Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: przepraszam, że tak niedyskretnie zapytam: a co z jędrnymi pośladkami w życiu realnym? Kiedy te pośladki zflaczeją to już nic nie zostanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie mam potrzeby. Zaczynasz mnie niepokoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1089 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Mgła napisał: tu się nie ma co śmiać - tu trzeba współczuć wyobraź sobie jakie musiały być te inne... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: Ludzie zdroworozsądkowi nie przypisują innym chorób psychicznych z błahych, wręcz absurdalnych powodów. Mam na myśli normalnych rozmówców - nie troli/prowokatorów. To, że Ty nieustannie próbujesz bronić pewnych słabych zachowań, stawiając tutejsze "najniższe" warstwy tudzież troli za jakiś odnośnik czegokolwiek, też jest samo w sobie dość zastanawiające. Słuchaj. Ja mam tu wiele przykładów, gdy niby poważne panie sporo mnie obrażały. Czy bylo to dla mnie zastanawiające? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: tu się nie ma co śmiać - tu trzeba współczuć wyobraź sobie jakie musiały być te inne... Kazdy z was tu jest wrogiem Ewy? Czy jesteście tu tylko dla rozrywki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Słuchaj. Ja mam tu wiele przykładów, gdy niby poważne panie sporo mnie obrażały. Czy bylo to dla mnie zastanawiające? Tak. Dałeś im najwyraźniej powód do takiego a nie innego zachowania. Pewnie twoja żona wytłumaczyła Ci, że kobiety lecą na Ciebie. Poczułeś się jak prawdziwy macho, żona dodała szczyptę swojej zazdrości i w ogólnym rozrachunku wyszedłeś znowu na durnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Miecz napisał: Tak, uwielbiam. A wiesz dlaczego? Bo mam charakter nielichy i kompletnie nie zależy mi na opinii. Nie żyję ani tym miejscem, ani z tego miejsca. Za często to powtarzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Kazdy z was tu jest wrogiem Ewy? Czy jesteście tu tylko dla rozrywki? Dobre pytanie. Sam znajdziesz odpowiedź czy Cię naprowadzić? Tylko nie zaczynaj, że w realu jest inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Za często to powtarzasz. Starość. Muszę sam sobie to wbić do łba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1089 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Kazdy z was tu jest wrogiem Ewy? Czy jesteście tu tylko dla rozrywki? wrogiem to zdecydowanie za dużo powiedziane po prostu potrafi do siebie zrazić każdego, a na tak podzielonym forum to jest wyczyn traktuje każdego z wyższością, a jak na to nie przystajesz to stara się dosrać czymś żeby jej było na wierzchu jak ktoś musi nadepnąć drugiego człowieka żeby się lepiej poczuć to niespecjalnie zdobywa tym sympatię otoczenia ani tego nadepniętego ani tych, którzy to widzą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dałeś im najwyraźniej powód do takiego a nie innego zachowania. Pewnie twoja żona wytłumaczyła Ci, że kobiety lecą na Ciebie. Poczułeś się jak prawdziwy macho, żona dodała szczyptę swojej zazdrości i w ogólnym rozrachunku wyszedłeś znowu na durnia. Raczej myslalem o problemach emocjonalnych, które mają. Pomijam kobiece gierki. Zawsze wręcz pisalem ze nie chodzi w nich o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: To pijaczki hawhh haaaa haaa i twojej lekko opoznionej koleżanki na pewno. Nie ta liga. To w takim razie jak wytłumaczysz ciągle latanie za mną? Rozumiem, że maskotka Elcia to twoja liga, ale nawet ona cię kopnęła w d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: wrogiem to zdecydowanie za dużo powiedziane po prostu potrafi do siebie zrazić każdego, a na tak podzielonym forum to jest wyczyn traktuje każdego z wyższością, a jak na to nie przystajesz to stara się dosrać czymś żeby jej było na wierzchu jak ktoś musi nadepnąć drugiego człowieka żeby się lepiej poczuć to niespecjalnie zdobywa tym sympatię otoczenia ani tego nadepniętego ani tych, którzy to widzą Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wrogiem to zdecydowanie za dużo powiedziane po prostu potrafi do siebie zrazić każdego, a na tak podzielonym forum to jest wyczyn traktuje każdego z wyższością, a jak na to nie przystajesz to stara się dosrać czymś żeby jej było na wierzchu jak ktoś musi nadepnąć drugiego człowieka żeby się lepiej poczuć to niespecjalnie zdobywa tym sympatię otoczenia ani tego nadepniętego ani tych, którzy to widzą Pier/dol się facet! Teraz muszę opracować nową strategię hejtu! Edytowano 2 godziny temu przez Miecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 213 Napisano 2 godziny temu Ofiar tu raczej nie ma, kazdy ma za uszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ofiar tu raczej nie ma, kazdy ma za uszami Dokładnie. Tak wiec nie ma sensu robic z siebie ofiarę jednej, małej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Raczej myslalem o problemach emocjonalnych, które mają. Pomijam kobiece gierki. Zawsze wręcz pisalem ze nie chodzi w nich o mnie. No widzisz do czego prowadzą nieporozumienia? Uwierz mi, moja ocena jest naprawdę trafna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dokładnie. Tak wiec nie ma sensu robic z siebie ofiarę jednej, małej kobiety. Od godziny staramy się Ci to wytłumaczyć. Jak grochem o ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Mgła napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dokładnie. Tak wiec nie ma sensu robic z siebie ofiarę jednej, małej kobiety. Jeżeli masz na myśli swoją żonę, to uwierz mi, nikt nie będzie za nią płakał. Tylko musisz ją stąd zabrać, ale to chyba jest awykonalne, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Icebound Harpy napisał: To w takim razie jak wytłumaczysz ciągle latanie za mną? Rozumiem, że maskotka Elcia to twoja liga, ale nawet ona cię kopnęła w d. Lubię cię szarpać za włosy. Jesteś taka nie za mądra. Byłem niegrzeczny i mamy z elcia chwilowy kryzys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Zero cukru napisał: Chyba z kut..sem na ambonie I z Makaronem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: przepraszam, że tak niedyskretnie zapytam: a co z jędrnymi pośladkami w życiu realnym? Nadal są.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: No widzisz do czego prowadzą nieporozumienia? Uwierz mi, moja ocena jest naprawdę trafna. Wiesz w czym leży wasz problem? Czesto oceniacie mnie przez pryzmat sympatii czy antypatii do Ewy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Zero cukru napisał: To pijaczki hawhh haaaa haaa i twojej lekko opoznionej koleżanki na pewno. Nie ta liga. Więc co tutaj robisz? Zmień towarzystwo i przestań chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1089 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Pier/dol się facet! dziękuję za życzenia! ale podobno nie liczy się Miecz tylko Pan Wołodyjowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli masz na myśli swoją żonę, to uwierz mi, nikt nie będzie za nią płakał. Tylko musisz ją stąd zabrać, ale to chyba jest awykonalne, prawda? Moim zdaniem jej sympatii m.in z Pieprz, Krejzi, Pokraką, Śliwką jest autentyczna. Miejsca macie dość, natomiast pytanie czy potraficie przeżyć bez zaczepek? Wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wiesz w czym leży wasz problem? Czesto oceniacie mnie przez pryzmat sympatii czy antypatii do Ewy. Nie. To Ty za bardzo się z nią utożsamiasz. Nic do Ciebie nie mam. Lubię takich zawodników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wiesz w czym leży wasz problem? Czesto oceniacie mnie przez pryzmat sympatii czy antypatii do Ewy. Każdy wie jaką potrafi być żmiją, która gardzi pracującymi ludźmi, nazywając ich motłochem, a ty w niezłe maliny się w...ii.. eś. Żal mi ciebie, ale nie ma sytuacji bez wyjścia ciapku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1089 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nadal są.. no to całe szczęście bo już się bałem a orzechy łupiesz? mam świeżego kokosa jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach