30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dudka a czyj profil byl pierwszy?? bo zaprosilam. ale robie to pokryjomu... bo Maz patrzy hahahaha :) a mi ciezko odejsc bo mi dobrze tu z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dzisiaj tu istne wariactwo jest na kafeterii nie nadążam z czytaniem;-P a w między czasie pokaz slajdów robie z weekendu pod śliwką i pod namiotem;-) ale było fajowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 mi tez dobrze i humor mi sie poprawil :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 I to najwazniejsze Aga (sadny dniu dziwnie brzmi :) ) Dasz rade ze wszytskimi przeciwnosciami bo silna z Ciebie Kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 kurna chata ja cale zycie walcze jak nie z psychopatycznym mezem teraz bylym mezem to z fajkami a jak nie z fajkami to o prace ja rycerz na drugie powinnam miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hahah sadny dzien chyba z tym nałogiem najgorzej co??? VILEMOOOten drugi ...bo to pierwsze nie wiem co mi wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja też całe życie Walcze... i dużo sobie sama wywalczyłam :) i jestem z siebie dumna i Ty z siebie pewnie też :) bo masz powody Oj ale mnie dziś wzięło na pisanie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dudka - hhah a ja zaprosilam tez ten pierwszy łoł ale się dziś rozpędziłam :) no nic trudno sie mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 najgorzej to z farbowaniem wlosow :) mialam nic nie robic a zrobilam odrosty to silniejsze ode mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 vilemooo kolekcjonerka :D ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Vilemooo nie mam CIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dudka masz mnie... napisałaś do mnie hahha zobacz ja z Kielc :) ach zdradziała cholerka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 i tam naprawde tak pizdzi??;) ze sie mowi pizdzi jak w kieleckim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hahah czasami tak :) pi***i !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 nie martw sie w gliwicach sa tajie miejsca gdzie pizdzi jak w kieleckim :) sama jiedys na tekim wygwizdowie mieszkalam teraz to metropolia zatorze, moja dzielnica kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Vilemooo zaprosilas ta dziewuszke z pomylonego linka dudki a widze moj profil ogladala moze z ciekawisci bo sama zajszalam tam wczesniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dudka te fotki to w photoshopie jest z tym troche zabawy ale lubie to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 tak zaprosiłam no nic trudno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 papa dziewczyny ...nie wiem dlaczego mi tak wyszło 30-tka z gdanska tez ja zaprosiła mysli pewnie ze to ja ...jutro musze jej powiedziec hahhaha dobrej nocki WAM ZYCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 a przyjela zaproszenie??he he moze sie poznacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 moze dziewuszka przestanie palic jesli pali he he he tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 No narazie nie.. pewnie ma mnie za psychola hahah :) no nic fajnie tez czasami i psycholem być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 psycholem byc he he zapytam mojego bylego jak to jest :) monia tez ja zaprosila to laska calkiem zglupiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 ona chyba wie ze sie smiejemy zobacz jakie zdjecie na glowne ustawila z taka lopata wywalona krowa ma dluzszy i sie nie chwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 dobrze ja tez juz uciekam do spania cos mi sie oczy zaczely kleic kolorowych obrazkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 No rzeczywiście.... trochę głupio... Laska pomyśli ze ja ktos prześladuje :).... hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 tak he he rzucily fajki wziely sie za przesladowanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 9, 2008 No No mam nadzieję że nas nie zamkną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Oki uciekam spac :) Dobranoc!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach