Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

6 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Fetyszysta stop jest niegroźny. Chyba, ze odcina kobietom stopy i je kolekcjonuje 😉 A ja Ciebie jakoś wybitnie zaczepiłem? Może byście dały sobie spokój, Ty z tymi teoriami, że jestem naiwniakiem, który podobno wszystko ci wyśpiewa jak zechcesz. A ona z zaczepianiem. Zresztą Ty tez ją teraz zaczepiłaś. Bezstronnie, ten opis Ewy i jej przybocznych pasuje tez do Ciebie.

Wyprzedzam teorię że cię zaczepiam, podrywam cię, zakochałam się w tobie, zazdroszczę ewce giga czada i namawiam cię do zerwania. 😜 2 kroki wprzód, jak w szachach 

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

tyle osob wymieniłaś prawie cala kafeterie a o sobie zapomnialas 😄 

qwerty zaburzenia lekowe, niskie poczucie wartosci kompensowanie przechwalkami i wyrywaniem uposledzonych amantów tudziez cudzych, mozliwe ze spowodowana trauma(prababki) 😄 adhd. urojenia wielkosciowe, zaburzenie narcystyczne, wiara w bzdury i przesady jak ta klatwa prababki to tez sugeruje jakies zaburzenia lękowe. 

Zapomniałes dodać że powinnam się zgłosić do psychiatry 😜

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

ale co za roznica czy grozna czy nie ma zaburzenie dzisiaj marzy a stopach a jutro jak napisales moze marzyc o kolekcji stop w szafie

ona lubi pisac o ludziach ktorych akurat nie ma za to jak sa to zwykle musi zajac sie zarabianiem kasy i szybko isc. 

Dla mnie ona jest śmieszna, bo wymysla tu niestworzone historie. Równocześnie pisze tu mnostwo o swoim zyciu, nawet podobno wstawiała zdjęcie rodziny. Musiała byc  nieporadna wtedy albo pijana, bo nie wyobrażam sobie wstawiać na Kafe zdjęć bliskich. Wiedząc co to za forum. A co do fetyszystow, myślę, ze większość nie jest w stanie zostać seryjnymi mordercami. 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Wyprzedzam teorię że cię zaczepiam, podrywam cię, zakochałam się w tobie, zazdroszczę ewce giga czada i namawiam cię do zerwania. 😜 2 kroki wprzód, jak w szachach 

Ale piszesz tu bzdury, wiec co za różnica jak kto to odbiera. I po co? A można normalnie.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Zapomniałes dodać że powinnam się zgłosić do psychiatry 😜

mysle ze ty jestes przekonana ze jestes zdrowa bo ogladnales tysiac filmikow samozwanczych kołczów z jutuba i przepracowalas wszelkie klatwy tylko utwierdzajac sie w swoich wiarach w rozne bzdury. prosciej obwiniac prababe o cos niz wyleczyc te urojenia o prababce. 

18 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nna faze ale mial fazy jak go podsluchiwali przez diody w telewizorze. 

To nic w porównaniu z tym , że ktoś mnie widział w trzech województwach jednocześnie i w Olkuszu w którym nigdy nie byłem. 😁

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Ale piszesz tu bzdury, wiec co za różnica jak kto to odbiera. I po co? A można normalnie.

nie jest możliwe pisanie normalnie, bo każde słowo jest obracane przeciwko autorowi, można tylko pisać dla beki

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Dla mnie ona jest śmieszna, bo wymysla tu niestworzone historie. Równocześnie pisze tu mnostwo o swoim zyciu, nawet podobno wstawiała zdjęcie rodziny. Musiała byc  nieporadna wtedy albo pijana, bo nie wyobrażam sobie wstawiać na Kafe zdjęć bliskich. Wiedząc co to za forum. A co do fetyszystow, myślę, ze większość nie jest w stanie zostać seryjnymi mordercami. 

ja mysle ze to byl narcyzm  i chciala sie czyms pochwalic i tyle. zreszta ludzie wrzucaja do netu zdjecia co robia zwlaszcza w wakacje to choroba ogolnointernetowa mnie to nie dziwi akurat. 

no nie jest bo sie boja ale sa chodzy wiec prosciej ich leczyc niz liczyc ze nie przelamia leku. seryjni gw.alciciele czy mor.dercy tez czesto maja dziwne fetysze pewnie w wiekszosci przypadkow je maja, wiec jedno z drugim moim zdaniem sie wiaze. jak ktos ma zj.ny mózg to ja bym nie liczył że niech sobie zyje bo boi sie ludzi to moze nic nikomu nie zrobi. 

Nieśmiało tylko przypominam o zbiórce, na artykuły pierwszej potrzeby dla mnie, bo coś chyba odeszliście od tematu.

Pragne też wspomnieć, że dotychczas, udało wam się uzbierać okrągłą sumę - całe zero zlotych!

wstyd.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

nie jest możliwe pisanie normalnie, bo każde słowo jest obracane przeciwko autorowi, można tylko pisać dla beki

Zauważyłem, ze to praktykujesz.  Piszesz kompletne bzdury na mój temat. Teraz rozumiem, ze to wszystko dla beki. Ok 😉

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no jestes z tego wlasnie znana

podobno mnie nie kojarzysz, a tu taki głęboki research na mój temat 😜

Przed chwilą, oubli napisał:

Nieśmiało tylko przypominam o zbiórce, na artykuły pierwszej potrzeby dla mnie, bo coś chyba odeszliście od tematu.

Pragne też wspomnieć, że dotychczas, udało wam się uzbierać okrągłą sumę - całe zero zlotych!

wstyd.

za malo chwytajacy za serce opis brakuje zdjecia z rodzina i opisu jaka jestes zdolna 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

podobno mnie nie kojarzysz, a tu taki głęboki research na mój temat 😜

no i wlasnie udowodnilas to co napisalem 😄 długo czekac nie trzeba bylo 😄 

Edytowano przez libed from kafeteria

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

ja mysle ze to byl narcyzm  i chciala sie czyms pochwalic i tyle. zreszta ludzie wrzucaja do netu zdjecia co robia zwlaszcza w wakacje to choroba ogolnointernetowa mnie to nie dziwi akurat. 

No ale ty też wrzycałeś foty plaży z bazgrołami i foty piwa podpisane żeby może się pochwalić. 😅To na avku i w tle też chyba z rzekomych podróży po całym świecie 😁

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Zauważyłem, ze to praktykujesz.  Piszesz kompletne bzdury na mój temat. Teraz rozumiem, ze to wszystko dla beki. Ok 😉

ja was na uczuciowy nie zapraszałam 🤷‍♀️zrobiliście to na własną odpowiedzialność

16 minut temu, Qwerty88 napisał:

Wyprzedzasz, a walnęłaś mu kazanie jakbyś była jego żoną 😅😎

Edytowano przez Spaghetti ....

1 minutę temu, Get Out napisał:

No ale ty też wrzycałeś foty plaży z bazgrołami i foty piwa podpisane żeby może się pochwalić. 😅To na avku i w tle też chyba z rzekomych podróży po całym świecie 😁

tak chcialem zeby cie szlag trafil ale uratowaly cie jakies urojenia ktore ci wjechaly ze to na pewno przerobione foto. 

tak to na awku tez wlasnorecznie wykonane mam nadzieje ze ci gula skoczy i szybciej dzieki temu mojemu zdjeciu wykitujesz 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

8 minut temu, Get Out napisał:

To nic w porównaniu z tym , że ktoś mnie widział w trzech województwach jednocześnie i w Olkuszu w którym nigdy nie byłem. 😁

Ale jak ty, będąc w "Kanadzie" widzialeś Słodko.Winną z forum na swojej poczcie to oczywiście wszystko było ok 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 1

czuje ze zaraz rodzimy schizol bedzie blokowal bo ten nick mi wyglada wlasnie na taki

Jak będziesz codziennie informował, że tak bardzo ci zależy aby udzielać się na forum , to tym bardziej będą blokować choćby po to żeby się odegrać za hejty 😅

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no nie jest bo sie boja ale sa chodzy wiec prosciej ich leczyc niz liczyc ze nie przelamia leku. seryjni gw.alciciele czy mor.dercy tez czesto maja dziwne fetysze pewnie w wiekszosci przypadkow je maja, wiec jedno z drugim moim zdaniem sie wiaze. jak ktos ma zj.ny mózg to ja bym nie liczył że niech sobie zyje bo boi sie ludzi to moze nic nikomu nie zrobi. 

Zacznijmy od tego, ze wzorzec psychologiczny przestępcy seksualnego zaczyna sie od fantazjowania. Ale u większości ludzi "nie zaskakuje" na popełnienie zbrodni. 

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Wyprzedzasz, a walnęłaś mu kazanie jakbyś była jego żoną 😅😎

jakie kazanie? Poprosił o  pomoc w zrozumieniu tego forum i userów i jej udzieliłam 😜

tak chcialem zeby cie szlag trafil ale uratowaly cie jakies urojenia ktore ci wjechaly ze to na pewno przerobione foto. 

tak to na awku tez wlasnorecznie wykonane mam nadzieje ze ci gula skoczy i szybciej dzieki temu mojemu zdjeciu wykitujesz 😄

https://zapodaj.net/plik-NUevbJh5e3

• Haha 1

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

Płonne twe nadzieję na moje wykitowanie i podpowiem ,że chodzi o to jak komuś wypominasz to co sam robisz. 😅

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

ja was na uczuciowy nie zapraszałam 🤷‍♀️zrobiliście to na własną odpowiedzialność

Ale musisz wziąć pod uwagę, ze byc moze to ja Tobą sie bawię, a nie Ty mną. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jak będziesz codziennie informował, że tak bardzo ci zależy aby udzielać się na forum , to tym bardziej będą blokować choćby po to żeby się odegrać za hejty 😅

jesli chodzi o mnie to wy za kazdym razem jak wam cos nie pasuje i chcecie odreagowac mozecie sciagnac gacie i narobic na ulice tam gdzie akurat to przeczytacie 😄 idz sie na jakiejs witrynie odegraj za moje hejty to ukoi twoje nerwy 😄

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale jak ty, będąc w "Kanadzie" widzialeś Słodko.Winną z forum na swojej poczcie to oczywiście wszystko było ok 😄

A jak ty udawałeś rezydenta Wawy i przykładnego tatusia z synem to wszystko było ok 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się