Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mila345

Mój chłopak pisał z inną

Polecane posty

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Ok, to będzie nasza tajemnica. 

Jasne, mieć wspólną tajemnicę to piękna rzecz. A teraz pojadę tradycyjnie by nie zawieść licznej, zgromadzonej gawiedzi - wyślesz mi cycki?

8 minut temu, draże korsarze napisał:

Zgłoszone 😚

Gdzie jest zapasowe konto łysej, to ja zgłoszę 😉 Dobrze mi to idzie od wczoraj 😜

Wy dalej wierzycie, że ta z lasu ma męża? Przecież ta dziewczyna Nikola dała kiedys dowody, nawet wysłała na priv, że płaska Eva pisze z jednego urządzenia jako baba i facet. Nikola była związana z administratorem nastrojka i tam zdobyła logowania urządzenia płaskiej Eve. Od tego czasu płaska przestała pisać tam nawet na swoim koncie bo było jej głupio xD

Przed chwilą, Mgła napisał:

Tym razem ze szklanej kuli wyczytałaś? Każdy kolejny Twój post to kolejna wtopa.

To wynika z twojej zajadłości. Nie trzeba mieć kuli by widzieć że masz problem z życiem ludzi którzy zyja nie po twojemu.

• Like 1

Tym razem ze szklanej kuli wyczytałaś? Każdy kolejny Twój post to kolejna wtopa.

Kobieto, w innym przypadku nie byłabyś w wieku ponad 40 lat tak daleka od spełnienia planów o dziecku jak jesteś. Ale spokojnie, nie spiesz się tylko, masz wieczność (jak leżak). 

25 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał:

Prosiłem Elkę by wysłała mi zdjęcie kakaowego oka ale odmówiła więc mszczę się na niej, jej wymyślonym kochanku i licznej gromadce dzieci od nieznanych ojców.

Proponuje zmienić dilera bo ten obecny cię oszukuje.

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

A ja upośledzenie immunologiczne :classic_unsure:

Upośledzenie immunologiczne samo w sobie nie zwalnia z odpowiedzialności karnej. W polskim prawie karnym (Kodeks karny, art. 31 § 1) odpowiedzialność karną wyklucza niepoczytalność, czyli brak zdolności rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem w chwili popełnienia przestępstwa.

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Wy dalej wierzycie, że ta z lasu ma męża? Przecież ta dziewczyna Nikola dała kiedys dowody, nawet wysłała na priv, że płaska Eva pisze z jednego urządzenia jako baba i facet. Nikola była związana z administratorem nastrojka i tam zdobyła logowania urządzenia płaskiej Eve. Od tego czasu płaska przestała pisać tam nawet na swoim koncie bo było jej głupio xD

Przecież to byl czysty fejk stopy. A ty dlaczego znowu hejtujesz, mężowie z gry dla dzieci cię porzucili? 

2 minuty temu, Nadija* napisał:

Nie mieszamy się w NIE nasze wojny! (o ile nie chodzi o Ukrainę)

Edytowano przez a910f222607748

ale trochę bekowe są jej historie o idealnym życiu, można się pośmiać 😂

Przed chwilą, Nadija* napisał:

ale trochę bekowe są jej historie o idealnym życiu, można się pośmiać 😂

To jest normalne życie. Właśnie na tym polega problem większości z was. Dla was jest idealne. 

Dobra, żryjcie się 🙂 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Przecież to byl czysty fejk stopy. A ty dlaczego znowu hejtujesz, mężowie z gry dla dzieci cię porzucili? 

Przecież nie hejtuje tylko napisałam, co widziałam i w co wierzę xD

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Nie łysą, tylko te flądrę czarnobiala możesz 😛 będzie miała 4-te konto w przeciągu 3 tygodni, o ile w ogóle sie uda jej zalozyc nowe czy będzie pukać na kafeterie przez szybę przez pare dni jak ostatnio 🤣

Niestety tego nie mogę zrobić, bo jeszcze się polubicie 😉
JAZDA Z ŁYSĄ!!!

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Przecież nie hejtuje tylko napisałam, co widziałam i w co wierzę xD

No w sumie wolno ci. 

10 minut temu, Bożenka LuBicz napisał:

Nie tylko Ty 😉  Ale fakt, jedna z nielicznych inteligentnych, zrównoważonych, nieprzewrażliwionych i przede wszystkim stabilnych psychicznie kobiet, mimo młodego wieku. W dodatku przyjemnie cyniczna i nie tracąca klasy nawet w złości. W takiej można się zakochać, nawet przez ekran.

Mnie urzekła jej błyskotliwość. Jedyna osoba z kafe z którą miałbym ochotę się spotkać.

3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Dziecko to nie jest spoiwo dla związku. Pomijając, że jesteś skrajnie bezczelna, zaglądając w cudze macice, jako 40 latka plus bez żadnych perspektyw na to, co sama doradzasz. A my nie planujemy się rozstawać. 

Nie chcesz to nie miej, ale nie zyj urojeniami że córka innej kobiety ma z Tobą więź, bo dobrze wiesz że po rozstaniu sama byś się wypieła na dziewczynę i tyle z tej ponoć waszej więzi i rodzinki.  I mi nie wkładaj w usta coś czego nie napisałam bo nie napisałam że jest spoiwem dziecko. Jesteś pozerką narcystyczną nie dość zadowolą ze swojego życia że tak tu o tym idealnym życiu trąbisz, spędzasz tu tyle czasu i żywisz się atencją przegrywów ktorym musisz dokopać. Jesteś prosta w odczycie jak drut. Żyj dalej w urojeniach o sobie i innych. Można tylko współczuć niereformowalności Twojej. Elo

12 minut temu, Mgła napisał:

Po rozejściu się z Hefnerem dziewczyna wypnie się na Ciebie jak Ty na nią, tyle z waszej "rodziny".  Zrób sobie z nim dziecko lepiej.

Gdzie dziecko dla takiej królewny, która od kilku lat wyleguje się w barłogu codziennie do 12 i nic więcej nie robi?XD Zapomnij. Też wróżę im rozstanie. Bo co ten facet ma z tego związku? Nic prócz ciała, w dodatku już nie pierwszej młodości.

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Biedna ignorantka z tartaku. 

Biedny narcyz z kompleksami gorszymi od moich mimo tytułu doktora he he

5 minut temu, a910f222607748 napisał:

Nie mieszamy się w NIE nasze wojny! (o ile nie chodzi o Ukrainę)

Jak tu są tylko wojny i wojenki xD

7 minut temu, Nadija* napisał:

To by już było skrajnie creepy

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie chcesz to nie miej, ale nie zyj urojeniami że córka innej kobiety ma z Tobą więź, bo dobrze wiesz że po rozstaniu sama byś się wypieła na dziewczynę i tyle z tej ponoć waszej więzi i rodzinki.  I mi nie wkładaj w usta coś czego nie napisałam bo nie napisałam że jest spoiwem dziecko. Jesteś pozerką narcystyczną nie dość zadowolą ze swojego życia że tak tu o tym idealnym życiu trąbisz, spędzasz tu tyle czasu i żywisz się atencją przegrywów ktorym musisz dokopać. Jesteś prosta w odczycie jak drut. Żyj dalej w urojeniach o sobie i innych. Można tylko współczuć niereformowalności Twojej. Elo

No pa. Odpowiedź na pytanie Malowanego (dlaczego o tobie wspomniałam), chyba wypadła wyczerpująco. 

8 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał:

Jasne, mieć wspólną tajemnicę to piękna rzecz. A teraz pojadę tradycyjnie by nie zawieść licznej, zgromadzonej gawiedzi - wyślesz mi cycki?

Nie są takie piękne by warto o nie zabiegać. Ale jakby co pojedynczego zapytania nie traktuję jako zabieganie 😉

Biedny narcyz z kompleksami gorszymi od moich mimo tytułu doktora he he

Coooooo? Może dr kafeterii 🤣

• Haha 2

A co do reszty- nie czytam waszych postów gdy z kimś tak gadam, także szkoda waszego czasu.

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Tu jest taki poziom przegrywu ze posiadanie męża jest równe posiadaniu jednorożca

Ja nie mam męża i bardzo dobrze mi z tym 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się