Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no do pary tez ale to bylo cos o rozwodzie i ze moze jak bedzie drugie to sie polepszy

moim zdaniem to bylo na zgode a pozniej staralas sie wybrnac ze do pary w sumie na jedno wychodzi

skrin albo nie było. Masz rację, masz fatalną pamięć, nic takiego nie pisałam, pisałąm wyraźnie że do pary, a Kitty napisała że tak samo sobie drugie dorobiła

2 minuty temu, murb napisał:

I co z tego, że zaczął pierwszy? To ja używam obraźliwych epitetów w rozmowie z Tobą?

Modne słowo na forum: projekcja. To Ty uważasz, że miałam zabawę.

Tak uwazam. W przeciwnym razie byś ze mną porozmawiala, a Ty wolałaś sie nabijać. I tyle.

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

I nic o Widmo? 😄😄A te buty nadal masz ciasne? 😄

Co zrobić - chce się wyglądać pięknie, trzeba cierpieć. 😄

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Taka różnica, ze ja nikomu nie wywlekam takich rzeczy. Dla mnie to normalne rozmowy o zyciu i nawrlet przez myśl by mi nie przeszlo, żeby kogoś za to hejtowac. Ale ja jestem nudziarzem.

ty chyba tez cos o dziecku na zgode pisales wiec jestescie jeden team 😄 tylko ta ewka przeszkadza 😄

ja mam wrazenie ze jakby nie ewka to ty bys sie do kilku teamow zalapal i moze dlatego te baby tak sie z nia wyklocaja 😄

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Najpierw wygodną kozetkę poproszę 😉

No widzisz, całkiem bystry jesteś tylko forumowo nieco nieporadny 😜

• Haha 1

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Tak uwazam. W przeciwnym razie byś ze mną porozmawiala, a Ty wolałaś sie nabijać. I tyle.

Zwróciłeś może uwagę na to, że tematy kasują zanim zdąży się coś przeczytać?

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Właśnie Ewa w realu jest zupełnie inna. Spokojna. Miła. Ułożona. Dlatego przyznaję, ze obserwowanie jej tu czasem sprawia, ze szczęka mi opada. 

tu ludzie sa autentycznie a w realu udaja 😄

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ty chyba tez cos o dziecku na zgode pisales wiec jestescie jeden team 😄 tylko ta ewka przeszkadza 😄

ja mam wrazenie ze jakby nie ewka to ty bys sie do kilku teamow zalapal i moze dlatego te baby tak sie z nia wyklocaja 😄

teraz mi Daddy do teamu pakujesz> Ostatnio mnie z Malowanym swatałeś. Nudzi ci sie?? Ja jestem przeterminowana, nikogo nie szukam 😜

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

Nie bylo dziecka na zgodę. Prędzej moja eks chciała dziecko, a ja nie byłem przekonany. Ale zostałem ojcem i nie żałuję. Mimo, ze Madzia tak twierdzi  

27 minut temu, murb napisał:

Osobiście nie sądzę, żebyś odszedł daleko i na długo. 😄

Jego druga żona tez się żegnała i nadal pisze 😴

tu ludzie sa autentycznie a w realu udaja 😄

Brawo doktorze Libed. 😄

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Cierp cialo jak się chciało 😄

Pisałam jeszcze o tym, że mnie rajstopy uciskają w głowę ale to się jakoś nie przyjęło. 😄 Może nie tylko ja tak mam.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

teraz mi Daddy do teamu pakujesz> Ostatnio mnie z Malowanym swatałeś. Nudzi ci sie?? Ja jestem przeterminowana, nikogo nie szukam 😜

do tgeamu hejterow przeciez ja bym tak zle ludziom nie zyczyl i nie chce z nich zrobic twojego janusza-kosiarki czy jak go tam baby nazywaja 😄 a juz tym bardziej z malowanego bym nie zrobil niewolnika bo ja go lubie 😄

7 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Właśnie Ewa w realu jest zupełnie inna. Spokojna. Miła. Ułożona. Dlatego przyznaję, ze obserwowanie jej tu czasem sprawia, ze szczęka mi opada. 

Niektórzy w internecie pokazują swoje prawdziwe oblicze.

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Nie bylo dziecka na zgodę. Prędzej moja eks chciała dziecko, a ja nie byłem przekonany. Ale zostałem ojcem i nie żałuję. Mimo, ze Madzia tak twierdzi  

no tak cos w tym stylu bylo dziecko na zgode ale to baba wymyslila a ty jak taki janusz-kosiarka qwerty sie zgodziles bo nie masz wlasnego zdania 😄

1 minutę temu, Malowany napisał:

Niektórzy w internecie pokazują swoje prawdziwe oblicze.

Libed pierwszy to napisał.

6 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Zawsze była zawistna, wredna i robiła wojny. Może za słabo ją zaspokajasz albo ma za dużo wolnego czasu?😄 Wygoń do pracy, do koszenia trawy i wylecą jej głupoty z głowy, bo nie będzie miała na to czasu. A nie gwiazda w sobotę śpi do godziny 13. Zapytana dlaczego tak długo - Bo troszkę jest chora. Ciągle jest chora, od lat ma anemię itd. Może zrób coś z tym, jako mąż pozyskany z odzysku na tym forum 😄

do tgeamu hejterow przeciez ja bym tak zle ludziom nie zyczyl i nie chce z nich zrobic twojego janusza-kosiarki czy jak go tam baby nazywaja 😄 a juz tym bardziej z malowanego bym nie zrobil niewolnika bo ja go lubie 😄

🤣 

no tak cos w tym stylu bylo dziecko na zgode ale to baba wymyslila a ty jak taki janusz-kosiarka qwerty sie zgodziles bo nie masz wlasnego zdania 😄

ja nie mam z Januszkiem żadnych dzieci, dementi!

Zawsze była zawistna, wredna i robiła wojny. Może za słabo ją zaspokajasz albo ma za dużo wolnego czasu?😄 Wygoń do pracy, do koszenia trawy i wylecą jej głupoty z głowy, bo nie będzie miała na to czasu. A nie gwiazda w sobotę śpi do godziny 13. Zapytana dlaczego tak długo - Bo troszkę jest chora. Ciągle jest chora, od lat ma anemię itd. Może zrób coś z tym, jako mąż pozyskany z odzysku na tym forum 😄

co jest zlego w spaniu do 13 w sobote ? tez lubie

nie kazdy ma geny gornika i wstaje skoro swit

albo nbie kazdy chce byc jak jego idole troglodyci pudziani i wstaje skoro swit bo na fejsbuku tak powiedzieli ze to cool 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

Mam. Ale nie zamierzam tu opowiadać jak to sie stało

3 minuty temu, murb napisał:

Pisałam jeszcze o tym, że mnie rajstopy uciskają w głowę ale to się jakoś nie przyjęło. 😄 Może nie tylko ja tak mam.

Nie chodzę w rajstopkach. Nigdy. Nawet w zimie. 

W zimie byłyśmy na weselu i jako jedyna miałam gołe giry 😄

xD oplułam monitor po raz drugi. Kabaret załóżcie jakiś czy coś 🤣

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

xD oplułam monitor po raz drugi. Kabaret załóżcie jakiś czy coś 🤣

Kabaret moralnego niepokoju wariatów i wariatek z kafe 😄

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

ja nie mam z Januszkiem żadnych dzieci, dementi!

janusz kosiarka nie w sensie ze ma dzieci jak on tylko ze sie poddaje temu co baba kaze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się