Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
monik*

Makijaż permanentny - gdzie najlepiej w Warszawie?

Polecane posty

Gość vonna
www.makijazpermanentny.warszawa.pl Pani Magdalena jest najlepsza! Makijaż robi pewnie i szybko, najmniej bólu a przynajmniej ja go w ogóle nie czułam. Świetna sprawa taki makijaż.

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość opunia123
Zgadzam się z dziewczynami. Również robiłam makijaż u Pani Bąk w www.makijazpermanentny.warszawa.pl Wspaniała kobieta, robi prawie bezboleśnie. Obrzęk bardzo szybciutko zszedł. Jak dla mnie najlepsza.

Gość grymałka
ja robiłam w magic visage w warszawie na mokotowie brwi, efekt bardzo naturalny, a miałam stracha bo wiadomo to na całe życie. ale każdemu poelcam oszczędnośc czasu przy braku potrzeby malowania brwi codziennie to duża wygoda.

Gość KasiorkaNet
Ja robiłam w klinice Miracki http://klinikamiracki.pl/zabiegi/makijaz-penamentny/ i jestem zadowolona. Teraz mam świetne brwi. Namówiłam też mamę i 2 koleżanki, a wiec jak widać każdemu się podobało. Bałam się, że brwi będą za ciemne, ale Pani w klinice mnie uspokoiła i zapewniła, że będzie ok- nie myliła się. Polecam.

Gość grymałka
no ja jestem zadowolona z efektó w magic visage, robiłam sobie u dziewczyn pernamentny, teraz muszę tylko iść na poprawde i będę miała spokój.

Gość Sara Gołębiewskagość
Te wszystkie salony w centrum , to tylko na odwal się i byle szybciej. Ja zrobiłam usta u dziewczyny z jakiegoś tam polecenia i powiem Wam , że tak równiutko, wolno , precyzyjnie znieczulenie bardzo dobre i bez ograniczeń. wybiorę się na pewno na brwi i kreski. POLECAM .Dorota Ogrodzinska NR DO NIEJ TO 733644188

Gość miki98
Dobrym wynalazkiem jest maść Swiss Medical (szybko wysyłają na stronie www.zenn.pl ). Wygodnie, szybko i dokładnie znieczula. Ja tego używam akurat przy piercingu. Wcześniej to stosowałam głównie Emla i efekt jest w ogóle bez porównania. Na Emla to moje ciało prawie nie reagowało, tutaj różnica jest ogromna in plus.

Gość Lesli21
W Warszawie najlepiej wybrać usługi HairXtend, tydzień temu robiłam brwi i jestem zadowolona :) Słyszałam ,że potrzebują modelek do wykonywania takiego makijażu, a koszt nie jest wielki. http://www.hairxtend.pl/docs/162 tutaj możesz sprawdzić co i jak

Gość felicita44
Ja polecam Centrum Zdrowej Skóry. Byłam tam na makijaż permanentny brwi i kresek na oczach, zrobili mnie na bóstwo

Gość gość
Ja na makijażu permanentnym byłam w salonie www.brwi.com.pl i mogę polecić. Makijaż wykonany metodą piórkową, ból minimalny, efekt świetny i naturalny

Gość dreskodka
ja robiłam brwi w magic visage na mokotowie, efekt rewelacyjny, brwi wyglądaja bardzo naturalnie, nie są przerysowane, dziewczyna w salonu bardzo dobrze dobrała kształt i kolor brwi.

Gość doncza
Najlepiej tutaj: http://www.czs.damian.pl/ to centrum medycyny estetycznej otwarte przez Centrum Medyczne Damiana więc najwyższa połka profesjonalistów. :)

Gość gość
ja zdecydowałam się na makijaż permanentny dzięki SPA Mobilne prowadzone przez p. Annę Urbaniak. SPA znajduje się w Józefowie , czyli w okolicach Wawy

Gość Renatared
Makijaż permanentny brwi i ust robiła mi Iwona Bachowska kom. 508 061 796 w salonie na Targówku z polecenia koleżanki. Trochę daleko miałam z Ursynowa ale warto było, jestem bardzo zadowolona a poza tym ceny niższe jak w centrum a jak powiedziałam że musiałam jechać z Ursynowa to jeszcze dostałam dodatkowo rabat że spokojnie starczyło by na taxi w dwie strony, mnie akurat mąż przywiózł musiał trochę poczekać ale na szczęście blisko jest centrum handlowe to mu się nie nudziło.

Gość eurika1
Na Karwińskiej przyjmuje Pani Magdalena Bąk. Bardzo dobrze wykonuje makijaż permanentny. Zawsze dba o higienę i czystość. Makijaż wygląda bardzo naturalnie. Ja jestem bardzo zadowolona. polecam http://makijazpermanentny.warszawa.pl/

Gość asaandra
Przede wszystkim Pani Magdalena Bąk ma duże doświadczenie. Każda wykonana przez nią usługa jest dopracowana w stu procentach.

Gość gość
Ja robiłam we Wrocławiu w Princesse u Pani Anety Polewiak. Bardzo ładnie i dokładnie.

Gość figlufka
Ja robiłam brwi w Magic Visage na Mokotowie, jestem zachwycona, moja twarz wygląda rewelacyjnie jak sobie zrobiłam brewki, moje naturalne są krzywe i bardzo jasne, codziennie rano musiałąm im poświęcać sporo czasu, teraz oszczędzam czas i jeszcze jestem bardziej zadowolona z makijażu pernamentnego niż z moje codziennego ich malowania, bo efekt był taki, ze brwi codziennie miały innych kształt.

Gość ernika
ja trafiłam do dziewczyny do magic visage na mokotowie dzięki mojej przyjaciółce, dziewczyna robi naprawdę bardzo ładne rzęsy, robiłam metodą 1:1 dobrze sie trzymają i wyglądają naturalnie, bo kosmetyczka dobrała mi idelaną długość rzęśc, bez przeginania.

Gość rulina
Robiłam na Karwińskiej u Pani Bąk. Świetna kobieta, sympatycznie się z nią rozmawia, a makijaż szybko został zrobiony bez bólu. Opuchnięcia szybko zeszły i pięknie wygląda. http://makijazpermanentny.warszawa.pl/

Gość ernika
Ja jestem mega zadowolona z pracy mojej Pani kosmetyczki z Magic Visage na Mokotowie. Robiłam sobie metodą cieniowania, brwi wyglądają znakomicie, moja twarz nabrała nowego wyrazu.

Gość gość
Mieszkam na co dzień w Warszawie, ale jeśli chodzi o makijaż permanentny to zdecydowałam się na wykonanie zabiegu w moim rodzinnym mieście - Szczecinie. Moja koleżanka, która cały czas tam mieszka robiła sobie makijaż permanentny ust i efekt końcowy był bardzo zadowalający. W związku z tym poleciła mi gabinet http://makijazpermanentny.szczecin.pl/, w którym wykonała zabieg. Zdecydowałam się także na makijaż permanentny ust i efekt faktycznie jest zachwycający. A moje usta wyglądają na większe i pełniejsze.

Gość gość
ja uważam, że makijaż permanentny w dzisiejszych czasach, to super rozwiązanie sama zdecydowałam się na niego w SPA Mobilne Anna Urbaniak w okolicach Wawy :)

Gość fliczka
ja robiłam z kolei makijaż pernamentny w magic visage na mokotowie, jestem bardzo zadowolona z efektu, brwi wyglądają super, a moja twarz jest dużo lepsza dzięki dobrze zrobionym brwiom, teraz mam zamiar jeszcze chodzić do salonu na rzęski.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować