Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość małgośka 27*
Ani Lidy ani MEIZINTANGU nie można legalnie sprzedawać w Polsce, ponieważ te leki nie są dopuszczone do sprzedaży. Nie wolno ich też sprowadzać do Polski, ponieważ jest to nielegalne. I wiem, co piszę, ponieważ osobą, od którewj ja dostałam tabletki, modliła się na lotnisku, by nikt nie sprawdził jej bagażu. Gdyby sprawdziłi, byłyby duże nieprzyjemności. Gdyby można było legalnie sprzedawać te tabletki, to by nie kwitł czarny rynek. Ja wiem po sobie ( a miałam orginał) jakie mogą być skutki uboczne i rozumiem, dlaczego mają złą opinię. Rozumiem osoby, które chcą schudnąć i zrobią wiele, by osiągnąć swój cel, czesem zbyt dużym kosztem...

Gość małgośka 27*
A skład podany na opakowaniu tabletek ma niewiele wspólnego ze składem prawdziwym. Wszyscy wiemy, o co chodzi. Godzimy się na to, ponieważ tabletki hamują łaknienie. I tyle.

Gość Zdziwiona333333
Hej musze to napisac bo jestem bardzo mile zaskoczona. Kupiłam ta lide od lidowiczki teraz juz biore drugie opakowanie bo naprawde dziala wazylam 75 kg przy wzroscie 167cm teraz waze 63kg jestem w polowie drugiego opakowania SUPER

Gość Lidowiczka
Polecam oryginalną lide sprowadzaną od producenta z jasnym proszkiem

Hej dziewczyny Od dziś biorę lide, zaczynam od 69 kg, cel 55kg. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość nika1202
hej mam na sprzedaż 4 blistry lidy, która dostałam od kolezanki, do oddania 50zl wiecej info na nika1202@02.pl chetnym wysle zdjecia

Gość Lidowiczka
Polecam oryginalną lide sprowadzaną od producenta. Wielu osobom pomogla zrzucić zbędne kilogramy tobie też pomoże polecam lala222012@interia.pl

Gość dzidzinka
Ohhh Dziewczyny! Jak to na forum, ile osób, tyle opinii... Kupiłam L od osoby, która sama brała i ma ją sprawdzoną :) Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę...apetyt mam nadal, za to spore parcie na pęcherz :P Ciekawe ile trzeba poczekać na pierwsze efekty? Poczekam cierpliwie, bo stare, ukochane jeansy czekają w szafie :P Może na wiosnę, uda mi się stracić te zbędne 10 kg :D

Gość małgośka 27*
Powoli dochodzę do siebie po tej "diecie". Ale skórę na twarzy to nadal mam szarą i zwiędniętą :(

Gość czekoladka11
dziewzcyny zamawiałyscie lide ale tą starszą wersje ? jest jasny proszek ale bez numerków seryjnych na kapsułce bo własnie znalazlam ogloszenie i cena jest nizsza 85 zł.i niewiem czy to orginal/

Gość czekoladka11
ta strona to www.oglaszamy 24 pl.czy zamawialyscie u tego dostawcy?

Czekoladka już szukasz czegos nowego? przecież niedawno zamawiałas u Lidowiczki Lide i co? jednak to nie była oryginalna tak jak zachwalałaś? hmm

Gość czekoladka11
vegetka znowu się czepiasz nie ja bede zamawiac u lidowiczki bo sa orginalne i jestem zadowolona. a tak z ciekawosci chcialam zapytac co myslicie o tej starej wersji bo wlasnie dostalam linka ze sa one jeszcze sprzedawane.i to tyle i to dla twojej wiadomosci.

Gość Karol Es
Pozostało mi kilka opakowań meizitangu zielonego po kuracji. dla zainteresowanych chętnie odsprzedam Ci w cenie 80 zł za 36 kapsułek+15 zł koszty wysyłki.Oczywiście wysyłam za pobraniem, , w dyskretnej bąbelkowej kopercie. Sam zamawiałem u chińskich pośredników, więc kapsułki są autentyczne i sprawdzone.Karol S. karol.stefaniak małpa onet.pl. NIE MAM ZAMIARU NIKOGO OSZUKAC! CENIĘ SOBIE UCZCIWOŚC:)

Gość pomoge
witam mam do zaoferowania meizitang.kiedyspisałam na róznych forach że ze potrzebuje namary n atabletki ale nikt nie napisal wrecz przeciwnie ludzie mnie sie pytali czy jestem w stanie zaltwic Teraz mam dobre zrodlo dostepu ) Jesli ktos by chcial z was meizitang zielony bo teraz mam dostep do orginalnych tabletek.a poczte b.wlosek@interia.pl cena meizitang zielonego to 130zł.Jezeli uwazacie ze za drogo to prosze szukac w internecie ale nie polecam poniewaz jest duzo podrobek Ja osobiscie kupuje je za 120zl wiec zarabiam na tym 10 zl Mysle ze nie jest to dla nikogo krzywdzace Ja osobiscie kupilam z internetu raz i byly dobre schudlam 8 kg ale potem ta strona wygasla i juz nie mozna bylo kupic nie jest teraz latwo znalezc orginalne tabletki Balam sie zamawiac z internetu bo moje kolezanki zamowily z innych stron i nie dosc ze nic nie schudly to jeszcze je brzuch bolał Ja nie zamawialam bo nie lubie wyrzucac pieniedzy w bloto Pisze komentarz bo widze ilu ludzi jest chetnych Ja zamawiam te tabletki od znajomego i dopiero moge je wam wyslac poczta ze sprawdzeniem zawartości na miejscu. pozdrawiam Mam nadzieje ze pomoge wam i na cos sie przydam Podaje mój e-mial b.wlosek@interia.pl

Gość Fiona252252
Witam dziewczyny. Wzielam juz 23 kapsulki i schudlam 6.5 kg. Teraz już nie odczuwam żadnych skutków ubocznych ale na początku brania była ogromna suchosc pilam nawet 5 l wody dziennie. Kupiłam u Lidowiczki :)

Gość Fiona252252
Witam dziewczyny. Wzielam juz 23 kapsulki i schudlam 6.5 kg. Teraz już nie odczuwam żadnych skutków ubocznych ale na początku brania była ogromna suchosc pilam nawet 5 l wody dziennie. Kupiłam u Lidowiczki :)

Gość punia123
posiadam na sprzedaz lide polecam

przeczytałam całe forum.... im więcej czytam tym więcej rozbiezności: Na jednej ze stron przeczytałam w ogóle: "Jestem jednym z niewielu sprzedających, którzy posiadają oryginalny lek, nie chińską podróbkę, z której po przecięciu kapsułki wysypuję się proszek, zamiast karmelowej cieczy ". I co wy na to ;p mowa o "cieczy" ??? na innym wyczytała : "Opakowanie LiDy jest tekturowe zielone i napisy po rosyjsku a w srodku tabletki są pakowane w sreberkach z chińskimi napisami (moje poprzednie LiDa były w ciemniejszym koloru zielonego złotku)" i kolejne rozbieżności: "Ostrzegam przez podrobkami, musza byc jedynie chinskie znaczki na opakowaniu, nie rosyjskie, angielskie itp. wszystko zalezy od producenta, ja kupuje oryginal i mam swietne efekty. Moje przyjaciólki rowniez sie skusily i maja podobne odczucia. " CO DO KOLORU PROSZKU, TO WYCZYTAŁAMW GOOGLE (CPO POLECAM PRZED ZAKUPEM), ŻE PROSZEK CIEMNY BYŁ W SERI STAREJ, OBECNIE NOWE OPAKOWANIA ZAWIERAJA PROSZEK JASNY- MYSLE, ŻE NIE KOLOR A SKŁAD SIĘ LICZY, POZDRAWIAM

Gość Lidowiczka
Polecam oryginalną Lide sprowadzana od producenta polecam lala222012@interia.pl

Gość niki0805
A i tel. do Niej 506 584 077

Gość corneliaaa
Lidowiczka, proszę o kontakt martyna09077@gmail.com

Gość Lidowiczka
Oryginalna Lida od producenta lala222012@interia.pl

Gość Nicola14580
To pytanie było do mnie chyba Lide kupowałam na początku lutego w miesiąc tyle schudkam teraz trzymam wagę :)

UWAGA.. ta cała lidowiczka..to naciągaczka sprzedaje tabletki takie jak wszyscy na rynku..i to po ile ??? po 130 zł Dziewczyny nie dajcie się oszukać tej babie ..normalna cena to 75-90 zł

widzę Twoje wypowiedzi i tez już czytać tego nie możesz można...kupiłam druga partię i za jedyne 80 zł +kurier..a u tej oszustki ..wpłata na konto 40 zł..potem u kuriera 90 zł..to przegięcie

własnie wiem, ze w niektórych aptekach nawet internetowych sa one dostepne od reki, ponieważ te nie posiadają sibutraminy-dla tych co nie wiedzą o czym mowa: Sibutramina lek anorektyczny (hamujący łaknienie), stosowany w leczeniu otyłości (obesitas). Mechanizm działania polega na hamowaniu wychwytu zwrotnego noradrenaliny, serotoniny i dopaminy. Lida jest legalnym lekiem na bazie ziołowym. MEIZITANG ZIELONY MEIZITANG - jest popularnym preparatem odchudzającym. Działa na zasadzie zamiany tłuszczu na ciepło. W niewielkim stopniu wpływa na zmniejszenie masy mięśniowej. Jego użycie w stosunkowo szybkim czasie powoduje zmniejszenie masy ciała. Podczas przyjmowania Meizitang nie należy stosować głodówek, czy też mocno ograniczać ilość spożywanych pokarmów. Nietypowe odczucia po jego przyjęciu, spowodowane są przyspieszeniem tempa metabolizmu, oraz spadkiem poziomu elektrolitów. Spadek ich poziomu nie jest związany z działaniem preparatu,a z nieodpowiedzialnym, drastycznym ograniczaniem ilości przyjmowanego pokarmu. Skutkiem może być pojawienie się zawrotów głowy i drżenie rąk, co jest typowym objawem przyjmowania zbyt małych ilości pożywienia. Skład wg/producenta : Mulberry, Perilla Frutescens Crispa, Sweet Potato Fibre, Guar Gum, Poria, Kumquat, Trigonella Foenum LiDa DAI DAI HUA JIAO NANG LIDA - suplement diety zawierający w swoim składzie substancje żywieniowe odziałaniu termogenicznym wpływającym na spalanie tkanki tłuszczowej podwpływem zwiększonej temperatury. Preparat podnosi efektywność metabolizmu tłuszczu i podstawowego metabolizmu(BMR) tzn. wzmaga energię organizmu, co powoduje rozkład odkładanegotłuszczu na ciepłotę, dwutlenek węgla i wodę. Produkt aktywizuje jednocześnie komórki w organizmie, wyrównuje minicyrkulację ciała i oczyszcza organizm z toksyn. Skład wg/producenta: Ekstrakt z pomarańczy gorzkiej, ekstrakt z fuling, ekstrakt ze skórekniedojrzałych owoców mandarynki oraz skrobia ziemniaczana jako wypełniacz i karboksymetyloceluloza jako otoczka kapsułki. XXII wiek a ludzie nie umieją czytać ;)