Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kako

okropne wypryski na ramionach

Polecane posty

Go艣膰 martaikuba1
Witajcie, ja mam problemy ze sk贸ra od zawsze. Mam atopowe zapalenie sk贸ry. U偶ywam od jakiego艣 czasu preparat贸w Emolium. S膮 dost臋pne w aptece bez recepty. Znakomicie dzia艂aj膮 na sw臋dz膮c膮, such膮 sk贸r臋. Nawil偶aj膮, i znakomicie 艂agodz膮 podra偶nienia. Podpytajcie farmaceut臋 i wypr贸bujcie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 od zawsze to mam
hej kropekkkkkkkk, co do przebarwie艅 to jeszcze nic nie moge napisac- musze poczekac az sk贸ra dojdzie do siebie, jak sie unormuje, tzn. zniknie calkowicie lekkie zaczerwienienie , itd. ale na pewno dam znac:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 exit110
niekt贸re z wymienionych tu przez Was objaw贸w mog膮 by膰 oznak膮 paso偶yt贸w w organizmie. Lekarze cz臋sto lecz膮 niew艂a艣ciwie bez rozpoznania przyczyny. poczytajcie o nu偶ycy, lambliach. polecam stron臋 http://rozanski.wizytowka.pl/ i paso偶yty.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 puknij si臋 w g艂ow臋 exit
i nastepnym razem si臋 zastan贸w zanim co艣 napiszesz, chyba masz paso偶yty w m贸zgu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropeczka23aaaaaaaaaa
hej, tez uzywam atredermu, ostatnio ponios艂o mnie i posmarowa艂am sobie na sk贸r臋 przedramion , kt贸ra ju偶 zesz艂a, co w efekcie przyniosloo nieziemski b贸l, czerwone ejest i zrobi艂a sie skorupa, og贸lnie sk贸ra mi schodzi, jest podra偶niona i czerwona p贸ki co nie ma szans na kr贸tki r臋kaw :( ogolnie to nie wiem mam jakies mieszane uczucia, 偶e mi to z niknie po tym, chce wierzyc, ze tak, bo to m臋czace to oczekiwanie, a widze jakie to czerwone i w og贸le, tak bym chcia艂a 偶eby by艂o ju偶 g艂adkie i jasne ...

Udost臋pnij ten post

smaruje oliwk膮 teraz johnson&johnson a og贸lnie balsamuj臋... polecci艂abym jeszcze ma艣膰 z wit E! trzymajmy kciuki! komu艣 to zes偶艂o po atredermie? i nie by艂o nawrotu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
do kropeczka 23.............. sluchaj ja tez chyba troche przesadzilam i skora tez byla czerwona ale jest lepiej, tez sie balam (i nadal boje,ze nie zejdzie czerwone zabarwienie) bo z poczatku bylam przekanana ale teraz nie tak bardzo. napisze co dalej:)

Udost臋pnij ten post

witam dawno mnie nie by艂o ja ju偶 si臋 podda艂am nie mog臋 tego niczym wyleczyc.

Udost臋pnij ten post

serio nie da sie? piszcie o jakich艣 swoich sposobach, poki co na tapecie jest ATREDERM, komus po tym calkiem zeszlo? albo po czyms innym? lato sie zbliza lito艣ci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
atrederm jest moim zdaniem skuteczny, bo naprwd臋 mam g艂adkie ramiona......... a ja mam to od urodzenia. tylko troch臋 te miejsca s膮 r贸偶owe, po kapieli. Wiec to troch臋 mnie niepokoi. ale skuteczno艣膰 jest!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
no widzisz! m贸wi艂am! :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
ja powiem tak- w sprawie tych przebarwie艅- w trakcie zimy Atrederm u偶y艂am raptem kilka razy. sk贸ra po pocz膮tkowym cz臋stym u偶ywaniu potem ju偶 nie potrzebuje codziennego u偶ywania atredermu. jedynie jak wida膰, 偶e kropeczki wracaj膮 to mo偶na znowu kilka razy przetrze膰 艂apki. a czerwone kropki te偶 schodz膮, a zw艂aszcza jak m贸wi艂am w lecie jak troche s艂o艅ce po艣wieci. ale nawet jak komu艣 b臋dzie wida膰 kropki, to moim zdaniem po艂owa sukcesu, 偶e 艂apki nie s膮 chropowate jak u ropuchy! (albo ropucha..) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
do hatifnatka :) wiesz co, nie mam na mysli przebarwien w postaci czerwonych kropek, ja mam taki rozowy koloryt w miejscach zastosowania, czyli prawie ca艂y zewnetrzny obszar ramion ..............:( i to mnie martwi, to najbardziej uwidacznia sie po kapieli. Obawiam sie, ze to moze nie zniknac- po prostu moze przedobrzylam (niestety):( a przeciez od dobrych 2 tyg. nie stosuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZerwony
Witam. Wczoraj by艂em u dermatologa a jestem ch艂opakiem i stwierdzi艂 ze mam ten sam problem co wy... tylko 偶e gorzej.. bo opr贸cz cia艂a mam r贸wnie偶 krostki na twarzy a co za tym idzie ca艂e czerwone poliki... i to non stop czasami wi臋ksze czasami mniejsze... ale to strasznie przeszkadza... a jak tam u Was?? Macie cos podobnego??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
witam, wydaj臋 mi si臋,偶e ju偶 jest lepiej z tym zaczerwienieniem......... ale b臋d臋 obserwowa膰 dalej, teraz bior臋 si臋 za 艂ydki:) zobaczymy jak z nimi atrederm sobie poradzi (?) a jak u Ciebie hatifnatka 艂ydki i uda? stosujesz kuracj臋 na nogi? pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
do od zawsze to mam: a masz takie czerwone kropy na nogach, 偶e nie ma szans za艂o偶y膰 w lecie kr贸tkiej sp贸dnicy? ja tak mam.... w艂a艣nie sko艅czy艂 mi si臋 atrederm i musz臋 i艣膰 do lekarza, bo w艂a艣nie chcia艂am go wypr贸bowa膰 na nogach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
do hatifnatka, dok艂adnie wyraziste czerwone kropki makabra... i zaczynam na lydkach stosowac, tzn.od kolan w dol, juz ok. tygodnia ale juz tylko raz dziennie, zeby nie bylo tych czerwonych plam jak na ramionach... sluchaj a doradzisz mi cos z tym lekkim zaczerwienieniem po kuracji na ramionach... pzdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
do wiadomo kogo.. :D ;D wiesz co... ja tak mia艂am na samym pocz膮tku, ale potem przy myciu si臋 omija艂am te miejsca i nie my艂am ich g膮bk膮 (偶eby nie podra偶ni膰) tylko sam膮 r臋k膮. potem jak ju偶 nie stosowa艂am cz臋sto Atredermu bo nie by艂o takiej potrzeby, to ju偶 normalnie. ale nie ma co si臋 dziwi膰- sk贸ra jest podra偶niona i ro偶nie reaguje. ca艂a filozofia polega na tym, 偶eby od razu jej nie przem臋cza膰 i zacz膮膰 kuracj臋 艂agodnie a nie na hura. no i oczywi艣cie 艂agodny krem. ja u偶ywa艂am neutrogeny, kt贸ra bardzo dobrze dzia艂a艂a na moj膮 sk贸r臋 i podra偶nienia. mo偶esz nawet u偶ywa膰 kremu nawil偶aj膮cego do twarzy. byle nie za ci臋偶kie, t艂uste balsamy. powodzenia! i ja nogi te偶 zaczn臋 nied艂ugo szkoli膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona musztarda
A s艂yszeli艣cie o peelingu glikolowym? Ja mam ten sam problem, o kt贸rym piszecie, mam to na ramionach od roku i nie chc膮 znikn膮膰. Peeling glikolowy bodaj偶e pomaga, mo偶e kto艣 z was pr贸bowa艂 ju偶 tego wynalazku ? Mam zamiar to zrobi膰 ale jestem ciekawa czy mo偶e kto艣 robi艂 taki peeling ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiedzaaaaaaaaa
powiem wam cos co moze w 1 momencie was obrzydzi ale tez mam takie i nie wiedzialam co zrobic ale dostalam rade od babci wieczorem namaczam wacik w swoich siuskach :) i przez kilka dni przecieram 3 dni i od razu jest lepiej wraca wlasciwe ph :) mysle ze jesli komus zalezy na ramionach to sie przelamie jak ja

Udost臋pnij ten post

atrederm dzia艂a, u偶ywa艂am jaki艣 czas , r臋ce mi si臋 wyg艂adzi艂y teraz now posmarowalam skora mi lekko schodzi jest czerwona ale pewnie wroci do normy za jakis czas, pozniej ostro nawilzam i opale !

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie sk贸ra si臋 fajnie wyg艂adzi艂a tylko co dalej z tymi przebarwieniami??? ma ktos jak膮s skuteczna rade??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paskuda1234
hej...czytam Was sobie bo mam ten sam probelm, rok temu urodzilam dzieci i od tego czasu to juz w ogole jest masakra, kiedys ten problem jakos mimo ze nigdy nie mialam super gladkich ramion mi nie przeszkadzal wcale a teraz?? najgorzej bylo po ciazy...masakra nie dalo sie wyjsc w krotkim teraz tez jest brzydko, wczoraj robilam pilnig z soli i smarowalam alantanem plusem dzis rano tez smarowalam, i kupilam zel do higieny intymnej z kory debu i bede myc moze bedzie lepiej, i czytam Was dalej wczesniej strony...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
witam Was, do kropka - mialam dac znac co z tymi przebarwieniami, wiec tak w sumie sa ale nie tak bardzo widoczne- a uwierz jestem wymagaj膮ca- to wszystko pewnie zalezy od roznch rzeczy, pewnie tez od wczesniejszego wyciskania... trzeba sobie pomagac preparatami na przebarwienia... ale tutaj juz nie doradze bo zadnego nie testowalam... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
do od zawsze to mam: a jak tam Twoje kropki na nogach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
do hatifnatka... jakis czas temu skonczyl mi sie atrederm, wiec musz臋 si臋 za opatrzyc... ale wydaj臋 mi si臋 偶e sk贸ra si臋 wyg艂adza- ale my艣l臋 te偶, 偶e przebarwienia b臋d膮 bardziej widoczne... a Ty jak tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od zawsze to mam
tzn. zaopatrzy膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hatifnatka
do od zawsze to mam: w艂a艣nie dzi艣 zacz臋艂am bo te偶 musia艂am i艣膰 po recept臋. no.. zobaczymy.. mo偶e w艂a艣nie b臋d膮 chocia偶 troch臋 bledsze te kropy?... bo z takimi to nie ma co si臋 pokazywa膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RED_DOTS
Czesc wszystkim. Mam 17 lat. Tak jak Wy mam czerwone kropki ;) . Przede wszystkim na ramionach na tricepsach, na 艂opatkach, z ty艂u w okolicy talii, troche na klatce piersiowej, na udach i ostatnio tez na przedramionach. Zaczelo sie chyba 2 lata temu, jak mialem lat 15. Czlowiek by chcial zalozyc t-shirt a tu KLOPS. Nie mam pojecia co to jest. Szukalem w internecie. Bylem u kilku dermatologow. Jeden powiedzial, ze to zapalenie mieszka wlosowego, inny, ze rogowacenie naskorka, inny ze wypryski lub wysypka, a inny, ze to tradzik mlodzienczy. Oczywiscie poza ta "bardzo profesjonalna" diagnoza dostalem recepty na peeelno roznych masci. Wszystkie z nich wyprobowalem i nic. Na forach inernetowych szukalem i wszystko co znalazlem dalo podobny rezultat. Rozne masci, tabletki, mydlo siarkowe albo mydlo Protex oraz rozne plyny do wcierania w skore. Tak wiec ciesze sie ze moge dolaczyc do Waszej wspolnoty zakropkowanych ;) . Probujcie wszystkiego tak jak ja i wymieniajmy sie spostrzezeniami. Mam nadzieje, ze wspolnymi silamy poradzimy sobie z tym czerwonym czyms ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KRS
Do -jjf4jtgj- (na 13-stej stronie) widze ze my艣lisz tymi samymi kategoriami-bo wszyscy inni sie 艂udz膮 ze jakiekolwiek smarowid艂a im pomog膮.Wyczyta艂em na forum z 2006 roku- http://forum.gejowo.pl/viewtopic.php?t=2729-ze byc moze usuniecie w艂osa na sta艂e jest kluczem do sukcesu-tylko ze jestem facetem i g艂upio mi experymentowac i depilowac sobie np. uda -co by sobie o mnie lekarz pomy艣la艂 (co innego kobieta) .Gdybym mia艂 pewno艣c ......kurcze ze jeszcze nikt tego nie wypr贸bowa艂

Udost臋pnij ten post