Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

napisal ten ktory nie wyzywa 😄

zglasza nie banuje

Rozkojarzony coś jesteś czyli nie zwaliła ci 😅

Przed chwilą, murb napisał:

Moim skromnym zdaniem to nas stamtąd nie wyrzucą. Mała mi na jakąś traumę pokafeteryjną ale w sumie to ją można zgłosić, że nas obraża. 😁

Bo baba brzmiała dziś gdzieś tu pesymistycznie . ale ta cała mała mi to większa hejtera od nas i wyładowała w hasioku:p 

mmoze nie będzie tak zle ja tam libie isc po Kafe jest niebiesko i spokojnie i nie misze sie tłumaczyć z alkoholizmu:p

11 minut temu, Get Out napisał:

Uzależnienie jak naziole od amfy. 😅

Nie masz się z czego cieszyć. Też jesteś uzależniony od tego forum. 

10 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Masz racje 

ja spadam za dużo czasu zmarnowane a jutro rozpocznie sie nowy dzień i te same wysrywy qwerty 🙂

Ja rozumiem, że to wciąga jak narkotyk, ale czy warto przez kilka godzin starać się komuś udowadnic swoją wyższość? I tak każdy pozostanie przy swoim, a czas stracony.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Jedna drugą by utopiła w szklance wody i bredzą o klasie 😁 

Każda każdą nie bo niektóre trzymają sie w grupce i jedna drugiej przytakuję 😆

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Dziękuje za raport 😃 aż mi ciebie zal ze nie możesz sie zalogować 😃

Ale ja nie chcę i trzymam rękę na pulsie z bezpiecznego punktu żeby wiedzieć co knuje wróg. 😁

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Jak dla ciebie mogę być nawet heroinistka. To nie jest clue. Dzisiaj akurat byłam zapijaczona imigrantka jutro będę miala nogi jak kolumny to nie jest istotne.

chodzi o to żeby sie odyebala;)

Ale Ty sama ciągle nadawałaś o tym apperolku, itd. + litery Ci się wiele razy plątały po tym alko, więc może przykładaj większą uwagę do tego co piszesz i jak, zamiast potem płakać i wypierać pewne rzeczy?  Taka moja sugestia 😉 

• Haha 1

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Bo baba brzmiała dziś gdzieś tu pesymistycznie . ale ta cała mała mi to większa hejtera od nas i wyładowała w hasioku:p 

mmoze nie będzie tak zle ja tam libie isc po Kafe jest niebiesko i spokojnie i nie misze sie tłumaczyć z alkoholizmu:p

A nawet znajdziesz tam zrozumienie i wsparcie. 😁 

Tam można mieć problem i otwarcie o nim pisać! 

5 minut temu, salix napisał:

Nieużywanie epitetów nie równa się  kultura. Prostactwo świetnie potrafi się ukryć za eleganckimi słówkami.

Eee prostackie epitety tez sie znajda 🙂 ja byłam tępa dzida czy tam strzała i wielokrotnie kazała mi spjerdalaj czy coś takiego 😄

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ale to nam tam moderator groził a nie tej piczce.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

klasa wyższa to Daddy i jego dumna żona 😜

A reszta średnia? Bo chyba nie plebs? 😅

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

pytałam libeda. Historia sie powtarza, wcinasz sie niepytana a potem sie dziwisz że ktos ci zwraca uwage

Oj, chyba coś ci się pomyliło ja się w wasze prywatne rozmowy nie wtracam to publiczne forum, nie twój prywatny teatrzyk.😅

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ale to nam tam moderator groził a nie tej piczce.

aaa właśnie zapomniałam. 😕 

szukalam innego podobnego ale nic nie mogę znaleźć. Tamto byłoby idealne gdyby to byla inna tematyka. Ale pewnie dlatego taka spoko moderacja bo taka tematyka. Doczytałam tam ze robią to za darmo 

w sumie do końca tez sie dziwie onco mu chodzi jak siedzimy tam może chodzilo o ten wjazd na temat o usuwaniu i bronienie sie?

siedźmy na razie u siebie i zobaczymy co sie stanie 

Edytowano przez libbi_sztisel

4 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Dziękuje za raport 😃 aż mi ciebie zal ze nie możesz sie zalogować 😃

Czemu nie moze?

2 minuty temu, murb napisał:

Nie masz się z czego cieszyć. Też jesteś uzależniony od tego forum. 

Przez większość doby mnie nie ma i tylko wieczorem jestem . To dobry wynik jak na współczesne czasy w których już rodzą się z ajfonem😅

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Czemu nie moze?

No wczoraj pisał ze ten niewinny baranek kryje sie za torem a tora tam nie da sie mieć czy coś. Nie wiem nie znam sie ja prosta hejtera z brudem za uszami torami sie nie przykrywam wiec mogę nie wiedzieć 😃

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

A reszta średnia? Bo chyba nie plebs? 😅

W PL chyba nie ma klasy średniej 🤔😁

1 minutę temu, VSVI napisał:

Ale Ty sama ciągle nadawałaś o tym apperolku, itd. + litery Ci się wiele razy plątały po tym alko, więc może przykładaj większą uwagę do tego co piszesz i jak, zamiast potem płakać i wypierać pewne rzeczy?  Taka moja sugestia 😉 

😍

dokładnie tak było!! co wieczór aperolki i libacje z Benkiem, na wesoło oczywiście. A jak była pojaśniona to nagle abstynentka, zero alko i w ogóle nie wie co to jest

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

aaa właśnie zapomniałam. 😕 

szukalam innego podobnego ale nic nie mogę znaleźć. Tamto byłoby idealne gdyby to byla inna tematyka. Ale pewnie dlatego taka spoko moderacja bo taka tematyka. Doczytałam tam ze robią to za darmo 

Niedobrze, że mnie wtedy od razu nie znalazłaś. Ja tamten temat tak trochę naokoło opisałam żeby właśnie sensacji nie robić. Uciekinierzy i kafeteria wywołały u niektórych natychmiastową srakę. Jeśli znajdziemy jeszcze inne forum, to trzeba utrzymywać konspirację.

2 minuty temu, salix napisał:

Oj, chyba coś ci się pomyliło ja się w wasze prywatne rozmowy nie wtracam to publiczne forum, nie twój prywatny teatrzyk.😅

teraz bedziesz za libeda odpowiadać na pytania? Bo to publiczne forum? A on zapomniał języka w gębie czy sie kryje pod spódnica przybocznej

😍

dokładnie tak było!! co wieczór aperolki i libacje z Benkiem, na wesoło oczywiście. A jak była pojaśniona to nagle abstynentka, zero alko i w ogóle nie wie co to jest

Jakie libacje co tu się odpapieza

4 minuty temu, VSVI napisał:

Gadasz głupio jak Klaudiusz.

ustaloslismy już ze pije alkohol jaki masz dalej provlem?

litery mi sie placza na tel jak szybko pisze nigdy mi sie nie zdarzyło płatać po alkoholu pieprzysz bzdury jak głupi Klaudiusz z tymi literami - bicu to ty?

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Czemu nie moze?

Mogę tylko musiałbym pozdejmować zapory ogniowe i wtedy nagi byłbym 😁

😍

Ile u was w klasie chodzi na edukację zdr.?

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Niedobrze, że mnie wtedy od razu nie znalazłaś. Ja tamten temat tak trochę naokoło opisałam żeby właśnie sensacji nie robić. Uciekinierzy i kafeteria wywołały u niektórych natychmiastową srakę. Jeśli znajdziemy jeszcze inne forum, to trzeba utrzymywać konspirację.

No lepszy o wiele:/ ale nie mogłam znaleźć bo tamte były przypięte a tutaj już link w temacie zablokowanym 

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Jakie libacje co tu się odpapieza

no czytaj tego VSVI on dobrze pamieta jak było 

Jak nam temat wywala załóżmy jakis spokojny tytuł 

ale oni sie plują o to ze zawalamy cała aktywność 

Edytowano przez libbi_sztisel

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się