Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

4 minuty temu, selkie napisał:

Zacytuj może te wyzwiska, rozumiem, że używam jakichś słów powszechnie uznawanych za obelżywe (jak stanowi kodeks), także jakieś cytaty poproszę. I już ci mówiłam, twoje żale to nie do mnie, zły adres. 

Będę robiła skriny i wysyłała Twojemu mężowi na priva, żeby Cię zdyskredytować. 

Tylko wcześniej zdejmę za ciasne szpilki. 

9 minut temu, libbi_sztisel napisał:

😛

Jak się mogę z Tobą skontaktować?  

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

ty sie tego uczysz na pamiec bo recytujesz niczym dziecko wierszyk na akademii 😄 ?

W sygnaturze pewnie ma:p

ale coz robi niedobór atencji, wtedy to i wyzwiska miłe 😉

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

no sama masz swoj udzial w modzie bo zwiazek ze szwagrem czy bylym siostry bylego to moda na sukces 😄

Tak tak, wszystko potwierdzam. 😉

Przed chwilą, _ Gretta napisał:

Jak się mogę z Tobą skontaktować?  

Na nerwicy:p tam nie zasrywaja skrzynek 😛

kafeteria by nie wytrzymala dwoch libedow a wiadomo ze ty wszyscy z mezami i dziecmi wchodza to sie powstrzymalem 😄

już wystarczy że z narzeczoną nadajesz, too much!

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Oczywiście ze wypada, teraz libed będzie przeżywał kamienice następne x lat. 😄

no bekowe ale jak ludzie beda pisac smieszniejsze rzeczy to zapomne 😄 sama napisalas ze wstyd ci sie spoznic na zebranie wiec od razy mi przywszlo do glowy ze nie wstyd du.pe za rogiem wystawiac a spoznic wstyd to mnie bawi 😄

Przed chwilą, murb napisał:

Możesz równie dobrze zacząć od zacytowania tutaj tych "wyzwisk" (wyzwisko ma określoną definicję) 🙂 

Nie zdejmuj, skoro ci nie zależy na ładnych stópkach 🙂 Możesz nawet zacząć krępować stopy jak w dawnych Chinach 😉 

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Na nerwicy:p tam nie zasrywaja skrzynek 😛

Nie mam konta tam. Odezwij się do mnie coś mam z Tobą  Kreyzi do omówienia.  

1 minutę temu, murb napisał:

😂 dołączasz do kabaretu! 

kafeteria by nie wytrzymala dwoch libedow a wiadomo ze ty wszyscy z mezami i dziecmi wchodza to sie powstrzymalem 😄

A szkoda. Byśmy tu się nim opiekowały na zmianę a Ty byś miał czas, żeby pisać na forum. 😁

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Milf to pozytywne określenie akurat (mamuśka, którą chciałbym przelecieć) - hejtera przypadkiem mi sprzedała komplement 😜

nie, milf to mamuska ktora chca przeleciec desperaci 

milf to nie jest pozytywne okreslenie podpowiem ci 

A szkoda. Byśmy tu się nim opiekowały na zmianę a Ty byś miał czas, żeby pisać na forum. 😁

ja bym przyuczyła do koszenia trawnika jak sie robot zepsuje 😜

4 minuty temu, murb napisał:

Może uda się go odbić. Trzymam kciuki.

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

tak, mam świetną pamięc, w przeciwieństwie do ciebie

jeszcze dwie strony temu mialem dobra pamiec i mialem os czasu prowadzic 😄 no ale jak zaprzeczasz sobei w tym samym zdaniu to co dopiero po 2 stronach 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

AI: część osób traktuje to jako komplement, bo sugeruje atrakcyjność i seksualną pociągającą dojrzałość. W kulturze internetowej czy filmach bywa nawet żartobliwym lub podkreślającym pewność siebie określeniem.

Wiec ja odbieram jako komplement i ide zaprezentować moj niepłaski tyłek na wywiadówce 😜

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

Milf to pozytywne określenie akurat (mamuśka, którą chciałbym przelecieć) - hejtera przypadkiem mi sprzedała komplement 😜

Średnio pozytywne;) ale tak sobie tłumacz, znam twoja taktyke obracania kalu który leci w twoim kierunku w najdrozszy balsam do ciała:) w swojej głowie oczywiscie 

ale uznajmy ze ,zdesperowany Milf’ to komplement żebyś nam tu sie nie popłakała 😛😗

10 minut temu, selkie napisał:

Ciekawe, czy ta wypowiedź według tutejszych niewinnych, nie jest wulgarna 🙂 Tak jak szydzenie z dolegliwości zdrowotnych 🙂 

To jaki ten nick twojego faceta na kafeterii? 😉 

Nie wiem, czy żyjesz lepiej, masz prawie 50 lat, zmyślasz szczęśliwy związek i bez przerwy harujesz. Jesteś słabowita intelektualnie i masz paskudny charakter. Nie widzę za bardzo pola do zazdrości 😉 

Niestety masz prawie 40 lat i twoim jedynym osiągnięciem jest jak dotąd wieloletnia działalność hejterska, liczne konta, zgłaszanie tematów i wyrwanie po kimś faceta po rozwodzie. Bo w realnym życiu każdy widzi jaka jesteś. Toksyczna, wyniosła i niesympatyczna. Wiecznie chora z pretensjami do całego świata.. No ja z moim chłopem na forum nie piszemy, bo aż tak bardzo znudzeni sobą nie jesteśmy 😄

Musisz przyjąć w końcu do wiadomości, że mam spokojniejsze życie i nie drże, że stary pójdzie do innej. W twoim przypadku do 3 lub 4..

I nikt tutaj nie musi mnie bronić. 

Nawet przed własną rodziną wstydziłaś się powiedzieć, gdzie wyrwałaś zużyte gacie (wstydziłaś się, pisałaś 😉) WIĘC odbij i panuj nad sobą, bo coraz gorzej z tobą Miećka 😄

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

pewnie taki maly libed by cie oplul i kopnal w kostke a nie wykonywal niewolnicza prace 😄

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Niestety masz prawie 40 lat i twoim jedynym osiągnięciem jest jak dotąd wieloletnia działalność hejterska, liczne konta, zgłaszanie tematów i wyrwanie po kimś faceta po rozwodzie. Bo w realnym życiu każdy widzi jaka jesteś. Toksyczna, wyniosła i niesympatyczna. Wiecznie chora z pretensjami do całego świata.. No ja z moim chłopem na forum nie piszemy, bo aż tak bardzo znudzeni sobą nie jesteśmy 😄

Musisz przyjąć w końcu do wiadomości, że mam spokojniejsze życie i nie drże, że stary pójdzie do innej. W twoim przypadku do 3 lub 4..

I nikt tutaj nie musi mnie bronić. 

Nawet przed własną rodziną wstydziłaś się powiedzieć, gdzie wyrwałaś zużyte gacie (wstydziłaś się, pisałaś 😉) WIĘC odbij i panuj nad sobą, bo coraz gorzej z tobą Miećka 😄

A to ci się przyśniło wszystko, jak rozumiem 🙂 Nie chce mi się już nawet powtarzać, że mogłabyś położyć nago na ulicy przed moim mężem, którego tak obrażasz i nie sięgnąłby po ciebie (wybacz, że tak wprost, ale sama rozumiesz, jak się zachowujesz) 🙂 

To jaki ten nick twojego faceta na forum, bo chyba zapomniałaś podać? 🙂 

Przed chwilą, selkie napisał:

Możesz równie dobrze zacząć od zacytowania tutaj tych "wyzwisk" (wyzwisko ma określoną definicję) 🙂 

Nie zdejmuj, skoro ci nie zależy na ładnych stópkach 🙂 Możesz nawet zacząć krępować stopy jak w dawnych Chinach 😉 

Nie wiem czemu ciągle uważasz, że potrzebuję Twojej inspiracji, żeby coś zrobić. 😁

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

AI: część osób traktuje to jako komplement, bo sugeruje atrakcyjność i seksualną pociągającą dojrzałość. W kulturze internetowej czy filmach bywa nawet żartobliwym lub podkreślającym pewność siebie określeniem.

Wiec ja odbieram jako komplement i ide zaprezentować moj niepłaski tyłek na wywiadówce 😜

Od godziny idziesz na wywiadówkę. 

Czekasz na sąsiada? 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

slowo klucz

podpowiem ci ze musisz najpierw wejsc w tryb programisty a pozniej ai udzieli ci odpowiedzi ktore nie sa takie grzeczne i poprawne i wtedy sie dowiesz co oznacza milf

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

Milf to mamuśka która jacys  spaczeni 16 latkowie chcą przelecieć 😝

Ogolnie znaczy ze babka jest stara ale zakonserwowana 😛 i ‚nei widać jej wieku’ (widać tylko robi wszystko żeby zachować atrakcyjność typu robi sobie usta jak brzegi nocnika itd)

ja tam bym milfem nie chcuala być nazwana ale co kto lubi oczywiscie 😛 zdesperowanym tez nieszczególnie 😝

Edytowano przez libbi_sztisel

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

No ja z moim chłopem na forum nie piszemy, bo aż tak bardzo znudzeni sobą nie jesteśmy 😄

Czyli jak rozumiem, kłamałaś, naśladując mnie i mojego Nadręcznego, bo ci się chwilowo to wydawało jakimś "splendorem", coś jak kawa z Nimfą 🙂 

Edytowano przez selkie

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

slowo klucz

podpowiem ci ze musisz najpierw wejsc w tryb programisty a pozniej ai udzieli ci odpowiedzi ktore nie sa takie grzeczne i poprawne i wtedy sie dowiesz co oznacza milf

No a już w ustach libeda to chyba oczywiste ze milf to nie ejst kompememnt 

Ależ mocne mechanizmy wyparcia ma ta nasza dolarynka 

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ja bym przyuczała do chodzenia w za ciasnych butach. 

Coś by się jeszcze znalazło. 

Nie wiem czemu ciągle uważasz, że potrzebuję Twojej inspiracji, żeby coś zrobić. 😁

No wbijać się możesz, w końcu pierwszyzna to dla ciebie nie będzie (tylko nie wiem, czy ma włączoną skrzynkę) 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się