Kleopatra_123 120 Napisano poniedziałek o 17:08 1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał: Brak kreatywności, nieprzestrzeganie terminów, agresja, wulgarność, chamstwo, brak klasy i obycia, brak umiejętności pracy w grupie, brak znajomości języków obcych w stopniu co najmniej komunikatywnym, brak wyglądu reprezentacyjnego to jej przeszkody. Nawet Ala Zuza ma 40 i robi w korporacji. Ale Zakolaka bym nawet do stołówki nie wzięła. Ooo taka pani na stołówce w poliestrowej podomce rozlewająca zupę dla dzieci... to jest idealna praca dla niej 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7575 Napisano poniedziałek o 17:14 2 minuty temu, Kleopatra_123 napisał: Ooo taka pani na stołówce w poliestrowej podomce rozlewająca zupę dla dzieci... to jest idealna praca dla niej Oblizywałaby chochlę tym swoim zagrzybiałym językiem i nalewałaby dzieciom niepełne porcje. Kucharka z koszmarów. 2 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2874 Napisano poniedziałek o 17:16 7 minut temu, Kleopatra_123 napisał: Ooo taka pani na stołówce w poliestrowej podomce rozlewająca zupę dla dzieci... to jest idealna praca dla niej Nie żal Ci tych biednych dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1054 Napisano poniedziałek o 17:20 (edytowany) 13 minut temu, Kleopatra_123 napisał: Ooo taka pani na stołówce w poliestrowej podomce rozlewająca zupę dla dzieci... to jest idealna praca dla niej Czyżbyś zapomniała jak chłopu zupę podawała i przy tym go oparzyła, a następnie za to go opier*doliła Edytowano poniedziałek o 17:21 przez GabrielaNowicki 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 352 Napisano poniedziałek o 17:20 4 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Oblizywałaby chochlę tym swoim zagrzybiałym językiem i nalewałaby dzieciom niepełne porcje. Kucharka z koszmarów. W punkt! O ile by sama nie zeżarła, bo ona myślała że tak mało to tylko dla niej, pierogów też było tak mało przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1277 Napisano poniedziałek o 17:22 12 minut temu, Kleopatra_123 napisał: Ooo taka pani na stołówce w poliestrowej podomce rozlewająca zupę dla dzieci... to jest idealna praca dla niej Ja jepie baba jaga z krolewny sniezki nalewajaca zype.. Moze w placowkach z dzuecmi z otyloscia aby odstraszyc od jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2874 Napisano poniedziałek o 17:25 4 minuty temu, GabrielaNowicki napisał: Czyżbyś zapomniała jak chłopu zupę podawała i przy tym go oparzyła, a następnie za to go opier*doliła Czy to zostało udokumentowane we vlogu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4416 Napisano poniedziałek o 17:31 10 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Czyżbyś zapomniała jak chłopu zupę podawała i przy tym go oparzyła, a następnie za to go opier*doliła Poza tym chyba nie wiecie, jaki na stołówce jest gwar, a ona nie cierpi dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1251 Napisano poniedziałek o 17:42 3 godziny temu, pipistrella napisał: Nie wiem, ja ja oglądałam w czasach jak nie była taka gupia, wydawała sie dosyć ogarnieta. Moim zdaniem to jakie teraz sprawia wrażenie to właśnie efekt ‚pracy na yt’ i braku wyzwań. Iq tez sie może obniżyć wtórnie jak sie nie ma bodźców Ja wam mówię, że to jest najprawdopodobniej systematyczne branie używek (wliczam tu szczególnie ja.ra.nie). To cofanie się w rozwoju na to bardzo wskazuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1054 Napisano poniedziałek o 17:50 24 minuty temu, evoiva napisał: Czy to zostało udokumentowane we vlogu? Tak to było we vlogu na Mazurach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 352 Napisano poniedziałek o 17:54 11 minut temu, SheriDANKA napisał: Ja wam mówię, że to jest najprawdopodobniej systematyczne branie używek (wliczam tu szczególnie ja.ra.nie). To cofanie się w rozwoju na to bardzo wskazuje. E petów czy zioła? wydaje mi się że zioła, to na pewno, ale ona chyba nie ja. Ra tego na M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2258 Napisano poniedziałek o 17:57 Upalona Siwa to by dopiero było widowisko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1251 Napisano poniedziałek o 17:59 3 minuty temu, Olejrycynowy napisał: E petów czy zioła? wydaje mi się że zioła, to na pewno, ale ona chyba nie ja. Ra tego na M A mnie się wszystko składa na to, że jednak wydaje się, że jara to na M i być może inne podobne. I to systematycznie, co jest kluczem do jej widocznego uwstecznienia się pod każdym względem. Zaznaczam, że to jest moje zdanie po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 469 Napisano poniedziałek o 18:01 Nie znam nikogo, kto byłby tak agresywny po ziole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 352 Napisano poniedziałek o 18:20 (edytowany) 20 minut temu, SheriDANKA napisał: A mnie się wszystko składa na to, że jednak wydaje się, że jara to na M i być może inne podobne. I to systematycznie, co jest kluczem do jej widocznego uwstecznienia się pod każdym względem. Zaznaczam, że to jest moje zdanie po prostu Bo że od leków jest uzależnieniona to jest bardzo prawdopodobne, mówi że zakupiła witaminę B complex, bo po niej ma sny, a ona lubi mieć sny. Tyle, że właśnie ja nie wiem, która z wit b ma takie właściwości, raczej żadna, wczesnej mówiła, że miała sny po GABA już sama się gubi w tych kłamstwach. Edytowano poniedziałek o 18:20 przez Olejrycynowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 935 Napisano poniedziałek o 18:25 Powinna zawodowo smarować naleśniki masłem. Tego się nauczyła jak była Au Pair we Francji. A nie bo tam tak jedli a ona podpatrzyła tylko. Zonk nawet do smarowania masłem się nie nada nasz kloc. Ona jest uzależniona od wszystkiego w sumie już. Zlex to powinien na tym nartach co 5 minut klękać i dziękować za uwolnienie się z tego cyrku. Wyrwana małpa to jest prawdziwe osiągnięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1277 Napisano poniedziałek o 18:30 8 minut temu, Olejrycynowy napisał: Bo że od leków jest uzależnieniona to jest bardzo prawdopodobne, mówi że zakupiła witaminę B complex, bo po niej ma sny, a ona lubi mieć sny. Tyle, że właśnie ja nie wiem, która z wit b ma takie właściwości, raczej żadna, wczesnej mówiła, że miała sny po GABA już sama się gubi w tych kłamstwach. Akurat z tymi snami po b complex to prawda. ja mialam na receptę. Pan doktor ktory mi ja przepisal sam powiedzial ze bede miała fajne sny i nie klamal intensywne bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 114 Napisano poniedziałek o 18:48 2 godziny temu, Mi a napisał: 1:14:30 czy jej numer mieszkania to 66? nope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 658 Napisano poniedziałek o 18:58 Biedna siwotłusta się martwiła czy pieski nie będą uciekać na spacerze przez petardy Tak się martwiła że aż zapomniała z tego zmartwienia założyć im smyczy Jaki to jest nieodpowiedzialny kloc. A co to jej pracy gdziekolwiek czy bycia freelancerem - ona od pół roku nie potrafi ogarnąć kogoś kto jej naprawi spłuczkę. Coś jeszcze ktoś chce dodać a propos załatwiania przez nią czegokolwiek? Ponadto to że przez 3lata nie potrafiła podłączyć telewizora? A przepraszam, ile jej zajęło ogarnięcie profilu zaufanego? Może lepiej nie wysyłajcie jej do pracy, mało którego przedsiębiorcę stać na ryzyko zatrudnienia takiej miernoty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1251 Napisano poniedziałek o 18:59 1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał: Upalona Siwa to by dopiero było widowisko... Niektórzy robią to ponoć latami i w życiu byś nie powiedziała, że ten ktoś coś bierze (pod takim kątem). A jednocześnie zniszczenia w organizmie jakie te substancje czynią są bardzo realne i praktycznie nieodwracalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6903 Napisano poniedziałek o 19:07 5 minut temu, SheriDANKA napisał: Niektórzy robią to ponoć latami i w życiu byś nie powiedziała, że ten ktoś coś bierze (pod takim kątem). A jednocześnie zniszczenia w organizmie jakie te substancje czynią są bardzo realne i praktycznie nieodwracalne. Przypominam, że trawka jest w Polsce nielegalna, a jak ktoś chce kupić, to musi znać dealera. Jak to sobie wyobrażasz w jej wykonaniu? Jak ona nie potrafiła znaleźć firmy, która jej w Łodzy osmozę zamontuje, więc zrezygnowała i kupiła przenośną? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1277 Napisano poniedziałek o 19:09 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: Przypominam, że trawka jest w Polsce nielegalna, a jak ktoś chce kupić, to musi znać dealera. Jak to sobie wyobrażasz w jej wykonaniu? Jak ona nie potrafiła znaleźć firmy, która jej w Łodzy osmozę zamontuje, więc zrezygnowała i kupiła przenośną? Teraz jest na recepte bardzo latwo ja zdobyc. Ja jednak mysle zevsiwej narko jest alko i stad to uwstecznienie i zidiocenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6903 Napisano poniedziałek o 19:11 Przed chwilą, MONIKA napisał: Teraz jest na recepte bardzo latwo ja zdobyc. Ja jednak mysle zevsiwej narko jest alko i stad to uwstecznienie i zidiocenie Kto by jej przepisał trawkę i równocześnie leki przeciwpsychotyczne? Zgadzam się, że to alkohol jej tak zjada ostatki szarych komórek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iva321 576 Napisano poniedziałek o 19:11 1 godzinę temu, SheriDANKA napisał: A mnie się wszystko składa na to, że jednak wydaje się, że jara to na M i być może inne podobne. I to systematycznie, co jest kluczem do jej widocznego uwstecznienia się pod każdym względem. Zaznaczam, że to jest moje zdanie po prostu Brak kontaktów z żywymi ludźmi ją uwstecznia. Kiedyś mieszkałam 4 miechy w dziczy za granicą pracując zdalnie, jak wróciłam to język mi się plątał w rozmowie ze znajomymi i ciężko mi było nadążyć za konwersacją. A pomyślcie, że ona praktycznie 4 lata siedzi w chałupie i odmóżdża się serialami. Rozmowa przez telefon czy do kamery to nie to samo. Brak bodźców, wyzwań i stymulacji ma destrukcyjny wpływ na mózg. Nawet były takie badania u seniorów, ci którzy mieli mało kontaktów społecznych mieli dużo większą utratę objętości mózgu. No mózg się kurczy naszej damie, ot co. Plus żarcie syfu, faje i mamy bełkoczącą, zawieszającą i cofającą się w rozwoju Siwą. Ja to myślę że ona faktycznie obecnie alko nie pije (tylko miewa takie fazy jak na mazurach), a co dopiero narko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1277 Napisano poniedziałek o 19:25 10 minut temu, Syreni śpiew napisał: Kto by jej przepisał trawkę i równocześnie leki przeciwpsychotyczne? Zgadzam się, że to alkohol jej tak zjada ostatki szarych komórek. Uwierz ze jest wielu internetowych dr ziolko ktorym wystarczy ze pojonczysz ze przez depresje nie mozesz spac i potrzebujesz weedu na sen i ciach masz recepte. Mam znajonych ktorzy wlasnie przerzucilu sie na legalna trawke i nie maja problemu z uzyskaniem recepty, zarowno ci z przewleklym bolem jak i ci na psychotrop. Nuestety zyjemy w swiecie gdziw pieniadz zalatwia wszystko. Czasem trzeba sie ciut nameczyc ale i tak majac kesz mozesz miec co chcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6903 Napisano poniedziałek o 19:27 1 minutę temu, MONIKA napisał: Uwierz ze jest wielu internetowych dr ziolko ktorym wystarczy ze pojonczysz ze przez depresje nie mozesz spac i potrzebujesz weedu na sen i ciach masz recepte. Mam znajonych ktorzy wlasnie przerzucilu sie na legalna trawke i nie maja problemu z uzyskaniem recepty, zarowno ci z przewleklym bolem jak i ci na psychotrop. Nuestety zyjemy w swiecie gdziw pieniadz zalatwia wszystko. Czasem trzeba sie ciut nameczyc ale i tak majac kesz mozesz miec co chcesz... Masakra. Ale nawet w takiej sytuacji - i tak jej o to nie podejrzewam, Chleje od lat zamknięta w domu, no to są i efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1054 Napisano poniedziałek o 19:32 Nikt kto pije nałogowo nie przestanie ot tak po prostu chlac. Pije dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 658 Napisano poniedziałek o 19:39 Hehe siwa się śmieje z ludzi że mają postanowienia noworoczne, wiecie, dieta, ćwiczenia. A siwa jest ponad to, u niej ciągle to samo, nadwaga, brud, samotność i zaburzenia narcystyczne. You go girl, nie zmieniaj się 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 114 Napisano poniedziałek o 19:42 15 minut temu, MONIKA napisał: Uwierz ze jest wielu internetowych dr ziolko ktorym wystarczy ze pojonczysz ze przez depresje nie mozesz spac i potrzebujesz weedu na sen i ciach masz recepte. Mam znajonych ktorzy wlasnie przerzucilu sie na legalna trawke i nie maja problemu z uzyskaniem recepty, zarowno ci z przewleklym bolem jak i ci na psychotrop. Nuestety zyjemy w swiecie gdziw pieniadz zalatwia wszystko. Czasem trzeba sie ciut nameczyc ale i tak majac kesz mozesz miec co chcesz... Potwierdzam chłopak znajomej też dostał legalną w ten sposób, od lat niby choruje na depresję. Zdiagnozowane jeszcze jak mieszkał w innym kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1152 Napisano poniedziałek o 19:46 (edytowany) Dajcie spokój nie piszcie o tej trawce bo jeszcze wyczyta i się zachęci i dopiero sobie narobi usmaży beret. I całe szczęście że w Polsce jest nielegalna. Edytowano poniedziałek o 19:50 przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach