Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość super_kaszycka
kto chciualby sobie cos zamowic z avonu to zapraszam kontakt pod numerek gg 5153182

Gość kasia38
Mi brakuje również wody SUNNY SKIES myśle, ze firma powinna ponownie wprowadzić ten produkt do sprzedaży regularnej...

Gość nugat
mój najlepszy zapach na świacie to sunny skies, dlaczego go wycofano?proszę mi powiedzieć gdzie mogę go kupić albo chociaż inny ale zbliżony do tego zapachu.on był niesamowity......

Gość czarnulka86
sunny skies mozna kupic na allegro nie raz juz widzialam ze sa tylko trzeba trafic...sledzcie codzziennie allegro moze akurat jeszcze ktos wystawi...

Gość czarnulka86
najbardziejmi sie podobaly 3 kwiatowe perfumy one byly w takich malych opakowaniach wiem ze jeden to byl "namietnosc" ja jestem zainteresowana zapachem lawenda koniczyna on byl poprostu piekny wie ktos gdzi ego moge dostac? ma ktos do sprzedania?

Gość zona_darka
a ja mam to co w katalogach ale 30 % taniej:)

Gość BlueStar
Ja najbardziej tesknie za zapachem Indywidual Blue... uwielbiam takie swieze zapachy :)

Gość Flower1
Czy jest możliwość żeby kilka zapachów Avonu wróciło do sprzedaży... może ktoś ma namiary na osoby które podejmują takie decyzje....myślę że na pewno nie mieliby strat gdyby znowu zaczeli produkować sunny skies i prowl... tyle osób za nimi tęskni.... perfumki po prostu miodzio, prawdziwe perły Avonu, jeśli ktoś ma na to wpływ i to czyta,..... niech zrobi coś w tej kwestii....moja wdzięczność i innych klientek avonu będzie nieskonczenie wielka ;)

Gość jorgus7
witam, otoz jakis czas temu w serii antytradzikowej byl taki krem czy tez emulsja, w białej buteleczce o kształcie takim samym jak tonik... (wtedy tonik był przezroczysty a to białe...) zostało to wycofane z produckji a genialnie pomagało mi na cere... strasznie ja rozjaśniało... wprowadzono pozniej cos w buteleczce o polowe mniejszej... nazwy nie pamietam ale skład byl inny... juz mi nie pomaga... jesli macie moze jakies stare opakowanie drogie forumowiczki i mogłybyscie podac skład tego kremu (emulsji) byłbym bardzo wdzieczny... :)

Gość
Ja tęsknię za zapachem Orchidea i mimoza :( był też suuper zapach Women of Earth,nie tak dawno udało mi się cudem zakupić go na allegro od dziewczyny która przywiozła go z Anglii :) no i balsam do ciała Naturals zielona herbata był suuuper....oraz balsam mandarynkowy z lini Aromatherapy :)

Gość ilonka15487
a ja tesknie za wodą dła mężczyzn INTRYGUE( nie wiem czy tak to się pisze), woda dla kobiet rare pearls i zapacham orchidea i mimoza.Czy jest ktoś , kto ma to pierwsze????

Gość ilonka15487 no to mozemy
podac sobie ręce :) meska woda INRIGUE była super, nie spotkałam póżniej męskich perfum które tak podobałybu mi sie. Nawiązałam juz w tej sprawie kontakt z Beatrysia , zobaczymy czy uda Jej sie zdobyć tą wode. Kurcze czemu ją wycofaliz oferty, była bardzo krótko w katalogach a inne zapachy są od lat mimo ze niczym specjalnym sie nie wyrózniają. Z tym ze Intrigue to dla zapach przede wszystkim na zimę.

Gość ilonka15487
ojej byłoby super!!!!!!!! daj znac jak uda się ja skombinowac:)

Gość wesoły_roemk
o mamo Intrigue for men ! ma ktos ma ktos skręcić ? na hebrajskim avonie widziałem reklame tegóż perfumu - pisałem po angielsku ale zero odzewu - a to było dość sporo temu ( jakieś 3 tygodnie ) Buuu , ja chce Intrique !

Gość musze sie wtracic
byl kiedys taki krem z witaminami, byl bardzo fajny (z serii solution, mial pomaranczowa nakretke) i jeszcze fajny byl taki krem rozswietlajacy, w takiej zolto-ztotej tubie

Gość gosiaczek5382
hej dziewczyny wiecie moze gdzie bym mogła dostac perfume ta Pink Seude???? albo ktos zna kogos co sprzedajE???bo bardzo mi sie ona podobaaaaaa

Gość horpynka
Interesuje mnie caly zestaw LOVE BLUSH (krem, woda, olejek do masazu). Ma ktoras z Was dostep do tych kosmetykow?bardzo mi zalezy...pozdrawiam

do gosiaczek5382 i nie tylko!!! zapraszam do kontaktu mailowego ze mna, ZAŁATWIAM WSZYSTKIE WODY AVONU !!!!

a może mi ktos napisać jak pachnie WOMEN OF EARTH, albo do czego jest podobny ten zapach, bardzo mnie zaciekawiło

Gość zdecydowanie tęsknię za
zapachem PROWL... dla mnie to było po prostu coś pięknego i pomimo, że to woda toaletowa była bardzo trwała. Szkoda, że już jej nie ma :( :( :(

Gość kurdeee
Milion lat temu byl taki zapach w avonie...zreszta od neigo zaczal sie moj pierwszy kontakt z ta marka - nie mam zielonego poejcia jak sie nazywal, ale byla to zolta woda, w tkaim flakonie jakby piramidka, ze zlota zatyczka...hehhh, jak to pieknie pachnialooo...!

Gość agutkal
a ja tęsknie za serią SPA z brązowym cukrem...miałam peeling do ciała i balsam. pięknie pachniało i bardzo długo ;)

Gość sejhala
Witam szukam olejku do ciala avon LOVE BLUSH chetnie kupie prosze o odpowiedz sejhala@o2.pl dziekuje

witam, we wtorek bede miła juz niedostepne zapachy avon, love blush, prowl i pink suede zaprasza na gg 1441771

Gość Dusia*
a ja szukam zapachu "kobiety świata", pamięta ktoś tę wodę?

Gość do Dusia*
Dusia*dzukaj na allegro kupiłam przed swietami za 39 zł :))