Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Hermetyczny dzban

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czyli stara miłość nie rdzewieje 😌 

Chyba juz nie mam cierpliwosci zglebiac dylematy emocjonalne typów. Januszek był po prostu prostszej konstrukcji,mało gadał, dużo robił, nie bez powodu miał ksywke "kosiarka". Aktualny wręcz przeciwnie, pan doktor, kosiarki nie tyka, za to problemów egzystencjalnych bez liku i potrzeby ich uzewnętrzniania 😜

2 minuty temu, BellaS napisał:

Chyba juz nie mam cierpliwosci zglebiac dylematy emocjonalne typów. Januszek był po prostu prostszej konstrukcji,mało gadał, dużo robił, nie bez powodu miał ksywke "kosiarka". Aktualny wręcz przeciwnie, pan doktor, kosiarki nie tyka, za to problemów egzystencjalnych bez liku i potrzeby ich uzewnętrzniania 😜

Pan Doktor powiadasz? 

Nie pisz nic więcej, bo hejtery typu Salix i samochód wykorzystają to. A ja się domyślam o co chodzi ☺️ 

• Thanks 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Pan Doktor powiadasz? 

Nie pisz nic więcej, bo hejtery typu Salix i samochód wykorzystają to. A ja się domyślam o co chodzi ☺️ 

okej, specjalizacji juz nie doprecyzuje. W każdym razie jest takie powodzenie "zmienił stryjek siekierke na kijek", które ostatnio często mi sie kołacze po głowie 😜

• Haha 1

25 minut temu, BellaS napisał:

Januszka pogonilas? Huehue

26 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pan Doktor powiadasz? 

Jak zwykle nie jarzysz najprostszych zależności. Skoro ktoś uprawia publiczny ekshibicjonizm opisujac swoje życie intymne na forum, to chyba właśnie liczy na to, że inni będą to komentowali? Choć patrząc na martwą ciszę pod waszymi postami, zainteresowanie jest tak ogromne, że aż dziwne, że serwery jeszcze nie padły od tych tłumów hejtujacych. 

Edytowano przez salix

Haha rozwala mnie Qwerta xD realistyczne to jest bo związki są męczące czasem a nie wieczne srranie zarem i zero trudnosci co nie 😕

Edytowano przez szmul

W samych superlatywach to cinszko tak ciągle jak cały czas narkotyków nie bierzesz 😕

16 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Januszka pogonilas? Huehue

Tak wyszło 🤷‍♀️

Jeśli ktoś się męczy już w fazie miodowego miesiąca, to znaczy, że ten związek to tylko pokazówka, która w rzeczywistości ledwo dyszy.

Edytowano przez salix

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Trzeba było poczekać na mnie ech

A ty już nie obracasz Iskry na zmiane z Elcia?

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Nie pasuje ci rola tej trzeciej? Zawsze to podium

Będąc w związku z rozwodnikiem chyba nawet na podium sie nie lapie w hierarchii ważności 😜 wiec trzecie miejsce powinnam brać w ciemno

1 minutę temu, BellaS napisał:

Będąc w związku z rozwodnikiem chyba nawet na podium sie nie lapie w hierarchii ważności 😜 wiec trzecie miejsce powinnam brać w ciemno

Też tak uważam, a w moim sercu jest jeszcze trochę miejsca.

• Haha 1

A sa może osoby co męczą się w związkach i zawsze im będzie ujowo nieważne z kim 💩

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Poczekam, aż doktorek da kopa w dupę, albo będzie jak z januszkiem "kosiarką".

Okej, możesz poczekać na ławce rezerwowych, jest na niej jeszcze troche miejsca 😜

• Haha 1

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

O tym wredna maupo. Obok Januszka? 😜

Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, choc dostrzegam jego niewątpliwe atuty 😜

7 minut temu, szmul napisał:

A sa może osoby co męczą się w związkach i zawsze im będzie ujowo nieważne z kim 💩

Jeśli ktoś wychodzi z założenia, że zawsze i z każdym będzie mu ujowo, to po co w ogóle pchać się w związki? Ja wychodzę z założenia, że ludzie wiążą się jednak dlatego ze im ze soba jest fajnie, a nie żeby fundować sobie etat męczennika.

Edytowano przez salix

1 minutę temu, BellaS napisał:

Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, choc dostrzegam jego niewątpliwe atuty 😜

Zalety pana złotej rączki. Jesteś stworzona do posiadania haremu 😉

9 minut temu, BellaS napisał:

Panta rhei, tak mówią. Ja kiedyś wszedłem i żałuję.

16 minut temu, szmul napisał:

Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy 

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy 

Wypolerowaleś trzynastego na jutro?

1 godzinę temu, Miecz napisał:

Po co? Takie nienazwane jest o niebo lepsze.

💪

1 godzinę temu, salix napisał:

Wątpię, że kiedykolwiek doczekam się tych konkretów bo po pierwsze od dawna nie potrafisz wydusić z siebie ani jednego przykładu mojego rzekomego hejtu, a po drugie on po prostu nie istnieje.

Nawet sobie skriny robię!

Zbieram materiał dowodowy. Nie doceniasz mnie. O nie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się