla trochę pracy tymi swoimi olejkami i jakimś ograniczeniem jednak apetytu że wyszła na prostą i zaczęła lepiej wyglądać, była aktywniejsza, wychodziła do ludzi, te jej włosy zaczęły dużo lepiej wyglądać.... byla nawet momentami mniej irytujaca niz zwykle.

a uzależnienie od słodkiego to też bardzo częste przy uzależnieniu od alko...  można zwalać na jesień że każdy się gorzej czuje ale jednak naprawdę żulice z siebie zaczyna robić, to nawet było widać w tym białym wdzianku taka wysokofunkcjonujaca alko hoiczka ... no i uzalezniona od lidla chyba ze tam też procenty kupuje,bo skoro ja centra handlowe mecza to dziwne ze codzienne bieganie do lidla jej nie meczy

może mieć depresje, ale to jej dogadzanie sobie i jej chodzenie na skróty (uber/jedzenie na wynos)

ps. mnie najbardziej irytuje wachanie psich stópek całuski i "no powiedz" "powiedz" plus ten ton głosu który ma na początku ostatniego vloga.. ona czasami mówi normalnie a czasami jak taka no nie wiem 😄 przypomina mi głos mojej kolezanki ktora tez miala i podobna figure i budowe buzi xD i

co do szkoly jak dla mnie to jest jakis kurs tarota albo cos w tym stylu plus ona zawsze da taki sam fragment z ktorego nic nie wynika i brzmi jak fragment jakies sepleniacej sie amerykanki 😛

najsmieszniejsze zawsze dla mnie jest to ze przeciez te osoby co siebie nagrywaja potem to ogladaja i w jakis sposob moderuja to co wrzucaja... a mimo to ona jakos nie ma takiego poczucia ze ciary żenady z niektórych jej problemów.. nawet nie to że je ma, ale nawet nie mowi że nie umie ich rozwiązać , caly czas to ma tylko brnie w samozaprzeczenie jak uwazanie ze pojscie do lidla i nagranie takiego contentu to jest szczyt wysiłku... szczerze lepiej żeby zaległa na kanapie i przeczytała fragment ksiazki. 😛

Mnie najbardziej irytuje to wydymanie ust i wytrzeszczanie oczu. Nie mogę tego znieść, więc oglądam zwykle bez obrazu, tylko słucham tych mądrości 😄 

• Like 1

No i dopiero na scenie z lustrem, gdy widać wszystko z boku, można zobaczyć jak to absurdalnie wygląda, jak ona sama w domu stoi i gada do siebie pokazując różne rzeczy i przeglądając się w podglądzie...

9 godzin temu, Karolajnaaaaa napisał:

U mnie 

Nr1. "Ten"

Nr2. "Wece"

"No"i " łotewer"

Siwa opisuje pierwsze objawy epizodu depresyjnego - nuda. Nie ma ochoty na youtube, bo nie ma kogo oglądać, na Netflix, bo nic nie ma ciekawego, na książkę, na rozmowę z przyjaciółkami, mężem... Nawet na leżenie i patrzenie w sufit. Ona już jest tak zblazowana, siedzi w domu i się dziwi, że to się człowiekowi nudzi? Ciągle te same 4 ściany i burdel? Brak zainteresowań, te "przyjaciółki" to chyba istnieją w innym wymiarze. Bo normalnie to wyciągnęłyby ją na miasto albo same wpadły z ciastem, na kawę, albo po prostu posiedzieć i pogadać o niczym. Wyszłaby na spacer, wystawiła twarz do słońca, zrobiła 5km... Poszła na fitness, znalazła coś fajnego do robienia dla siebie... A ta leży cały dzień na kanapie i się dziwi, że jej się nic nie chce...

• Thanks 1

47 minut temu, madziuszek napisał:

Brak mi reakcji, ale w punkt.

A jeśli chodzi o zapachowe powietrze, to też się skłaniam, że psychiatra kazał jej odstawić używki, albo z oszczędności. 30zł co kilka dni, to pewnie jej wychodziło dobre kilka stów miesięcznie...

Ona co chwilę to zapachowe powietrze kupuje więc obstawiam, że tak jak ze wszystkim, używa tego bez opamiętania i w konsekwencji pali więcej nikotyny niż jak by paliła zwykłe papierosy. Przy zwykłych papierosach to wychodziłaby pewnie na taras, jest zimno więc czasami by zrezygnowała, a tak siedzi w domu i się zaciąga do woli. 

• Like 1

25 minut temu, madziuszek napisał:

Ona już jest tak zblazowana, siedzi w domu i się dziwi, że to się człowiekowi nudzi? 

Otóż to. Ona nie ma depresji. Ona jest znudzona. Ale nie przyzna tego, bo wyjdzie na ofiarę losu. Woli zrobić z siebie ofiarę depresji.

Edytowano przez PandaCzerowna
  • Like 2
  • Thanks 1

3 minuty temu, Mi a napisał:

Ona co chwilę to zapachowe powietrze kupuje więc obstawiam, że tak jak ze wszystkim, używa tego bez opamiętania i w konsekwencji pali więcej nikotyny niż jak by paliła zwykłe papierosy. Przy zwykłych papierosach to wychodziłaby pewnie na taras, jest zimno więc czasami by zrezygnowała, a tak siedzi w domu i się zaciąga do woli. 

Gdzieś mi mignęło, że te smakowe efaje mogą być wbrew pozorom jeszcze gorsze niż klasyczne papierosy właśnie przez te dodatki - czyli turbo chemię. 

• Like 1

9 minut temu, Szara mysz napisał:

Zapomnialam jeszcze o"sluchajce" i "łisz mi lak"

Dobra, neważne

Ja też ne powynnam tego ciągle tumaczyć!!

• Haha 1

Jak się skończy YT to chociaż ma kask krejzi froga, plecak pudło większe niż glovo i hulajnogę, może otworzyć biznes BebolEats

• Haha 2

58 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Gdzieś mi mignęło, że te smakowe efaje mogą być wbrew pozorom jeszcze gorsze niż klasyczne papierosy właśnie przez te dodatki - czyli turbo chemię. 

Robią się od nich. Popcornowe płuca

1 godzinę temu, Mi a napisał:

Chyba kupowała całe kartoniki po kilkanaście sztuk i na live co chwilę się zaciągała. To że to można w domu palić jest zgubą, bo ludzie to palą w łóżkach, wszędzie i kupują po 2 dziennie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się