caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Truchło z Jukon napisał: Dawne czasy. Podobno Magda78 rozwiodła się z tym emerytem po rozwodzie, którego starej matce odbiła. Nieee no to jest tydzień odkrywania biografii tutejszych gwiazd. Motzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1597 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, selkie napisał: Ci, co pomylili, już o tym nie opowiedzą niestety (to często mylone grzyby dla amatorów). Mi się wydaje, że różnice są oczywiste. Czubajke kanie łatwo to pomylić z czubajka czerwieniejąca, większość pewnie zbiera i je całe życie obie myśląc, że to jeden gatunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 38 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, selkie napisał: Nie chce mi się tłumaczyć, co oznacza zwrot "moja perspektywa". Miałam z nią dyskusje, gdy wpadła na zdjęciach kulturystki albo zachwycała się tym alfonsem z twarzą małpy Tate'm. Nie bruździła mi, więc nie jechałam po niej i nie uważam, bym musiała brać udział w jej całopaleniu. No i trudno, żebym czuła solidarność z tutejszą męską populacją odpadową (wyjątki niech się nie czują urażone tym uogólnieniem). Nie chodzi o całopalenie, jedynie o obiektywizm i całościowe/szersze spojrzenie, trochę zaleciało podejściem Wniebowziętej Patronki Nieudaczników teraz, "bo dla mnie był inny/miły". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: Nie chodzi o całopalenie, jedynie o obiektywizm i całościowe/szersze spojrzenie, trochę zaleciało podejściem Wniebowziętej Patronki Nieudaczników teraz, "bo dla mnie był inny/miły". Nie twierdzę, że nie masz racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 165 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, Fifofa napisał: Cycki to że możesz dokleić jak i pazury, ja ci pokazałem skarpetki. A ty sobie mózg w końcu doklej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Mi się wydaje, że różnice są oczywiste. Czubajke kanie łatwo to pomylić z czubajka czerwieniejąca, większość pewnie zbiera i je całe życie obie myśląc, że to jeden gatunek. Widzę, że znawczyni, więc się tylko pokornie zgodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nieee no to jest tydzień odkrywania biografii tutejszych gwiazd. Motzne Dla mnie to jest nowość Że niby co? Eks mąż Madzi był najpierw z jej matką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 165 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Dla mnie każde jego zdanie to katorga. Cymbał do kwadratu. Pomyśl, że ta żona musi codzienne znosić jego obecność Ciekawe, gdzie się poznali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Libed by padł, gdzie przy tym Elcia z jej powiązaniami związkowymi Edytowano 2 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nieee no to jest tydzień odkrywania biografii tutejszych gwiazd. Motzne Motzne wspomnienia. Nie utrzymywały przez to kontaktów mimo, że G miał już wcześniej żonę i dzieci. Nawet chyba matkę uśmierciła na Kafełłe kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 165 Napisano 2 godziny temu 57 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Jednak zupę zrobię w dupje z suszeniem Nie lubię zupy grzybowej A fe. Rosół i rolada to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Truchło z Jukon napisał: Motzne wspomnienia. Nie utrzymywały przez to kontaktów mimo, że G miał już wcześniej żonę i dzieci. Nawet chyba matkę uśmierciła na Kafełłe kilka razy. Na pewno raz ją uśmierciła Ja prdl... a sądziłam, że nic mnie już na kafe nie zaskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1597 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, selkie napisał: Widzę, że znawczyni, więc się tylko pokornie zgodzę Może nie znawczyni ale jeszcze żyjemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu Że Bunia przez "G" miał dzieci z powszedniego związku i to duże, to wiedziałam, dlatego wyjątkowo syfiaste było jej wożenie się na innych za dzieci z poprzedniego związku, ale to z matką to jest odpał nawet jak na standardy kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu Żeby własnej matce jakiegoś starego dziada odbijać, to jest już upadek na samą mieliznę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Wniebowziętej Patronki Nieudaczników XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, selkie napisał: Dla mnie to jest nowość Że niby co? Eks mąż Madzi był najpierw z jej matką? A co na to ojciec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A co na to ojciec? Pewnie nic, zapewne byli od dawna rozwiedzeni też. Madzia zawsze piała, że była ulubienicą ojca, a o matce ani mru mru (poza tym jednym razem, gdy ją uśmierciła), teraz już wiadomo dlaczego, wszystko tam widocznie zostawało w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Na pewno raz ją uśmierciła Ja prdl... a sądziłam, że nic mnie już na kafe nie zaskoczy Ewcia, szykuj botowe zdanie z tymi informacjami, wiesz takie w stylu Madźki żeby można było wklejać od czapy do każdego tematu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu I taki ktoś śmie ludziom w życiorysy i związki zaglądać, patologia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Truchło z Jukon napisał: Motzne wspomnienia. Nie utrzymywały przez to kontaktów mimo, że G miał już wcześniej żonę i dzieci. Nawet chyba matkę uśmierciła na Kafełłe kilka razy. I raz sobie syna pożyczyła od męża jako swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 165 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Może nie znawczyni ale jeszcze żyjemy Czyli znasz się na grzybach, a ja nie, więc nie zbieram. Ale moja świętej pamięci teściowa miała oko nie tylko do ludzi ale i do grzybów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ewcia, szykuj botowe zdanie z tymi informacjami, wiesz takie w stylu Madźki żeby można było wklejać od czapy do każdego tematu Niewątpliwie o tym nie zapomnę (niech no tylko wjedzie z czymkolwiek na temat mojego życia) Starej matce starego chłopa odbijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Że Bunia przez "G" miał dzieci z powszedniego związku i to duże, to wiedziałam, dlatego wyjątkowo syfiaste było jej wożenie się na innych za dzieci z poprzedniego związku, ale to z matką to jest odpał nawet jak na standardy kafe Czyżby rozbiła czyjąś rodzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dopóki rudy rydz się nie odpali i nie zacznie swojego jazgodu, ale Makaron naprawdę się wścieknie Powiadasz, że Podręczne mogą tu czyhać? Oops, nic nie powiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Czyżby rozbiła czyjąś rodzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Pewnie nic, zapewne byli od dawna rozwiedzeni też. Madzia zawsze piała, że była ulubienicą ojca, a o matce ani mru mru (poza tym jednym razem, gdy ją uśmierciła), teraz już wiadomo dlaczego, wszystko tam widocznie zostawało w rodzinie Wiesz, że możemy drzeć teraz łacha, bo Madzia ma nas w ignorze? Nie cytujcie nas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czyżby rozbiła czyjąś rodzinę Chyba najpierw jej matka, a Madzia potem odziedziczyła Bunię ;D Przyznam, że takiej racy jak by powiedział wiadomo kto, bym się nie spodziewała ;D Edytowano 2 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Wiesz, że możemy drzeć teraz łacha, bo Madzia ma nas w ignorze? Nie cytujcie nas xD Ciekawe, czy najpierw zaliczała Bunię pod dachem matki ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 145 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Chyba najpierw jej matka To zupełnie nieistotne tak jak rozwód twojego męża 2 minuty temu, selkie napisał: Przyznam, że takiej racy jak by powiedział wiadomo kto, bym się nie spodziewała ;D Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach