Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

o, kurczę! Mój wpis był 600 wpisem na naszym topicu. Chyba będe to musiała uczcić, hihi

Witam No dziś chyba też wieczór przed komputerem się zapowiada, na taką pogode ie ruszam się z domu.

Witam gula! U mnie nieśmiało słoneczko przebija się zza chmurek, moze cos z tego bedzie. Ale ja i tak dzisiaj postanowiłam odwiedzic solarke, ot tak dla polepszenia samopoczucia no i zaczępnięcia choć przez 10 minutek troszke ciepełka. Własnie wróciłam sobie z \"wędrówki\" po różnorakich urzędach (no cóż taka praca\" i teraz zabieram się do jakiejś przekąski, bo brzuszek dopomina sie o swoje prawa. wszystkich cieplutko pozdrawiam.

Hejka dziewczyny! Ja już właśnie sobie zasiadłam do kompa, wypoczęta i zrelaksowana po solarium i małych zakupach. Nic tak kobiecie nie poprawia nastroju jak udane zakupy, to sa święte słowa. Chyba wszystkie kobitki gdzies wywiało, byc może pogoda u was dopisuje i na spacerek sie wybrałyscie albo pochłonęły was przyziemne obowiązki. Pozdrawiam was wszystkie i miłego wieczorka zyczę.

Kurczę, kobity czy tylko ja dzisiaj muszę pracować nad tym, aby nasz topic był w czołówce? Pomóżcie mi!!!

Angel of Night, juna, polaa, supergirl, anaiss, angellll, katamaran* i wszystkie inne kobitki mamy wspólna pracę do wykonania - utrzymac nasz topic na przyzwoitym czołowym miejscu, więc nie leniuchowac mi tutaj tylko brać się do roboty!!! haha

polaa, wielki całus ode mnie, mam nadzieje, że inne dziewczyny pójdą w twoje ślady i bedą tak samo grzeczne jak ty hihi

Kurczę, dzisiaj będę dość krótko, bo po 20 muszę wyjść, myslałam więc, że zdążę sobie pogadać z miłymi babkami

hej ja też jestem, u mnie to nie ma pogody na spacereki, cały dzień leje. Właśnie siedze i czytam książke

Obiecałam koleżance pomoc przy meblowaniu pokoju, tzn. kupiła sobie nowe meble więc cały pokój \"wywrócony\" do góry nogami, pójdę i jej pomoge

czy ciekawy wieczór? Hmm, chyba tak, bo po skończonej robocie jakas nagroda bedzie się nam należała, może tak po piwku? haha

czytam diabeł ubiera się u prady to miłego wieczorku i udanej zabawy po :)

oj to piwko sie ostatnio jakoś wyjątkowo często pojawia, dobrze ze istnieje ten topik, bo inaczej bym chyba skisła, ja i te moje problemy... ehhh

polaa, jak chcesz pogadac o swoich problemach, to wal śmiało jak w dym, po to tu jesteśmy by wysłuchać, doradzić, opieprzyc

nie, dzięki, ten topik jest za fajny, zeby go tu zaśmiecać...

ej, polaa nie sądzę by twe problemy mozna było nazwać smieciami. Ale oczywiście to twoja prywatna sprawa i szanuję to. Jesli nie chcesz to oczywiscie nie musisz o swoich problemach rozmawiac na forum publicznym, ale pamietaj, po to jeśtesmy by sobie nawzajem pomagać a nie tylko nawijać głodne kawałki o piwku

Gość Pancerna Elżbietka
ja też tu jestem :)

Super pancerna Elżbietko, witamy gorąco!!! Tylko dlaczego ta \"pancerna\"? haha

Gość Pancerna Elżbietka
Pancerną ochrzcił mnie mój kochany brat, to zasługa mojego wyglądu, żadna tam ze mnie beczka, ale nadprogramowe kilka kg mam i przy tym spory biust ---> zderzaki w tłumaczeniu brata :) , jestem w trakcie pracowania nad tym :classic_cool: :)

Dobra babeczki, ja juz zmykam, licze na was, ze pieknie podtrzymacie nasz topic a przy okazji świetnie spedzicie czas, na pogaduszkach o rzeczach ważnych i mniej waznych. Pozdrówcie ode mnie nowe dziewczyny, które sie będa pojawiać no i oczywiście znajome twarzyczki. Przyjemnego wieczorku i nocki zycze. papa