Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia.

KLUB MAMUŚ Z POZNANIA

Polecane posty

Gość minimisia
Cześć Słoneczka Paula wózek super śliczny kolor a poza tym wydaje mi sie ze nawet cena jest przystępna oglądałąm takie wózki i podobno są jednymi z najlepszych Gratuluję zakupu !! Julia pierwsze ząbki :)- super bardzo się cieszę uściskaj lale :) i zakupy super poprostu świetny dzień :) a jak nowe mieszkanie przepraszam ale przegapiłam mieszkacie tam już czy jeszcze nie ? a pozatym to gratuluję opanowania u notariusza takie historie w tak ważnym momencie trzeba mieć naprawdę mocne nerwy :( Isabelle ucałuj synka bo już miesiac jest na świecie cieszę sie że u ciebie wszystko dobrze mi arni nie daje cie sie zabardzo we znaki :) zrozpaczona matko przykro mi ale nie mogę ci pomóc niestety nie widziałam nikogo takiego Brzusio odpoczywaj i dbaj o dzidziusia wiem że leżenie nie jest niczym przyjemnym szczególnie w nadmiarze ale po takich przeżyciach tym bardziej musisz dbać o swoje dziecko Ja cały czas pracuję z wyjatkiem jednego tygodnia po wizycie w szpitalu a jestem w 16 tygodniu i czasem marzę o tym żeby odpocząć niestety moja szefowa cieszy sie ze jestem w ciaży ale wymaga pracy najlepiej do 9 miesiaca ale ja już mysle że w połowie maja powiem pa pa a pozatym jeszcze teraz kończe studia wiec zdaje egzaminy i piszę pracę magisterska a czasem poprostu padam ze zmęczenia dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze Pozdrawiam Aga

Gość minimisia
Aha zapomniałam dopisać że w ciagu półtora miesiaca przytyłam 1,5 am do was prośbę w tą sobotę musze jechać kupić spodnie i najlepiej jakiś stanik a nie bardzo się orientuję gdzie są jakieś fajne sklepy poradźcie coś pa

Gość brzusio27
hej fajne ciuszki sa w sklepie happy mum na rogu ul.woznej,a garbary(obok "semaksu"), a staniczek polecam w Truphie nazwachyba sloggy ma 80% bawelny.strona tego sklepu mmm.happy.mam

Gość brzusio27
z ta strona cos mi sie pomylylo

Gość brzusio27
www.happymum.pl teraz jest oki

brzusio27 -> mam termin na 10 kwietnia. a rodzić zamierzam w klinice św. rodziny. jakoś tak wyszło, że widziałam tylko izbę przyjęć i część po-porodową. wiem, że są 2 salki do poródów rodzinnych i nastawiam się właśnie na nie. jakoś tak wyszło, że nie widziałam ich na własne oczy... a ostatnio okazało się, że nawet moja fryzjerka tam rodziła i była b.zadowolona. generalnie jestem dobrej myśli :) przekroczyłam magiczną granicę 80 kg, ale jakoś tego nie widać :) poza tym, ze zaokrągliłam się mocno na buzi :(

minimisiu -> mi najbardziej podobały się rzeczy w H&M, a ceny maja w sumie takie jak wszędzie. w M1 kupilam sztruksy z takim kominkiem na brzusio i służą tu do dziś :) staników szukałam po całym mieście, a okazało się, że najlepsze są na ryneczku na Orła Białego - ostatnio kupiłam bezszwowy za 18,50 !! z takiej fajnej rozciągliwej materii [bawełna w prawie 100%]

hal dziewczyny:D aga🌻 dziękuję👄obślinione dla ciebie i pauli od małego zębacza:D a propos ciuchów- tak jak pysia- też kupowałam w h&m, stanik, podobnie jak brzusio miałam triumpha, ale nie pamiętam jak się nazywał i ile kosztował:o w każdym razie \"rósł\" razem z moim biustem;) ciuchy ciążowe są naprawdę drogie:o za zwykłą sukienkę ogrodniczkę zapłaciłam rok temu 179złotych!!! i z tego, co pamiętam, spodnie były niewiele tańsze.... do dziewczyn pytających o klinikę św. rodziny- niestety nie pomogę, bo rodziłam na polnej:) pysiu a propos kilogramów, ja przytyłam aż 27😭 paulinko 🌻 wózek jest cudny, ale ty już o tym wiesz;) trzymajcie się i dbajcie o siebie i nie/narodzone:D isabelle- melduj się:D 🖐️🖐️

Cześć dziewczyny! Melduję się!! Co u was słychać? Julia dzieki za opinię - wczoraj właśnie zapłaciłam już za niego - teraz czekam za paczką :) a dzisiaj dostałam od tej kobiety maila ze dorzuci mi jeszcze dużo ciuszków po jej córeczce (oczywiście bez tych różowych hihihhi) i jakiś fajny kombinezonik na zime :) Co do ciuszków to ja mam spodnie pozyczone od kumpeli a bluzeczki czy sweterki to mam te które nosiłam - sa dobre i bardzo uwidaczniają brzuszek :P. A stanik kupilam sobie o rozmiar większy i w miseczce i w obwodzie i jest git :)- nie przesadzam z wydawaniem kasy na ciuchy ciążowe bo to nie ma sensu 🖐️ 🖐️

paulinko ja też uważam ,że nie ma co szaleć z zakupem ciążowych ciuszków. jednak nie których rzeczy się nie przeskoczy... musiałam na ten przykład trzy razy zmieniać rozmiar biustonosza. mam nadzieję, że przy karmieniu za bardzo się nie powiększają? na wszelki wypadek wstrzymałam się z zakupem typowego \"karmiaczka\" z odpinanymi miseczkami.

Gość brzusio 27
czesc dziewczyny!!!!mam pytanko co sadzicie na temat przesadow jezelichodzi o kupowanie ciuszkow dla dzidzi???a wogole to moze mi ktoras doradzic co na poczatek nalezy kupic??jest to moja pierwsza dzidzia i za bardzo sie nie orintuje???dziki i pozdrawiam pa pa

hej dziewczynki:D brzusio- daj mi jakiegoś maila, to ci wyślę listę, tego co kupiłam dla jaśminki (pierwsze dziecko w obu rodzinach, więc musieliśmy kupować absolutnie wszystko) paula👄 obślinione od wróżki zębuszki;) aga🌻 dawaj znaki życia:) pysiu, twoje piersi po porodzie będą olbrzymie, ale jak jest później- nie wiem, bo miałam wygaszaną laktację, gdyż nie mogłam karmić... miłego dnia 🖐️

hejka! julianko piszesz \"twoje piersi po porodzie będą olbrzymie\" -> hihihi one już takie są :) chyba nastawię się na karierę w XXX ; P brzusio -> u mnie w rodzinie są takie przesądy by nie kupować NIC wczesniej, bo coś się stanie, by nie sprawdzać płci... by nie kupować rzeczy dla małego... tylko ja nie wiem jak potem bysmy dali radę przygotować się do spokojnego rodzicielstwa :) a tak - mam święty spokój, poprane, prawie wszystko poprasowane hihihi najbardziej moi rodzice przeżywali zakup wózka :) \"czemu tak wcześnie\" itp. trafiła nam się super okazja i mamy Peg-Perego z dokładnie takimi opcjami, jakie widzimy potrzebne na wiosnę oby ta wiosna się wreszcie pojawiła :)

hello:) co do ciuszków..to juz ze swego doswiadczenia moge napisac ze potrzebne: ---body (lepsze od podkoszulek,bowiem nie podwijaja sie i nerki nie sa dzidziola na wierzchu... ja stosuje wlasnie podkoszulki z dl.rekawem,ale mam kilka tez body..i lepsze sa:) ) ---spiochy z dl.rekawem zapinane przez całość (łatwo ubrac taka małą istotke ruszajacą się straszliwie:P ) ---kaftaniki rozpinane ---skarpetki (dzidziolowi powinno sie zkaładać bo ma chłodne stópki- nawet na spiochy... ma niewykształcony jeszcze dobrze ukłąd krążenia stąd zimne stópki i rączki) ---łapki można miec z 2 pary, by wygrzać dłonie i żeby mały sie nie podrapał na buźce od pazurków, któyhc najpierw nie tak łątwo obciąć;) ) --czapeczki (uszka tzreba chronić, i po kąpieli zawsze zakłądac) JA MOJEGO HARTUJE WIEC ZA GORACO GO NIE UBIERAM :p W POKOJU MAM ZALEDWIE 18, 19 GÓRA 20 ST. A NIE JEST POOWIJANY, NIE LEZY W CZAPECZCE, NIE MA REKAWICZEK, ANI SKARPETEK... ale to zalezy juz od tego jak bedziesz chciała chowac małego/małą BUZIACZKI.. ja jade dzis do szczecina z malym i duzym:P hehe.. pakuje malego, ile tego?! jejkuuu.. wanienka, ubranka, pieluchy, lekarstwa, spioszki....uuu... szok... aha-wozek:P na tydzien ajde do rodzicow.i pozaliczac ostatnie egzaminy na uczelni.. za tydz wracam.. ale spotkamy sie na forum:) w szcinie mam komp i internet:) całuski👄 papapa🖐️ pozdrowionka

Hejka! Ja wpadłam tylko na chwile przywitac się - dzisiaj czuję się do d... i nie mam weny na pisanie. Przepraszam.

Cześć dziewczyny!!!! Pobudka!!!!!! Ja niedawno wstałam - ach jak mi się dobrze spało .... Brzusio co do przesądów to ja w nie nie wierzę i mam już prawie wszystko kupione. Nie dałabym rady kupować zaraz po porodzie gdzie człowiek wymęczony niewyspany i obolały a tu trzeba biegać po sklepach zeby kupić wózek ciuszki itp itd Julia ja też poproszę o takiego maila z listą co jest potrzebne to będe wiedziałą co jezszcze mi pozostało a co już mam :) Buziaki dla oślinionej Jaśminy 👄 Isabelle caluski 👄 dla Arniego :) i odzywaj sie z tego Szczecina Minimisia - proszę mi się tu meldować :)

Gość brzusio 27
Julia dziekuje za pomoc a to moj adres:edytkabor@o2.pl dziekuje wszystkim dziewczynom za porady odnosnie przesadow.w poniedzialek znowu ide do gino. w zwiazku z moimi problemami,ale mysle ze wszystko idzie ku dobremu,bo mala coraz bardziej daje znac o sobie.wiec pewnie ma wiecej miejsca!!!!pozdrawiam wszystkie mamuski przy okazji widzialam "czerwonego kapturka"i uwazam ze jest przereklamowany,ale to moje zdanie!!!!co robicie w taka szara pogode??gdzie ta wiosna?????

Gość minimisia
Hej Brzusi dzieki za wskazanie sklepu dzisiaj byłam i kupiłam świetne spodnie jestem bardzo zadowolona do tego dokupiłam dwa staniki troche wieksze niż dotychczas a pozatym rozciagliwe no i kilka par stringów też w najwiekszym rozmiarze:( Mysle że narazie mam wszystko czego potrzebuję A co u was? Co do przesądów myśle że nie ma co przesadzać narazie nic jeszcze nie kupiłam ale planuję kupić wiekszość dla dziecka w czerwcu jak będę miała wiecej czasu :) Powiedziałąm wczoraj szefowej że chce od połowy maja iść na zwolnienie a ona mi na to że myslałą że ja będę pracować do sierpnia poprostu mnie zatkało :( Miłęgo weekendu meldujcie się:)

Gość brzusio 27
mimnimisiu ciesze sie ze zakupy sie udaly czy maja juz jakies 3/4 spodnie ?????? julce bardzo dziekuje za liste potrzebnych zakupow!!!napewno skorzystam czy wszystkich dzis wywialo??? pozdrawiam

Cześć dziewczynki - właśnie wróciłam do domku :) Brzusio dzięki za recenzje czerwonego kapturka, ja mam takie same jeśli chodzi o różową pantere - najgłupszy film roku. Jutro chcemy iść na francuski numer - potem wam opowiem czy było warto :) Minimisiu fajnie że zakupy się udały ja wczoraj też kupiłam ale na allego spodenki bo te które teraz mam to sa mi już za małe - a moja koleżanka chodziła w nich do końca ciaży :) Julianko dzieki za listę połowę z tych rzeczy juz mam ale przynajmniej mam jasność czego jeszcze mi brakuje :) i proszę mi się tu zameldować razem ze śliniakiem -Jaśminką :) Oki - ja spadam do łóżeczka bo mój karateka zaraz mi zmasakruje żebra. Dzisiaj przybijał \"piątkę\" z tatusiem aż w końcu go kopnął hihihih :P a co!! niech ma za swoje i więcej czasu spędza z synkiem :P

Gość minimisia
Hej Brzusio nie widziałam jeszcze żadnych spodni 3/4 ale zajrzę tam jeszcze w kwietniu wiec jak coś bedzie to dam ci znać a pozatym musze sie wam pochwalić moje dzieciatko już kopie!!! wczoraj wieczorem poczułam chyba z 6 kopniaczków w różnych miejscach a dzisiaj rano o 6.00 była powtórka :) bardzo sie cieszę jakie to świetne uczucie takie delikatne pukanie chciałam żeby mój Krzyś też poczuł ale ręka mu zdrętwiała od długiego trzymania :) i niestety jak kopnął to on już nie poczuł :)ale jeszcze nic straconego pa

Minimisiu gratulacje!!!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ruchy dziecka to jest cudowne uczucie, a Krzyś jeszcze je poczuje :) mój Przemuś wczoraj obrywał od synusia hihihi

hej dziewczyny:D:D:D:D zębata przesyła obślinione👄 dzisiaj razem z małą jadę na całodzienną wycieczkę, do miasteczka, z którego pochodzi moja rodzina:) jeszcze a propos tych zakupów ciuszkowych---> nie kupujcie rozmiaru 56, bo większość z tych ciuszków, po 2-3 tygodniach będzie dziecku za mała (proponuję od razu kupować 62) aga🌻🌻🌻 gratuluję:) prawda, że to piękne ucuzcie??? paulinko👄- jednak przelicytowałaś;) brzusio🖐️ miłej niedzieli 🖐️

Musze wam się pochwalić - we wtorek czeka mnie piękny dzię ponieważ przywiozą mi paczkę która zawierać będzie wózeczek i ciuszki dla małego :) no i przyjdzie tez paczuszka ze spodenkami które kupiłam na allegro, bo te które teraz nosze już mnie cisnął w brzuszek. Już nie mogę się doczekać - ja tak lubie robić zakupy :)

Gość brzusio 27
hejka!!!!!!!!] minimisiu gratulacje!!!!!!super uczucie te ruchy!!!!!!!!!!mnie mala kopie od zeszlej soboty.jutro ide do gin. wiec pewnie potwierdzi plec.chociaz z tym jest roznie mojej siostrze do konca mowili ze corka a jak sie urodzil syn to dopiero bylo zdziwienie>osobiscie uwazam ze najwazniejsze jest to aby dzidzia byla zdrowa,i zeby szczesliwie urodzic.julka mam nadzieje ze wypad za miasto sie udal.pbuziaki dla malej milej niedzieli papatki

Gość brzusio 27
paula a pokaz mi babe ktora nie lubi zakupow????????????pozdrawiam i napisz pozniej czy z wozkiem wszystko oki

ale extra... ruchy sa wspaniale.. zapamietam je do konca zycia..cudne chwile,pełne wruszen hello:) ze sz-cina pisze.. maly spi narazie:p zaliczylismy wczoraj wieczorem wieczorne spotkanie ze znaomymi na 22 pietrze w radisson hotel na cafe:) maly oczywiscie z nami,bo karmie piersia...nie obyło sie bez dokarmiania;) dałam rade,choc w poublicznym miejscu:) teraz walcze z trądzikiem (niby to to):O niemowlęcym.. tragedia:( i...zostalismy bez tatusia:( pojechal spowrotem na P-n.. smutno juz😭 jutro maly idzie z maminka na spacer po chodnikach sz-cinskich:P poza tym chce załatwiac sprawy na uczelni, dentyste i SOLARIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D HURRAAAAAAAAAAAA.wreszcie:P oki-uciekam:Ppapap ucałowania od ARNIEGO:) 👄

dzień dobry:D:D:D isabelle👄 dla ciebie i arniego od zębatego jaśmina:D brzusio🖐️ dziękujemy za buziaki--> przesyłamy również👄 paulinko🌻mam nadzieję, że patryk dał mamie pożyć przez ten weekend;) aga🌻 zeznawać dalej co u maluszka❤️ miłego dnia, odzywać się, meldować, etc....;) 🖐️ pysiu-a co u ciebie??????

Cześć dziewczyny!!!!! Ja też juz na posterunku!!!!! Patryk dał popalić mamusi w weekend - tatusia pokopał - a tak przez całe dnie miałam \"taniec brzucha\" :P - zrobil sie mały wiercipieta ale jest to piekny widok i cudowne uczucie :) - a w sobotę ćwiczył przeciąganie się :D i Przemo sie smiał bo coróż to w innym miejscu a to wypchnął tyłek a to nóżkę albo rączkę i tak na zmianę - to było piękne Julia 🌻 a dla Jasminki 👄 jak sie udała wczorajsza wycieczka? Pysiu 🌻 Aguś 🌻 Brzusio 🌻 Isabelle 🌻 i dla Arniego 👄 🖐️ 🖐️