Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia C.

H.U.R.R.A!!! Dwie kreski na teście-LUTY 2007 -ZAPRASZAM!

Polecane posty

dzieki za rady, widze ze jak pojawil sie problem z dzieciaczkiem na forum to od razu towarzystwo ruszylo do pisania i oczywiscie z pomoca heheheh Jonka hihihi widze ze robisz takie same postepy w odstwainiu od piersi jak ja,,, czyli zerowe... kirsten twoj monolog zawsze sie dobrze czyyta...:-) a gdzie sie podzialy inne dziewczyny ???

Natalka kochanie bukiet kwiatkow od Oliverka 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️ rosnij zdrowo i rozrabiaj zdrowo mamusi buziale!!!!!!!!

wogole mamuski mysle zeby zrobic jakas tabelke moze bo mam wrazenie ze kogos pominelysmy z zyczonkami i wogole dla samej ciekawosci rozwoju naszych bablow wzrost i waga 1. Oliver 27.02.,68cm, 8500 kg jak chcecie????????

hej dziewczyny kurcze wywailo was wszystkie na wakcje chyba ze tu takie pustki:-( co do tabelki to jestem za heheh dodaje wiec swoja coreczke pozdrawiam imie - data urodzenia - wzrost - waga - ob. wzrost - ob. waga 1, Oliver - 27.02 - 51cm - 3700 - 68cm - 8500 2.Aleksandra - 23.02 - 54cm - 3660 - 66cm - 7000

heheh Twoj Oliverek to masa ma konkretna hihi w koncu chlopak fajnie niech rosnie zdrowo,..... czy tabelka taka moze byc???

dzięki za życzonka dla Natalki :) 👄 zmieniłam trochę tabelkę :) imie - data urodz. - wzrost - waga - ob. wzrost - ob.waga- il. ząbków 1, Oliver - 27.02 - 51cm - 3700 - 68cm - 8500 - 2.Aleksandra - 23.02 - 54cm - 3660 - 66cm - 7000- 2.Natalia- 12.02- 54cm- 3240- 68cm- 7100- 1

imie - data urodz. - wzrost - waga - ob. wzrost - ob.waga- il. ząbków 1, Oliver - 27.02 - 51cm - 3700 - 68cm - 8500 - 2.Aleksandra - 23.02 - 54cm - 3660 - 66cm - 7000- 2.Natalia- 12.02- 54cm- 3240- 68cm- 7100- 1 3. Małgosia 09.02.- 52cm -3 kg- 68 cm- 6550- 8

dzien doberek!!!!!! u nas slonecznie dzis pieknie, Oliverek zasnal sobie wlasnie, widze ze mamy same modelki na topicu ale takie curunie jak ich mamunie,❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Paola a widzisz ze ja sie martwie bo Oliverek je 4 posilki dziennie no chyba ze nie przysnie to z deserkiem 5 albo czaaaaaasem 5 plus deserek i wypija mleczka gotowego 160ml gdzie inne butelkowe dzieciaczki zasysaja prawie 200ml, mojej znajomej maly 2 mce straszy je 6 posilkow z deserkiem i ta mowila ze wazy juz ponad 10kg, i wyglada tez na malego miska, od ponad tyg gotuje sama i Oliverek zjada na porcje wiecej moich obiadkow niz sloiczkwoych ale widze ze nie puchnie po nich jak po gotowcach, i np 2 mce temu musialam rozcinac gumki w dresowych gatkach bo byly przywaskie i w pupci a teraz mu sie zsuwaja ,wprowadzilam do diety kaszki ale dodaje 2-3 lyzeczki owowcow i Oliverek wcina az sie trzesie ale i tak nie zjada calej porcji ktora podaja na opakowaniu do przygotowania, tylko 1}3 zostawia, nie napycham na sile jezeli potem 3,5 do 4 h w porywach do 5 nie jest glodny to znaczy ze sie najada tak sadze a tak to w tek weekend za zamiast kg ubac to przybyly tak to jest po dowiedzinach gosci jak sie je czekolade i chipsy na noc, i zagram wam na nerwie Oliverek spal dzis do 8 i zasnal wczoraj po 21 a jadl ostatni posilek o 19,30 i balam sie ze bedzie nocne karmienie i tak gdy tatus wstawal do pracy obudzil malego *niech zyje zgrabosc* pomachal nozkami i zasnal dalej, uffff,,,,,,a mamuska juz pedzila cherbatke zrobic wracam a ten sobie smacznie spi ale gdybym nie poszla to byloby uuuuuuuuu,,,,ach ci mezczyzni

ja na jeda chwilke, ale widze, ze odbyło sie jakies wysyłanie zdjec a ja zostałam pominieta :( kjokodyl@wp.pl no i wpis do tabeli 1, Oliver - 27.02 - 51cm - 3700 - 68cm - 8500 - 2.Aleksandra - 23.02 - 54cm - 3660 - 66cm - 7000- 3.Natalia- 12.02- 54cm- 3240- 68cm- 7100- 1 4. Małgosia 09.02.- 52cm -3 kg- 68 cm- 6550- 8 5. Ninka 19.02.-56cm-3510 g-71 cm-7400 g- 0 po 27 bede bardzo czesto aj promis ;)

szyt.. czekamy na Ciebie i inne kolezanki z forum bo cos pusto tu sie zrobilo:-( wakacje robia swoje zasialy pustki w naszym topiku..

paola2212 - hej ja jestem, czytam na bieżaco, z pisaniem gorzej w nd przezylismy chwile grozy, mała spadła mi z wersalki, bogu dziekowac nic sie nie stało, ale ile sie nabuczałam i nadenerwowałalm to moje!!! zaczęła sie przewracac i turlac starsznie satd ten upadek powoli polubiła kaszki z bobovoity od 2 dni zasypia w łozeczku, nie zapeszam, tzn przypusczzam ze spała by tak gdyby jej mamausia miała siłe tak ja uspypiac, a tak to idziemy na ławtizne i jest lezaczek , szybciejpoprostu.,ale i tak zasypia w ciagu 20 minut to chyba niezle, dzis parwie sukces wstałysmy o 5,20 czyli niezle

CHcaca to sie najadlas strachu, mam nadzieje ze juz wszystko wporzadku, obserwuj mala, ja juz od dawien dawna zostawiam Oliverka tylko na podlodze a do lezaczka musze juz tez przypinac od tygodnia bo maly robi tak jezeli jeczenie nie pomaga yyyyyy \"to ja schodze\" i nozki juz na podlodze a glowa tam gdzie pupcia i steka bo dalej nie umie i sie prztblokowal a tak przypiety tylko wykreca sie na boki, i wkurza hiihhi ze mamuska znalazla sposob na urwiska,,,,,

1, Oliver - 27.02 - 51cm - 3700 - 68cm - 8500 - 2.Aleksandra - 23.02 - 54cm - 3660 - 66cm - 7000- 3.Natalia- 12.02- 54cm- 3240- 68cm- 7100- 2 4. Małgosia 09.02.- 52cm -3 kg- 68 cm- 6550- 8 5. Ninka 19.02.-56cm-3510 g-71 cm-7400 g- 0 uaktualniłam tabelke-natala ma juz 2 zabki i widac trzeci idzie:O grzej teraz z jej humorkiem :O

Siwek dobre i to bo u nas bezzebnie i ni widu ni slychu by sie na cos zanosilo, kapalismy sie dzis z Oliverkiem w duzej wannie ale wyraznie mu sie to nie spodobalo, widzial ze jest inna wanna i nie wazne ze woda byl wyrazny protest, normalnie gdy widzi ze przynosze wanienke z woda do pokoju to jest szal glupawa i chichrawa na calego i pol pokoju zalane woda,,,,,,,,

Jonka-dla Janka od nas buziaki 👄👄👄 Kristen-ale naprawde jak Nigdy Natalka daje nam sie we znaki....:( strasznie marudzi....płacze,denerwuje sie często...:( wogóle to juz zaczyna pokazywać swoj charakterek -łobuziara jedna :)

kurcze szukałam jakichs tanich i fajnych mebli kuchennych-znalazłam coś takiego na allegro: http://www.allegro.pl/item223184264_zora_szafki_kuchnia_kpl_2_4m_cena_szok_.html co myślicie? trochę mało szafek jest w tym zestawie-no a najwazniejsze ze nie ma typowej szafki nad zlew-ale jak pozniej bedzie kaska do dokupimy jeszcze dwie \"80\" już sama nie wiem-chodziłam u nas po sklepach to ponizej 1000zł nic nie kupi :( a na wynajęte nie chce jakichs drogich mebli bo jak kupimy z czasem mieszkanko to mogą nam nie pasować....

Siwek wkoncu to juz mali ludzie dzis tak z tata wojowali ze Oliverek sciagnal tacie beniamina na glowe, te raczki takie ciekawskie wszytsko zgarniaja co im siee akurat nawinie, a ja dzwonie do cioci z zyczeniami i chwaaaaale ze Oliverek taki grzeczniutki (akurat) i nie placze, a tu ryk z tym kwiatkiem maz wola o pomoc, taaaaaa, ladnie, wierze ci , teraz sie zacznie dlatego na koniec miesiaca kupuje chodzik ze gdy mamusce race umra to tam bedzie zas przez chwile w pionie,,,, reszta mamusie tez chyba nie narzeka na brak czAsu bo nic nie pisza,,,,

hej witam czwartkowo, u nas dobrze, upadaek nie miał bogu dzieki zadnych nastepstw zasypiamy od nd wq łozeczku, chociaz wczoraj padłami na rekach, bo nie zadążyłąm jej doniesc ;), a na rekach usnęła moze ze 2 x w zyciu jak miałą kolki,ale uczymy sie twardo łozeczka, bo co zrobimy jak z leżaczka wyrośniemy ;) kirsten- u nas z wanna i wanienka jest to samo, i tez półpokoju zalane, ale jakos duza wanna jest bee do tego tez wszystko sciaga a najlpewij serwetki z ławy heheh ja postawiłam sobie za punkt hgonoru- xyjemy bez chodzika, bo po 1 nie mam miejsca aq po 2, nie bo nie ;), ale cos mi sie zdaje ze szzybko sie złamie i kupimy hihi, chocby miłaby byc stacjonarnym ;) tylko jak sama nazwaq wskazuje..., stacjonarny chodzik heheeh jonka to juz była ale dla janka [ kwiatek][ kwiatek][ kwiatek][ kwiatek] siowek - daice rade, moja akurat jest w miare spokojna ALE JAK JEJ COS NIE SPASUJE TO ŁOJOJ meble fajne, mnie sie podobaja tez mam w takiej kolorysteyce w kuchni mebelki

Witam, przepraszam, że się wtrącam, ale mam taką sprawę do Was. Mam bratanka urodzonego w lutym i zastanawiam się czy rozwija się on prawidłowo. Gdybyście mogły, tak w skrócie napisać mi co potrafią już wasze dzieci byłabym wdzięczna. Sama mam prawie 13 miesięcznego syna, ale on do ok 7 miesiąca miał problemy neurologiczne i był trochę do tyłu, więc nie będę go porównywać do mojego bratanka. A książkowe normy nie są dokładne. Może jestem przewraźliwiona, ale... Martwi mnie zwłaszcza to, że bratanek nie przekręca się na boczki nie ciągnie do siadania i ma prawie cały czas zaciśnięte piąstki. Kirsten - Twój synek ma na imię Oliver? Nie miała problemów, żeby go zarejestrować? Bardzo podoba mi się to imię, ale w formie Oliver, a nie Olivier i zastanawiałam się, czy bez problemu można je w Polsce nadać. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Was mamusie i Wasze dzidzie

zieloneszkiełko moja niunka zaczeła teraz dopiero obracać się z plecków na brzuch ale jeszcze nie robi tego czesto i nie potrafi obrocic siespowrotem. podciaga siejak poda jej sięrece ale potrafi też juz sama podnieść się prawie do pozycji siedzącej. nie siedzi jeszcze samodzielnie. kurcze dziewczyny popłakałam sie :( właśnie czytałam o tym 4-letnim chłopcu który zatonąl w zatoce gdanskiej-zsunąl sie z dmuchanego fotelika...i o tym 4-letnim który miał mieć wyrwanego ząbka i nie obudził sie z narkozy :(:(:(

moja pieśń przewodnia co rano na ustach: \"Jak dobrze wstac skoro świt....\" itd dalje, kiedy moje dziecko bedzie spałao chociaz do 6 ???????????

hej dziewczyny nie chce zlowrozyc ale sadze za nasz topik niedlugo umrze smiercia naturalan takie tu pustki ostatnio{beksa}

oj paola co ty gadasz-poczekaj niech no się juz przeprowadze to troche sie rozkręci tu :) bo bede częsciej zaglądać-teraz mam sporo na głowie :( no i szyt obiecała ze czesciej tu bedzie..... a z kasią c to nie wiem co jest????

chcaca współczuje ci....moja wstaje o 8 lub 9, nieraz ja wstanie o 6 to dla mnie katastrofa-bo kłąde sie spać 24-1 w nocy :O ostatnio małą ma problemy z kupką po tych obiadkach :( zmiana jedzonka wpływa na organizm-płakała mi ostatnio w nocy przez sen, pręzyła sie i napinałą brzusio :( kupiłam jej soczek z koprem- i chyba pomogło troche. huśtawka tez siępzydałą-wczoaj przyszłą a dzis mała usnęła w niej już 3 razy!!! :) widać spodobało jej sie-takem też czuła :classic_cool: :D

czeee babeczki i babelki!!!! nie pisalam bo mezu zmienial antywirusa i wyrzucal trojana z kompa, wiec nie mialam dostepu, Zielonabudka Oliverek tez od niedawna sie turla ale jak nakrecony musze juz wiecej koca rozkladac na podlodze, bo brakowalo miejsca gdy sie rozpedzil, tak mu sie to spodobalo, wszystko go interesuje, doslownie, gadula jakich malo, i moznaby tak wymieniac w nieskonczonosc,,, Siwek to sproboj jaks pol h po obiadku podawac Natalce cherbatki ziolowe, na trawienie wiem ze u was jest taka z Hippa w aptece, Oliverkowi pomagala na brzusio gdy mial 2 mce, mama mi ja przywiozla, Paola a ty to ostatnio duuuuzo piszesz👄 kurcze wkurzylam sie zamowilam Oliverkowi z kubusia puchatka sliniaczek ksiazeczki z bambo i dumbo i lamka nocna i zgubilismy dzis ten sliniak, a jeszcze nie zaplacone, moze gdyby to byl jeden z tych jego jezorkow poplamionych toby mnie to....a tak to nie moge przetrawic bo byl sliczny z disneya, wiecie wyjsciowy bo w domku to mamy takie juz zaprawione, kurcze mam zalobe,,,,, o bzdore tylko wiecie jak to jest gdy wam sie cos tak strasznie podobalo echchchhch

CHCACA wy ranne ptaszki Oliverek budzi sie od niedawna ok 6,30 na mleczko i po opowiedzeniu co mu sie sniolo zasypia na jakas jeszcze godz do 1,5 potem rozprawia sobie w lozeczku az mu sie znudzi i wola mamusie yyyyyeeeeeyyyyeeee wstajemy i gdy tylko mnie zobaczy skacze z radosci kochanie moje male, ze nareszcie bo czasem to musie sie nakrzyczec

hej Dziewczynki, fakt ze pisze malo bo kurna czasu brak coraz wiecej mam pracy zawodowej no i ola jeszcze wiecej absorbuje mnie, wiec starcza czasu zeby tylko spojrzec co u Was. A u mne tragedia w psychice bo musze wrocic juz do pracy:-( i caly czas bije sie z myslami dlaczego musze zostawic moja Olunie ze nie wytrzymam bez niej i ona beze mnie a z drugiej stronyb kazda z nas kiedy wroci do pracy no bo ile mozna w domu siedziec a z trzeciej strony to od stycznia mam zaklad zamkniety a oplaty za niego trzeba robic wiec ile mozna utzrymywac nie przynoszacy ani grosza przez moja nieobecnosc interes?? i powiedzcie mi cos na otarcie lez bo chodze i placze stale ze czas wracac:-((((na dodatek u mojej Olki chyba zaczelo sie zabkowanie bidulka dzis chciala usnac ale stale budzil ja placz mysle ze ja dziaeselka bola bo nawet smoczek wziela podejrzewam zeby masowac te dziasla. CZUJE SIE JAK WYRODNA MATKA JAK MYSLE O POWROCIE DO PRACY!!!! ... i co tu mam Wam pisac wyzalac sie ????wole siedziec cicho lzy w rekaw wycierac i czytac jak Wasze dzieciaczki kulaja sie szczesliwe hihihihi....