Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

54 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Świata poza mną nie widzi i nie posiada byłej żony. Więc jestem pierwsza, jedyna i ostatnia 😄Teraz już wiesz, bo widzę, że zaraz pękniesz 😄

Niejedna tak gadała a rogi po sufit.

3 godziny temu, Qwerty88 napisał:

przecież ona sama wywaliła termin zaręczyn, suknię ślubną, fragment twarzy, swoje bezrobocie, miliony na służbowych kontach męża,  razem wywalili dziecko męża, byłą żonę męża, relacje byłej żony męża z mężem.

Ale to my ich ciągniemy za języki 😜

Połowy z tych rzeczy nikt nie pamieta prócz ciebie z obsesja Ewki, a dziecko wywaliłaś TY NA ZDJĘCIU, tępa hipokrytko 😉

nie jesteś na wywiadówce? Coś tak spierniczyłaś delikatnie jak sie pojawiłam z salix te godzine temu? ☺️

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Połowy z tych rzeczy nikt nie pamieta prócz ciebie z obsesja Ewki, a dziecko wywaliłaś TY NA ZDJĘCIU, tępa hipokrytko 😉

nie jesteś na wywiadówce? Coś tak spierniczyłaś delikatnie jak sie pojawiłam z salix te godzine temu? ☺️

UJ ci do tego bez odbioru

15 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Nie dziękuję.

Proszę 🙂

17 minut temu, Malowany napisał:

Radzę uważać, bo zaraz zacznie straszyć cię policją 😂 ja do tej pory mam pełne gacie.

W dodatku zesikane  😄

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Widzę wlasnie

Z Nastroikiem było dokładnie to samo i każdy po czasie wracał tutaj 😅

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

UJ ci do tego bez odbioru

Bez odbioru to będzie jak sie ode mnie odyebiesz plotkaro znudzona której sie wszystko miesza. Bo poki co widze ze 1 dnia beze mnie nie możesz wytrzymać w kolportowaniu bzdur. Ty nie chciałaś isc na nerwice? Z pewnością znalazłby sie tam niejeden dział dla ciebie bo ty serio masz coś z beretem nie halo.

• Haha 1

28 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

😵💫 bana hehe. Zaczynam wierzyć że niektórzy tutaj naprawdę są nietykalni

powiem ci ze 90% tych obrazajacych uczicia religijne postów i nickow to pieprz zglasza pogadaj z nia 😄 albo zaloz nick boze chron babke 😄

8 minut temu, Get Out napisał:

Co ty tak dzwonisz do mnie jakbyś obsesję miała i prywatnie uważam że zgłaszanie jest bez sensu , bo po chwili można mieć nowe konto . A whatewa przyzwyczajona jak leżak że codziennie musi rejestrować nowe konto i gdybym ja zgłaszał , to codziennie miała byś banana. 😅

ale ty tak dokladnie robis zjak ci nerwy puszcza to rano wypisujesz litanie do marty a kiedys do waspa bo sadzisz ze to twoje zaprzyjaznione milfy z ero 😄 czasami jeszcze starasz sie najpierw usunac temat w ktorym rzucasz wyzwiskamia pozniej zglaszasz kopie tego co ktos ci pisal 😄 kanadyjczyku 😄

I nie będziesz mi pisala ‚bez odbioru’ hejtero pisząca o mnie bzdury w eter, ogarnij tępotę bo irytujesz 

Bez odbioru to będzie jak sie ode mnie odyebiesz plotkaro znudzona której sie wszystko miesza. Bo poki co widze ze 1 dnia beze mnie nie możesz wytrzymać w kolportowaniu bzdur. Ty nie chciałaś isc na nerwice? Z pewnością znalazłby sie tam niejeden dział dla ciebie bo ty serio masz coś z beretem nie halo.

Nikt cię o zdanie nie pytał więc elo

I nie będziesz mi pisala ‚bez odbioru’ hejtero pisząca o mnie bzdury w eter, ogarnij tępotę bo irytujesz 

Zgłoszone hejtero

4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Niejedna tak gadała a rogi po sufit.

Niejeden tez się zarzekał 😆😄

8 minut temu, Get Out napisał:

O tej zielonej górze to już na ero było dekadę temu bystrzaku. 😅 Naprawdę wierzysz że jej historia jest prawdziwa , to jesteś pelikanem. 😁

tak wierze ze idzie na film obcy sprawdz czy sa kina w zielonej gorze i czy jest dzisiaj 😄 bedziesz mial zajecie przez chwile

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

powiem ci ze 90% tych obrazajacych uczicia religijne postów i nickow to pieprz zglasza pogadaj z nia 😄 albo zaloz nick boze chron babke 😄

ale ty tak dokladnie robis zjak ci nerwy puszcza to rano wypisujesz litanie do marty a kiedys do waspa bo sadzisz ze to twoje zaprzyjaznione milfy z ero 😄 czasami jeszcze starasz sie najpierw usunac temat w ktorym rzucasz wyzwiskamia pozniej zglaszasz kopie tego co ktos ci pisal 😄 kanadyjczyku 😄

A co ja pisałam o Bogu wczorej bo nie pamiętam. Ameno

Na nerwicy jest Ok tylko cześć ludzi sie burzy o spam. Forum jest idealne technicznie i w ogóle ale tematyka jest drazliwa, nie wiem co was tak odwiecznie bawi z tymi komentarzami ‚hehe wrócili na nerwicy nuda’?  Nie nie nuda i są ludzie od nas nawet dużo.

zreszya jakos blokery mniej wam zasrywaja wiec może podziękujcie bo tu taka stypa ze nawet blokerom sie odechciewa wiec qwerty może rozważać mój alkoholizm niczym niezmącona, trochę wdzięczności może? 😂

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Z Nastroikiem było dokładnie to samo i każdy po czasie wracał tutaj 😅

Bo uwielbiamy się kłócić obrzucać błotem. 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Nikt cię o zdanie nie pytał więc elo

Nikt mnie nie pytał o zdanie w kontekscie mojego własnego alkoholizmu?

aha.

jestes naprawdę tępa i niestety żadne inne słowo mi sie nie nasuwa stykając sie tu z tobą w tych przyjemnych okolicznościach. Kompleksy zryły ci banie albo po prostu tak zwyczajnie bez powodu jesteś wredna i niska. Bywa.

Edytowano przez libbi_sztisel
  • Like 1

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Proszę mnie przeprosić za bezprawne odebranie mi odbytnicy bożej. Jesteście podle zwierzęta i zwyrole

Odbytnicę masz na nerwicy;p

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

dla ciebie widmok to penwie nawet wycieczka do kina to cos nieprawdopodobnego 😄

Libed, w Kauflandzie jest promocja na pączki. Drugi paczek gratis. 😁

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

W twoich urojeniach i pokaż skriny, bo nie przypominam sobie żadnej Marty idiоto. 😅

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nick

Ale co nik. Odbytnicę ma każdy praktycznie. Bóg nas stworzył razem z niom. To co tu jest takiego. Podle świnie i tyle

1 minutę temu, murb napisał:

Libed, w Kauflandzie jest promocja na pączki. Drugi paczek gratis. 😁

mnie bardziej teraz interesuje ta dieta tydzien za 60zl zeby schudnac 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się