Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość KOLCZYSIU W PEPUSIU
Ja mam kolczyk niecale 3 tygodnie ! ropa leciala mi tylko gdy do srodka dostala sie woda :P ale takto goilo sie super i w momencie przebijanie nie bolallo mnie prawie wogole ! zalezy to od skory ! jezeli macie cienka skore welflon przejdzie szybkoo jesli grubsza moze zabolec w momencie przebijania ostatniej warstwy skory ! Radze zebyscie kupily krotki kolczyk nie jakis wiszacy na poczatku oczywiscie ! bo jeslu bedziecie takie glupie i kupicie to obciazy skore i moze ropieci wogole ! Najlepiej smarowac trybiotykiem jest to antybiotyk w zelu ( kodztuje jedna saszetka ok 2 zl ) MOWIE WAM WIECEJ STRACHU NIZ BOLU :p ;) POLECAM KOLCZYK NAPRAWDE WARTO :*

Gość KOLCZYSIU W PEPUSIU
Ja mam kolczyk niecale 3 tygodnie ! ropa leciala mi tylko gdy do srodka dostala sie woda :P ale takto goilo sie super i w momencie przebijanie nie bolallo mnie prawie wogole ! zalezy to od skory ! jezeli macie cienka skore welflon przejdzie szybkoo jesli grubsza moze zabolec w momencie przebijania ostatniej warstwy skory ! Radze zebyscie kupily krotki kolczyk nie jakis wiszacy na poczatku oczywiscie ! bo jeslu bedziecie takie glupie i kupicie to obciazy skore i moze ropieci wogole ! Najlepiej smarowac trybiotykiem jest to antybiotyk w zelu ( kodztuje jedna saszetka ok 2 zl ) MOWIE WAM WIECEJ STRACHU NIZ BOLU :p ;) POLECAM KOLCZYK NAPRAWDE WARTO :*

Gość kasiulka_921
secretGirl** .... kochana bol byl naprawde straszny;/.... kazdy gada ze powinnam isc do fachowca....ale ja poszlam na spontan i jestem zadowolona....juz 3dni po i jak narazie jest zajebiscie:P:P:P

Gość dzika-olga
jak mam rozpoznać czy dziura sie zagoiła HELP POMOCY !!!! wiem ze to co teraz napisze nie bedzie na temat kolczyka ale potrzebuje pomocy!w srode gdy wychodziłam ostatnia ze szkoły zobaczylam ze mam naplute do rękawa w kurtce na drugi dzien poszłam do pani dyrektor miałam pewne podejrzenie ale nie byłam pewna.wkoncu sie dowiedzialam i powiedzialam to pani dyrektor.no a ten koto mi naplul to podobno taki chlopak ktory mi sie podoba a ja nie chciałam zrby on trafil do dyrektorki.i w pierwszej chcwoli zaczłam obwinic mojego bylego i pod koniec całego dnia przeprosilam mojego bylego ale i powiedzialma mu ze ja niechcialam zeby oni trafili do pani .no i on stwierdzil ze ja go zaczalam obwiniac bo go nie lubie i chciałam obronic tego co mi sie podoba. no i zaczali mnie wyzywac ze jestem kur*ą i jeszcze jkos inaczej co mam zrobić??????? POMOCY POMOCY POMOCY

Gość amy09
nie na temat kolczykow no ale ok.... Jesli oni zrobili ci takie swinstwo to znaczy ze sa hamami. i nie powinnas ich przepraszac, to ONI powinni ciebie przeprosic.

Gość bayeczka
POMOCY bardzo chciałabym sobie przebic kolczyk w pepku ale moi rodzice zabardzo mi niechca pozwolic mam 14lat moi rodzice uwarzaja ze robie z siebie stara malenke dziewczyny pomurzcie jakich argumentów mam urzyc zeby przekonac swoich rodziców

Gość amy09
wydaje mi sie ze ty najlepiej wiesz... kazdy reaguje inaczej na rozne argumenty i sama powinnas wiedziec co powiedziec zeby rodzice sie zgodzili... W moim przypadku to bylo tak ze pare dni wczesniej zaczelam mamie mowic o kolczykach w pepku i same dobre strony o tym. a kiedy pojechalismy do tego miasta na zakupy i cos tam zalatwiac (wydrukowalam sobie wczesniej mape miasta, adres itd:P) i pokazalam jej to wszystko i poszlysmy tam... :) No ale wiadomo, kazdy jest inny... Zycze powodzenia:P

Gość uśKaaa
własnie nie wiem czy sobie robić tego kolczyka w pępku ...bedzie mi robić koleżanka welfronem ...robiła już duzo kolczyków w pępkuu....jedna moja kolezanke bolało a inne wogolee ....wiec nie wiem czyy mam sobie robic czyy nie ! :( poradzcie !! Proszeee

Gość madzia575
jenyyy, a co my mamy poradzić albo chcesz albo nie i tyle.

Gość Mycha xD
Elo ! ....ja mam 12 lat i idę sobie przekuć pępek ale w poniedzialek lub we wtorek.....no cóż może ropieć itd ale raz sie żyje i ja nie chcę tego życia zmarnować :) pozdrawiam xP

Gość Mycha xD
czy chcesz kolczyk w pępku czy nie to jest twoja decyzja:))

Gość madzia575
szkoda ze nie da sie dodawać zdjęc z kolczykiem w pępku :(((

Gość madzia575
te zdjecia bylyby tez dobre po to ze gdyby sie cos działo to mozna walnac zdjecie a nie tłumaczyc w 20 linijkach jak to wyglada.

Gość amy09
eh wiecie co tez ostatnio myslalam o dodawaniu fotek tutaj... moze faktycznie sprobujmy na imageshack :) niech ktos zacznie. ja tez jak zrobie fotke to dam tutaj :P

Gość madzia575
tzn to ta strona po angielsku?? jak cos to powiedzcie jak sie tam obchodzic

Gość amy09
kamcia to jest kotek?:P sliczny :)

Gość Roxana xD
Siemka ;* Ja już kolczym mam od sierpnia tego roku ;) Jest wszytko okej, gdyby nie moj kolega x// przezeniego w szkole leciala mi krew bo mnie pierdzielnął zeszytem .. i teraz na dolnej dziurce mam taka jakby narośl .... czy to narosl sie zagoi ??

Gość amy09
hmm... nie wiem bo tego nie widze i nie wiem co to jest. moze powinnas isc do lekarza jesli ci to nie schodzi i cos jest nie tak.

Gość madzia575
nie wiem czemu jak klikam na ten link od Kamci to nie chce mi nic pokazać :(((

tak to jest kotek, tylko szkoda, ze ze stali, a nie z tytanu, bo gdy go ponosze kilka dni, to zaczyna mnie bole w okolicy pępka :( ale na dzien lub dwa jest dobry ;)

Gość madzia575
Kamcia ten bordowy motylek wiszący jest śliczny :)))

Gość madzia575
amy09 ja tez mam jeszcze nie całkiem wygojona, to może wklej swoją , ja też wkleje. Może ktoś coś poradzi:))

no niby są, ale nie za bardzo mi sie podoba, jak są animowane, bo inaczej w realu mogą wyglądac:P