Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Justynka nie wiem czy dobrze pamietam ale pisałaś chyba że w Invimedzie do inseminacji potrzeba przynajmniej 10 milionów plemników, dobrze pamiętam? Tylko chciałam zapytać czy to chodzi o wszystkie plemniki czy tych o prawidłowym ruchu ma być 10 milionów?

Beti dokładnie nie wiem ale podczas tej jednej iui do ktorej podchodziliśmy było u nas 10 mln plemników z tego 20% o ruchu postępowym szybkim. Byłaś już na wizycie w invimedzie? Jaka decyzja w tym cyklu?

Gość asia.pco.1
No jakaś cisza zapadła. Słońce dziękuję czuję się dobrze, nie wymiotuję tylko mnie troche mdli z rana. Właśnie popijam kawkę bo chyba ciśnienie tak spadło że mi w uszach piszczało.

Melduje sie:) u nas wszystko ok. To dobrze Asiu że tak dobrze znosisz te początki, moja koleżanka od 6 tyg. codziennie ogląda muszle klozetową, to już chyba z 2-3tyg. jak nic sie męczy biedaczka. ja miałam tylko kilka wizytacji ale to były krótkie incydenty na szczęście

Gość asia.pco.1
Słońce to trzymam kciuki za wizytacje :)

Słońce powodzenia :-) Beti jaka decyzja? Robiliście ponowne badanie nasienia? Psioszka zrób ten test:-) Pozdrawiam :-)

Myszka u nas bez zmian. Czekam cierpliwie na wizyte w poradni genetycznej, czyli do 3 grudnia. A potem będę czekać cierpliwie na wyniki do lutego :-) A potem ivf:-)

Mocno trzymam kciukaski za grudzień i luty żeby wszystko było w porządku:) i przesyłam fluidki:) zresztą na moje możesz liczyć do wielkanocy:) potem zostanie Justa i Asia, no i mam nadzieje że w między czasie któraś z dziewczyn dołączy do cieżarówek:)

Dzięki Myszka. No ja mam do lutego przymusowy odpoczynek. Z jednej strony jestem zła bo chciałabym już podjeść do ivf. Ale zdrugiej strony myślę sobie że może taki odpoczynek dobrze mi zrobi:-)

Trzeba mysleć pozytywnie, czasem nawet niechciane przerwy, wydarzenia przynoszą z czasem pozytywne korzyści:) Głowa do góry:)

Wykorzystaj Justynka ten czas z mężem, nadchodząca zima to pewnie jedna z ostatnich gdy będziecie mogli we dwójke sie rozgrzewać przy lampce wina, potem to już będzie mały szkrab sie kręcił przy Was:) Moja przyjaciółka często mi powtarzała bym wykorzystywała czas we dwójke,wtedy nie chciałam zbytnio o tym słyszeć ale teraz wiem że musze na maksa wykorzystać ten okres gdy dzidzia jeszcze jest w brzuchu i można swobodnie wybrać sie do kina czy zrobić romantyczna kolacje:)

ciezcie sie dziewczyny wolnoscia ile sie da... my prawde mowiac na przedłuzony weekend tylko we dwoje wybralismy sie prawie po 5 latach bo zawsze zabieralo sie brzdąca ze sobą albo zostawialo doslownie na jedna noc ;) ode mnie wiruski ciązowe bedziecie miały wysyłane az do maja ... wiec mam nadzieje ze do tego czasu wszystkim tutaj sie uda Myszka miałas mdłości, wymioty ?? bo wszsyscy mi opowiadaja ze szanse na dziewczynke mam nikle bo u mnie zero objawów ciazy . Sama czuje ze bedzie to chlop ale chcialabym dziewczynke ;))

Justa miałam mdłości niemal całą dobe ale najgorzej było rano i wieczorem. hmm nie słyszałam o takim poglądzie i raczej nie wierze w takie przepowiadanki ale kto wie, może coś prawdy w tym jest. mnie powtarzali że jak mam wstręt do słodkiego to będzie chłopak ale to raczej wynikało tylko z mdlości. tak samo kiedyś słyszałam że kobieta nosząca w sobie syna pięknieje a gdy ma córke to wtedy pojawiają sie np. pryszcze na twarzy-i powiem ci że u mnie sie tak dzieje, nie żeby to był jakiś wysyp ale wyskakuje coś czasem to na nosie, to na czole i napewno nie jest to wina jedzenia z ostrymi przyprawami bo tego nie lubie. ale to takie gadanie:)

Justa nie wierz w zabobony co do plci! Mi wszyscy mowili, ze bedzie dziewczynka, bo cera mi sie zepsula :p

No wlasnie i slodkiego jadlam ogromne ilosci, a to tez podobno na dziewczynke :p

Jas wlasnie spi przytulony do mojej klatki :) Uwielbiam, jak sie tak slodko we mnie wttula! Wszystkie cierpienia podczas staran, ciazy i porodu sa tego warte! ;)

Dziewczyny u mnie dobre wieści. Pecherzyk pękł, endo grube a torbiel się nie powiększyła :) od jutra luteina, testuje 10 listopada :) Beti co u Ciebie?

mialam problem z internetem ale już jestem. tak wiec podeszliśmy do 3 IUI. głownie dlatego że M sie uparł. justynka pytalam o tą dawkę bo gin powiedział że tym razem nasienie jest bardzo dobre, było 5 mln plemników w ruchu szybkim a wiec tych dobrych i wlaśnie chciałam porównać z tym co mówia w invimedzie. w tym miesiącu wzielismy sie na sposób to i nasienia było więcej ;-) poza tym powiedział że hormony M są jak najbardziej w porzadku, nasienie teraz też ok wiec juz nie wiem do czego się przyczepić. Słonce jak tam wizyta?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować