Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

do hmm zastanawiające, nikt tu nie nazywa ludzi piszacych na pomarańczowo debilami, ale jeśli śledzisz ten topik to wiesz, że było parę wpisów na pomarańczowo, które były chamskie i wulgarne, część z nich została usunięta przez moderatora. Więc dlatego jest raz po raz nagonka na pomarańczowe wpisy, co dotyczy tylko chamskich wypowiedzi a nie wszystkich. Mi też nie przeszkadza jak ktoś wpisuje się na pomarańczowo, natomiast przeszkadza mi jak wypisuje obraźliwe bzdury

Ana, ja też nie bardzo wiem o co chodzi w tej wypowiedzi

Gość Estellaa13
hej, hmmm, ja tez po przeczytaniu tego posta powyzej zaczęłam wertować poprzednie wpisy, bo myśląłm, że cos przeoczyłam...hmmmm a jak tam dziewuszki samopoczucie?

Foli może ktoś pomylił topic hihihihi, a co do pomarańczowych wpisów to podtrzymuje to co napisała Foli, krytykowane są tylko obraźliwe teksty.

hej Estelko, ja też cofnełam sie o pare stronek i dalej nic nie rozumiem, może ten ktoś nam wyjaśni.... ja się czuje wypoczęta, poleniuchwałam w święta ale i tak nie chce mi sie pracowac nic a nic, przydałoby się dziś wolne, jak mówiła Foli co u CIebie Estelko?

Gość hmm zastanawiające
przytoczenie sprawy Agapki poczytajcie sobie topik o 20 latkach a wszystko bedzie jasne!!!!!!

Estelka, Ana to jest wpis dotyczący emisi czy agapki, ktoś na nią najeżdża na topiku dla 20 latek a teraz przeniósł sie tutaj. ten topik to:Zastanów się dobrze, które mosty warto przekraczać, a które spalić

a u mnie nic nowego - w świąta pospacerowałam po lesie :-) najadłam się, a od dzisiaj ostry trening i odchudzanko ;-) a moja bratowa ma taki śliczny ciążowy brzuszek, poza tym była u moich rodziców ich roczna bratanica i mój biedny mężuś strasznie smutny wrócł...ale ja wiem, że będzie dobrze!!!

wiecie co to jest żenada co się dzieje na tamtym topiku

Nazwa topiku to: Zastanów się dobrze, które mosty warto przekraczać, a które spalić

miałaś racje Foli, co tam się wyprawia ????? ŻENADA, szkoda nawet komentować, brak słów....

mnie też jest ciężko uwierzyć Zabajonku, wydaje im się ze są takie anonimowe, ale czy nie mają żadnych wewnętrzych hamulców żeby kogoś tak obrażać???? jestem poprostu w szoku !!!!

A najgorsze jest to, ze niezaleznie od tego, czy maja pewność co do prawdy w danym temacie, to potrafią z cudzego bólu zrobić takie żenujące dochodzenie. Jakby potrafiły oceniać, czy ktoś umie o kłopocie rozmawiać, czy nie. Ja tez należę do tych, którzy jak znajdą słuchacza, to zwierzą sie z tego, co czują w danym momencie. Nie jestem aż tak zamnknięta, chyba, że chodzi o coś bardzo, bardzo intymnego. Utrata dziecka jest tym, o czym tez chciałabym porozmawiać, wylać swoje uczucia, choćby dla minimalnej ulgi. Ale na pewno nie chciałabym być zjechana za to. Wiecie co ? I to dało mi obraz jak wspaniałe są kobiety na tym topiku i na drugim, na którym się udzielam. Można zawsze liczyć na wsparcie, poradę i opierd***, ale nigdy na takie ataki. Tu jest ciepło, miło, przyjaźnie ... a tam - szkoda słów.

przeczytałam kilka postów, bo nie chcę się wkurzać niepotrzebnie... ręce opadają...

maklady - dla mnie to ciśnienie skacze jak widzę, że jednak na tym świecie jest tyle złośliwości 😠

macie racje, zamknęłam już okno z tamtym topikiem bo szkoda się wkurzać i nawet komentować tego co się tam dzieje.... dzis mi wyjątkowo szybko czas leci jeszcze nie całe dwie godzinki i do domciu, ale fajnieeeeee !!!!

Ana mi też szybko zleciało a teraz jeszcze pół godzinki

nio u mnie jeszcze półtorej i do domciuuuuuuu, potem z męzem na prześwietlenie ząbka, a i poweim Wam jeszcze że ten będzie ostatni cykl staranek bez badanek, jak teraz nie wyjdzie to ginka powiedziała ze zaczniemy badać męża....Foli no i gdzie wybieracie się na długi weekend, zdecydowaliście już?

witam dziewczynki p oswiętach!!! nie poczytałam dokładnie jeszcze co u nas słychac .poczytałam jedynie to forum którego link podala foli i jestem w szoku nie chce wyrazac swojej opinii na ten temat

hej monik, jak się czujesz po świętach? nie objadłaś się za dużo? wiecie co jest też topik dot ciąży przed 40-tką tam też już pojawiły się jakieś wrednoty plujące jadem, ja nie wiem czy to jakaś epidemia?!?!?! to straszne !!!!

Ana nie mam pojęcia, musimy spotkać sie ze znajomymi i coś wymyślić. Ostatecznośc to domek nad jeziorem moich znajomych