Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

A ja zapraszam dziewczyny z całej Polski do współpracy w grupie MojeOri, która pracuje głównie przez internet. www.dagna.mojeori.pl

Zapraszam do współpracy z ORIFLAME. Zostań Naszą konsultantką i kupuj kosmetyki z rabatem i zarabiaj! W każdym katalogu do zdobycia unikalne prezenty! Jeśli nie chcesz się zbytnio angażować,zamawiaj kosmetyki na własne potrzeby. Czekam na Twoją odpowiedź :)

Gość evesta20
Jestem konsultantka AVON z Piotrkowa Trybunalskiego. Jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac lub dzwonic:) gg: 21360144, telefon: 609862372

Gość Żaklina Liderka
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -100% gwarancji zwrotu produktu!! Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON Zapraszam do AVON. Wszelkie informacje: gg: 2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gm ail.com

Gość Żaklina Liderka
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. Jestem pod tel. o każdej porze, dlatego w zawsze możesz napisać smsa jeśli nie możes rozmawiać lub poprosić mnie o oddzwonienie. Chciałabym poruszyć pewną kwestię dotycząca kosmetyków na Allegro. Mianowice są tam w większości kosmetyki, które są podrabiane przez inną firmę, która istnieje w Polsce, nie wiem jakim cudem, ale podobno legalnie, podrabia ona kosmetyki wielu firm, nie tylko AVON, łącznie z opakowaniem. Stąd tyle tanich rzeczy na Allegro. Nawet Starszy Menager, który kosmetyki w AVON ma najtaniej, nie jest w stanie mieć ich w takich cenach od firmy jakie są na Allegro. Większość tych produktów to zwyczajne podróbki. Dlatego nie dajcie się zwariować swoim klientom. Ponieważ na kosmetyki z Allegro nikt nie dostanie gwarancji. Stąd też wiele produktów uczula, źle pachnie w rzeczywistości, bo to zwykłe podróbki. Jeśli klientka mówi, że na Allegro ma taniej, proszę bardzo niech zamawia. Ale w AVON ma ten komfort, że może zwrócić dany produkt, który jej nie spasuje, który się nie będzie podobał, który nawet będzie uszkodzony i używany. Czas zwrotu obejmuje aż 3 miesiące! AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy (odbiór kosmetyków w domu, pod innym wskazanym adresem, w Centrach Obsługi Konsultantek, w paczkomatach) -zarobek od 15% nawet do 50% !! (obecnie od katalogu 4/2012 ruszył nowy program opustów dla Konsultantek) -dostawa kosmetyków już na następny dzień przy wybraniu kuriera -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek będąc Liderem, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy kosmetyków, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -zwrot produktu, z którego klientka nie jest zadowolona Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 gdyby ktoś chciał dołączyć do FM Group Polska i budować swoją strukturę pod sobą, zapraszam również do kontaktu obecnie jestem w dwóch firmach i bardzo dobrze one prosperują, dlatego uważam, że można połączyć jedno z drugim

Gość naturee
Witam jestem konsultantką ORIFLAME jest to naprawdę rewelacyjna sprawa i każdej kobiecie śmiało mogę to polecić. Też wachałam się czy zostać konsultantką że nie dam sobię rady ale teraz jest to bardzo prostę po 2 nie musisz mieć każdego zamówienia na 80pp!! jeżeli chcesz kupować kosmetyki dla siebie i swoich bliskich dużo taniej napisz!! np. kupując wodę toaletową która w katalogu widnieje w cenie 69,90 ty będziesz ją mieć za 53,77!! UWAGA tylko teraz w dniach 19-25 marca wpisowe 1zł!! rewelacyjny program WITAMY zapraszam chętnych ze Skawiny i okolic w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na meila beata01041992@o2.pl pomogę ci zostać konsultantką:) bądź dostarczę katalog w którym będziesz mogła zamówić kosmetyki zawsze dodaje gratisy więcej pytań??? śmiało pisz!! SKAWINA I OKOLICE:) Pozdrawiam:)

Gość Zosiunia23
Poszukuje osób chętnych do zostania konsultanką Oriflame. Pracuje na terenie woj pomorskiego Lębork, Łeba Zostań Konsultantką! Gdy dołączysz do Klubu Oriflame zyskasz: Konsultanci Oriflame kupują naturalne szwedzkie kosmetyki bez 30% marży, kupuj dla siebie taniej lub zarabiaj oferując nasze kosmetyki swoim klientom Nie ma określonej kwoty na zamówienia oraz obowiązku składania zamówień co miesiąc, Masz dostęp do promocji które wynoszą nawet do 80% taniej Korzystasz z profesjonalnych darmowych szkoleń kosmetycznych i marketingowych Jako nowy konsultant bierzesz udział w programie WITAMY i zdobywasz świetne nagrody Zawsze można zrezygnować, bez żadnych konsekwencji ! Sprzedaż kosmetyków to nie jedyny sposób zarabiania pieniędzy w Oriflame Zostań Liderem, buduj własną strukturę: Zapraszając nowe osoby do współpracy będziesz otrzymywać premie od 3 - 21 % Masz elastyczny czas pracy to Ty decydujesz kiedy i ile chcesz pracować Otrzymujesz nagrody pieniężne i rzeczowe Bierzesz udział w balach i konferencjach Oriflame nr gg42173389 aa.ba.klawi@gmail.com

Gość naturee
Witam jestem konsultantką ORIFLAME jest to naprawdę rewelacyjna sprawa i każdej kobiecie śmiało mogę to polecić. Też wachałam się czy zostać konsultantką że nie dam sobię rady ale teraz jest to bardzo prostę po 2 nie musisz mieć każdego zamówienia na 80pp!! jeżeli chcesz kupować kosmetyki dla siebie i swoich bliskich dużo taniej napisz!! np. kupując wodę toaletową która w katalogu widnieje w cenie 69,90 ty będziesz ją mieć za 53,77!! UWAGA tylko teraz w dniach 19-25 marca wpisowe 1zł!! rewelacyjny program WITAMY zapraszam chętnych ze Skawiny i okolic w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na meila beata01041992@o2.pl pomogę ci zostać konsultantką bądź dostarczę katalog w którym będziesz mogła zamówić kosmetyki zawsze dodaje gratisy więcej pytań??? śmiało pisz!! SKAWINA I OKOLICE Pozdrawiam gg: 35871858 często na niewidocznym więc śmiało pisz zawsze się dogadamy:)

Oriflame - zostań konsultantką, zawitaj do stylowego świata piękna. Marka Oriflame to synonim wysokiej jakości produktów, dzięki którym możemy wyglądać i czuć się doskonale. Produkty nie są testowane na zwierzętach. Są inspirowane naturą i zostały opracowane przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii. Oriflame to także dostęp do atrakcyjnych możliwości zarobkowych i niezależność w kreowaniu własnego biznesu. W Oriflame zarabiasz pieniądze od razu, a twoje możliwości zarobkowe są nieograniczone. Współpracujesz z Oriflame zgodnie ze swoim stylem życia i samodzielnie decydujesz, ile czasu chcesz nam poświęcić. Spotykasz nowych ludzi i zawierasz nowe przyjaźnie. Podróżujesz po świecie i uczestniczysz w ekscytujących wydarzeniach. Rozwijasz się osobiście i zawodowo poprzez oferowany system szkoleń biznesowych i kosmetycznych. Kontakt: mariusz.ori@interia.pl GG: 7543845

Gość Żaklina Liderka
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Możesz podjąć pracę jako Lider, bądź jako Konsultantka. Zawsze masz czas na to, żeby być Liderem. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. Chciałabym poruszyć pewną kwestię dotycząca kosmetyków na Allegro. Mianowice są tam w większości kosmetyki, które są podrabiane przez inną firmę, która istnieje w Polsce, nie wiem jakim cudem, ale podobno legalnie, podrabia ona kosmetyki wielu firm, nie tylko AVON, łącznie z opakowaniem. Stąd tyle tanich rzeczy na Allegro. Nawet Starszy Menager, który kosmetyki w AVON ma najtaniej, nie jest w stanie mieć ich w takich cenach od firmy jakie są na Allegro. Większość tych produktów to zwyczajne podróbki. Dlatego nie dajcie się zwariować swoim klientom. Ponieważ na kosmetyki z Allegro nikt nie dostanie gwarancji. Stąd też wiele produktów uczula, źle pachnie w rzeczywistości, bo to zwykłe podróbki. Jeśli klientka mówi, że na Allegro ma taniej, proszę bardzo niech zamawia. Ale w AVON ma ten komfort, że może zwrócić dany produkt, który jej nie spasuje, który się nie będzie podobał, który nawet będzie uszkodzony i używany. Czas zwrotu obejmuje aż 3 miesiące! AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 mamy now program opustowy !!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień, jeśli złożysz zamówienie przed godz. 11.00 -odbiór osobisty bez dodatkowych opłat w Centrach Obsługi Konsultantek - idziesz jak do slepu spożywczego i robisz normalnie zakupy, podając swój nr presonalny, w COKu masz o tyle komfort, że każdą szminkę, lakier, kredkę, wszystko możesz zobaczyć, nawet się pomalować!! wszystkiego dotknąć i wszystko zobaczyć! COK znajduje się w Białymstoku, Bielsko-Białej, Bydgoszczy, Gdyni, Gliwicach, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Poznaniu 2 Adnersa, Szczecinie, na Jerozolimskiej, Kijowskiej, Słowicza, Wrocławie i w Łodzie. Możesz robić tam zakupy nawe za 10zł bez żadnych dodatkowych opłat!! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu dostępne w AVON Magazine tylko dla Konsultantek) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! - bądź swoim własnym szefem i stwórz własny zespół! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) - każde szkolenie kończy się Certyfikatem! -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -100% gwarancji zwrotu produktu!! Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 5/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON Zapraszam do AVON. Wszelkie informacje: gg: 2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Gość moonic Puławy Zwoleń Kozienice
Witam i zapraszam na zakupy z rabatami lub do rejestracji jako niezależny konsultant:) w ORIFLAME Tylko TERAZ świetna kampania z super prezentami dla nowych konsultantów !!!!!!!!!!!!!!! Niepowtarzalna okazja na zdobycie kosmetyków oraz pięknej bransoletki APART Zapraszam zainteresowanych z PUŁAW Zwolenia Kozienic i okolic!!!! moonic_m@o2.pl

Gość lenka_s
Witam. Osoby z Warszawy (i nie tylko) chętne do zakupów lub współpracy z Oriflame serdecznie zapraszam: www.my.oriflame.pl/lenka_s, gg 5348816 z przyjemnością wytłumaczę wszystkie zasady i pomogę w realizacji atrakcyjnego programu "Witaj" :) Pozdrawiam

Gość Anna Cieszyn
Czy jest tutaj konsultantka z Cieszyna u której mogłabym zamawiać kosmetyki Ori? :)

Gość AskamojeOri
Witam serdecznie jestem konsultantką Oriflame z Poznania.Zostałam nią ponieważ podziałał na mnie "czar" kosmetyków :)a także dbałość firmy o klientki/ów i konsultantki .Jeśli chciałabyś/byś dołączyć do tego fantastycznego świata ,korzystać z wielu promocji ,zniżek bonusów lub podreperować budżet to serdecznie zapraszam .Osoby pragnące zakupić kosmetyki również zapraszam do kontaktu :) gg7393280 askapl.mojeori@gmail.com

Gość PoznańOriflame
Witam Chętnie zarejestruje Cie do Oriflame. Dostarczę Tobie wszelkie aktualne wiadomośći i materiały na dobry początek. Nie jest ważne gdzie mieszkasz. Zarejestruję chętne osoby. GG1054762 julia.antkowiak@onet.eu

Jestem konsultantką ORIFLAME z Bielska, ale często bywam w okolicy Cieszyna, więc Aniu jeśli jeszcze nie znalazłaś konsultantki to mój adres e-mail: kmbielsko@op.pl. Jeżeli są osoby zainteresowane zakupem kosmetyków lub współpracą z ORIFLAME z Bielska i okolic to proszę o kontakt; mogę dojechać, zaprezentować katalog, wszystko wytłumaczyć:)

Gość Banshee669
Jeśli jesteś zainteresowana kupnem kosmetyków TANIEJ NIŻ W KATALOGU, napisz do mnie na maila, wystawiam aukcje allegro. Również możesz zapisać się do Klubu Oriflame i miec stały rabat 23% i dodatkowe przywileje. M.in. Program Witamy (aktualnie do zdobycia bransoletka od firmy Apart i kosmetyki), Program Lojalnościowy - ekskluzywne kosmetyki i akcesoria za 9,90, wybrany produkt 90% taniej oraz tańsze próbki i katalogi! Mogę także zostać Twoją konsultantką. Zapraszam po porady i nie tylko. bansheevee@gmail.com jestem z TORUNIA

Gość Ania ***
Hej jestem konsultantką oriflamę.Jestem z okolic Suwałk chętnie zapisze każdą chętną osobę .Serdecznie zapraszam . GG;33833610 Tel. 519870594 Skype: aannaa_0 e-mail: sasanka1996@o2.pl

Gość Mariza KOSMETYKI
Mariza - konsultanka BEZ KOSZTÓW WSTĘPNYCH, BEZ RYZYKA! Poszukujemy Konsultantów do sprzedaży firmy MARIZA. W naszej ofercie znajdziesz: - kosmetyki do pielęgnacji twarzy (m.in. kremy, mleczka, toniki, pomadki ochronne do ust), - kosmetyki do ciała (m.in. balsamy, masła, żele pod prysznic, preparaty antycellulitowe, preparaty do kąpieli, kremy do rąk) - kosmetyki dla mężczyzn - oraz szeroka gama kosmetyków do makijażu (m.in. fluidy, pudry, cienie do powiek, pomadki do ust) W cenach od 4 do 40 złotych. Stały gwarantowany rabat 30%, możliwość darmowej przesyłki. BEZ KOSZTÓW WSTĘPNYCH, BEZ RYZYKA! mariza00@onet.pl

Gość Marizaa
Witam koleżankę z Marizy :) Jestem przedstawicielką MARIZY z WARSZAWY (najłatwiej się ze mną umówić: Bielany, Żoliborz, Bemowo, Centrum, Ursynów) i serdecznie zapraszam do siebie na zakupy dziewczyny z okolicy. Wszystkie informacje o firmie, kosmetykach i co najważniejsze zawsze aktualny katalog znajdziecie na mojej stronie :) konarska.klubmariza.pl Do zamówienia dołączam próbeczki. Ich rodzaj zależy od wartości zamówienia. Jeśli chcesz tylko obejrzeć kosmetyki i zastanowić się to zapraszam na priv. Jeśli kosmetyki ci się podobają i chciałabyś sama rozkręcić biznes - na stronie znajdziesz formularz rejestracyjny. Cała operacja zajmie kilka chwil. Po rejestracji przesylam Poradnik jak zacząć i materiały oraz oferuję pomoc i wsparcie . Możesz liczyć na szkolenia online i darmową stronę www. Tutaj zapraszam chętne z całej Polski ponieważ pracujemy, szkolimy i kontaktujemy się głównie przez internet. Warto wziąć poduwagę, że sprzedając kosmetyki mało znanej jeszcze w światku MLM, firmy stajesz na szczycie struktury i masz nieograniczony dostęp do klientek. Zapraszam serdecznie i zachęcam. Naprawdę warto bo kosmetyki fajne i niedrogie.

Gość Paulina :D
Ja jestem z Krakowa... Jestem konsultantką z oriflame .... Chętnych do zamawiania kosmetyków zapraszam do napisania na moją poczte : palusia4777@wp.pl

Gość kaśka_strzegom
jestem konsultantka z Oriflame. Wszystkie dziewczyny/panie z okolic Strzegomia chętne do zakupu kosmetyków tej firmy, zapraszam! Chętnie pomoge, doradzę. Kontakt: kachaa92@op.pl

Szukam kogoś kto sprzeda mi eliner (właściwie mazak) czarny do oczu. Opakowanie czerwone, coś jak flamaster :)

Witam :) jestem konsultantką Oriflame , funkcjonuje w Lublinie i okolicach ! Jeżeli ktoś zechciałby u mnie zamawiać kosmetyki ( u mnie taniej:D, nawet do ustalenia ) ;p to proszę o kontakt : e-mail - bloodrose@buziaczek.pl szczegóły do ustalenia prywatnie , Pozdrawiam ! :)

Gość misiowa lowalowa
chyba was pogielo

Witam zachęcam wszystkich do zamawiania u mnie kosmetyków z firmy oriflame :) do każdego zamówienia dodawane gratisy w postaci własnoręcznie wykonanej biżuterii którą również za jakieś parę dni będzie można zakupić na allegro :)proszę ta wiadomość przekazać innym swoim znajomym będę bardzo wdzięczna :) w razie pytań i chęci dokonania zamówienia proszę o kontakt gg 7030042 e-mail: jolka1987@vp.pl Do zamówień gdzie będzie potrzeba wysyłka poczta proszę pamiętać że koszty wysyłki będę pokrywać ja :) ŚWIĘTOCHŁOWICE

Szukasz pracy? Dodatkowego dochodu? Chcesz mieć dodatkowe pieniądze i darmowe kosmetyki? Zostań konsultantką Avon!!! Nie ważne gdzie mieszkasz - dostawy prosto do domu! -Wpisowe 0zł! -Kupujesz kosmetyki od 15 do 40% taniej! -Dostajesz bonusy i kosmetyki za 1zł! -Specjalne programy promocyjne dla nowych konsultantek! -Nie masz obowiązku składania zamówień co katalog! -Masz dostęp do co katalogowych promocji! -Otrzymujesz literaturę klubową i poradniki! -Kupujesz nowości kosmetyczne w specjalnej cenie zanim pojawią się w katalogu! -Bezpłatne dostawy! -17 katalogów w roku! Lubisz kosmetyki?Chcesz kupować je taniej?Podreperować domowy budżet? Masz szanse na rozwój i dodatkowe pieniądze - nie zastanawiaj się tylko działaj!!! Zapraszam chętnych, jeśli jesteś mniej ambitna kupuj taniej dla siebie, koleżanki i rodziny Jeśli jesteś z ok. Bielska-Białej, Oświęcimia, Kęt czy Czechowic-Dziedzic umówimy się na spotkanie, jeśli mieszkasz dalej nic nie szkodzi wszystko wytłumaczę pisemnie lub telefonicznie:) kontakt aga.serwus@o2.pl

Gość Orchji
Witam ja jestem konsultanta z Częstochowy jeżeli chcesz kupić jakiś kosmetyk pisz ; 5213345 możemy się spotkać z Twoimi koleżankami i razem omówić co najbardziej będzie ci potrzebne;)

Gość monia4444555
Szukasz solidne i sumiennej konsultantki Z KRAKOWA? Dobrze trafilas! PISZ ,szybkie dostarczanie zamowien w wybrane miejsce , niespodzianki przy duzych zamowieniach,oraz przy pierwszym. Monika Kraków