Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

Gość Velvettt
mysle ze jestem odpowiednią dziewczyna dla ciebie, bo oprocz wymienionych przez ciebie oczekiwan posiadam inne, takie jak :pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość kontiki
Zaintrygował mnie twoj post... wydajesz sie byc facetem na "poziomie" a tutaj nie zdarza sie to zbyt często ;) wydaje mi sie ze posiadam te wszystkie cechy o ktorych piszesz ;)

Gość nikita ***
Ciekawy topik nie zaprzeczam interesuje mnie tylko dlaczego właśnie przez neta postanowiłeś poszukać sobie żony??? dobra napisałeś brak czasu itd,itp. Powiem tylko tyle to chyba nie jest dobry sposób??? to nie jest prawdziwa rzeczywistość, mimo to życzę szcześcia :) każdy przecież go szuka:) A tak na marginesie fakt nie ma ideałów i już dawno przestaałam w to wierzyć. POWODZENIA ZYCZE!!!

Gość Velvettt
Mój nick też sie komuś spodobał. Niektórzy mają niezla frajdę podszywając się pod innych. Czyżby brak własne osobowości zmuszał ich do takich posunięć? Chyba sobie tu nie pogadasz tylko Jej brakuje Rozwalą Ci ten topik.Szkoda.

Gość vgbgb
ci podszywacze to kretyni

Gość vgbgb
upss napisalam sama o sobie :P :classic_cool:

Gość BlackRose
No ja jestem młodsza, a tak to moze by nawet pasowało.Powodzenia!

Gość vgbgb
jestem chętna na nową znajomość napisze Ci maila a w zalaczniku wysle fotke z wirusem paa czekam na dop :*

Gość kontiki
tutaj niestety nie ma co na to liczyc:(

Gość kontiki
a moge spytac czym sie zajmujesz, skoro ciagle jestes w rozjazdach?

Gość kontiki
ja pracuje na uczelni

Gość tylko Jej brak
Przepraszam, musiałem coś załatwić szybko. Asentra: Kilka słów o mnie: - mężczyzna lat 30 (ukończone przedwczoraj ), wyższe wykształcenie (2 kierunki studiów + MBA w trakcie). - dobra praca. - przystojny, kultularny, lubiący zwierzęta. - niestety a może i "stety" zapracowany. 3 myślnik... :)

Gość nieosiągalna
ja spełniam Twoje wymagania,ale niestety mam 21 lat ,udiuje anglistyke