Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllla

In vitro za czy przeciw?

Polecane posty

Gość bardziej niż dziecka
oczywiście pijak pragnie alkoholu

Gość niektórym tak łatwo przychodzi
poczecie dziecka, nawet za łatwo

Calamity Jane ------> skad masz to info o osobach powyzej 50-tki które nie będa leczone na raka??

Gość aa wymysliłam sobie

yola13---> Slyszalam, czytalam, nie pamietam dokladnie (nawet byly na ten tamat pozniej topiki na kafe :P kafe nic nie umknie uwage :P )... Te powyzej 50 i palacze. Zreszta tak jak mowie, nie chodzi mi tylko o tego cholernego raka. To przyklad byl ;)

pytam, bo u mnie w rodzinie 2 osoby po 50- tce były leczone onkologicznie, i nie było z tym wiekszych problemów, a to ze ktos by chciał to wprowadzic to jest zupełnie inna sprawa, LPR chciało wprowadzić np. całkowity zakaz aborcji (nawet ciąży z gwałtu) ale skończyło sie na chceniu, bo mieli za małe poparcie

Gość a moja babcia miała 70 lat
i była też leczona onkologicznie, to nie prawda co piszesz i najpierw dowiedz się, a nie wypisujesz głupoty

u nas w Polsce raczej nie bedzie refundowane, bo za duze zakłamanie jest, wymówka jest to ze sami katolicy tu są, a papa powiedział \"ze to grzech\" no i dlatego tak to wyglada, jestesmy zakłamanym krajem i tyle, ci co udaja swietych w oczach reflektorów, na codzień żrą się , kradną, chodzą do burdeli, ale co tam..............

A ja mysle, ze bedzie refundowane, bo polityka pro rodzinna jest ;) Ale jak mi wprowadza dodatkowy podatek od staropaniejstwa i bezdzietnosci 😡 to ide szukac suchej galezi :O

Calamity Jane -------> a w przypadku całkowitego zakazu aborcji tez były chęci, no i co z tego skoro nie miało to najmniejszych szans na spełnienie, i dobrze zresztą! Nie przesadzaj tyle

Calamity Jane ------> głupich pomysłow naszej władzy nie brakuje, a potem dziwia się ze tyle ludzi emigruje stąd

yola13---> Dlaczego to nie mialo szns... Moze mialo :O ALe dobrze, ze sie udalo... Nie przesadzalabym jakby nie pare ostatnich lat i rozne nowosci powprowadzane przez naszych wspanialych politykow. Przekrety z matura tez myslalam, ze nie przejda :D I powtarzam po raz ktorys tam z kolei - to z rakiem to tylko przyklad byl :O

Gość nieudany przykład

Calamity Jane ------ty chyba w ogóle nie ogladasz telewizji, a opierasz sie tylko na tym co ktos powiedział, tak wnioskuje ale mogę sie mylić;)-------pomysł z całkowitym zakazem aborcji popierał tylko LPR, nikt pozatym tym, wiec raczej by nie wszedł ten pomysł w zycie, jeżeli chodzi o matury to juz zupełnie inny temat, ale to nie w tym topiku

Gość jak się nie znasz na poliyce
to nie pisz takich bzdur

Gość ani za ani przeciw
in vitro? czemu nie , jesli ktoś ktoś ma takii kaprys to prosze bardzo , ale niech wykłada kasę ze swojej kieszeni. ]dlaczego kaprys? otóż dlatego , iż w domach dziecka i szpitalach jest tylu porzuconych maluszków. Jesli ktoś naprawdę pragnie dziecka to tym bardziej ujmie go los takiego bezbronnego i niczemu niewinnego , porzuconego dziecka. W naszym chorym kraju być chorym to już niemal zabojstwo:(( nie płaci sie za wiele potrzebnych zabiegów.Odmawia sie podstawowych badań wiec dlaczego miano by finansować in vitro? To nie jest pierwsza potrzeba . Gdybym miala rozważać czy ratować komus zycie czy też dawać je < począć> na pewno wybrałabym to pierwsze.

Gość nie każdy chce mieć dziecko
jakiegoś pijaka, a jak taka mądra jesteś to sama weź takie dziecko i nie ródź swojego, bo tyle jest porzuconych dzieci kretynko!!!!!

jak się nie znasz na poliyce----> rak i invitro to wiecej wspolnego z medycyna maja niz z polityka. I o jakie bzdury chodzi, bo nie wiem... ani za ani przeciw---> Wlasnie o to mi chodzi... Najpierw ratujmy zycie, a potem poczynajmy nowe :(

Gość niech życie ratują Ci co je
wyrzucili na smietnik, albo oddali. A ci co chca mieć swoje dziecko, to niech mają i już

Gość ol
ale rozgorzała wojna ;)

Gość przecież to forum
jest na temat czy jesteś za in vitro czy nie, a nie ma tu mowy o refundacji, więc znowu idiotko gadasz nie na temat. Nie znasz się na polityce, nie potrafisz zrozumieć pytania, to po co się wtracasz. idź sobie i ratuj życie o którym mówisz, a nie siedzić na kafeterii i drapiesz się po cipie.