Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

Cześć:) Dzisiaj mój 6 dzień diety i trzymam się dobrze. Jutro mam na rano herbatę ale chcę ją zastąpic kawą ale nie wiem czy to czegoś nie zmieni? Jutro chyba najgorszy dzień bo jest tylko 1 posiłek-mieso i owoc. Pozdrawiam wszystkich!

Gość monisiap
hej mozna zmienić herbate na kawkę ja tak zawsze robiłam a efekt był. a jaką clasic rozpoczynasz dietkę, ja po cudaczkowej mam zamiar jeść na śniadanie płatki z mlekiem, obiad mięsko a kolacja owoc. jak myślicie schudnę na tej dietce? jakaś dziewczyna pisała że tak jadła i schudła w 1,5 miesiąc coś dużo. Musze wprowadzić do diety węgle bo mam zaparcia o czym pisałam wcześniej, jak myślicie dobra ta dieta????

hejka!! wlasnie skusilas mnie na ta cudaczkowa wiec chyba zaczne od tego!! kochana 4 cm mniej w bidrach noramlnie happy:) a ta twoja to chyba dsobra tylko do mieska warzywa koniecznie salatki i surowki!!

Gość monisiap
a tak tak warzywa oczywiście do mieska bo jakże inaczej, a ty classic na jakiej dietce jesteś ze masz mniej te 4 cm? cudaczkowa jest naprawde fajna ale chyba musze pewnej odmiany bo za długo ciągnę ta dietkę, mam nadzieje że mi się uda coś zrzucić na tej z płatkami, szkoda ze nie ma weselnej baby. ale i my damy rade utrzymać ten topik, a z jakiej wagi ty classic startujesz i jaka masz wymarzoną?

startowalam z wagi 67-68 byla kopenhadzka i spadlam do 63 i chodze na aerobik i teraz jem to co domownicy ale w malych ilosciach!!! a bedzie cudaczkowa od pn:) a ty do czego dazysz?? i z jakej wagi?

Gość monisiap
hej ja chce w sumie zgubic tylko tak 6 kg, startowałam z wagi 56 kg, teraz mam 52,5kg mam w sumie niedokładna wagę, więc tak mniej więcej, schudłam to w około 1 miesiąc ale z przerwami czasem nawet kilkudniowymi, i musze przyznać że tej cudaczkowej ani razu nie przeprowadziłam do końca, na razie jednak jestem na niej, bardzo chciałabym schudnąć tak do 50 kg to moje marzenie, a chciałabym to zrobić do 7 grudnia, bo jak pisałam na początku topiku wtedy wraca mój chłopak i chce mu zrobić niespodziankę, wiecie jak bardzo ciężko jest schudnąć te głupie 2 kg???a może ma ktoś dla mnie jakieś rady jak to można zrobić.Stwierdziłam że musze jednak spróbować tej diety z płatkami bo zaobserwowałam u mnie ostatnio zaparcia bo w diecie cudaczkowej jest mało błonnika. A ty classić ile chcesz jeszcze schudnąć? a i chociaż schudłam tylko lub aż te3,5 kg to w talii poszło mi jakieś 6 cm a w biodrach około 2 cm więc jest dobrze bo najbardziej zależy mi na talii

nio a mi zalezy na braku w biodrach:P daze do wagi 58kg albo 60 bo jak za duzo schudne wiec bede musial zainwetowac w nowe spodnie bo te juz mi spadaja i juz wogle zaczna wisiec!! a na nowe nie mama kasy:( hehe pozdrowka

Hej!! Ja jestem na 7 dniu kopenhaskiej,jutro się ważę. Startowałam przy wadze 67kg. A chciałabym do Sylwestra dojść do 56-58kg i utrzymać wagę na zawsze. A na zaparcia dobre są otręby i duża ilość wody mineralnej 1,5-2 l dziennie.Lepiej nie stosowac herbat z senesem.Ja stosuję jeśli już muszę otręby i błonnik w tabletkach. Pozdrawiam!!!

Gość monisiap
czołem dziewczynki, ja zaczęłam dzisiaj ta dietke którą podałam niegdyś, tzn. z płatkami na śniadanie, bo te zaparcia mnie męczą i musze to pokonać, moze za długo stosowałam diete kopenhaską i cudaczkową i dlatego, więc wprowadziłam węgle, płatkie fitness właśnie oraz jabłko, sądzę że też tak schudnę, jak nie przekroczę powiedzmy 800 kcal, bez słodyczy itp, zobaczę kilka dni jak bede się czuła. W razie gdybym nie chudła a waże 52 kg i chce 50 kg to powrócę na 1 tydzien na cudaczkową. Ale jak wam się kobietki wydaje ta z płatkami chyba zdrowsza. przypominam: śniadanie- płatki na mleku, obiad- mięsko z warzywkami lub rybka, lub jajka i potem jabłka i moze jakiś owoc lub jogurt. Jak wy się trzymacie?

no sprobuj na tej moze jakos pojdzie:P a ja wszamalam wczoraj snikersa alez bylam zla na siebie grrr... ale nie powiemd obry byl:P nio migotka----> jedziemy na jednym wozku to parwie tak jak ja:) a walczysz z biodrami czy z brzuchem?? powodznia

Dzisiaj się ważyłam i mam 3 kg mniej. Jak do końca diety będzie 60 kg to będzie dobrze. Przed kopenhaską miałam 76 kg. Ja walczę z udami,z bioder jakieś 5 cm może zejść a z brzucha 5-10. Jeżdzę na rowerku a Wy ćwiczycie? Classic a teraz ile ważysz i przy jakim wzroscie? Pozdrawiam!!!

ja waze 62 kilo:) ( kolejny kilogram w dol) i pelne 4 cm mnie w dupce a wzrost 168

Classic gratuluję! Ja jak na razie się nie mierzyłam ale zmierzę się po skonczeniu diety.Po kopenhaskiej będę musiała bardzo pilnować co jem. Jeszcze tylko 6 dni i koniec. Tylko silna wola i myśl o Sylwestrze trzyma mnie na tej diecie. Miłego Weekendu!

Gość Mrowka zet
Probowalas?? A do tego jakas dieta musi byc? Jakie efekty, napisz wszysciutko.:)

Gość monisiap
dlaczego tak tu smutno, miałyśmy ciągnąć ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość monisiap
okej to nikt nie chce pisać???to ja piszę sama, otóż jestem przez 3 dni obecne na dietce z płatkami o kórej pisałam wcześniej, mam nadzieje że oczyśiłam się to i jeszcze jutro , a od jutra lub od poniedziałku znowu cudaczkowa bo dla mnie jest najlepsz, nie wiem czy od jutra bo mam malą imprezkę ale nie wiem czy jeszcze na nią dotrę, więc jak nie jutro to w poniedziałek cudaczkowa, i zamierzam wytrwać w niej do samego końca bez żadnych odchyleń, chociaż ona na mnie działa i z pdchyleniami np. troszkę winka, więcej kawek z mlekiem ale na mnie działa. Ale teraz nawet winka nic!!!!!czy zaczyna ktoś ze mna kopenhaska lub podobną? razem uwierzcie mi dużo lepiej papa czekam na ochotnikczki

hejka!! ni cisza bo ja np w szkole bylam!! jestem zmeczona i ide spac a od pn chce cudaczkowa!!! buzka

Gość monisiap
to super by było jakbyśmy te cudaczkowo razem ciagnęły? a ty classic chcesz przez tydizeń czy dwa???a gdzie ty kochana tak do szkoły późno chodzisz, pewno studia zaoczne???

Gość monisiap
hej u mnie po kopenhaskie waga nie wzrosła, jest w porzadku tylko oczywiscie nie rzucaj się od razu na jedzenie i ogranicz przynjamniej na początku węglowodany, ja od jutra cudaczkową bede ciagnęła bez żadnych odstepstw do niedzieli trzymajcie się dziewczynki a czy jutro zaczyna ktoś to fajnie byłoby razem, pa

ja po kopenhaskiej przechodze nie na 1000 kalorii tylko na Dietę Montignac.Jest racjonalna i zdrowa a co najważniejsze smaczna. A Wy co zamierzacie robic po kopenhaskiej aby utrzymać wagę? Trzymajcie się:)

monisiap----> nie wiem czy przez tydzien czy przez dwa jeszcze zobacze jak to wyjdzie!!! migotka2006----> ja po kopennhadzkiej nic nie stosowalam tylko ograniczylam jedzienie zresta samo sie ograniczylo bo zoladek sie zmniejszyl:) tak chodze na aerobik dla utrzymania kondychy:P buzka p.s. a co u was??

😭 zzarlam dzisiaj snikersa i duzo bigosiku:( tak nei moze byc :( a jak u was??

Gość monisiap
cześć dziewczynki ja jestem 2 dzień na cudaczkowej jest w porządku, tylko zamiast sucharków na śniadanie ja zjadam około 1- 2 olasterków aynki więcej, bo chce ograniczyć węgle i tak nie mam rano ochoty na te sucharki, tylko na kawę, a ty CLASSIC- bleeee miałyśmy razem aty co opóźniasz się a ja tak na ciebie czekam..... i nadal czekam... a co u inncyh kobietek???

Ja jutro kończę kopenhaską:) Potem zostawię na tydzień kawę na śniadanie a reszta podobnie jak na kopenhaskiej tylko 1 posilek wiecej i nie tak sztywno rozlozone. A potem zaczynam Montigniac. Pozdrawiam!!!

Dzisij końcę kopenhaską. Do tej pory schudłam prawie 3,5 kg. Może to nie 5-7 ale i z tego jestem zadowolona:) Mam nadzieję, że do końca roku dojdę do 58-60 kg. A co u Was słychać? Na jakiej diecie jesteście?

hejka!! juz dzisaj bylo lepiej i bylam grzeczna!! i jutro drugi dzien:) bede dzielna:) obiecuje!!!

Gość monisiap
hejka ja 3 dzień na cudaczkowej ważę 51,5 kg a chce jak pisałam 50 kg mam nadzieje ze do niedzieli zlecę te 1, 5 kg w sumie mam czas do piątku nastepnego bo w końcu mój chłopak wraza, tak myśle że cudaczkowa do końca tygodnia ja na niej chudnę około 0,5 kg na 2 dni dla mnie jest super, ale po niedzieli jakieś oczyszczanie mam dwa jadłospisy i chyba któryś zastosuje lub w ostatecznosci cudaczkowa ale modyfikowana, trzymajcie się dzielnie dziewczynki!!!

Gość marcia_cpbz

Gość monisiap
to ja szkoda ze tak mało osób pisze, ja niestety przerywam dzisiaj cudaczkową ponieważ są andrzejki, szkoda troche ale juz za późno, nie mam zamiaru sie obrzerać nie, ale przerywam ja po to, by od jutra przeprowadzić do końca bez żadnych odstępstw, właśnie w czwartek wraca mój chłopak w końcu!!!!!!!!!!no i na początku jak pisałam ważyła 56 kg, z wami odchudzałam sie i zeszłam do 51, 5 kg, więc dla mnie jest to w porządku, chce jeszcze te półtora kilograma do czwartu mam nadzieje że mi sie uda, na cudaczkowej chudłam pół kg w ciagu dwóch dni więc jest nadzieja że dojde do 50 do czwartku, a wy kobietki jak tam postępy wasze???????????