Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milli

tu możemy porozmawiać na każdy temat...

Polecane posty

ja tez mam dosc...ale czasami są takie momenty ze przytuliłabym sie do kogos...tego mi brakuje najbardziej...ech

Staram się o tym nie myśleć... Zająć się pracą i dziś mi się za to dostało od przyjaciela... Powiedział, że jak tak dalej będę żyła , to za dziesięć lat spotkamy się na cmantarzu, na moim pogrzebie... Najgorsze jest to, że miał rację...

mi tez tak ostatnio kumpela powiedziala...jakos sie tym nie przejelam...boje sie tylko tego ze jak np ponam kogos naprawde fajnego to oleje go bo bede sie bala otworzyc...byc moze juz to zrobilam

heh wiesz tylko ze ja zniechecam kazdego spotkanego faceta....zadnemu sie nie chce poczekac az sie otworze...

Spokojnie...widać nie byli Ciebie warci...;) Jak znajdzie się odpowiedni, to będzie czekał nawet bardzo długo...:)

pewnie masz racje...choc tak szczerze powiem ze stracilam nadzieje ze ktos sie pojawi odpowiedni...i w sumie juz sie przyzwyczaiłam do tego ze jestem i bede sama...

Dziewczyno, ja jestem od Ciebie dużo starsza i nie mam takich myśli....

Przestań dziewczyno !!! Nie Ty musisz się zmieniać, tylko musi być odpowiedni mężczyzna!!!

oki milli nie bede Cie juz denerwowac...nie chce zadnego faceta, nawet najodpowiedniejszego... dobranoc...

Dość pracowicie. Kończą się wakacje i zaczyna praca...nareszcie...ja uwielbiam pracować... A u Ciebie ?

A ja nagminnie mam włamywacza. Ktoś bardzo się mną interesuje. Mam zaporę od kilku dni i codziennie mam sygnały o chęci włamania ...

Ktos mi się włamuje na GG , tylko nie wiem czego tam szuka, a ostatnio nawet na tlen... Jestem padnięta...chyba już ucieknę... Dobranoc Motylku ...kolorowych snów... Wpadnij jutro...🌼

Zaczyna się normalna praca i jestem z tego zadowolona...:) A co u Ciebie?