WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Miałem doczynienia z policją i znam fakty nie mity. Tylko ujami rzucasz we mnie zamiast normalnie pogadać jak kobieta. I to ma komuś zaimponować równie mocno jak recydywa sysia z jukonu? Z toba nie ma normalności ale to naprawdę nie jest mój problem mężczyzno z odbytu. To ze zgrywasz jakiegoś kowboja wobec sjebow tutejszych i liżesz sråki największym idjotkom nie czyni z ciebie mężczyzny. Ale to na marginesie bo i tak nie zrozumiesz wlasnego zyebiania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Miałem doczynienia z policją i znam fakty nie mity. Tylko ujami rzucasz we mnie zamiast normalnie pogadać jak kobieta. Paweł daj sobie spokuj z dyskusją do ludzi patologicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Są ludzie co pomagają wyjść z takiego stanu fundacja, o ile chce taki człowiek skorzystac, przeważnie nie woli pić dalej. O to mi chodzi że ci ludzie nie chcą przestać pić i nie chcą pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Zjedz snickersa bo każdy ma w odbycie twoje urojenia. Naprawdę aż tak ci rozdelo ego jak flaki topielcowi i liczysz ze ktos będzie skakał jak salowa na chùju bunia bo cie wkurza? Masz ty tupet. Lub narcyzm Widać, że dawno nie skakałaś toksyczna wiedźmo z Olsztyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: I to ma komuś zaimponować równie mocno jak recydywa sysia z jukonu? Z toba nie ma normalności ale to naprawdę nie jest mój problem mężczyzno z odbytu. To ze zgrywasz jakiegoś kowboja wobec sjebow tutejszych i liżesz sråki największym idjotkom nie czyni z ciebie mężczyzny. Ale to na marginesie bo i tak nie zrozumiesz wlasnego zyebiania. Zaimponować nikomu nie muszę, bronię się przed hejtem, bo nie jestem idjotą, a Ty nie rozumiesz co napsiałem, tylko hejcisz mnie dalej, bo tak Ci wygodnie kowbojko w czerwonym szlafroku także kończmy rozmowę i nie do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widać, że dawno nie skakałaś toksyczna wiedźmo z Olsztyna Też masz kamerę mosadu na linku od kafeteryji jak sysio? To gratuluję złodziejko zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu Karzeł jak się rzuca i chwali ile miał kobiet, którym musiał płacić, wdrapując się na taboret, bo jest tak malutki I takie coś tutaj poucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O to mi chodzi że ci ludzie nie chcą przestać pić i nie chcą pomocy. Podobno w Chinach nie znajdziesz bezdomnego. Białorusi też tam musowo dają im pracę. Czym biedniejszy kraj tym tych bezdomnych jest więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Viavia napisał: Paweł daj sobie spokuj z dyskusją do ludzi patologicznych. W sumie masz racje Piotrek Ogórku, więc czas powoli zejść ze sceny ... niepokonanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Też masz kamerę mosadu na linku od kafeteryji jak sysio? To gratuluję złodziejko zdjęć Pilnuj majtek, bo menele z Olsztyna ukradną. Jesteś dla mnie nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Zaimponować nikomu nie muszę, bronię się przed hejtem, bo nie jestem idjotą, a Ty nie rozumiesz co napsiałem, tylko hejcisz mnie dalej, bo tak Ci wygodnie kowbojko w czerwonym szlafroku także kończmy rozmowę i nie do widzenia I na co ty sjebje liczysz skoro pjerdolisz mi ciągle o jakimś szlafroku. Ja rozumiem że masz braki seksualne i fantazje toba targają ale na co ty liczysz innego niż hejt hipokryto dwulicowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jeśli ktoś nie chce to ok, ale jest masę pijaków i nie pijaków bezdomnych, którzy liczą na wsparcie i go nie mają. Większość ludzi przechodzi obojętnie i tylko wali tekstami zamiast pomóc. Zresztą po co ja piszę na kafe to. Zaraz hejterki typu krasnal i inni stwierdzą, że to nieprawda. Jeśli ktoś nie pije i jest bezdomnym to państwo mu nie pomoże? Nie wiem no ale zawsze wydawało mi sie że jest jakaś pomoc. Znam człowieka co nie pracuje a mama mu umarła i dostał i zasiłek i obiady codziennie i kase na ogrzewanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pilnuj majtek, bo menele z Olsztyna ukradną. Jesteś dla mnie nikim To wypjerdalaj zamiast się podniecać kazdym moim wpisem tępa kobylo. Ile można pjerdolic to samo jak zapętlona? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: I na co ty sjebje liczysz skoro pjerdolisz mi ciągle o jakimś szlafroku. Ja rozumiem że masz braki seksualne i fantazje toba targają ale na co ty liczysz innego niż hejt hipokryto dwulicowy? Nie mam, to Ty masz braki w tym kierunku dlatego wystawiłaś prześwitujące cyce i figure Leżaczkowi W taki sposób chciałaś się dowartościować. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W sumie masz racje Piotrek Ogórku, więc czas powoli zejść ze sceny ... niepokonanym Pokonany czy nie, to ma znaczenie? chcesz udowadniać. Żul sprowadzi do swojego poziomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W sumie masz racje Piotrek Ogórku, więc czas powoli zejść ze sceny ... niepokonanym Niepotrzebnie się denerwujesz. Karzeł i trollica w czerwonym szlafroku pokazują tylko kim jest tak naprawdę. A ten ból wielkiej baby o Szynszylę jest niepokojący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie mam, to Ty masz braki w tym kierunku dlatego wystawiłaś prześwitujące cyce i figure Leżaczkowi Dobra chùi ci w zęby. Nie jestem twoja stara żeby akceptować twoja indolencje ritardzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeśli ktoś nie pije i jest bezdomnym to państwo mu nie pomoże? Nie wiem no ale zawsze wydawało mi sie że jest jakaś pomoc. Znam człowieka co nie pracuje a mama mu umarła i dostał i zasiłek i obiady codziennie i kase na ogrzewanie. Można dostać mieszkanie, ale trzeba na nie czekać po złożeniu wniosku. Oczywiście takie mieszkanie socjalne jest najczęściej do remontu o niskim standardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niepotrzebnie się denerwujesz. Karzeł i trollica w czerwonym szlafroku pokazują tylko kim jest tak naprawdę. A ten ból wielkiej baby o Szynszylę jest niepokojący Koniu nie wstydź ci wkręcać przyjeeebanego kudłacza na nietwoje uda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 4 godziny temu Ja chciałem zmienić temat. Na bardziej miłosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Viavia napisał: Pokonany czy nie, to ma znaczenie? chcesz udowadniać. Żul sprowadzi do swojego poziomu Wiem, ale bez przesady jakieś granice istnieją prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Koniu nie wstydź ci wkręcać przyjeeebanego kudłacza na nietwoje uda? Unika jak zawsze gdy jej się odbyt pali i swad z dùpy się roznosi. Typowa zagrywka każdego sjeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Zero rozumu honoru i godności ludzkiej już nje mówiąc o kobiecej xD rzyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale bez przesady jakieś granice istnieją prawda ? Nie istnieją dla patoli. Zresztą z nudòw można napisać 2 zdania potem o czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Unika jak zawsze gdy jej się odbyt pali i swad z dùpy się roznosi. Typowa zagrywka każdego sjeba Sama nakręca na siebie hejt i beke publiki zamiast napisać dałnowi, ze przecież to fota z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niepotrzebnie się denerwujesz. Karzeł i trollica w czerwonym szlafroku pokazują tylko kim jest tak naprawdę. A ten ból wielkiej baby o Szynszylę jest niepokojący Tak wiem Magda. Widzę, więc mamy obraz prawiwcch facetów i kobiety która uwarza się za stróża prawa. Cóż, nawet jeśli to ja już mam to za sobą i dobrze. Szynszyla wybrała faceta miała prawo Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie mam, to Ty masz braki w tym kierunku dlatego wystawiłaś prześwitujące cyce i figure Leżaczkowi W taki sposób chciałaś się dowartościować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Viavia napisał: Ja chciałem zmienić temat. Na bardziej miłosny Pogadajmy o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widać, że dawno nie skakałaś toksyczna wiedźmo z Olsztyna Skoro ty skaczesz jak szalona na pęcie buni to co tu kooorwa robisz kazdego dnia i nocy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Sama nakręca na siebie hejt i beke publiki zamiast napisać dałnowi, ze przecież to fota z neta Milczy i myśli że sprawa zamknięta. Co za ssjeb xD tak samo zrobiła ze zdjęciem zimowym które zrobiła xD to chyba mitoman rodem z podręcznika psychiatrii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach