Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: No nie, czasem nie ignoruję. Zresztą sam ostatnio odezwałeś się do pravola (czyli do upośledzonego ciężko osobnika) i właśnie do ćpuna, co nie ma sensu właśnie. Ale kulturalnie. Ja ich nie wyzywam. Mimo, ze robią co robia.Wiesz, ze to nie moj styl rozmowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Dokładnie tę samą metodę stosowała wobec mnie. Nie potrafi nie obrażać ludzi. Mnie może obrażać do woli, ale śmiać się o czyjegoś wyglądu i to jeszcze osoby która nic jej nie zrobiła jest słabe w huy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, selkie napisał: On w ogóle nie uderza celnie. Rzuca losowym łajnem i patrzy, co się przyklei w tych ktorych zna celnie uderza wklejenie fejsa jakiejs baby z kafeterii na ktorym jest dzieco albo byly z piwkiem to moim zdaniem celny strzal kazdy by sie wkurzyl w ciebei tez celnie uderzyl w innym temacie ze piszesz na 2 przegladarkach i sie odpalilas Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu Wszyscy tylko wyciągają informacje o Selkie. Co z Was za ludzie. Nie macie innych tematów do rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ale kulturalnie. Ja ich nie wyzywam. Mimo, ze robią co robia.Wiesz, ze to nie moj styl rozmowy. Pewnie dlatego, że jednak nie jesteś moją tulpą, więc mogę być sobą. Ja już swoje powiedziałam - uwielbiam te beki skrzywdzonych, niewinnych. Dobra, skończyłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Ale kulturalnie. Ja ich nie wyzywam. Mimo, ze robią co robia.Wiesz, ze to nie moj styl rozmowy. Sp/ierdolina się kłania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Ale kulturalnie. Ja ich nie wyzywam. Mimo, ze robią co robia.Wiesz, ze to nie moj styl rozmowy. W punkt! Przed chwilą sama ją prosiłam o odrobinę klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wszyscy tylko wyciągają informacje o Selkie. Co z Was za ludzie. Nie macie innych tematów do rozmowy. Qwerty sama tu kiedyś kilka razy pisała, ze wykorzystuje moje nieogarnięcie do tego. Tyle, ze musi wziąć pod uwagę, ze ja mam specyficzne poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Mnie może obrażać do woli, ale śmiać się o czyjegoś wyglądu i to jeszcze osoby która nic jej nie zrobiła jest słabe w huy. Co mam napisać? Taki człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wszyscy tylko wyciągają informacje o Selkie. Co z Was za ludzie. Nie macie innych tematów do rozmowy. przecież ona sama wywaliła termin zaręczyn, suknię ślubną, fragment twarzy, swoje bezrobocie, miliony na służbowych kontach męża, razem wywalili dziecko męża, byłą żonę męża, relacje byłej żony męża z mężem. Ale to my ich ciągniemy za języki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Qwerty sama tu kiedyś kilka razy pisała, ze wykorzystuje moje nieogarnięcie do tego. Tyle, ze musi wziąć pod uwagę, ze ja mam specyficzne poczucie humoru. nie musze, sam śpiewasz jak z nut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Może nie rozumiem. Wiem tylko, co widziałam i jakie to miało konsekwencje (nie mogłam się zalogować nawet przy zmianie IP). zmienialas wew ip a dostalas pewnie na ten ktory widac na zew. wiec mozesz sobie zmieniac ew, to byl telefon ty zmienialas ip a on sie laczyl np. z wifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Qwerty sama tu kiedyś kilka razy pisała, ze wykorzystuje moje nieogarnięcie do tego. Tyle, ze musi wziąć pod uwagę, ze ja mam specyficzne poczucie humoru. Cudownie, że tak pamiętasz z kim o czym rozmawiałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ale kulturalnie. Ja ich nie wyzywam. Mimo, ze robią co robia.Wiesz, ze to nie moj styl rozmowy. powiedzenie o kulawym kulawy to nie jest obrazanie to jak powiedziec o rudym rudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Cudownie, że tak pamiętasz z kim o czym rozmawiałeś. a i jeszcze poranny seks, o którym mąż nie pamiętał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Pewnie dlatego, że jednak nie jesteś moją tulpą, więc mogę być sobą. Ja już swoje powiedziałam - uwielbiam te beki skrzywdzonych, niewinnych. Dobra, skończyłam. Jak to? Pocisz się i udajesz faceta. Skąd on to wie? Bo podobno udaje kobiety i tak samo sie pewnie poci Żartuję. Ale wiesz jak to działa. Pewnie własne doświadczenia przerzuca na innych. Tak jak Widmok, który nie wierzył w to, ze ktos gdzieś pojechal, bo sam wymyślił Kanadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: zmienialas wew ip a dostalas pewnie na ten ktory widac na zew. wiec mozesz sobie zmieniac ew, to byl telefon ty zmienialas ip a on sie laczyl np. z wifi Ona ze swoją tulpą po wielu przypałach nie jest głupia. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: przecież ona sama wywaliła termin zaręczyn, suknię ślubną, fragment twarzy, swoje bezrobocie, miliony na służbowych kontach męża, razem wywalili dziecko męża, byłą żonę męża, relacje byłej żony męża z mężem. Ale to my ich ciągniemy za języki Tak, to my swoją obecnością prowokujemy ich do tego, żeby pisali o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Sp/ierdolina się kłania. Przed spier.dolina prosiłem. Jak padła ....olina to osiągnęłaś szczyt absurdu i bezczelności. Mam nadzieję, ze warto bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: przecież ona sama wywaliła termin zaręczyn, suknię ślubną, fragment twarzy, swoje bezrobocie, miliony na służbowych kontach męża, razem wywalili dziecko męża, byłą żonę męża, relacje byłej żony męża z mężem. Ale to my ich ciągniemy za języki byla jeszcze ciaza rok temu i rozstanie wirtualne slabo notujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Pewnie dlatego, że jednak nie jesteś moją tulpą, więc mogę być sobą. Ja już swoje powiedziałam - uwielbiam te beki skrzywdzonych, niewinnych. Dobra, skończyłam. Mnie by skręcało, gdybym choć raz sam sobie odpisał, ale warto pokazać się carycy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a i jeszcze poranny seks, o którym mąż nie pamiętał Hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Cudownie, że tak pamiętasz z kim o czym rozmawiałeś. Ja nie twierdzę, ze mnie podrywalas. Prędzej, ze to bylo dziwne i zdawkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie musze, sam śpiewasz jak z nut Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak, to my swoją obecnością prowokujemy ich do tego, żeby pisali o sobie. a on jest niepełnosprytny że mnie obwinia o wyciąganie informacji o małżonce?? Nie miał szkolenia z asertywności ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: byla jeszcze ciaza rok temu i rozstanie wirtualne slabo notujesz Serio?? Czyja ciąża? Byłej żony? Rozstanie wirtualne pamiętam, ale wtedy chyba było pite bo było baaardzo grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Przed spier.dolina prosiłem. Jak padła ....olina to osiągnęłaś szczyt absurdu i bezczelności. Mam nadzieję, ze warto bylo. Napisałeś, że przeprosisz jeśli Miecz przeprosi Twoją żonę. To nie wyglądało nawet jak przeprosiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: przecież ona sama wywaliła termin zaręczyn, suknię ślubną, fragment twarzy, swoje bezrobocie, miliony na służbowych kontach męża, razem wywalili dziecko męża, byłą żonę męża, relacje byłej żony męża z mężem. Ale to my ich ciągniemy za języki Ja nie wywaliłem dziecka w sensie patrzcie mam dziecko, podziwiajcie. Pisalem tu o tym w tematach życiowych. Myślę, ze Ty tez cos z tego pisałaś, bo wiem, ze masz dzieci itd. Dla normalnych ludzi to normalne rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: byla jeszcze ciaza rok temu i rozstanie wirtualne slabo notujesz btw, możesz prowadzić linie czasu, nadajesz sie z tą pamięcią do dat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ja nie twierdzę, ze mnie podrywalas. Prędzej, ze to bylo dziwne i zdawkowe. Nie podrywałam Cię? Coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach