Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martitka

JAKA SUKIENKA NA STUDNIÓWKĘ?? ?? ?? ?? ??

Polecane posty

Gość Lena88
A ja mam troszkę inne pytanko - dotyczące fryzury. Mam bardzo kręcone włosy i na co dzień mam nagłowie burzę loków. Jak myślicie, jaką fryzurę najlepiej zrobić sobie na studniówką? Proste włosy, kręcone, czy może jakoś upiąć? Loków mam serdecznie dość na codzień, ale wszyscy mówią, że są boskie i mam nic z nimi nie robić ... ;/

Lena88 najlepiej zaproś do siebie najbardziej szczerą kumpelę, zrob kilka fryzur i niech ona Cie oceni.Na odległość trudno jest cokolwiek doradzić,zwłaszcza,że nie wiemy jak wyglądasz.Moja kumpela tez miała sprężynki na co dzień, a na 11dniówkę tylko je wyprostowała i użyła jedwabiu.Bardzo ładnie wyglądała :) a tu masz link z fryzurami http://ikf.com.pl/ znajdziesz tu propozycje dła włosów prostych jak i kręconych.Miłego oglądania ;)

Gość nie cierpię gorsetów
i nigdy nie zakładam na żadne imprezy

niektóre z was to chyba na studniówkę idą jako osoby towarzyszące bo taki poziom reprezentują, że niemożliwe aby inteligencja się w taki sposób wypowiadała. a jak sie mylę to biedny kraj....

Gość marysiaczek
dzisiaj kupiłam sobie sukieneczkę:D cieszę się jak dziecko, bo widziałam i przymierzałam tyle, że już mi się nie chciało na nie patrzeć. ale znalazłam:). jest czarna, z takiego śliskiego materiału (nie wiem jak się on nazywa:P),długość za kolano. na biuście jest tak składana w kopertę, a pod tym jest marszczenie i na nim troszkę czarnych cekinów. na dolnej krawędzi i na górnej są koronki. no i jest na ramiączkach. bardzo dopasowana. myślę, że chyba lepiej nie mogłam kupić:)

Gość Załamka na maksaPOMOCY
Heyka:) Mam pyatanie. Proszę pomózcie mi!. Jestem bardzo szczupła i jestem blondynką. Mam niedługo studniówkę i nie mam pojęcia jaka sukienka by do mnie pasowała: jaki kolor i jaki krój dokładnie. Proszę pomóżcie!!! To dla mnie wielki kłopot i nie wiem co mam zrobić, a sukienke szyję. Z góry bardzo dziękuje!:)

Gość kasia natasza
długa zakrywa niedoskonałości :)

Gość Lena88
Zależy, jaką masz figurę, karnację. Napisz cos więcej o sobie. I jakie kolory lubisz, ponieważ to jest bardzo ważne, abyś Ty się w czymś dobrze czuła :)

Gość Kasiuta88
a ja mam studniówkę w piatek:D no i kiecka...hmmm...kolor ciemny-złoty (bede sie wyrozniac ale looz) dluga jednoczesciowa z takiego sliskiego mieniacego materialu gora bardzo dopasowana,rozszerzanado dolu z rozporem z przodu dosc gleboki dekold z wcieciem miedzy piersiami do pepka zaszyty koronka, paski na ramionach bardzo cienkie a plecy do pasa cale gole (no..ida dwa cieniutkie sznureczki),... mi sie bardzo podoba i jestem z niej zadowolona buty mam wysokie szpilki zakrywajace tylko piete i palce ciemno brazowe i torebka tez mala brazowa....a fryzura...wlosy zlokowane spiete z tylu (taka bedzie;) mam nadzieje ze bede sie dobrze bawic bo w sumie o to najbardziej chodzi! ps...kiecke wybralam w godzine a szycie to wedlug mnie strata czasu i pieniedzy bo krawcowa zawsze moze cos spieprzyc poszlam dop jednej to mi powiedziala ze w tym sezonie najbardziej modne sa bardzo rozkloszone z gorsetami..../..chyba tylko taie umiala szyc!!;P

Gość gruzinka
Do RARYTASSSA to jak odnosisz sie do WAZELINIARY oznacza , iz to ty jestes prostacka a nie ona

Gość gruzinka
WAZELINIARO RARYTASS nie jest warta tego abys odpisywala na jej prostackie obrazliwe slowa

Gość gruzinka
Ifciunia napewno bedziesz wygladac swietnie . W tym roku rowniez bede maila studniowke ale wkladam sukienki z gorsetem tylko czerwona z odkrytymi plecami ale sukienki z gorsetami tez mi sie podobaja jednak duzo dziewczyn ma takie a ja chcialabym wygladac oryginalnie

Gość Majka_s
Ja mam w sobote studniowke i mam problem z makijazem. jestem szatynka z ciemnymi oczami, zakładam czarby gorset i czerwona, długą, marszczoną spodnicę. Jak powinnam sie umalowac? Normalnie, mam włosy krecone, a le na studniówke postanowiłam je wyprostowac :)

Gość aniaia
a jaki kroj proponujecie na osbe szczupla z malymi piersiami i waskimi biodrami?? podobaja mi sie sukienki do koloan ze wstazka pod piersiami, myslicie ze sie bedzie nadawac?

Gość kasiuta88
do aniaia...taka sukienka by sie chyba najbardziej nadawala bo optycznie powiekszy ci biust(byleby dekolt nie byl za duzy) i biodra i bedzie bardzo ladnie wygladala..a dlugosc chyba najlepsza i najmodniejsza troche za kolana :) to udanej zabawy wszystkim zycze...ja bede sie bawic jutro:D

Gość Siusia
Kazdy kto tylko sie tu wypowiada jest za skromnymi sukienkami i nic w tym strasznego bo każdy ma inny gust, ja od dzieciństwa chcialam miec sukienke ktora sie wyroznia wiec taką mam i wcale nie żałuje... mam morski gorset i szeroką spódnice do tego jest bolerko zamiast szala jestem sztrasznie zadowolona byłam juz w niej na jednej imprezie i to nie prawda ze w takich sukniach źle sie tańczy mam do tego czarne butki i torebke. Pozdrowionka i udanej zabawy...:)

Gość s3
aniaia. sukienki odcinane pod piersiami nie pasują zabardzo do szczupłych osób bo te kiecki mają na celu tuszować zbędny brzuszek :) wiec optycznie cię raczej nie pogrubią tak samo kiecki bez ramiączek wąskie tzw tuby to samo z długimi do kostek w takiej sukni znikniesz:) a jesli chcesz powiekszyc optycznie biust powinnasz miec drapowany dekold albo jakies marszczenia na przodzie:) i skupic bardziej uwage np na plecach wowczas one beda przykłuwac uwagę a nie twój mały biust:) i ktos tu napisał ze wybral suknie z odkrytymi plecami bo wszyscy pewnie beda mieli gorsety wiec Cie rozczaruje bo w tym sezonie najmodniejsze sa wlasnie suknie z odkrytymi plecami :)a co do szycia u krawcowej to zalezy na jaka krawcowa trafisz skoro nie mozna znalezc niczego ciekawego w sklepach wiec lepiej wymyslic własny projekt i znalezc dobrą krawcową a jesli ejst dobra to nie ma szans zeby Ci spieprzyła sprawe:) bo tak pozatym nie ma nic ciekawego w sklepach przynajmniej w krk hehe

Gość do aniaia
sukienka , ktora zaproponowalaś jak najbardziej jes dla szczuplych osob, i napewno bedziesz w niej swietnie wyglądała. Odkryte plecy wymogłyby niezałozenia stanika, i z tym pewnie fatalnie bys sie czula.

Gość s3
istnieją staniki silikonowe które są specjalnie stworzone do takich sukienek i nie tylko wiec nie widze problemu pozatym moga powiekszyc optycznie piersi a dekolt marszczony lub inne bajery rowniez mogą go powiekszyc wiec nie wiem z czym niby problem heh

Gość kaska89
ja mam takie pytanie.. na studniowke ide w brązowo-różowym gorsecie i do tego długa brązowo-różowa spódnica.. jakie buty beda pasowały do tej kreacji?? prosze pomozcie

Gość dzieci to jednak pasozyty
brazowe albo rozowe :P

Gość PYTANKOOO
Co myślicie o czerwonej sukience na studniówke?? Nie bedzie sie za bardzo człowiek w takiej sukience wyrózniac??

Gość Załamka na maksaPOMOCY
LENA88. Ja na codzień wole ciemne kolory np. czarny bardzo lubie. Na poczatku chciałam czarna sukienke na studniówke, ale teraz zastanawiam sie nad czerwona lub brązową. Co ty na to? Jestem blada, bo nie moge sie opalac. Pozdrawiam:)

Gość ikusiaa
co myślicie o sukience za kolano z gorsetem ale wygląda on raczej jakby to była góra sukienki oddzielona paskiem... kolor brązowy z taką siateczka lekko na dole? albo o takiej zielonej nie za ciemnej nie za jasnej tez za kolano ze wzorkiem.. co o tym sądzicie??

Gość zjadłam wszystkie rozumy
gorsety już dawno wyszły z mody! Tak to mozesz sie ubrać do remizy strażackiej na wiejskie wesele ,a nie na bal w szkole