Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość expertbydgoszcz
Sunny Skies!!! ?Bardzo proszę o info jeśli ktos wie gdzie można go nabyć! Z góry dziękuję:)

Gość kakapech90
PINK SUEDE kocham je nad zycie i tak tesknie za nimi.,.. te perfumy to cala ja pasuja do mnie jak zadne inne nawet gucci EDP II ktore kupilam niedawno....

Gość kakapech90
jesli ktos ma mozliwosc zalatwic mi te perfumy prosze o kontakt kakapech90@o2.pl bardzo chcialabym znowu poczuc ten wspanialy zapach... zalezy mi na oryginalnych rzecz jasna bardzo mi zalezy!!!

Gość kalifonia
PERFUM LAZUROWE WYBRZEŻE DLACZEGO JUZ GO NIE MA?????????????????????????????????????????????????????

witam, zostały wycofane i brak ich równiez w Anglii wiec bedzie je bardzo ciezko zdobyc - brak ich nawet w wyprzedazach dla konsultantek

taka woda toaletowa (nie pamiętam nazwy) to yła oferta na walentynki, butelka 30 ml w kształcie stożka bez żadnych napisów a zatyczka w kształcie fioletowego serduszka

Gość sunny skies
ja mam polowe, a nawet troche wiecej niz polowe tych perfum. do kupienia zachecila mnie kolezanka - konsultantka, niestety od tego zapachu boli mnie glowa. Uzywala je troche moja Mama, ale jej tez nie pasuja... Oddam je za bezcen albo na cos wymienie, bo mi ich szkoda ze tak leza. jest ktos chetny? A tak w ogole, szukam perfum jil sander "sun", nie ma ich w polsce a na allegro same testery. Szukam oczywiscie orginalu ;)

Gość Hanna_Małgorzata
Odpowiedź dla ZZUZZA Również uwielbiam perfumy Rare pearls. Możan je ciagle kupic na Allegro.

Gość odzywkaaa
ja tęsknie za tą odżywką do włósów ułatwiająca rozczesowanie (chyba dla dzieci była) wiem,że arbuzowa. Dostane ją gdzies ?

odzywkaaa - zapraszam na gg 1441771 - mam takie odzywki wiec jesli bedzisz zainteresowana to zapraszam pozdrowionka

Gość aannggeellaa
A dla mnie najlepszy był aloesowy balsam do ust. Nie wiem dlaczego z niego zrezygnowali;-(

Gość alaajysgs
kraina śniegu była śliczna, i lubiłam tez takie perfumy fioletowe ale one były tylko 1 lata chyba 4 lata temu ....

Gość Se
Czy ktos ma na sprzedaż Love Blush ??? jesli tak to blagam o kontakt gg : 2462983 ....

Gość masz
ochote na zamiane/ ja mam caly zestaw today z avonu a chcialabym cos innego

Gość do beatrysi
SUNNY SKIES oraz WOMEN OF EARTH...jakie sa ich ceny??

Gość pewnie kosmiczne bo nie ma ich
to unikaty!

Gość pewnie tak albo...
to co bylo wysawtione na allegro to byly jakies podroby bo mialy zupenie inne opakowania

Gość pewnie kosmiczne bo nie ma ich
potrzylam na allegro kiedys wode z avonu sunny skies i kosztowala prawie 200 zl.To normalne?

Gość do sunny skies
Czy Twoja oferta jest nadaj aktualna ??

Gość podnoszew
a PINK SUEDE ile kosztuje

Gość podnoszew
bo na alegro prawie 100 zl, smiech na sali

Zapraszam do kontaktu mailowego , przedstawię bliższe szczegóły. U mnie ceny wód są umiarkowane , wahają się od 45 zł do 100 zł , zależy jaka woda i za jaką cenę uda mi się kupić. Jakaś osoba pisze o podróbach nie mając wogóle pojęcia o firmie Avon. Wyjaśniam , otóż Avon to nie tylko Polska , Avon jest na całym świecie!!! W różnych krajach są różne edycje danych wód , stąd wody mają różne opakowania, natomiast zapach jest zawsze ten sam. Co do wody sunny sky - też widziałam taką kosmiczną cenę kiedyś , ale nie dziwi mnie to wcale , gdyż obecnie cena tej wody w Usa to minimium 60 $ . Zapraszam do mnie , pozdrawiam.

Gość za ta kase
to mam inna fajna wode

Gość jak to wyglada
ta love blush/

Gość lawenda koniczyna
mam pytanko !! chcialabym zdobyc perfum dawno juz wycofajny z ser nature s lawenda koniczyna. jesli ktokolwiek wie gdzie moge go kupic albo ktokolwiek moze mi go sprzedac prosze o meila. pozdrawiam