Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Aisk, dzwoniłam do swojego gienia, powiedział to samo co napisałaś na poprzedniej stronie :D:D jedyne w czym jest problem to prawdopodobnie nie przechodziłam różyczki :O i gieniu powiedział, ze bedę musiała baaardzo uważać, stwierdził, ze nie ma sensu teraz się szczepić bo musiałabym odczekać pół roku, a w tym czasie znowu mi torbiele urosną...:O bo taki mój urok psia kostka to super bo ja uwielbiam moje koty całować po pyskach (one niekoniecznie to lubią ;) ) jeju nareszcie nic nie stoi na przeszkodzie aby zacząc starania, bo do tej pory zawsze cos się głupiego działo i odkładałam...:O teraz, zeby tylko sie udało...:) wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i narazie jest zero, ale powinnam mieć w/g kalendarza w poniedziałek...wieć czekam cierpliwie :)

Angela- cieszę się że wyniki okazały się dobre. Życzę ci żeby udało ci się szybciutko zajść w ciążę. Może uda nam się w tym cyklu?

Gość jagula
Hej dziewczynki! Czy u was też sypie śnieg zamiast świecić słońce? Wredna zima w ogóle nie chce odejść, jak patrze na te stosy śniegu to się mi niedobrze robi. Angela napewno teraz bedzie dobrze. Miłego staranka !!!

Gość sabcial
NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ misiaczkowa...Martuśka....24...ZielonaGóra...........3........22-25.03 julk_a..............Sylwia......31......Szczecin....... 2..............23.03 Asik25............Joanna......26.......DolnyŚląsk.........7............10.04 Klaudyna74....Klaudia......32.......Radom...............3............09.02 poczwarka......Marcia......27....centrum Polski.......3............22.03 misia23.......Dominika..23.......Poznan..................1............15.02 reniol...........Renia.......22....... Katowice.............4............8.04 angela32........Pati.........32........DolnyŚląsk.........0............03.04 kicia 76..........evelka.....29/30...BW..................4.............05.03 TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO....TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła............................................ jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca...................ok.06.11. Hej dziewczyny, sorrki zapomniałam o tabelce ale zastanawiam się czy mam się wpisywać, jakoś totalnie mam mętlik w głowie chyba już się tak nie nakręcam musze do tego inaczej podejść dlatego tez kochane znikne na jakiś czas. Bardzo lubie nasz topik ale on mnie nakręca a ja potrzebuje spokoju psychicznego. Przepraszam Was jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki będę od czasu do czasu czytać co się u Was dzieje jak tam tabelka numer II się rozwija. Życze Wam wszystkiego naj...... Pozdrawiam papa

Gość jagula
Sabcial wtakim razie bedziemy cierpliwie czekać na dobrą nowinke, napewno po wyluzowaniu pójdzie jak z płatka. Ja nadal trzymam kciuki i nie moge się już doczekać kiedy wszystkie bedziemy na II tabelce. POWODZENIA!!! Dzięki za poprawe I tabelki całkiem zapomniałam się zniej wykreślić.

Sabcial- rozumiem twoją decyzję. Trzymamy wszystkie za ciebie kciuki i jak tylko zobaczysz dwie kreseczki na teście to szybciutko nam się pochwal:-) Powodzenia!!!

Cześc dziewczyny. Długo mnie nie było, ale po długim siedzeniu w pracy miałam mdłości na widok komputera. Strasznie się cieszę, że druga tabelka sie rozwija i jestem pewna, że niedługo wszystkie będziemy w niej wpisane. Wczoraj byłam u mojej giny i mam już zdjęcie mojego maluszka, niestety popsuł mi się skaner i nie mogę go wkleić :( W związku z tym robię nową tabelkę, bo wiem już wszystko. NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ misiaczkowa...Martuśka....24...ZielonaGóra...........3........22-25.03 julk_a..............Sylwia......31......Szczecin....... 2..............23.03 Asik25............Joanna......26.......DolnyŚląsk.........7............10.04 Klaudyna74....Klaudia......32.......Radom...............3............09.02 poczwarka......Marcia......27....centrum Polski.......3............22.03 misia23.......Dominika..23.......Poznan..................1............15.02 reniol...........Renia.......22....... Katowice.............4............8.04 angela32........Pati.........32........DolnyŚląsk.........0............03.04 kicia 76..........evelka.....29/30...BW..................4.............05.03 TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO....TC.........TERMIN PORODU kocica_26....Jola.......26........Piła............8.................27.10 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca...................ok.06.11.

Hej kocica- gratulacje!!!:-) Niedługo dopisze się do ciebie też kicia, bo chyba tez coś jej tam kiełkuje pod sercem:-) A zaraz potem my wszystkie:-)

no-szwagier wrócił z Anglii-spisał się chłopak,torebkę mi przywiózł i sweterek:) teściowie przejęci,w domu wielki obiad... sabcial-rozumiem Twoją decyzję i trzymam kciuki:) angela,to świetnie że Twoje wyniki są dobre-teraz już tylko z górku:) kocica-gratulcaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie koniec @,więc nowe nadzieje i starania:) czy też macie takie odczucia,że na początku cyklu się wam wydaje,że to nic że się nie udało,że może jeszcze za wcześnie,że może nie jesteście gotowe?Bo ja tak mam do ok 10 dc,potem mam wyrzuty sumienia że moze jeszcze do tego wszystkiego nie dojrzałam,itd,itp... :( ale tego jestem pewna: CHCę MIEć DZIECKO:) oby do wiosny:) pani wiosno-zapraszam na kawę:) 🌼

no co tu takie pustki?? coś mi smutno się robi-ale tym razem to zima-na prawdę zaczynam łapać doła za każdym razem jak patrzę za okno...już mi się nawet żartować z tego wszystkiego nie chce.... powinnam się na jutro przygotować,ale chyba to oleję... JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 JA CHCę WIOSNę!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 dziewczyny-smutno mi....chyba zaraz pojedziemy na basen,popływam,może się rozluźnię trochę............ pozdrawiam:)

Gość jagula
Hej! Kocica_26 super napewno widziałaś już serduszko, ja się nie moge doczekać kiedy je zobacze. Reniol chyba każda nas ma podobne odczucia ja się teraz zamartwiam , że sobie nie poradze zachwile myśle, że głupia jestem potem się martwie ,że moge poronić i tak cały czas a to wszystko przez tą zime i brak słońca.

Hej dziewczyny. Też mam już dosyć tej wstrętnej zimy. Gdzie ta wiosna????? Jagula widziałam już serduszko. Super uczucie. Mam identyczne odczucia jak ty. Ciągle się boję, że poronię albo, że sobie nie poradzę. Niby wszystko jest ok (oprócz wysokiego ciśnienia, które muszę codziennie mierzyć) ale strasznie się boję. Pozdrawiam i wracam do pracy : (

Witam w piątek! Już mam tak dość tej zimy ze aż chce się płakać... Ciągle szaro- buro, brak słońca i jak tu mieć dobry nastrój.. Ale na szczęście za pare godzin zaczyna się weekend:-)

a ja dziś mam dobry humorek:) nie wiem czemu,ale tak się jakoś zdażyło:) koleżanka ze studiów przyszła dziś coś zaliczać z dzidziusiem swoim-piękny Wiktorek-taki radosny bobas:) na razie jestem w jako-tako dobrym stanie-jeszcze się nie stresuję,staram się nie myśleć i jakoś to leci,choć to dopiero 8 dc....zobaczymy co będzie dalej:) wiosna-do nogi!!!!!!!!!!!!!! bociany-zbiórka!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i życzę uśmiechu na twarzach🌼

Hej dziewczynki !!!!! Witam Was wieczorkiem, bo cały dzien lataliśmy z męzem po ZG w poszukiwaniu idalnego MP3, na szczęście z naleźliśm,y i mój slubny jest cały w skowronakch i teraz siedzi nade mna bo chce go zaprogramować, ale ja sie nie daję :D Lekcja poszła jak dla mnie nie w pełni, ale otrzymałam 5 :D Poza tym jak mam w moczu krew, dosłownie nią sikam, a to nie okres. wyniki wykazały zawartośc białka i za duże eleukocytów czy jkakl to sie tam nazywa. Ni c nie boli, a jednak krew jest. Pewnie nic ze stranek, próbuję się mobilzować na kwiecien. Nie wiem czy to może mieć jakis wpływ na ew. ciążę, ale doktorka powiedziała, że raaczej nieee. Zabrzmiało mało przekonująco :/ Zgubiułam zegrek w poniedziłaek, a jednak 13 :) Alke za to dzis mężuś mi kupił nowy (akutrat dzis mija pół roku od slubu) :D, sliczny taki stylizowany na stare srebro z kamieniami ecru, tylko cięzki jest troche ale się przyzwyczaję :D No nic jeszcze tu zaglądnę :D Życze miłego wieczorku :D

witaj misiaczkowa!!! gratuluję 5 z lekcji-wiedziałam,że będzie ok:) jeśli chodzi o 13 to u nas o szczęśliwy dzień,bo 13 września braliśmy ślub:) ta krew w moczu brzmi groźnie,ale skoro lekarka mówi że to nie powinno zaszkodzić ciąży,to pewnie to nic poważnego-trzymaj się i wyeliminuj to świństwo jak najszybciej:) ja po kolejnym tygodniu studiowania czuję się kompletnie wyczerpana,cieszę się że jeszcze dziś przede mną same przyjemne rzeczy:kolacyjka z mężem przy winku no i mam nadzieję-przyjemna nocka;) dziewczyny-co u was? widizał ktoś wiosnę?jak tak to łapcie i przyprowadźcie do mnie-już ja jej pwiem co myślę o spóźnialskich....... :) serdecznie pozdrawiam🌼

Zrobić test ..........czy nie zrobić.............oto jest pytanie. 22 DC, do @ 4 albo 6 dni. Co wy na to?? WIOSNY KUR........NATYCHMIAST BO OSZALEJE!!!!!! Budze się kazdego ranka i jak widze ten parszywy śnieg to mnie szlag trafia. Chce słonka, zieleni, ptasiorów, wiosennego wiatru, deszczu,czegokolwiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 R eniol a co studiujesz i tak z ciekowości gdzie?Bo ja tez brac studencka :D Buźka!!!

witajcie śpiochy:) niech żyje sobota-długie spanie i złudzenia,że w ten weekend zdążę zrobić wszystko co zaplanowałam... ;) hehehe...... staranka o dziecko są na prawdę milusie.... :) misiaczkowa-ja studiuję filologię ang.w Katowicach:) 3 rok-piszę pracę licencjacką-a raczej próbuję....potwornie mi się nie chce...a Ty???? trzeba się zabrać do jakiejś nauki-ble:( 🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼 pozdrawiam:)

Gość Kicia 76
Z nad słoika oliwek bo ogórków brak pozdrawiam gorąco.Słonko u mnie swieci, mam nadzieje że u was też.Może bedzie ładne wekendo :).Musze troche postukać deutsch, bo w poniedziałek mam szkołe, a przez tą prace to sie całkiem zaniedbałam.

Heeeejooooo!!! Mąż na służbie, mam mnóstwo czasu dla siebie. Zafarbowałam sie na miedziany blond, ale farba nie do końca pokryła i mam prześwity jasniejsze. Lekarz na pogotowiu przepisałm mi lek za bagatela 39 zł. Ale sie spłukałam....eh ale co począć, z tym nie ma żartów, jak już krew w moczu i eleukocyty czy jak to się tam nazywa. Mam tylko nadzieje, że jak coś tam już sie dzieje, to ten lek nie włynie źle na ew. ciążę. Pytałam się lekarki, to powiedziała, że nie, bo to nie jest jakis silny antybiotyk. Zobaczymy czy pomoże, bo latam do wc jak kot z pęcherzem. Reniol ja studiuje filologie polską na Uniwersytecie Zielonogórskim, 4 roczek mi już upływa :D Pisze już prace magisterską. No to zyczę udanego dzionka... Pozdrówka 🌼

cholera....jak ja się nudzę.....tzn-mam co robić-dsoćdużo spraw czeka na napisanie,nauczenie,przeczytanie,itd....ale tak mi się nie chce,że aż sama się dziwię...przez moment miałam ochotę umyć podłogi,ale nie widać za bardzo że dawno nie były myte,więc sobie odpuściłam,a potem oczywiście będą straszliwe wyrzuty sumienia:( też tak macie????Ja po prsotu nie czuję,że muszę posprzątać więc tego nie robię-a potem mi głupio że ze mnie zła żona... :( jakaś niemoc ,mną zawładnęła:( mąż jakiś rozdrażniony,pogoda do bani-u nas ani przez moment od miesiąca nie było słońca-tylko szara braja na niebie i na ziemii:( a co u was kobiety?cicho tu dziś............ pewnie jesteście bardziej pracowite ode mnie;) pozdrawiam serdecznie-zróbcie coś żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:( 🌼

Hej reniol!!!! To się robi tak, zmuszasz się do nalania wody do wiaderka i płynu a potem z zacisnietymi zębami myjesz. Ja tez mam wyrzuty sumienia jak nie posprzątam i jest bałagan. bo przecież umycie podłogi i starcie kurzy nie jest jakieś wymagającej :D Ale czaseem mam leniaa :D Na mnie czeka odkurzacz w szafie, roztocza na meblach, pralka w piwnicy, szampon w łazience i nie powiem jeszcze co. Włóczę się po topikach, ale dzis coś mały ruch 😠 To ide nastawić pranie :D (tak naprawdę to spedzę jescze pół godzinki przed monitorem udając że zdążę ze wszystkim) :D Pozdrówka :D

Cześć dziewczynki:) To, że czasami ogarnia nas totalne lenistwo nie znaczy nic złego. Po prostu tego potrzebujemy:). Mam podobnie ja wy, wiem że powinnam się za coś zabrać ale mi się nie chce a potem mam wyrzuty sumienia. Sądzę, że to ze zmęczenia takimi codziennymi sprawami, studia, praca, dom, i takie zwyczajne lenistwo też jest potrzebne. Ja po skończeniu studiów zamierzam porządnie poleniuchować:D Przyjemnego wieczorku:)

Wysyłam kwiatki abyście choć troszkę poczuły wiosnę:) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Heej juleczko!!!!!!!!1 Miło Cię widziec!!!! Dziekuję za kwiatki :D Wiosennie taaak, faktycznie :D Temeratura 37,1 to chyba dobrze ??

Misiaczkowa pewnie, że dobrze ale wiesz że wysoka temp jest przed @. Jednak życzę Ci aby taka temp. utrzymywała się jak najdłużej:) Ja też mam wysoką i oby się nie zmieniła:) 🌼 🌼

To znaczy że przed @ jest wysoka a potem spada przed @, tak nagle. No bo ja miałam pare dni temu 37,2 i skoro teraz mam 37,1 i to znaczy, że spada, czy moga byc takie wahania stopnia? A mam pytanko, jesli przedostatni cykl trwał 28 dni, ostatni 26, to ile może trwać ten?? Bo chciałbym się w miarę orientować. Jak myślisz ??

misiaczkowa taki spadek temp. jest niewielki, jak ma już spadać przed @ to spadek jest znaczy, tzn. tak obserwowałam u siebie i chyba tak jest zawsze. A co do długości cyklu to trudno powiedzieć, jak raz miałaś 26 a raz 28. Mniej więcej musisz liczyć tak samo. Ja mam podobnie jak Ty, co cykl inaczej i teraz przyjełam sobie tak jak ostanio, że 25 dniowy cykl a czy tak będzie to nie wiem. A najlepiej żeby wcale nie przyszła@:D prawda?

Coś wesołego dziewczynki. Wejdzie na strone: http://emagia.narod.ru/index.htm To podobno internetowy, rosyjski, test ciążowy. Trzeba przylożyć duzy palec lewej ręki na zielony kwadrat i poczekać, aż sie kolor zmieni. NIebieski oznacza brak ciąży. Czerwony - ciąża. I przyjmijcie to na wesoło bo nie sądzę, że taki test przez internet był wiarygodny:D ale można się pośmiać:)

Prawda juleczko oj prawda!!! niech ten małpiszon juz więcj przez 9 miesięcy nie przyłazi. Koniec kropeczka!!!!!! Bo owu miałam w okolicy 11-12, bo test wyszedł pozytywnie w piątek 10. , czyli moge teraz doliczyć 14 dni i chyba nie powinnam dostać @ 24-25. dokładniusko tak.No zobaczymy albo nie :D