Gość gośćAnnka Napisano Listopad 22, 2014 Może odwiedź salon na Nowogrodzkiej Tanrei - pracują tam super babeczki a jest też elegancko i profesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 ja chodzę do mojej koleżanki a od momentu kiedy otworzyła salon do jej salonu, bardzo fachowa dziewczyna (p. Agnieszka) :) www.uroknatury.pl telefon: 883-583-616 pozdrawiam Isia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAłgosia847 0 Napisano Grudzień 16, 2014 Hey dziewczyny ! Mogę polecić wam kosmetyczkę do której chodzę juz 2 lata, p. Violę z gabinetu Estetiq. Podoba mi sie jej indywidualne podejscie i profesjonalizm. Miałam robione i czyszczenie manualne i mikrodermobrazje i kwas migdałowy, efekty super! www.estetiq.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 Mogę polecić Fabrykę Urody na ul. Świętokrzyskiej 31. Odwiedziłam dużo kosmetyczek, do tej pory żadna z nich nie była w stanie poradzić sobie z moimi brwiami, zawsze wychodziłam niezadowolona (każda brew w innym kształcie, niedokładna regulacja plus zabarwiona skóra po hennie,), dopiero Paniom z tego salonu udało się je ujarzmić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 super to sa tylko przeceny w media expert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ka_misia88 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Polecam Panią Paulinę! Kosmetyczkę która pracuję na terenie Warszawy i dojeżdża do klientki pod wskazany adres, zawsze na czas :) Robi extra hybrydę w super cenie, która trzyma mi sie nawet po 3 tygodnie. Miła, profesjonalna i schludna kosmetyczka :) Wiem, że można znależć ją na fb pod hasłem Claw'o Kosmetyka Mobilna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gienia j Napisano Styczeń 16, 2015 Z takich najbardziej profesjonalnych gabinetów to znam Dermikę na Lazurowej, akurat jest na Bemowie, bardzo dobre kosmetyki, nowy sprzęt i robią zabiegi, które niekoniecznie będziesz mogła zrobić gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrażynkaK Napisano Styczeń 29, 2015 Osobiście nie chodzę zbyt często do kosmetyczki. Jednak odwiedziłam z cztery warszawskie salony i muszę przyznać, że postanowiłam wrócić tylko do jednego. Salon nazywa się Studio MD i mieści się na dzielnic Wawer w Warszawie, dla zainteresowanych szczegółami oferty zostawiam adres strony http://studiomd.pl/ Pozdrawiam Grażyna Kwiatkowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanna w Napisano Luty 14, 2015 Osobiście jestem wierna jednemu salonowi urody - studiu Ikona na Migdałowej. Ostatnio byłam na zabiegu Magic Pot. Polecam wszystkim, szczególnie lifting twarzy. Coś cudownego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2015 Ja moge polecic na pewno dobrego fryzjera, zwłaszcza jesli chodzi o szalona zmianę koloru http://www.crazycolor.pl/galeria-crazy-color W czasie karnawału mozna sobie pozwolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martusia1982 Napisano Luty 16, 2015 Najlepszą mobilną kosmetyczkę w Warszawie znajdziesz pod tym linkiem http://kosmetykalila.pl. Prawdziwa pasjonatka. Rzęsy metodą 1:1 zrobi Ci lepiej niż w profesjonalnych gabinetach stacjonarnych. Zniżki dla lojalnych klientek i przy grupowych zamówieniach też się znajdą. Modeluje oko dokładnie, dopasowując wszystkie zabiegi pod specyfikę wyglądu klientki. Nie ma też problemu, aby zrobić nietypowe rzęsy, np. kolorowe czy na specjalne imprezy okolicznościowe. Często z koleżankami zamawiamy wspólnie, znacznie niższe ceny wypadają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2015 Dziewczyny osobiscie polecam Wam Panią Natalię z Samui Spa, po zabiegu kawiorowym moja twarz od razu stala się napięta, efekty widocznie niemal natychmiast!! Aaaa najbardziej zaskoczyła mnie regulacja brwi, przy której nie odczułam ani sekundy bólu! Cudowna kobieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 ja polecam salon Ikona w Warszawie na Migdałowej. przede wszystkim nie mają tam problemu z terminami, bo są czynni w tygodniu do 20 - trafiłam tam własnie po tym, jak nie mogłam umówić się do "mojej kosmetyczki" - i nie żałuję tej zmiany, wyszła na lepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2015 Na pewno spodoba Ci się w gabinecie Dermiki na Wilanowie - bardzo dobre podejście do klienta, byłam umówiona na godzinę na zabieg i bylam chwilę wcześniej, nie było żadnego problemu żeby już zacząć żebym nie musiała czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 polecam stronkę http://zamowwizyte.pl/kosmetyczka-warszawa, mają sporo salonów z dobrymi opiniamii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lolita82 Napisano Marzec 25, 2015 Polecam Panie w gab.Kosmedica w Warszawie. Cały zespół jest bardzo profesjonalny i sympatyczny. Panie kosmetolog,lekarze i linergistka Pani Karolina. Robie sie u nich na bostwo od ok 2 lat i jestem zawsze bardzo zadowolona z zabiegów. Korzystałam oczywićie z dep.laserowej, makijażu permanentnego, lasera Clear&brilliant(jest świetny!!!, a także z med.estetycznej-skinbooster:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lolita82 Napisano Marzec 25, 2015 Polecam Panie w gab.Kosmedica w Warszawie. Cały zespół jest bardzo profesjonalny i sympatyczny. Panie kosmetolog,lekarze i linergistka Pani Karolina. Robie sie u nich na bostwo od ok 2 lat i jestem zawsze bardzo zadowolona z zabiegów. Korzystałam oczywićie z dep.laserowej, makijażu permanentnego, lasera Clear&brilliant(jest świetny!!!, a także z med.estetycznej-skinbooster:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka_Wak Napisano Marzec 25, 2015 Ja chodzę do salonu urody Ikona - jestem bardzo zadowolona. Ostatnio nawet pokusiłam się w tym salonie zrobić depilację laserową i nie żałuję. Bałam się przed bo słyszałam wiele opinii, ale mogę spokojnie powiedzieć że był to dobry wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 o a ile w studio Ikona kosztuje taki zabieg? o ile wcześniej trzeba sobie rezerwować termin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 hej czy ktoras z was korzystala moze z oferty www.rezydencja-urody.pl ? zastanawiam sie nad kilkoma zabiegami, ale nie wiem jaka maja opinie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2015 jeśli chodzi o Studio Ikona na Migdałowej to najlepiej jak zadzwonisz i dowiesz się, kiedy mają wolny termin :) tutaj znajdziesz do nich namiary http://studioikona.pl/index.php/kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2015 widzę po komentarzach, że nie tylko ja trafiłam do samui spa:) potwierdzam Pani Natalia to zdecydowanie super kosmetyczka, moja twarz na wiosnę promienieje :))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aggiel 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 ja nie znalazłam jeszcze super kosmetyczki w warszawie, dlatego do kosmetyczki chodzę w moim rodzinnym mieście. ale ostatnio szukając właśnie coś na temat kosmetyczek w warszawie, wpadłam na stronę, gdzie są zamieszczane usługi kosmetyczne itp, można rezerwować na stronie i nawet są opinie, wiec będzie z czego wybierać :) można jakby co wystawić zawsze negatywną opinię ;) ta strona to www.mbooking.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2015 Ja znam taki gabinet - fleur de beaute na Ursynowie. Ciężko tam trafić za pierwszym razem, ale warto, bo mają nowy laser i dorzucają krem za darmo (nie spotkałam się z taką praktyką w innych gabinetach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 ja jeżdżę do kosmetyczki do Józefosławia, bo mam blisko jak mieszkam na Ursynowie. Od lat jeżdżę do centrum kosmetycznego http://www.ckesthetica.pl/. Tam wykonywane są porządne zabiegi kosmetyczne na ciało i twarz. Ostatnio byłam tam na strzyżeniu i na zabiegach ujędrniających nogi. Lubię to centrum kosmetyczne, mam zaufanie do kosmetyczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2015 To ja zdecydowanie polecam http://yennefer-studio.pl/ - mają zabiegi, jakich nie znajdziesz w innych salonach. Sprzęt, który jest unikatowy w skali Polski! Poza tym jest świetna atmosfera dzięki paniom, które tam pracują. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J0asia Napisano Kwiecień 16, 2015 Polecam Ikona Studio Urody na Migdałowej. Super salon, chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Mają naprawdę dużo do zaoferowania i bardzo profesjonalnie do tego podchodzą. Panuje tam miła atmosfera, a to wszystko w dobrej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2015 Również polecam Samui Spa, swietne zabiegi w swietnej cenie, teraz akurat promocja na zabiegi twarzy http://www.samui-spa.pl/promocje polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AgataZ Napisano Kwiecień 21, 2015 Polecam http://www.studioikona.pl/ super kosmetyczka :) ja chodzę głównie na mani&pedi , ale ostatnio zdecydowałąm się na usunięcie plam na nogach i powoli widzę efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yastunia Napisano Kwiecień 28, 2015 Ikona :) Studio Ikona w sensie, bo tam chodzę :) to jest na Ursynowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach