Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość bl
kilka lat temy był spray do ciała o zapachu białego winogrona na lato było to ekstra

Gość kasia4011
czy jest mozliwosc zakupu perfum "LOVE BLUSH"??w takim czerwonym opakowaniu one byly!!prosze o kontakt na maila

Gość Lacosta20
Ja bardzo , bardzo tęsknię za męską perfumą UOMO - to był jedyny meski zapach który na mnie działał

posiada ktoś może NIEBIESKĄ WERSJĘ WODY TOALETOWEJ EXOTIC WATERS? okropnie mi jej brakuje.Ma ktoś do sprzedania?

Gość carrolka
Dawno dawno temu, moze 10 lat? Byl zapach w blekitnej butelce. Nazywal sie Millenia. Moja mama kochala go. Ehh..pamietacie go? Brakuje mi tez nawilzajacych nablyszczajacych pomadek w jasnozielonych opakowaniach ( kolor cotton candy)

tak Millenia, cudowny słodki zapach, i jeszcze Prowl, albo balsamy z serii naturals wisniowy i z masłem kakaowym super, woda sunny skies też była całkiem całkiem......szkoda:(((

exotic waters jest nie do dostania, z tego co wiem nie produkują tego już nigdzie.

Pomadka cotton candy była najlepszą jaką miałam. Kolor cudny i konsystencja też. A dawno, dawno temu był taki cudny krem do ciała, z Hollywood w nazwie. Delikatny połysk i super świeży zapach!

Gość miquellka
na allegro można dostać wodę pink suede - nie wiem skąd ją ściagają - może parchają jakieś stare perfumy z wodą ? nie wiem ale widziałam na allegro nie kupiłabym - nie wiadomo jakie pochodzenie :o

Co to za osoba?ta ??? psuje wszystkim nastroje! Wypisuje jakieś bzdury .!!! Wody pink suede można zakupić w legalnych sklepach Avonu w USA i Wielkiej Brytanii , czego ta osoba nie może sobie nawet wyobrazić . Co za brak kultury , wygląda na to ,że ta osoba sama praktykuje ten swój \"parchany\" sposób -cokolwiek to oznacza. Na szczęście są ludzie , którzy wiedzą gdzie można znależć ich ulubione perfumy.

Gość babar54545
Bbardzo podoba mi się zapach wody toaletowej RETROSPECT, która obecnie jest już chyba nieosiągalna, gdyby ktoś posiadał takową wodę byłbym bardzo zainteresowany jej zakupem.

Gość bachelorette
cynamonowy krem do stóp. WRACAJ :)

Agneska zastanawiam się nad tym zegarkiem, jesli rzeczywiscie nie zawiera niklu to jest to mniej wiecej to czego szukam...z tym że obwód mojej ręki tj 14 cm, nie wiem czy nie byłby za duży...no i nie korzystam z alegro, jest jakas inna możliwośc kupna?

strasznie tęsknię za tym niebieskim EXOTIC WATERS ... po co oni eliminują zapachy? :O z tego co pamiętam ładne było też Sunny Skies

witam, moze jest ktos zainteresowany lawendowym spreyem do pokoju i pościeli z serii naturals - jesli tam to mam kilka szt bo u nas sa to unikaty

Gość Inetka
Kochalam woman of earth. Wtedy dla mnie licealistki z małego miasteczczka wydawały się szczytem luksusu.Żadne inne perfumy tak mi nie odpowiadały. Teraz stać mnie na lepsze, droższe..., ale woman of earth zawsze będą moim ukochanym zapachem.

Witam ponownie, juz wróciłam ponownie moge polecic kilka kosmetyków avon, które sa UNIkatem na naszym rynku. Pozdrawiam

witam ponownie! u mnie można zamówić wodę prowl i wszystkie inne najbardziej popularne zapachy Avonu!!!!!! love blush , rare pearls , rare gold , women of earth, soie rouge, starring , sunny sky , pink suede, memorable, rare rubies, sasbah , true heart , serię life scents POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY : WSZYSTKIE TE ZAPACHY SPROWADZAM NA ZAMÓWIENIE

Gość nikolllka
mgiełka do ciała zielona herbata naturals

niestety w anglii brak, mam natomiast sprey do pomieszczen lawenda z serii natyrals lub sleeptherapy

która z was może dla mnie ściągnąć PINK SUEDE :) czekam na info - mam nadzieje że nie będzie to stanowić dla was problemu ;-) mam brata w szkocji ale taki zabiegany że nia ma czasu an nic ma 2 prace i późno wraca do domu a wtedy nic już mi załatwić nie może - może na koleżankach z kafe moge polegać ;) ?? pozdrawiam

eudaiomonia - przykro mi ale w angielskim katalogu niema tego zapachu, jesli tylko bede miała do niego dostep napewno dam znac pozdrawiam