Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość quatro
Cześć. Moją ulubiona woda toaletowa z Avonu to Love blash. Czy jest możliwość jeszcze je zdobyć?

Gość slawwwek
MODERN BALANCE woda toaletowa nie zapomnę tego zapachu.Z checia kupie jesli ktos moze zalatwić avon juz nie posiada jej w swojej ofercie od dawna SZKODA

slawwwek - zapraszam na gg - moze bede mogła pomóc w zdobyciu zapachu Modern Balance

moze kogoś interesują zapachy dawno wycofane jak: męskie Uomo, Rare Pearls, Rare Gold, Love Blush, Pink Suede, Prowl, Rare Rubies to zapraszam na gg 1441771

Gość zona_darka
czesc rare pearls chetnie kupie;) w zamian oferuje moje aukcje na allegro login zona_darka aaaaaaa i jeszcze jedno.szukam osobb z bylego woj pilskiego na konsultantki avonu. za podpisanie umowy prezent - woda l.black dress:)

Gość PROWL zdecydowanie
super zapach to byl, rare gold takze. Noi true hearts. To byly cudowne zapachy... W ogole sunny skies, kiedys to byly faktycznie super rzeczy. pamietam ta serie smietana+truskawka:) Ten balsam do ust:) Ale perfumki byly kiedys WYPAS.

Gość laski
teraz np. u mojej konsultantki krąży kartka na której są kosmetyki także wycofane ze sprzedaży i to w super cenach (chyba z okazji dnia kobiet) ale w pojedynczych egzemplarzach niestety.. więc warto przycisnąć swoją kon. do muru..........

Gość to ja ja
..a ja nie zapomne nigdy wody Millenia..do dzis mam jej buteleczkę z resztką na 2-3 "psikniecia", które trzymam od jakiś kilku lat na specjalna okazję ( po drodze były rózne min. slub ale zadna nie wydawała mi się tą jedyna). Teraz mi sie chce z ego smiać bo dzisiaj, po tylku latach to pewnie juz smierdza a nie pachną. ach..może ktoś pamięta tą wode?

Gość Dorotha
Witam, poszukuje pomadki avon z serii "diamentowa szminka" -champagne shimmer, czy ktoś może ma do sprzedania??? prosze o kontakt na mail: dorotha81@op.pl Pozdrawiam

Gość Błyszczyk arbuzowy
jak on się nazywał?można go gdzieś dostać?:*

Gość Beyond Colour
Był taki podkład Beyond Foundation Colour , uwielbialam go , dostosowywał sie do koloru skóry ... Tęsknię za nim. Odkąd się skończył za każdym razem kupuje coś innego (różnych firm) i no i lipa straszna :(

Gość ladylu
A ja właśnie użyłam Pink Suede, a mam na sobie różową, welurową bluzę, pasują do siebie wyśmienicie :) Co śmieszniejsze, niedawno dopiero te wodę poznałam (zostałam konsultantką już po jej wycofaniu, a klientki pytają, oj pytają...) i jedną podstępem wyciągnęłam od koleżanki, bo się po prostu zakochałam :) No i strasznie tęsknię za Magnolią i Sheer Rose, jedną Magnolię kupiłam na Allegro, ale już się martwię co będzie jak się skończy :( I te spraye do ciała Naturals, różne, a najbardziej lubię Lawendę i Rumianek... Natomiast kosmetyki wycofane w miarę niedawno pojawiają się w ofertach dla konsultantek i to taniej, więc pytajcie swoje konsultantki (ja mogę sprawdzać oferty dla osób z okolic Torunia, gdyby ktoś chciał). Nie znam za to w ogóle tych hitów Avonu, typu Sunny Skies, Prowl, Rare Gold, Rare Pearls, Women of Earth, Love Blush, a czasem je widuję np. na Allegro. Czy można gdzieś np. kupić próbki tych zapachów niedostępnych już w Polsce? I jeszcze coś z innej beczki: czy można gdzieś obejrzeć starsze katalogi, tzn. takie sprzed czerwca 2007 roku? Może ktoś ma?

Gość Nieszczęśliwa77
Brakuje mi serii Aromatherapy: żele pod prysznic i balsamy do ciała i były też z tej serii perfumetki 15ml.

Cześc posiadam trochę kosmetyków z Avonu które zostły juz wycofane u nas. Są to m.in Woda Pink Suede, Uomo,Retrospect, For Away Sensual i wiele innych. Jeśli szukacie czegoś zapytajcie może akurat mam. Mam też kosmetyki z obecnych katalogów taniej od 10-20%. Dostawa na terenie Kielc gratis. Pozdrawiam

Gość kamillciaa
Jasminowy krem do ciala-byl boski i szkoda,ze juz go nie ma, tesknie za nim :( uwielbialam go :)

Gość NIUNIUSIA_86
Witam.Szukam zapachu love blush czy ktoras z Pan moze go posiada?Chetnie kupie!Pozdrawiam.

Gość mammmmmamija
co ze SUNY SKIES? mozna gdiześ kupić?

Gość slawwwek
Ja tensknie za woda toaletowa modern balance nie samowity zapach Postanowilem wiec napisac do avon o przywrucenie tego produktu ponownie do oferty Panowie jesli chcecie by znowu sie pojawil w ofercie idzcie w moje slady piszcie maile do avon moze w koncu avon przychyli sie do naszej prosby o przywrucenie modern balance pozdrawiam wszystkich

Gość a mi brakuje męskiej wody
Open Road :(

Gość kryska z pinponczy
Ja lubiałam zapach WOMEN OF EARTH, łdnie na mnie pachniał :(

Gość tasma
Jeśli nadal jesteś zainteresowana wodą Open roud zapraszam napisz na maila anka_adam@interia.pl

Gość tasma
oczywiscie open road:-) jeszcze raz zapraszam mam je w dobrych cenach

Gość slawwwek
zachecam panow do pisania w sprawie modern balance moze powr. do oferty piszmy a moze kto wie pozdrawiam wszystkich

Gość ble ble ble ble ble
za żadnym nie tęsknię bo avon to badziew i to było tyle na ten temat

Gość slawwwek
piszmy do avonu oni napewno przychyla sie do naszych pruzb modern balance chcial bym by powrucilo