Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*a*

Gdy mąż nie ma potrzeb seksualnych.....

Polecane posty

Gość odbilo wam baby
co wy gadacie ,facetowi sie po prostu znudzila zona i tyle ...no ile mozna w kolko z ta sama :-/....zamiast gaac jakies nonsensy o testosteronie przyprowadz mu jakas 18-tke o zobaczysz jakiego drygu dostanie buahahaha

Gość odbilo wam baby
zrazta pewnie i tak chodzi do agencji :) wszyscy chodza :) albo sie umawiaja przez net:) a ci atrakcyjniejsi po prostu maja kochanki :)

Gość zbytdziiwnyzebygokochac
Badz po prostu kobieta, bo tu ewidentnie on traktuje cie jak przyjaciolke, moze ma inna kochanke a ty jestes do obiadkow :) super tandem, tam sie wyzywa seksualnie a z toba uczuciowo i nieby jest ok a nie jest

Gość oj ....
Spojrz prawdzie w oczy, on juz cie nie kocha. Widocznie wtedy gdy mieliscie ten kryzys on sie do ciebie jakos zrazil, juz nie widzi w tobie tej kobiety co kiedys. 30- letni facet i nie ma takich potrzeb jak seks ? Cos tu nie gra, albo mu ... no coz ... nie staje albo wlasnie nie chce juz tego robic z toba. Nie chce krakac, ale chyba nie masz juz zwiazku. Poki jestes mloda, poszukaj sobie kogos z kim bedziesz szczesliwa.

jak juz Wam pisałam zasugerowałam męzowi te badania na testosteron poza tym naczytałam sie w necie ze nie tylko powodem mze być testosteron..... ach...... jak bardzo chcialabym to wszystko zmienic...:(

Gość cox
Ho ho, temat nadal żywy, gratuluję pięknego rozwoju dyskusji :-) i współczuję, że problem uparcie trwa :-( Nie zostało tu już wiele do powiedzenia, mogę tylko dodać, że, o ile nikt tu nikogo nie oszukuje i nie prowadzi podwójnej gry, sytuacja nie wydaje mi się najgorsza. Potwierdzają się słowa przyrzeczenia "... w zdrowiu i w chorobie...", co zawsze wzbudza miłe zaskoczenie i ogromny szacunek. Pozdrawiam autorkę i wszystkie fantastyczne dziewczyny, które tu dyskutują.

topik spada bo jak powiedziala cox nie ma tu wiecej chyba nic do dodania, to dla tych ktorzy tak uporczywie chca utwierdzic \"a\" ze maz jej nie kocha, nie podoba mu sie ona albo ja zdradza \"a\" wcale nie musi tak byc ale.............................niestety nie mozesz tego wykluczyc, poza tym znow pojawia sie blad w mysleniu - nie zaluj tylko napraw (chociaz sie postaraj) swoje bledy pozdrawiam

topik spada bo jak powiedziala cox nie ma tu wiecej chyba nic do dodania, --moj maz mial tez podobny problem i go rozwiazalismy choc tez czasem przychodzilo mi na mysl ze juz mnie nie kocha..................on na prawde mial problemy i dzis jestem pewna ze mnie kochal-- to dla tych ktorzy tak uporczywie chca utwierdzic \"a\" ze maz jej nie kocha, nie podoba mu sie ona albo ja zdradza \"a\" wcale nie musi tak byc ale.............................niestety nie mozesz tego wykluczyc, poza tym znow pojawia sie blad w mysleniu - nie zaluj tylko napraw (chociaz sie postaraj) swoje bledy pozdrawiam

topik spada bo jak powiedziala cox nie ma tu wiecej chyba nic do dodania, --moj maz mial tez podobny problem i go rozwiazalismy choc tez czasem przychodzilo mi na mysl ze juz mnie nie kocha..................on na prawde mial problemy i dzis jestem pewna ze mnie kocha-- to dla tych ktorzy tak uporczywie chca utwierdzic \"a\" ze maz jej nie kocha, nie podoba mu sie ona albo ja zdradza \"a\" wcale nie musi tak byc ale.............................niestety nie mozesz tego wykluczyc, poza tym znow pojawia sie blad w mysleniu - nie zaluj tylko napraw (chociaz sie postaraj) swoje bledy pozdrawiam

Gość zajechana hehe
Wy sie martwicie, ze Wasz mąż nie ma potrzeb..... alllle ja Wam zazdroszcze!!! mój biega za mną jak opętany hehee i ciągle mu mało a ja juz sił nie mam hihiih :):):) doceńcie ten spokój bo mi nie było dane hheehe :):):):):):) buziaki 👄 :D

Gość wkurzona max
Gdy mąż nie ma potrzeb seksualnych..... to znaczy ze spełnia je gdzie indziej.

Moj maz napewno mnie nie zdradza... powiem wiecej chętnie spędza ze mną czas i sam proponuje rózne wyjscia czy jakies wspólne zabawy. Gayem tez nie jest:) Na początku napisałam ze mielismy kryzys i to co jest obecnie to skutek tego co było.....:( Blue... podaję Ci linki .....bardzo ciekawe ... poczytaj:) Ja wciąz wierze ze się uda bo wiara czyni cuda:):):):)

Gość ajjjjjaaaa
A ja Cię rozumiem i bardzo współczuje, mam ten sam problem. Mój mąż ma bardzo małe potrzeby seksualne, Wiem, że mnie kocha, nie ma kochanki ani kochanka nie zaspokaja sie sam, i nie ma potrzeby na seks. poprzytula sie i koniec, Ja jestem strzępkiem nerwów, bo ja swoje potrzeby mam i marzę aby moje libdo zanikło. Byliśmy na psychoterapii i nic nadal jak braciszek z siostrzyczką, ach, żyć mi sie nie chce