Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

Instrukacja jak kogos zbluzgac na Kafe... 1. Napisac nick na pomaranczowo byle jaki najlepiej szyderczy 2.Zbluzgac ofiare 3. Puscic baka 4. Zniknac Przykałd wyzej

To nawet nie przypominało smaku nalesników na słodko....nawet gilgotek...Ale miło było poznac Loze Nalesnikowa

Gość opo opo up

nie wzdycham za Tobą Pućku :O wzdycham...bo nie mam już do Ciebie sił :P

Hellooo:) Jezzzzdem już:) Więc jeśli ktoś z lozy naleśnikowej się zjawi to proszę się odezwać:)

Hello Moniunia ;-)) jestes jeszcze??? a ja tak okrutnie zaspalam po wczorajszej imprezie... i dzis od rana zabralam sie za sprzatanko... wiec Cie okrutnie przepraszam,ze nie dotrzymalam slowa i sie o 10 nie zjawilam ... Ech, mimo wieku chce sie dluuuugo pospac hihi ;-)) Niech Zyje LOZA NALESNIKOWA ;-))) JAK TAM WROCLAWIACY, FAJNIE NAS DZIS SLONCE ROZPIESZCZA?

nic sie nie stresuj nalesnikowa Babko:):):):) wyspac sie trzeba:):):): a gdzie to tak wczoraj zabalowalas Moja Droga?

oki spko maroko:):):):):)sprzataj dzielnie i nic sie nie przejmuj:) duchem pozmywam Ci nacznia ok???:)

AMANCIE pamietam Twoja wczesniejsza stopke i powiem,ze akurat wstrzelilabym sie idealnie we wszzystkie punkty,ale pytanie czy chcialabym hihi MONIUNIA .. dzis nie nalesniki tylko warzywka z patelni.. ale Pucio wczoraj mial przeblysk z ta Loza ;-)0 jak praca?? czytalam co nieco na tamym topiku;-))

hahahahah Pucio zapodał nam tutaj jakimś neologizmem(jeśli Pani polonistko mozna to tak nazwac:P) haahahhahahahah a cio do pracy to lekko nudnawo....:/ a gdzie tam 20!!!??? załatwiłas te korki wojtkowi???:)

nio nie do konca to neologizm, jeno takie nowe zestawienie hahah;-))) A kolezanka ma sie zastanowic przez weeekend czy w ogole chce, bo teraz dostala awans i nie wiadomo,czy pociagnie tez takie zobowiazanie;-)) mnaim, warzywka dobre,ale ciagnie do nalesnikow hahahaha naczynia pomyte, zostalo odkurzanie hihi

uuuuu nio to ma się rozumieć ze mam wirtualnie odkurzyc:] ahahah nie ma sprawki:) Ty mi tytaj nie tutaj o warzywkach bo ja do 20 jestem na głodzie:P:P:P:P hiihihihi a powiedz cio to za dzamprezka sie wczoraj rozkreciała:)

hahaha byl u nas na wyspie koncert.. w sumie taki punkowo rockowy i szanowne grono zwane cialem naucz. w liczbie 4 bab i historyka ruszylo na ow koncert... a potem zaczal sie rajd po knajpach.. skonczony szalonym meczem na pilkarzyki o 2 nad ranem hahahaha nioo tak bylo.. ufff chyba pojde se sprzatnac i bede miala czas,zeby poem,tak za godzinke usiasc z kawka i Ci potowarzyszyc hahahah

ojjj nie gadajjj:( ja juz mało cio widze na oczy przed tym kompem popipanymmmmmmmmm........buuuuuu pozdrów kotkaaaaa:)

hahahahhahahah nio to masz chyba kota jakiego niezwykłegooo??? jak popcorn jeeee??? o matkooo:) a cio do wieczora to ja tez własnie medytuje nad propozycja pojscia na jakas impreee:/ ale czy mi sie to chce buaahahahahah

hhee nio wlasnie;-) kot poszedl sobie precz ja zastanawiam sie czy ciasto upiec.. mam ananasa w poszce haha,moze zrobie z kokosem na wierzchu;l-))) a pewnie pohasac to mnie na noc wyciagna A czemu Ty az tak dlugo pracuejesz ..do 20 ?? w sobote??? ech, mam zadzwonila,ze ojciec na 5 dni na zagle pojechal ... hahaha, fajnie, odwazyl sie po 20 latach siedzenia w domu :-)))

:)niestety do 20 poniewaz taj sobie to z kolzanka poukładalysmy ze chodzimy 2 soboty w miesiacy ale na cały dzien:/ nio i teraz mamy..... ale jeszcze tylko do 23 wrzesnia bo dotad jest rozpisany kontrakt z unia eu.:)to mnie cieszy.....:) pozniej to juz wymiar czasowy sie całkiem zmieni:) a cio do rodzicow to moi tez mi uciekli dzisiaj w góryyy:):):):) a tato Twój zeglujee??? a gdzie to??

hehehehenieee pojechal na piec dni nad Soline do wujka,ktory ma wlasny jacht i buja sie trzy miesiace hahaha Zobaczymy,jakie wrazenia beda ;-)) no i juz? juz w domku?? a ja zostalam w domku choic mnie ciagneli na impreze wole pogadac;-))