Gość Vivienka Napisano Lipiec 20, 2007 Hej hej.... Dziękuję bardzo Izulka za miłe słowa. Na razie jak pisalam sobie odpuściłam, dni płodne (jeżeli w ogóle takowe mam) poszły sobie już na ten miesiąc, więc trzeba się uspokoić i nie denerwować. Taak, łatwo tak mówić.... Tylko wiem, że w przyszłym miesiącu znów mi powróci nerwówka. Eh, taki już nasz los - kobiet. Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki. Fiołek1, Obca_, co z Wami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 20, 2007 Hej Dziewczyny ! Obca to chyba jest na urlopie :) A ja czekam na @ a raczej jej brak ... dziś mam 29 dc i dzieje sie coś dziwnego w ostatnich dniach od poniedziałku do dziś włącznie mam jakieś plamienie - najpierw malutko brązowe, a teraz nieco jakby nieco więcej i ciemno czerwone - nie wiem co to jest Hormony badałam i mam w porządku, zresztą inne wyniki tez Czy wiecie co to może być ? na okres to chyba było z wczesne, ale ciąży to chyba jednak nie wróży :( znowu od nowa ... :(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiunia25 Napisano Lipiec 20, 2007 witam was dziewczynki dawno mnie tu nie bylo ale nawet nie weicie jaka jestem szczesliwa wkoncu bede mila upragniona dzidzie naet nie wiedzilam ze w ciazy jestem a jesten w 2 miesiacu dzis bylam i guina i mi powiedzial bo jakos dziwnie sie czulam sabo mi bylo i w glowie sie krecilo jejku ale ja naparwde w szoku byklam jak ion mi to powiedzial zycze wam powodzonkia wy tez bedziecie mila zobaczycycie i to wniespodziewanym monmenciem akurat zaczelam prace drugi miesiac i nawet nie sadzilam ze moge byc a tu taka niespodzianka trzymajcie sie kochane spokojnie powolutku i wam sie uda ztycze wm wszystkim szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vivienka Napisano Lipiec 21, 2007 No to co.... WIELLLLKIEE GRATTTULACJEE MISIUNIA25!!!! Wspaniała wiadomość:):):) Oby każda z nas jak najszybciej mogła się podzielić taką samą nowiną. Fiołek1... Ja właśnie słyszałam, że takie plamienia to ciążę jak najbardziej wróżą, bo właśnie wtedy się zagnieżdża zarodek. Pewności nie mam czy to nie od tych hormonów, ale trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i żebyś została mamusią.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonia17 Napisano Lipiec 21, 2007 Misiunia Suuuuuuuper!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xagnieszka25 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Witam kobitki! Ja zaczęłam się dopiro starać o dzidziusia. Zaczęliśmy dopiero w tym miesiącu. Ja też mam bóle w podbrzuszu, ale takie bóle zdarzają sie mi często więc nie prognozuję dzidzi, choć bym chciała. We wrześniu ślub może uda mi się zrobić narzeczonemu niespodziankę. Ja niestety miałam problem z prolaktyną i leczyłam się już dwukrotnie. Niedawno zakńczyła leczenie, więc gin kazł mi się starać. Jak się nie uda w wakacje to we wrześniu na prześwietlenie jajników i jajowodów. Boję się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 21, 2007 Gratulacje dla nowej Mamy !!!! :) Niestety u mnie ta cholerna @ nadeszła :( mam ochotę krzyczeć ze złości :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 21, 2007 :( :( : ( :( :( : ( :( :( : ( :( :( : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKAA Napisano Lipiec 21, 2007 fiolek kochana nie przejmuj się głowa do góry , ja wiem że nie jest to takie łatwe jak się wydaje ale na pewno się uda zobaczysz, życzę Ci tego z całego serducha. Pa pa;): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 22, 2007 Czesc kochane!Ja własnie wrociłam z wakacji,ale bardzo smutna ,bo testowałam i nie jestem w ciązy,zostało mi jeszcze 5 dni do okresu ale nie wierze w cuda:((( Takze Fiolek nie jestes sama,buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 22, 2007 dzięki Iza za dobre słowo :) Obca, ależ wielu osobom nie wychodzi test przed okresem, testuj w dzień spodziewanej @ lub nawet dzien później, na razie nie masz sie co martwić ! nie krakaj przód ! trzymam kciuki ! :) Najgorsze jest tylko to , ze człowiek przez te 2 tyg. czeka z nadzieją a potem znowu nic - tylko rozczarowanie ja chyba odpuszczę te wszystkie testy owulacyjne, liczenie i pomiary i zdam sie na intuicję męża :) dziś byłam nad jeziorem i spiekłam się jak wędzonka, boli wszystko :) staram sie już o tym nie myśleć, (to w końcu dopiero 3 raz sie nie udało) teraz ciesze sie na wakacje , które mam za 2 tyg ! :) Aha i tak dla Wszystkich na pocieszenie - koleżanka po ... 16 m-cach starań jest w ciąży ! :) :) (to juz 3 moja kumpela co zaszła w ciąże ! ) Ona piła w ostatnim cyklu jakieś zioła "Ojca Sroki " - słyszałyście o tym - ja raczej w takie "cosik" nie wierze .. chociaż może akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 23, 2007 Fiolek tak myslisz,kurde no zostało mi jeszcze 5 dni do okresu...nie wierze ale jednak nadzieja malutka jeszcze jest,a skad wiesz ze nie weychodz ą testy przed okresem,nawet pare dni przed okresem nie weychodzą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vivienka Napisano Lipiec 23, 2007 Ja też czekam na @ wstrętną. Jestem za zdaniem się na intuicję męża. Może naszym kochanym Mężczyznom się uda wcelować lepiej niż nam. :) Dziś szef w pracy powiedział mi w żartach, że jak chcę to mogę się brać za obowiązki macierzyńskie, bo wraca koleżanka, która rodziła wcześniej. Miałam ochotę mu powiedzieć: "nawet pan nie wie jak bym chciała", ale że nie lubię rozpowiadać na lewo i prawo o sobie, to się tylko uśmiechnęłam. A mojej pani księgowej się dziś śniłam, że byłam w 4 tygodniu ciąży.:) Oby miała jakiś proroczy sen, chyba bym jej kwiaty za to "wyśnienie"kupiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 23, 2007 Vivienka ja tez czekam na @,zostało mi 4 dni..ech gdyby jednak ale nic na to nie wskazuje..no moze temperatura powyzej 37 ale przed okresem zawsze chyba taka jest,no i sluzu duzo i taki grudkowaty mleczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwatolina Napisano Lipiec 23, 2007 Hej Dziewczynki !! Mam zepsutego kompa,więc minie jeszcze może tydzień nim będę tu z wami codziennie. Pożegnałam tę wstrętną @ i z nowymi siłami zabieram się za dzidzię. Serce mi rośnie na samą myśl o przytulanku ;) . Byłam z ukochanym nad morzem pooddychałam jodem i mam nadzieję,że taki odpoczynek dla ciała i duszy będzie tylko sprzyjał wszystkiemu. :) Nie macie pojęcia ile "brzuszków" odpoczywa na plaży,a może tylko ja je zauważam...hmmm ;) Całym serduszkiem jestem z wami,a wy bądźcie ze mną :) bo dzięki wam wszystko jest bardziej znośne i łatwiej pokonać trudności. Pozdrawiam, wkrótce się odezwę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiolek1 Napisano Lipiec 23, 2007 Hej Obca, Ty to masz chyba objawy ciążowe .... :) ! Robienie testu przed dniem spodz. @ odradzał mi nawet ostatnio lekarz , owszem niektórym wychodzą, ale zdecydowanie powinno sie je robić w dzień @ lub nawet nieco później tempke masz jak na ciąże, śluz biały to tez jeden z objawów Coś czuje, że Ci się udało - już co do dwóch koleżanek miałam takie przeczucie i są w ciąży ! A mi sie nawet okres skończył, który powinien się zacząć , wiec może te plamienia to okres przedwczesny był , dodam, ze miałam ostatnio dużo stresu w pracy, więc może dlatego mi się tak rozregulowało - może to być możliwe ???? buuu i teraz to już w ogóle nie będę wiedzieć, który w końcu dzień cyklu mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiolek1 Napisano Lipiec 23, 2007 Dziewczyny, przesyłam Wam linka do strony, gdzie przedstawione są przeróżne cykle, w których pojawiała się ciąża , sa tu tempki, kiedy testy wychodziły , kiedy nie za którym razem wyszedł test itp. - może się przyda http://www.ovusoft.com/ourtcoyf/gallery/gallery.asp?typeid=1 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martuska22 Napisano Lipiec 23, 2007 Czesc dziewczyny.Ostatnio jestem jakos spokojniejsza i nie mysle non stop o dziecku choc nadal bardzo pragne ale dalam sobie troche luzu.Z mezem straramy sie ale robimy to z czystej przyjemnosci a nie z przymusu nie przywiazuje jakos wiekszej wagi do dni plodnych,kochamy sie wtedy kiedy mamy ochote nic na sile i mam nadzieje ze wreszcie zajde..Ostatnio kuzynowi urodzila sie coreczka i mam zamiar z mezem wybrac sie do niego w odwiedziny ale jakos to odkladam i odkladam bo na sama mysl lzy mi sie cisna a co dopiero jak zobacze to malenstwo..Ale ztaram sie byc silna i wy tez musicie byc silne!!Napewno sie uda trzeba tylko mocno wierzyc.Trzymam mocno kciuki za was i siebie. Fiolek1 napewno to rozregulowanie @ to przez stres ja tez tak mialam ostatnio. pozdrawiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 24, 2007 Fiolek1 co ja bym dała zeby i tym razem przeczucie Cie nie myliło,temperature mam codziennie 37,2 a wieczoramo 47,4 raz było 37,6.Ja tam nie czuje sie jak w ciązy,po owulacji miała mnustwo objawow a teraz 4 dni przed okresem nie mam żadnych:( to czekanie jest najgordsze...a ja staram sie dopiero 7 cykl a co mają powiedziec kobiety ktore starają sie pare lat.To wszystko jest takie niesprawiedliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vivienka Napisano Lipiec 24, 2007 Obca_ życzę Ci z całego serduszka, żeby Ci się tym razem udało. Radosne nowiny od kolejnych przyszłych Mamuś bardzo podnoszą na duchu i dają wiarę, że każdej z nas się kiedyś uda. To już nie zapeszam i trzymam kciuki za Ciebie i oczywiście za wszystkie Forumowiczki (za siebie też ;)) Dziewczyny, a tą temperaturę to trzeba mierzyć rano przed wstaniem z łóżka? czy jak zmierzę ją po południu to już będzie nieaktualne? Aha, i czy koniecznie trzeba mierzyć w pochwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 24, 2007 Ja sie teraz też chyba wyluzuje jak Martuśka - zresztą i tak już nie wiem, który w końcu mam dzień cyklu - jak mam to teraz policzyć ??? - teraz powinnam miec 1/2 dzien @, a skończyło sie w niedziele, Obca- ta moja kumpela też nie miała kompletnie żadnych objawów, nawet piersi ją nie bolały, ale masz rację to czekanie zwłaszcza pod koniec jest straszne - daj koniecznie znać, co się będzie działo Nie ma sensu mierzyć tempki wieczorem - tylko rano przed wstaniem z łózka, jeśli wtedy masz pow. 37 - to jest szansa :) Vivienka - tempke tylko i wyłącznie trzeba mierzyć przed wstaniem z łóżka, bo kiedy wstajesz od razu się o kilka stopni podnosi i jest już niewiarygodna i na pewno nie wolno mierzyć pod pachą , w ustach jest chyba ok , no i trzeba mierzyć o tej samej porze. Jak chcesz to dam Ci linka to takiej specjalnej karty obserwacji, gdzie sie wszystko zapisuje - ja jestem za mało zdyscyplinowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolek1 Napisano Lipiec 24, 2007 przesyłam może i innym się przyda http://elprogs.republika.pl/karta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 24, 2007 Fiolek ja ciągle czekam okres według ostatniego powinnam miec jutro ale wtedy ze stresu wczesniej dostałam,zazwyczaj mma co 29 dni wiec licze na piatek jesli wtedy nie to bede pewna ze to ciąza bo nigdy mi sie nie spoznia,zawsze mam wczesniej jesli juz cos.Ale wciąz zadnych objawow,temperatury sobie rano tez nie zmierze bo termometr zbiłam;/Wiec pozostaje czekac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 24, 2007 Vivienka dziekuje za dobre słowa jest mi to bardzo potrzebne,bo nawet jak kolejny raz nic nie bedzie to wiem ze jestescie i do Was moge sie zawsze zwrocic po słowa otuchy.Jestescie Wszystkie kochane!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vivienka Napisano Lipiec 25, 2007 Ja pomino całego gadania o dopuszczeniu sobie znów zaczęłam nerwówkę...:( Mam dziś 31 d.c. Wczoraj mi jakoś słabo było, test miałam w szafce, więc rano go zrobiłam i oczywiścnie nic....:( Jedna wstrętna krecha.:( Brak ciąży. Mimo wszystko miałam nadzieję. A w nocy mi się śniło, że byłam w ciąży. Chyba z tego stresu. Jeeja.... Jakoś mi dziś przez to wszystko smutno... Złe myśli mnie naszły, że będę miałą problem z dzidzią.... :(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vivienka Napisano Lipiec 25, 2007 miało być oczywiście odpuszczaniu, a nie dopuszczaniu sobie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Lipiec 25, 2007 Vivienka mi tez sie dzis w nocy sniły dwie kreski na tescie,w ogole to ciągle mi sie sni cos na temat ciązy.Chociaz w snach moge sie tym pocieszyc,najgorsze jak sie budze i dociera do mnie ze to był tylko sen... Dzis czuje bol prawego jajnika jak na okres...ciągle czekam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiunia25 Napisano Lipiec 25, 2007 Izulka mam pytanko a jak bylas w ciazy pierwsze 3 miesiace to nue milas czegos tkiego ze kulo cie wboku bo mnie caly czas kuje mowilam o tym lekarzowi ale mowil ze to normalne ze niektore kobiety tak maja a ty mialas tak? ogolnie czuje soe dobrze tylko te klucie wboku pozdrawiam was wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli26 Napisano Lipiec 25, 2007 cześć dziewczynki troszkę mnie nie było na forum bo miałam nerwówkę w pracy i nie miałam już siły siadać po niej przy kompie. w piątek jadę do mojego gina do Białegostoku i stawiam kolejny krok w in vitro. tym razem będę brać serię zastrzyków w brzuch (chyba 6 zastrzyków) i po nich jadę znów. potem punkcja czyli nakłuwanie jajników brrrrrrrrr i potem kolejny etap. myślę że pod koniec sierpnia będę już wiedzieć czy zafasolkowałam. a dziś żeby się odstresować poszłam na zakupy i.... kupiłam tunikę ciążową:-/ BOŻE JA CAŁY CZAS MYŚLĘ ŻE SIĘ UDA!!!!!!! A jak już mówimy o snach to mojemu mężowi śniło sięwczoraj że urodziłam dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli26 Napisano Lipiec 25, 2007 OBCA mam nadzieję że się udało i następna wiadomość od Ciebie będzie radosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach