Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Gość lajksbxqjehb
i jeszcze jedno jaki wasz dom? oni sa małżeństwem wiec to własność ich wspólna ty nie dołozyłaś ani grosza skoro nie pracujesz wiec jaki WASZ?

a no to sie mylisz ,ze to wspólna własnosc zonki i jego, on ma z nia rozdzielnosc majatkowa, a ja widnieje na akcie własności jako współwłaściciel ..... :p

Cześć ;) BUUUUUUUUUU u mnie jest dzisiaj pochmurno i chyba będzie padało :O i nici za spaceru w lesie :O I główka mnie boli :O - tym razem to chyba zatoki :O Pozdrawiam ;) Net masz troche zakręcone relacje domowe ;) i nie każdy się w lot w tym łapie ;) - ale najważniejsze , że ty wiesz o co w tym chodzi ;) Ani byłaś u lekarza???? Jesteśmy> on chyba powinien miec kontakt z dzieckiem ;) , a ty z czasem oswoich się z tą myślą, ze twój facet oprócz ciebie kocha tez dziecko z pierwszego małżeństwa ;)

Garnierko masz@ na wp , odbierz może humorek ci się porawi - obsawiałam w ciemno co ci dolega , więc jeśli to pomyłaka - to sorrki ;) Buzia dla przszyłej mamy i dużo optymizmu na cały weekend ;)

Anouk......... :( czego się na mnie wściekasz?? Zadałam tylko pytanie bo znam problem z autopsji. Kiedyś w przypływie dobrego humoru pan. dr zapisał mi trójfazówki, broń Boże nie bierz! Każda zmiana koloru pigułek kończyła się atakiem. :( Po zakończeniu opakowania dostawałam trzydniowego nalotu, takiego z torsjami, płakałam z bólu. :(

P.S. ja odstawiłam piguły 2 tyg. temu, wczoraj czytałam wypowiedzi lasek na innym topiku na temat piguł-porazka, juz nie bede brac, zreszta nie ma po co-dzis postawiłam ostateczne warunki swojemu panu, albo rybka, albo pipka, jesli nie spełni chocby jednego-bye, bye....tyle,ze to całe moje zycie wisi teraz na włosie i losy sie waza, nawet mi juz tak strasznie chyba nie zalezy....Pozdr. dodajcie mi sił,ze dobrze zrobiłam👄

Net nie mam pojęcia co zrobiłaś, ale trzymam kciuki , zeby ułożyło się po twojej myśli ;)

Agatooooooooo, ja się nie wściekłam, ale ostro rozważam nad tym, co napisałaś. Przypominam sobie, kiedy brałam i co i kiedy nasilały się mi migreny. Raczej dzięki Tobie zaczęłam kojarzyć fakty. U mnie z trójfazówkami było na odwrót, żadnych problemów, brałam je kawał czasu i nie było problemów z głową;) a od dwóch lat jednofazówki i tak się zastanawiam... zarejestrowałam się do 3 lekarzy... a co????? :P w tym także od tego, od pigułek, niech myśli... Raczej jestem Tobie wdzięćzna i daleko mi do wściekania się na kogokolwiek:) I potulnie idę w środę do neurologa... Bo mam dość rzygania z bólu:( Ka, uśmiechy na resztę weekendu. U mnie piękne słońce, cudne... Net, będzie dobrze. Tylko \"dobrze\" na razie brzmi enigmatycznie, ale pewnie wszystko ułoży się OK. Celi, buzia wielka za troskę..... Ostatnio byłam zakręcona, więc jeśli gdzieś coś palnęłam, to przepraszam....

Ani-dzieki za dobre słowo, Celi-zrobiłam jak poradziłas, postawiłam warunki, tak mi tez radziła Jagódka, zobaczymy czy z tarcza czy na tarczy z tego wyjdę.....kazda opcja PRAWDOPODOBNA

Net, kiedyś napisałam, juz parokrotnie;P Dla Ciebie powtórzę się jeszcze raz: jest źle, żeby było dobrze. :)

Neurolog, gin i rodzinny... Neurolog jest z polecenia i zajmuje się leczniem bólów migrenowych. Gin przez Agatę:p A rodzinny po ktoś musi dać skierowania na badania.... %^&^%*7^(*76*(^ NFZ.

To ja od razu mogę zostać ministerm edukacji (spadaj romek) albo ministrem polityki społecznej (spadaj aniu)....ot tak. :D:D:D:D Po prostu kanał:( jak przeczytałam, Ka, nie wiedziałam, czy moja percepcja wszystko poprawnie przyswoiła:o

Gość coś na poprawę humoru
Zapytano ostatnio prof. Miodka, czy forma "nieporachuje" jest poprawna. Profesor odpisał, że lepiej by było powiedzieć "Nie teraz, Panowie" ...

Garnierka ................... bez względu na wszystko tylko spokojnie. Uśmiechy dla Was

Garnierko wysłałam jeszcze 2 razy i na wszelki wypadek wysłałam do Ani aby ona ci mego @ przesłała :O Robię co moge, ale te zabzpieczenia czasami ze mnie robioą wariata :O

celi dotarło i od ciebie i od Anouk a czy mój dotarł do ciebie?? szukamy teraz mieszkania...oboje zostalismy \"wywaleni\" i nie mozemy zostac pod zadnym pozorem tutaj w mieszkaniu ktore kupili starzy jemu... mamy cos wynajac jak chcemy razem... super?? brak słów ... reszta na maila.... dzis rozbolał mnie masakrycznie brzuch tak mnie to wkur,....... właśnie podczas rozmowy z Anouk sie dowiedzialam.....a potem przekazał mi cała \"historie\" n przez telefon...jego starzy- ojciec- są .......bez komentarza.... no to wnuczka -mojej dzidzi- nie beda mieli przyjemnosci poznac.. czy to ma szanse na normalne zakonczenie??