Dobra _Dusza 7490 Napisano wczoraj o 15:47 1 godzinę temu, arbuz napisał: Prawda jest taka, że już dawno by się jej niestety przydał szpitalik celem prawidłowej diagnozy i leczenia. Kamieniołomy, a później praca na zmywaku w szkolnej stołówce. Osiągnęłaby dożywotnio zen i spokój ducha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 300 Napisano wczoraj o 16:11 (edytowany) 1 godzinę temu, szatanowska napisał: Ona jest uzależniona od tych psów. Jej wywód o tym, że pierwszy raz spała bez nich był smieszno-zalosno-smutno-przerazajacy. I jeszcze jej stwierdzenie, że się dziwi, że psom się nie chciało sikać. Tak, Siwa - nie chciało im się, bo się załatwiły w domu. Ciesz się Siwa, że nie do Twojej otwartej paszczy przez sen. To pewne, że nawaliły pewnie jej w pierzynkę lub kocyk. Edytowano 23 godziny temu przez Olejrycynowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3794 Napisano 23 godziny temu 13 minut temu, Olejrycynowy napisał: To pewne, że nawaliły pewnie jej w pierzynkę lub kocyk. No co wy. Przecież jej psy ne załatwiajom se w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1067 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: No co wy. Przecież jej psy ne załatwiajom se w domu. Ja myślę, że ona kupuje ten papier za każdym razem żeby właśnie czekoladki zbierać i oranżadkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1067 Napisano 20 godzin temu Dama jak jest brunetka przypomina mi : Gorlock The Destroyer. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1403 Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, szatanowska napisał: Jak co roku, wręcz z zegarkiem w ręku można odmierzać, że Kartoflak się pochoruje. Czy medycyna zna wyjaśnienie? Medycyna do tej pory, nie- ale już totalna biologia na pewno zna odpowiedź i przyczynę nawracających kryzysów w określonych porach roku. Jeżeli owa medycyna czegoś nie wyjaśni, to docent Szuman dopowie i postawi kropkę nad i. A zresztą- każdy tak przecież ma. To ne wem skąd te pytania, a wy wece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, !GA napisał: Medycyna do tej pory, nie- ale już totalna biologia na pewno zna odpowiedź i przyczynę nawracających kryzysów w określonych porach roku. Jeżeli owa medycyna czegoś nie wyjaśni, to docent Szuman dopowie i postawi kropkę nad i. A zresztą- każdy tak przecież ma. To ne wem skąd te pytania, a wy wece? Totalna biologia rzecze, że może mieć to związek z chęcią bycia dostrzeżonym i wymigania się od wizyty u rodziców przez narcystyczne zagrywki na emocjonalnym poziomie dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4364 Napisano 8 godzin temu Dnia 23.12.2024 o 22:55, weronikazgierska napisał: Wszyscy którzy mieli kolęde przed świętami mieli zwidy i urojenia. Możliwe pijackie zwidy, napisać może każdy co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omgeee 387 Napisano 6 godzin temu czy oszczędzacie mi widoku singielki 40 lat i podpowiecie czy święta spędza z gronem znajomych, przyjaciół, rodziny czy sama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3794 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, omgeee napisał: czy oszczędzacie mi widoku singielki 40 lat i podpowiecie czy święta spędza z gronem znajomych, przyjaciół, rodziny czy sama? Kiedy ne wiadomo. Nie daje znaku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2217 Napisano 5 godzin temu Nic, ani na instagramie ani na tt? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1067 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Nic, ani na instagramie ani na tt? Udaje zajętą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_rąsia 1284 Napisano 3 godziny temu Oj... srogie piguły wjechały! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Udaje zajętą. Udaje depresję i wielkie załamanie. Poza tym ona nie miała wolnego od lat i dopiero z pomocą terapii w tym roku pozwoli sobie na dwa dni wolnego od pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy Kartoflak i w tym roku będzie bredził, że to był "trudny i wyznaniowy rok, wiele procesów musiało się pokończyć, to był rok zmian i uzdrawiania i wielu nowych ludzi". Już tak zapowiadała ten przełom na zeszły rok, ale nic jej z tego nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2816 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Udaje zajętą. Może w biały kaftan zapakowali i zawieźli w odpowiednie miejsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 3 godziny temu Ciekawe jak tam mapa marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1067 Napisano 3 godziny temu Ja myślę że u damy chillowo, Netflix kilka godzin potem do rodziców. Nic szczególnego nie robi i nie robiła. Może się uda zrobić pranie albo odkurzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jakie dostała prezenty od znajomych i facetów z którymi randkuje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1067 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, szatanowska napisał: Ciekawe jakie dostała prezenty od znajomych i facetów z którymi randkuje. Córeczki jej sprezentują czekoladki, wiem mało oryginalnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 493 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, omgeee napisał: czy oszczędzacie mi widoku singielki 40 lat i podpowiecie czy święta spędza z gronem znajomych, przyjaciół, rodziny czy sama? W ostatnim vlogu biegała za torbami na prezenty, które mówiła, że ma dla rodziców. Zatem może do rodziców z zakazem filmowania. Edytowano 2 godziny temu przez Sowa z Mazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 493 Napisano 2 godziny temu Siwa mogłaby robić podcasty ze swoimi wynurzeniami a vlogi oddzielnie. Ostatnio mnie zszokowała, že nie było pokazu robienia makeupu. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 395 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Siwa mogłaby robić podcasty ze swoimi wynurzeniami a vlogi oddzielnie. Ostatnio mnie zszokowała, že nie było pokazu robienia makeupu. Albo ebook! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach