selkie 1043 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Czyli nie masz siły jesteś osłabiona. To, że słabsza od twojej Grażynki, na pewno nie budzi wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1043 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Poza tym nie kojarzę, żeby takie krewetki strasznie śmierdziały. Też nie wiem, o czym mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 415 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: KupiłEś ? No w końcu się wysprzęgliłeś co do płci. O masz, trafiła sie ksysiowi literówka po latach. To już kaplica i klapka w mózgu się zassała na dobre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 901 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Get Out napisał: Ale to śmierdzi i to nawet ryba nie jest, a za te same pieniądze wolę rybę z ziemniakami i normalną sałatkę. Śmierdzi więc nie spróbowałam nigdy. Już wole zjeść frytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 314 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, selkie napisał: On zawsze daje śmieszki-szyderki na posty, że ktoś gdzieś był albo zjadł cokolwiek innego, niż ziemniaki albo makaron "wzbogacony twarogiem" Nie wierzy, że ludzie mogą podróżować albo choćby chodzić do restauracji, myśli, że wszyscy żyją jak on Bardzo lubię kalmary, więc "flaczki" z nich by mi na pewno posmakowały. Zastanawiam się, jak on w ogóle żyje, skoro wyjazdy innych, a nawet banalnie prosta zupa robią na nim wrażenie czegoś nieosiągalnego. Masakra, co za frustrat. Jeśli lubisz lubi kalmary, koniecznie kiedyś spróbuj przy okazji tej zupy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Fifofa napisał: To jesz jeszcze trzeba przetrawić albo spalić wysiłkiem fizycznym albo tabletkami herbatkami i innymi przeczyszcenieczami Że też nikt ci nie parzy ziół na przeczyszczenie mózgu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 41 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Krewetki nie smakują mi specjalnie ale też nie są niejadalne, czasem się chce coś innego niż zwykle spróbować i to by było na tyle huh dobrze że u mnie lodówka niezaryglowana i stara lubi zjeść suszi bez darcia ryja wniebogłosy że ona nie zje bo nie jest światowa tylko też lubi zróżnicowanie lol Edytowano 1 godzinę temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Że też nikt ci nie parzy ziół na przeczyszczenie mózgu... Rolników obraża gnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 314 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: To kosztuje dwie dychy i ja się tym nie najem , a ktoś próbuje ukazać taki posiłek jak kosmos jakiś i to mnie śmieszy. Nie uwierzę też że na codzień nie jecie ziemniaków, kaszy, makaronów, płatków, ryżu tylko się wstydzicie przyznać do tego , bo chcecie uchodzić za światówki. Chyba nikt poza tobą nie widzi w prostej zupie niczego kosmicznego czy swiatowego Ryby nie każdemu odpowiadają, ja je lubię i owoce morza też, a tę zupę akurat znam od dziecka więc pudło. Przy okazji ryby nie wykluczają ziemniaków ale jak mowa o flakach, to sorry nie będę pisała o daniach z ziemniaków żeby cię ... nie zapiekła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Rolników obraża gnuj Kogo on nie obraża. Sfrustrowany kiep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, selkie napisał: Regularnie podważa choćby podróże Libeda, po którym widać, że podróżuje, głównie zdaje się do Azji. Mam uwierzyć że półanalfabeta po szkole specjalnej który nawet nie potrafi się czytelnie wysłowić podróżuje do Azji. No chyba że w asyście rodziców, albo innych opiekunów w ramach jakiegoś programu integracyjnego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Mam uwierzyć że półanalfabeta po szkole specjalnej który nawet nie potrafi się czytelnie wysłowić podróżuje do Azji. No chyba że w asyście rodziców, albo innych opiekunów w ramach jakiegoś programu integracyjnego . Twoje najdalsze podróże to z zakładu karnego, gdzie ci strażnik wchodził pod prysznic, do zakładu gdzie strażnik nosi biały fartuch. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: O masz, trafiła sie ksysiowi literówka po latach. To już kaplica i klapka w mózgu się zassała na dobre Tak sobie tłumacz że literówka. 3 minuty temu, salix napisał: Chyba nikt poza tobą nie widzi w prostej zupie niczego kosmicznego czy swiatowego Ryby nie każdemu odpowiadają, ja je lubię i owoce morza też, a tę zupę akurat znam od dziecka więc pudło. Przy okazji ryby nie wykluczają ziemniaków ale jak mowa o flakach, to sorry nie będę pisała o daniach z ziemniaków żeby cię ... nie zapiekła. Proste , niedrogie i śmierdzi więc zostaje przy ziemniakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu Sałatka z owoców morza jest pyszna. I często serwują to do śniadania w Hiszpanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Twoje najdalsze podróże to z zakładu karnego, gdzie ci strażnik wchodził pod prysznic, do zakładu gdzie strażnik nosi biały fartuch. Za dużo filmów amerykańskich się naoglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 314 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakoś na całym świecie owoce morza uchodzą za przysmak. Poza tym nie kojarzę, żeby takie krewetki strasznie śmierdziały. Raz, gdy kupiłem mrożone i były zepsute, to tak, zgadza się. Czasem się zastanawiam, czy ci wszyscy, którzy narzekają na „śmierdzące” ryby i owoce morza, wiedzą że intensywny i nieprzyjemny zapach to znak że są zepsute. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu Na privie z Jeżem nuda, więc stary Widmo siedzi na temacie z babami i ujada, podniecając się daniami z ziemniaków i krewetek. Beka, czym w tej Kanadzie typa karmią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Czasem się zastanawiam, czy ci wszyscy, którzy narzekają na „śmierdzące” ryby i owoce morza, wiedzą że intensywny i nieprzyjemny zapach to znak że są zepsute. Niektórym ser pachnie, innym śmierdzi. Ten sam niezepsuty. Kwestia gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 28 Napisano 1 godzinę temu A co ty masz do ziemniaków wielka damo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Śmierdzi więc nie spróbowałam nigdy. Już wole zjeść frytki. Oni to chyba jedzą pod publiczkę , bo taka moda teraz. A później żeby się najeść, to muszą poprawić normalnym obiadem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Niektórym ser pachnie, innym śmierdzi. Ten sam niezepsuty. Kwestia gustu. Uwielbiam śmierdzące sery. Im bardziej śmierdzi, tym smaczniejszy.. 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: A co ty masz do ziemniaków wielka damo Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu Pyrów z gzikiem muszę se zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, salix napisał: Takich tradycyjnych też nie ruszam natomiast zupa inspirowana flaczkami, w której zamiast flaczków są kawałki kalmara nazywana flaczkami z kalmara naprawdę mi smakuje. nie jadlem takich wynalazkow kalmara lubie tylko na glebokim oleju krojonego w paski 2 godziny temu, Get Out napisał: wczasów na Bali co roku dziesiatki tysiecy polakow odwiedza bali a ty piszesz o tym jak o locie w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ciekawe czy komuś naprawdę smakują jakieś małże czy inne guwno morskie tak wielu ludziom to smakuje. nie kazdy woli ziemniaki. ja akurat nie przepadam za malzami bo smierdza i dla mnie sa bez smaku ale naprawde wiele osob to je bo lubi a nie zeby sie pochwalic na kafeterii czy wstawic fotke na jakis gow.noportal ja np. lubie pikantne jedzenie i wole ryz od ziemniakow nie kazdy musi lubic schabowego i golonke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: tak wielu ludziom to smakuje. nie kazdy woli ziemniaki. ja akurat nie przepadam za malzami bo smierdza i dla mnie sa bez smaku ale naprawde wiele osob to je bo lubi a nie zeby sie pochwalic na kafeterii czy wstawic fotke na jakis gow.noportal ja np. lubie pikantne jedzenie i wole ryz od ziemniakow nie kazdy musi lubic schabowego i golonke No spoko fajnie. Każdy ma prawo zrec co mu smakuje czilałt haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, salix napisał: Czasem się zastanawiam, czy ci wszyscy, którzy narzekają na „śmierdzące” ryby i owoce morza, wiedzą że intensywny i nieprzyjemny zapach to znak że są zepsute. Ryby same w sobie mają specyficzny zapach. Nawet te żywe, wyjęte prosto z wody. Nie wiem gdzie ty robisz zakupy. Ja w marketach. Przechodzę obok rybnego i mam ochotę spierniczyć ze sklepu, tak śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: co roku dziesiatki tysiecy polakow odwiedza bali a ty piszesz o tym jak o locie w kosmos Ale to ludzie odwiedzają, a nie ty bo co ty możesz sobą reprezentować skoro bełkoczesz ciągle jakbyś na bani był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Dla mnie to jest obrzydliwe z wyglądu zapachu i w ogóle nie wiem jak można się tym opychać krewetki w tempurze sa naprawde dobre i wiekszosci ludzi smakuja, krewetek z biedry czy jakichs sushi nie da sie jesc podejrzewam ze takie cos probowalas i stad twoja niechec. krewetka przeciez nie smierdzi jak jest swieża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pyrów z gzikiem muszę se zrobić. Pierogi ruskie polane zrumienioną cebulką Lub kopytka, mięso i sos do tego lub polane zrumienioną bułką tartą Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 415 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Niektórym ser pachnie, innym śmierdzi. Ten sam niezepsuty. Kwestia gustu. Bardzo lubię taki aromatyczny camembert, niestety reszta użytkowników lodówki mocno protestuje. Poza tym pewnie kupowałam pod publiczkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach