Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość wena45
Nie dawno otrzymalam informacje od avonu na pytanie: Dlaczego firma wycofuje produkty, które są lubiane i dobrze się sprzedają? A oto odpowiedz: Pewne produkty mają z góry określony cykl życia (wprowadzenie -rozwój-wycofanie) i sa wprowadzane na pewnien okres, np. 6miesiecy. Oznacza to wiec, ze niektore produkty sa od samego poczatku wprowadzone tlyko czasowo i wycofywane z katalogu zgonie z pierwotnym planem. Są to najczesciej produkty sezonowe, m.in. letnie i zimowe soerie footworks itd. Taka strategia produktow sezonowych jest zwiazana z ograniczeniami logistyczno-operacyjnymi, na ktore skladaja sie grubosc katalogu, ilosc produktow w ofercie, mozliwosc magazynowania prduktow i wielkosc linii komplentacji zamowien, ktore ograniczaja nam zwiekszenie calkowitej liczby produktow wystepujacych w ofercie. Aby wprowadzic kolejne nowosci, ktore generuja nam ok20% sprzedazy w kazdym katalogu, m,usimy wycofac pewne produkty z aktualnej sprzedazy. Co kilka lat sa odswiezane glowne marki produktowe, co jest zwiazane z oczekiwaniami naszych klientow i trendami na rynku kosmetycznym. Odnowienie marki to zmianan opakownaia calej linii, czesto rowniez ulepszenie formuly produktow, a w przypadku kosmetykow kolorowych zmiana odcieni pomadek, cieni, lakierow. W roku 2006 takim zmianom zostaly poddane marki Footworks i Advance oraz niektore koncepty zapachowe Pur Blanca. Nie planujemy w tym roku zmian marek produktowych.

Gość wena45
Produkty moze byc wycofany, jesli resultaty sprzedazy danego produktu nie sa adekwatne do zalozen i planow sprzedazy. owczas Menadzer Produktu podejmuje decyzję o wycofaniu go z oferty katalogowej. Sa to jednak sporadyczne przypadki.

Witam serdecznie wszystkie Panie. Pragnę poinformowac,iż niebawem(w przeciągu 3 tygodni) dostępna będzie wyprzedaż Waszych ulubionych,ukochanych ,jedynych i niepowtarzalnych kosmetyków firmy AVON. Odpowiadam na każdego maila,już teraz przyjmuję zgłoszenia dotyczące ilości i nazwy produktów,które zechcą Panie nabyc. Wszystkie kosmetyki zostaną wystawione w serwisie allegro,możliwy będzie również odbiór osobisty w Łodzi. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i powiadomię o dostępności oraz cenie danego produktu. Zapraszam do składania zamówień, wierzę ,że bedę mogła Wam pomóc.

Gość lusi_24
ja tez tęsknie za prowl,najładniejsze jaki wąchałam i miałam

Gość mnie brakuje
wody Sunny Skies, to byl moj ukochany zapach...

Mi brakuje żelu pod prysznic Summerspalsh i maseczki do włosów migdałowej czy coś takiego...

Gość migotka24
basic byla taka seria, truskawkowa seria, takie okragłe perfumy z color trend

Gość migotka24
błyszczyk color trend watermelon,perfumy indiwidual blue for her i pare jeszcze fajnych rzeczy z serii naturals oraz krem taki witaminowy to twarzy, seria milk made czy cos takiego

Gość migotka24
seria jasminowa

Pamietam, ze bardzo podobala mi sie seria ananasowa (cudo!), maseczka Gorski Strumien (sliczny zapach) i seria jasminowa. Ale najbardziej tesknie za blyszczykiem dla dzieci Pachnacy Kwiatuszek:D (czy cos takiego). Jesli ktos ma, to na pewno odkupie!

Gość krem Botaniq ale
ta starsza wersja, duuuzo lepsza. Nie poprzednie ja "ulepszali"

Gość iloko
sunlight-zgadzam sie co do serii ananasowej :) mogliby do niej wrocic,byl jeszcze tak balsam różany do ciała, ech...

witam , mam propozycje dla migotka24 (w nawiązaniu do truskawkowej serii, takie okragłe perfumy z color trend ) to proponuje ci spróbowac perfumy STRAWBERRY FRUIT z FM, naprawde rewelacja jesli ma byc to truskawkowy i poziomkowy zapach moge odpowiedzc na kazde pytanie bo jestem konsultantka Avon i FM i tez brakuje mi pewnych kosmetyków wiec szukam nieco ich zastepstwa Pozrawiam

Gość olka.k77
Czy wiecie czy gdzies dostane perfumy z avonu prowl?? Były takie śliczne... Czekam na wiadomość...

Gość neciulka626
A mi brakuje: -Far Away Sensual Embrance-piękny zapach, mój ulubiony od długiego juz czasu nieosiągalny...ciekawe dlaczego wycofuja tak sliczne zapachy a wprowadzaja jakies śmierdzidła ? -balsamu do Ciała Aromatheraphy ułatwiającego zasypianie-tez cudowny zapach...

Tez uwielbiałam Far Away Sensual Embrance,szkoda,że go wycofali:-(Jeden z niewielu naprawde ładnych zapachów tej firmy.

Witam ponownie wszystkie Panie! Zgodnie z moją wcześniejszą zapowiedzią podaję przedmioty firmy AVON,które można będzie kupic na moich aukcjach(jeśli się pojawią ,natychmiast poinformuję) . Bardzo proszę o rezerwację,odpowiadam na każdego maila: 1.urocze mydełka w kształcie liści 2.balsamy do ust-seria \"refresheres iced\"(4 rodzaje:mrożona kawa,mrożone mochaccino,mrożona mięta,mrożona miodowo-cytrynowa herbata) 3.balsamy do ust-seria \"naturals\" (4 rodzaje:brzoskwinia,wanilia,malina,mango) 4.balsamy do ust -kokosowe 5.balsamy do ust-jagodowe 6.błyszczyki do ust-mandarynka 7.błyszczyki do ust-soczysty poncz 8.błyszczyki do ust-arbuz 9.błyszczyki do ust-ananas 10.mini (50ml)oraz pełne (250ml)balsamy do ciała i żele pod prysznic z uchwytami seria\"naturals\"zapachy melon i kwiatowy 11.balsam do ciała -zapach surreal 12.antyperspirant w kulce -pink suede

perfumy Synny Sky :))) napra=wde super szkoda ze znikly :(

Gość niestety w Avonie jest głupi
zwyczaj,że wszystkie najpiękniejsze zapachy wycofują a zostawiają lub wprowadzją jakieś badziewia:-oNie zawsze tak jest ale jednak baaaaaaaaaaaardzo często,aż za często:-(

Witam ponownie!informuję,że na moich aukcjach będą dostępne jeszcze nasępujace produkty:1.balsamy anansowe do ust 2.błyszczyki do ust truskawkowe 3.błyszczyki do ust różowa lemoniada 4.błyszczyki do ust pomarańczowe 5.błyszczyki do ust grapefrutowe. Jeszcze raz zachęcam do rezerwowania ulubionych kosmetyków.

Gość Karolinka333
perfumik pink suede slicznie pachnie!! dlaczego od ponad roku nie ma go w sprzedazy?? boski zapach a ja nie moge sie go doczekac :'(

Gość bdahl
PROWL, JEDYNA OKAZJA NA ALLEGRO, NOWE,SZUKAJ POD bdahl

Gość Julka22
Dziewczyny a ja tęsknię za wodą toaletową LOVE BLUSH pamiętam,że kosztowała około 25 zł i pojawiła się w katalogu z okazji walentynek jakieś 2 albo 3 lata temu:) kupiłam bo nie miałam dużo kasy... a ten zapach podbił moje serce. Gdybym zobaczyła LOVE BLUSH w katalogu kupiłabym bez wahania! pozdrawiam

Gość AVON KONSULTANTKA
Witam !!! Jestem konsultantką AVONu z Mysłowic, posiadam niektóre kosmetyki wycofane ze sprzedaży dużo taniej. Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko poprzez email: magdamyslowice@onet.eu. Dla nowych klientek oraz przy dużych zamówieniach liczne rabaty i upusty, w każdym katalogu promocja !!!

Gość AVON KONSULTANTKA
Kosmetyki jakie posiadam to: - odzywka do paznokci z ekstraktem z kaktusa - antyperspiracyjny body spray Pro Sport - emulsja do twarzy z morskimi algami Spa - pielegnacyjny krem do rak kokos i papaja - naturals - sztyft przeciwtrądzikowy drzewo herbaciane i grejpfrut - woda toaletowa Magnolia - błyszczyk do ust Iced Pink - peeling do ciała do skóry suchej - odzywczy krem na noc z wiatminami - dwustronny tusz wydłużający rzęsy z odżywką - rozświetlający puder sypki do twarzy i ciała - krem do rąk z owsem - intensywnie regenerujący balsam do ust - balsam do ciała z owsem - dezodorant antyperspiracyjny w kulce Pro Extreme - kolorowy balsam pielęgnacyjny do ust - AE balsam do ust - balsma do ciała z witaminami - spray nabłyszczający do włosów - szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji kazdego rodzaju włosów - szampon do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju włosów - energetyzujący zel pod prysznic pro sport - antyperspiracyjny body spray pro sport - antyperspiracyjny body spray individual blue dla niego - body spray open road - body spray full sped - zestaw upominkowy pro vibe (body spray,zel pod prysznic) - woda po goleniu surrender dla neigo - zakrecony blyszczyk do ust - peach swirl, mocha swirl - wibrujacy błyszczyk do ust - orange crush, vibrant violet, totally turquoise - całuśna szminka sweet whisper - mroony lakier do paznokci - nakrapiana szminka neutral - wyluzowany rozswietlacz do twarzy - nieprzemakalny tusz do rzes- violet - wibrujacy tusz do rzes - totally turquoise, vibrant violet - tusz pogrubiający do rzes - navy, black, brown/blach - błyskotliwy eyeliner w płynie silver - wysuwana konturówka do ust - rich coccoa - diamentowa szminka My Lip Miracle - super red - błyszczyk do ust Avon - angel, modern mocha - kolorowy mus do ust - bronze beam, passionate pink, berry rich - szminka pielęgnacyjna - orange - podkład liftingujący - golden caramel - podkład rozswietlajaco antystresowy - golden caramel - zestaw upominkowy arabian glow (perełki brazujace, uniwersalna kredka do makijazu shimmering bronze, pedzel do pudru, kosmetyczka) - kojaca odzywka do kazdego rodzaju włosów drzewo herbaciane i mieta - kojacy balsam do ciała lawenda i rumianek - dotleniajaca mgiełka odswiezajaca oddech amazonii Spa - dotleniajacy zel pod prysznic oddech amazonni Spa - deliktanie peelingujacy zel do mycia ciała exotic beahes - rozswietlajacy balsam do ciała exotic beaches - głęboko nawilzajacy zestaw Hydrofirming ( krem na noc, krem na dzien, pod oczy) - krem ochronno odzywczy na chlodne dni - oczyszczajaca maseczka Anew - Alpa peel-off mask - ujedrniajacy balsam do ciała - balsam pielegnacyjny do ust - plyn do kapieli w choince oraz gadzety: - olsniewajacy szal - szal blue charm - torebka paddington - kuferek alternative - okulary przeciwsloneczne - zegarek damski - zaparzacz do kawy - cukiernica - dzbanuszek - meski portfel - składana parasolka - zestaw do manikiuru - seperator do pedikiuru - zestaw foot works ( kosmetyczka, seperator i pilnik) - kosmetyczka meska bizuteria: - kolczyki favourites - broszka favourites - bransoletka shanti ( turkusowa, perłowa) - zestaw bizuterii extraordinary(pierscionek,broszka) - kolczyki interchangable - breloczek mauritius - naszyjnik tranquil oferta obowiazuje do wyczerpanai zapasów Kontakt tylko poprzez email: magdamyslowice@onet.eu

witam ponownie! mam juz kosmetyki z Usa!!! bardzo prosze o kontakt o rezerwacje(moge wystawic na allegro jako pojedyncze sztuki lub zestaw na specjalne zyczenie) rosze o jak najszybszy odzew,gdyz kosmetyki zostana wystawione na aukcje juz jutro:1 zele pod prysznicz uchwytami melon,zele pod prysznic gardenia-kwiatowy (ok.9,90 zl), błyszczyki do ust w tubie grapefrut,różowa lemoniada,pomarańcza,arbuz,truskawka (12.90 zl), delikatne balsamy do ust ananas,mango,malina,brzoskwinia,wanilia,miod,czekolada,kawa,mięta(ok.8,50zl),mydełka zapachowe w kształcie liści(4,50zl)

Gość AVON KONSULTANTKA
do poprzedniej listy dodaje jeszcze: Zestaw - błyszczyk do ust Avon Angel, tropikalny scrub do rak z brazowym cukremn Spa, Naszyjnik Exaltation szczegóły na maila magdamyslowice@onet.eu

Ja tesknie za: Sunny Skies podklad Incredible tez byl dla mnie dobry zel o zapachu letnich owocow Summersplash chlodzaca maseczka do twarzy kupilabym tez zetaw bizuterii (naszyjnik i kolczyki) tylko nie pamietam nazwy, ale mial takie zielono- fioletowe kamienie