Gość modna32latka Napisano Kwiecień 18, 2008 ja kupuje na allegro u pani malgosi-ma fajne w bdb stanie ciuszki i do tego kawka gratis polecam zajrzyj NICK dawidek1-d1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astikasti Napisano Kwiecień 20, 2008 ciucholandy są super! ostatnio wygrzebałam sobie dżinsowe rybaczki, śliczną pluszową bluzę GAP'a, kobaltowy golfik, czarną koszulę i pasek. za wszystko zapłaciłam 21zł! uwielbiam second-handy! :) jest mimo wszystko jedna wada: za szybko wydaję pieniądze, gdy się tam znajdę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowshoe 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 Jestem stałą klientką ciucholandów... raczej nie sądzę, żebym potrafiła kiedykolwiek kupić w sklepach tego typu bieliznę lub buty, ale poza tym większość moich ubrań pochodzi z lumpeksów. Czasem kupuję tam rzeczy markowe, czasem wpadają mi w ręce istne perełki, po prostu takie ciuszki, których nie wypatrzyłabym na straganach czy w zwykłych sklepach. Nie jestem typem osoby która goni za modą i nie chodzę tam po to, żeby kupić sobie za 2 złote spodnie sezonu. Wydaje mi się, że pani która chwali się tutaj bogactwem, nie zauważyła, że wiele sławnych osób (np. Kate Moss) często robi zakupy w takich sklepach... No cóż, może niektórzy jednak lubią wyglądać oryginalnie... Ostatnio udało mi się znaleźć taki fajny, nietypowy ciucholand, w którym są same rzeczy sprowadzane ze wschodu: hinduskie sari, tuniki, cudeńka, dla kogoś kto jest odważny i lubi egzotykę. Wygrzebałam tam bajecznie kolorową, długą do ziemi spódnicę, którą zachwycają się po prostu wszyscy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ui6702 Napisano Kwiecień 23, 2008 a ja w ciucholandzie ide do przebieralni i tam wszystko pakuje to plecaka...po czym wychodze reszte ktora mi nie pasowala oddaje na wieszaki i jedną czy 2 rzeczy normalnie kupuje, potem przychodze do domu odcinam wszystkie metki z cenami i licze czasem zdarza sie tak ze spakuje do plecaka i po 300zł a w lumpeksie place do 10zł. nie jestem glupia zeby im placic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowshoe 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 No właśnie przez takie złodziejki jak ty w wielu sklepach do których ja chodzę nie ma już przymierzalni! Niektórych rzeczy nie warto kupować na oko, to bezsensowne. Dlatego nie sądzę, żebyś naprawdę miała się czym chwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ui6702 Napisano Kwiecień 23, 2008 jakbym miala wszystko kupowac co mi sie podoba to wiesz...zbankrutowalabym, a ty gdybys byla madrzejsza tez bys tak robila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ui6702 Napisano Kwiecień 23, 2008 bo ciucholand wcale nie jest do biednych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowshoe 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 wiesz co, tak się składa, że w moich ulubionych sklepach sprzedawczynie mnie znają i lubią.Opuszczają mi trochę cenę w dół, i ZAWSZE kiedy akurat np nie mam kasy odkładają mi wybrane ciuchy na później. Dzięki temu mam na przykład świetną skórzaną kurtkę, sweter z gap dla mojego chłopaka i kupę innych rzeczy. Nie wiem, czy mi się opłaca niszczyć sobie dobre kontakty ze sprzedawcami; chyba jednak nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokj Napisano Kwiecień 23, 2008 ja mam bluzki z Morgana, H&M i wiele innych firm ktore są wycenione na ponad 20zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieopamiętana Napisano Kwiecień 23, 2008 Witam ponownie ! :) Muszę pochawalić się moimi kolejnym zdobyczami :) Mianowicie Futerko, kamizelka (sztuczne) DKNY- 17zł. Rurki skinny RIVER ISLAND 25zł. Gorsetowa sukienka CLOCKHOUSE- 1zł. Śliczne kozaczki na córki NEXT 1zł. 2 bluzki z RIVER ISLAND 2i5zł. Bluza w paski ATMOSPHERE- 6,50zł. UWAGA! Różowe spodnie dresowe VICTORIA'S SECRET PINK za 8zł. !! NAbyłam również bluzeczkę w groszki na krótki rękaw z RIVER ISLAND - 10zł oraz 2 najmodniejsze skorzane paski14zł.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowshoe 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 Ostatnio udało mi się upolować świetny, elegancki komplet: żakiet i spódniczkę, do tego czarny topik. Wyszperałam to w lumpeksie w którym są same egzotyczne ciuszki, za wszystko zapłaciłam jakieś 45 zł... Dzisiaj kupiłam dla siebie śliczny paseczek ze sztucznej skóry i dwie fajne koszulki dla mojego faceta :) Jutro chyba też idę na polowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEJ.... Napisano Kwiecień 27, 2008 A MOZE BY TAK KTOS PODAL ADRESY DOBRYCH CIUSZKOW W ZAMOSCIU?????JA TEZ CHCE MIEC COS Z ZYCIA!!!!!1!:)POMOCY PROSZE. DZIEKI Z GORY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ISLESBRITISH Napisano Maj 1, 2008 HEJ... W Zamościu jest taki fajny sklep-Żółty,duży pawilon handlowy na placu dworca PKS;ma nazwę na szyldzie Tanie Ubrania czy jakoś w tym rodzaju..są tam śliczne łaszki jak nowe i co dziwne!"nie ma tłumu..."nie atakują klientki z okolicznych Gmin" tak jak się to Dantejsko- odbywa w innych sklepach.Ja teraz tylko tutaj przychodzę i bez pośpiechu.chodzę oglądam, mam czas na zastanowienie,jest komfortowo.Zanim powiedziała mi koleżanka o tym sklepie to chodziłam na Spadec i do tego Meg..ale tam to jakaś paranoja;psychologia tłumu jak nie wyrwą z rąk to conajmniej rozdeptują innym stopy..istne szaleństwo.Tutaj w tym sklepie jest zazwyczaj tylko kilka klientek.Polecam,Zobacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalona1311 Napisano Maj 15, 2008 Ja jeszcze nigdy nie byłam w żadnym second handzie :(:( A chciałabym się tam wybrać, bo z waszych opinii wnioskuję, że można znaleźć tam super ciuchy :):) Ktoś zna jakieś fajne second handy we Wrocławiu w okolicach śródmieścia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyliaaa44 0 Napisano Maj 16, 2008 witam, okazjonalnie tak, i okazjonalnie cudne rzeczy wynajduję Cubus, Vila, Esprit etc. jednak ja tu w innym temacie.. widziałam że ktoś znalazł buty dla córki.. hmm, odzież wielokrotnie dezynfekowana, zresztą jak i inne rzeczy więc w tym i obuwie.. jednak uważam, że butów już się nie powinno nosić po kimś. lepiej dmuchać na zimne :D lepiej zapobiegać niż potem leczyć stopy, z różnych grzybic itp pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutkaaaaaa Napisano Maj 17, 2008 Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6034775 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooo Napisano Maj 27, 2008 http://www.expresmail.hospes.pl/index.php?refid=2523 ZAPRASZAM DO ZAPISU, ZARABIAJ W INTERNECIE, WYPŁATY OD 15 ZŁ! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mao12 Napisano Maj 31, 2008 Hej niedawno przeprowadziłam się z lublina do warszawy i jak obecne tu panie jestem fanką second handow, bardzo proszę o jakieś namiary, pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meike Napisano Czerwiec 1, 2008 Zapraszam do sklepu http://www.mojeciuchy.pl/u/meike/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Diamentowa Dziwka* 0 Napisano Czerwiec 1, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieopamiętana Napisano Czerwiec 7, 2008 Buty były nowe... Sama nosze japonki z lumpka i jakoś nic z nogami nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anikkkkkkk Napisano Czerwiec 22, 2008 witajcie;)jesli byscie mogli to podajcie adresy lumpeksow w krakowie ktore wasyzm zdaniem sa najlepsze;]tylko intesrue mnie bardzoej centrum miasta.....aaa nie obrzeza krakowa.....dziekuje z gory...ale plisak piszcie bo pilnie poszukuje czegos;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emil Napisano Czerwiec 25, 2008 ja ostatnio dosatlem rewelacyjna marynarke z zary i dwa sweterki z gapa również z lumpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emil Napisano Czerwiec 25, 2008 ale ostatnio cos dalem sobie spokoj z czestym chodzeniem bo zbyt duzo rzeczy bym bral i na to nie mam czasu tak czesto chodzic ide kiedy mam czas i zawsze cos ciekawego otrzymam,wlasciwie cenei sobei bardzo ciuchy z zary bo sa bardzo dobre gatunkowo,ale oprocz tego esprit tez i wiele innych perelek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agustina 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Proszę o pomoc i informację na temat nowej lokalizacji second handu [ odzież z Holandii], który mieścił się na antresoli Hali Gwardii [ Plac Żelaznej Bramy 1 - Warszawa] i został przeniesiony na czas remontu. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuu hm hm Napisano Lipiec 14, 2008 Ja uważam że skoro ktoś kiedyś te ubrania nosił to muszą w sobie coś fajnego mieć i nadają się dla ludzi. Niektóre może nie są zbyt zachęcające ale większość jest w całkiem dobrym stanie. Często można naprawdę coś fajnego znaleźć. Ja osobiście nieczęsto robie zakupy w lumpeksach z powodu braku czasu i tego, że chyba nie mam talentu do znajdywania fajnych ciuchów ; pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nieopamiętana i innych Napisano Sierpień 28, 2008 z Poznania. jakie lumpeksy polecacie w Poznaniu? co sądzicie o tym nad Sphinxem na św. Marcinie albo tym na przeciwko Plazy przy wypozyczalni Bevery Hills? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniaczkazakupów Napisano Wrzesień 14, 2008 a w RADOMIU gdzie warto zaglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hala gwardii Napisano Wrzesień 14, 2008 wiem że zamkneli ten sklep z antresoli, ale nie miałam pojecia że go przeniesli a nie ma nic napisane na drzwiach dokąd przeniesiono? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animia 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 A jeżeli akurat trafi tu ktoś z Trójmiasta, to też bym prosiła o namiary na jakieś fajne lumpeksy... Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach