Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 extaza218

jak u was przygotowania trwaja do wesela 2007

Polecane posty

Go艣膰 extaza
a tak propo dlaczego niema nikogo...wiecie co pomalu sie martwie czy jest sens ciagnac dalej ten topik skoro powoli umiera...:-(((

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pierzynka222
hej dziewyszki, sorrki ze sie dlugo nie odzywalam ale mam taki nawa艂 pracy na uczelni ze nie wyrabiam:( do tego stresuje sie bo juz prawie 3 tyg spoznia mi sie okres :((( u nas nic sie nie wydarzy艂o szczeg贸lnego,do za艂atwienia zosta艂 nam jeszzce kosci贸l, nauki przedma艂zenskie trwaja od kwietnia do czerwca< swoj膮 droga myslalam ze kr贸cej.. aha i zdecydowalam ostatnio ze bede miala diadem na glowie bo bardzo mi sie podoba, a co u Was? jak przygotowania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
pierzynka ojjj to niedobrze..z tym okresem..kup sobie test i sprawdz bo zyc tak w niepewnosci..to az strach wiem co to znaczy bo sama to wiele razy przerabialam....ja wlasnie czekam na mojego bo idziemy na poprawiny...i wiesz co ci powiem moja kolezanka ta co wychodzila za maz miala w kosciele dlugi welon podpiety od dolu wypadl jej bo takli welon pownno sie przypinac od gory anie od dolu..diadem fajna sprawa tez o tym mysle...co zauwazylam powinno sie juz jak bedzie sie mialo slub po obiedzie podejsc z mezem juz swoim :-)) do kazdego przysiasc i pogadac chwilke ..bo oni nie chodzili tylko wciaz siedzieli ze pozniej ludzie gadali ze gdzie ta panna mloda..zamiast wodki mieli w butelece od wodki wode mineralna i taka zmylka ale o 1 w nocy mlody sie upil nieladnie z jego strony......najgorzej bylo z sikaniem jej z akazdym razem chodzilamz nia do wc ale sie na swialysmy z tego miala na kole suknie i mnostow warstw pod spodem to ja wchodzialm druga ona od tylu ja jej pod sukienke ona trzymala to wszsytko na glowie hehhe i jej sciagalam majtki niezle co..???ale bylo smiesznie no ale coz ...jedzienie bylo wysmienite..smakowalo mi.....jak wroce z poprawin to pytajcie o szczegoly to wam odpowiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
pierzynka ty masz pojecie gdzie ta reszta naszej paczki????dawno nieiwdzialam berty 123...co sie z nia dzieje???jaka u was pogoda??bo u mnie w kratke raz zimnoa raz swieci slonce a raz pada deszcz???/zastanwialam sie ostatnio nad fryzurom..chyba zzrobie sobie koka takiego innego i w niegoi w komponowac roze albo storczyka ladnie to wyglada kiedys widzialam jak bylam w pracy to dziewczyna odbierala wiaznke sobie to jakos spodobalo mi sie to........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DzIdZi_87
jest tu ktos???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddddddddddd
strasznie zapracowana jestem ale odwiedzam was jak tylko mam chwilke wolnego .co do pogody to jest typowo angielska pada pada i pada deprechy dostaje czasem mam ochote zostawic to wszystko i wia膰 do mamusi a jeszcze ne moge z nikim rozmawiac z polski bo gdzie nie dzwonie to od dw贸ch dni abonent niedostepny pewnie pozrywa艂o linie telef. i nie naprawiaja chyba bede wyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddddddddddd
a wczoraj bylismy zaniesc pierwsze zaproszenie i powiem szczerze ze jak tak pojdzie dalej to ............... och zly poczatek narazie zapraszamy tylko osoby z Yorku bo wiadomo zeby kupic bilet zaplanowac urlop itd. postanowilismy na pierwszy rzut isc do kuzynki P. nawet nie wiem czemu zacze艂a cos krecic nosem ze teraz wesel sie nie robi ze to bez sensu ,pozniej skrytykowali nasze zaproszenia co mnie calkiem zaskoczylo pozniej opowiadala o swoich planach na slub (ma go za 4 lata chya) a na koniec padlo stwierdzenie ze napewno "musimy" tylko sie nie przyznajemy mialam ochote ja zabic a w tym wszystkim to zdazylismy powiedziec tylko ze sa zaproszeni bo pozniej zaczo艂 sie monolog a na koniec powiedzieli ze musimy juz isc teraz chetnie bym zabrala im to zaproszenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
czesc bardzo ciekawe co tu piszecie ja mam slub w sierpniu 2007..... a niemam jeszcze nauk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
niema nikogo:( ....we wrzesniu 2006 wzielismy cywilny bo teraz razem mieszkamy za granica i zzalatwianiem wesela jest ciezko....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja.A.
witam wszystkie mlode panie :) Tez sie nie odzywalam sporo ale mam strasznie duzo projektow i papierow na uczelni ktore pochlaniaja cala moja energie. Przychodze do domku, gotuje obiad, sprzatam i staram sie uczyc choc nie jest latwo. Ustalislismy juz mniej wiecej szczegoly dotyczace naszego wesela. Bedziemy sami sadzac gosci zeby nie bylo zamieszania. Extaza - jak znajdziesz chwilke to podaj info o kwiatuszkach :) Pierzynka - lepiej lec szybko po jakis test...wiesz, lepiej miec pewnosc bo po co sie masz denerwowac. Ddddd - my wesele mamy w stanach i pozniej jedziemy do Polski na pare dni zeby moj maz mogl poznac reszte mojej rodziny. Kuzynka sie nie przejmoj - zazdrosna jak nic. Wypada ja zaproscic bo to przeciez rodzina ale pewnie jak nie przyjdzie to nie bedziesz plakac z tego powodu :) aga - ja mam slub 9 czerwca i tez jeszcze nie mam nauk zaliczonych. Tez wzielismy we wrzesniu cywilny :) i tez mieszkam za granica wiec wiem jak to jest. W sumie mi nie jest tak ciezko bo wszystko dobrze sobie zaplanowalam. Sale zarezerwowalam 13 miesiec przed data - i tak wyszlo ze juz prawie wszystkie byly zajete wiec nie mielismy wielkiego wyboru. Pozniej kosciol - ktory od zawsze byl moim wymarzonym no i ksiadz. Kamerzysta, fotograf jakos tez sie znalazl. Teraz tylko trzeba szczegoly dobiac i wszystko gotowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
my sale rowniez zalatwilismy rok wczesniej w pieknym miejscu... za osobe 140zl kamerzysta i fotograf sa..... no i oczywiscie orkiestra jest.... do polski jedziemy w kwietniu takze bedzie duzo ganianiny...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
zapomnialam dodac ze slub i wesele bedziemy miec w polsce.....:) takze jak pojedziemy dopiero w kwietniu do polski to do sierpnia za wiele czasu niema.....:( a bierzemy slub 25.08.2007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
jak dla mnie to podaja mi sie te proste koki i wpiete w welosy storczyk ladnie to wyglada....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
``````````aga889 witaj wsrod naszej znajomosci i rosnacej wiekszej ilosci kolezanke z tego co zauwazylam to masz tydzien po bo ja mam na 18 sierpnia....wiecie ze zostalo tylko jak dla mnie 200dni jejeku jak ten czas leci a tak niedawno jeszcze byl rok.... od poczatku lutego zaczne brac folik kwas foliowy musze zaczynac przyzwyczajac organizm do zmiany jaka jest ciaza....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja.A.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja.A.
extaza - wielkie dzieki za stronke - jestes kochana :) Co do fryzury to sie nie przejmuje bo ufam mojej fryzjerce calkowicie. Ona ma nie samowity talent to kokow. Ostatnio na weselu bylam ladniej uczesana niz panna mloda - wszyscy tak przynajmniej mowili :) Moj maz chce zebym miala rozpuszczone wlosy...ale wtedy w czerwcu bedzie strasznie goraco i nie chce zabardzo miec wlosow na dol bo zaraz zaczne sie pocic i na glowie zrobi mi sie afro - ja mam krecone wlosy - bardzo krecone...Tak ze juz mu powiedzialam ze bede miec koka i sie obrazil :) ale zaraz mu przeszlo. Powiedzial ze on i tak wiedzial ze zrobie jak bede chciala :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
a nie ma za co..:-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
hej jestem .........niema nikogo wlasnie dopiero jem kolacjer i myslalam ze z kims popisze jest ktos hallllloooo.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
halo jest tu ktos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
aga ja jestem jestes????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
jak mija wieczor tak wlasnie przegladam jakie sukienki...ale jak dla mojej tuszy to raczej bedzie pasowal prosta jednolita suknia niechce mie gorseru bo mam piersi dorodne ato nie najlepiej by wygladalo w gorsecie...ze wzgledu na chorobe i branie tabletek niestety niemoge duzo schudnac ale postaram sie choc troche ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
aga889 myslalamz e odpiszesz ale skoro ciebie niema to ja spadam do lozka rano do pracy...dobranoc..kolorowych snow zycze moim kolezankom..:-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
czesc dziewczynki! co tam u was? Extazo wiem co to tusza....:) jak poznalam mojego to wygladalam jak paczus... postanowilam sie odchudzac i..... schudlam 30kg! ale wiele razy wczesniej probowalam i nic.... dopiero milosc pomogla.....:) ps ale pamietaj ze twoj przyszly maz kocha cie taka jaka jestes.....:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
hej...ja tez kiedys sie odchudzalam i tez schudlam 30kg wazylam 45kg co przy mnie to juz byla anoreksja aprzez takie odchudzanie pokomplikowaly mi sie problemy hormonalne co teraz palce zdrowiem noi i musialam brac hormony by miec normalnie okres co przytylam ale zdrowie wazniejsze ale czasami tak bym chciala schudnac szybko ale musze uwazac by nie szybko bo wtedy znowu bede miala problemy...aprzez takie odchudzanie w szybkim tempie zle wplywa jak na moj oragnizm co moze spowodowAC ZE MOGE NIE MIEC DZIECI...I SAMA WIDZISZ...OD PONIEDZIALKU BIORE ZNOWU DAWKE HORMONOW BY MIEC WSZYSTKO UNORMOWANE ALE MUSZE SIE WZIASC CHOC 2KG MSC TO BY BYLO JUZ COS ...APOWIEDZ MI JAK TY SIE ODCHUDZALAS???I WJAKIM CZASIE SCHUDLAS>>>?????DZIEKI ZA POCIESZENIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga 889
extazo u mnie to trwalo 1,5 roku! ale warto bylo! slodyczy ciasta przez rok niejadlam zastepowalam owocami jogurtami... kolacji wogole niejadlam duzo cwiczylam berznia w domu, rowerek, skakanka.... i oczywiscie herbatka zielona na szybka przemiane materii i dla zdrowia a po wiekszym obiadku regulawit2..... i pomoglo.... przy wzroscie 175 waze 57 i staram sie utrzymywac wage...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
hejjj wam laseczki......ojj teraz dopiero zauwazylam ze zamiast wpisac swoj nick to twoj sorka aga..aha....aw iec to tak...tez tak zaczne chyba ...a u mnie to taki balagan jest moj misiu kaldzie nam kafelki w kuchni wszedzie balagan kurz i duszno..ale ktoto bedzie sprzatac ja bo wszyscy u mnie ida popoludniu do pracy ....jak znajde chwilke to wpdsne...ale co tak tu nas jest malo??>??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga889
nic sie niestalo...:) wszystkie panny chyba przymierzaja suknie slubne:) slyszalam ze w polsce zima.... miejmy nadzieje ze w sierpniu bedzie pieknie....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza
hej wam..ja niedawno wrocilam z pracy i posprztalam jeden wielki balagan wszedzie kurz ze wciaz kicham....aga ja tez slyszalam ze zima nadeszla:-))) jheheheh aty kiedy idziesz na przymiarke ja myslalam ze gdzies dopeiro kwiecien maj moze do tego momentu postaram sie schudnac bo jak narazie to mam rozmiar 42-44 zalezy czasami 40 ...ale razcej wypozyczam suknie ...aty??

Udost臋pnij ten post