Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

JA NIE JADAM OTRĘBÓW ALE PODOBNO FAJNIE PRZECZYSZCZAJA JELITA ZAPYTAJ DUSZLASE ONA JADA .. mUSZE SIE W NIEDZIELE RANO ZWAZYC ...

Jestem.Jak czytałaś to wierz,że ja też sama sobie układam dietkę i dopiero wieczorem zapisuję co zjadłam(nie planuję z góry) no i efekty jak widzisz też są.Ja nie zjadam tych otrębów dużo.wsypuję sobie pół kubeczka po serku i jem na sucho łyżeczką-trzeba długo żuć-oszukujesię tym żołądek i jest ok.dodaję też je do sałatek(1łyżkę od zupy).Na mnie to działa tak:jestem głodna jak wilk,wtedy robię sobie trochę sałatki,ale gdybym jadła ją bez otrębów,to bym ją połknęła w ciągu 30 sekund.a otręby moje kochane zmuszają do tego,żeby długo gryźć-przeżuwać.teraz nawet siedząc i pisząc żuję sobie troszkę.

gdy zjadam sałatkę z dodatkiem otrębów to czas jedzenia przedłuża się nawet do 10-15minut. dzisiaj zjadłam: 7.45-kawa 11.30-1 pomidor+plaster(1cm.)pieczonej piersi z indyka+liść kapusty pekińskiej+łyżka otrębów..pokrojone i wymieszane-bez żadnych przypraw(indyk był pieczony z przyprawami). 12-herbatka odchudzająca-mandarynkowa teraz żuję te otręby.

mroczny aniołku.jeśli od hormonów zwiększa ci się waga to nie stosuj ich.wiem co mówię.ja dopiero teraz po 4 latach pozbłam się ich działania.znajdź inny sposób. jak chcesz pogadać o tym to moje GG:5905199.lub mail:duszkas@onet.eu

Gość do weselnej baby i duszkas
ja dzisiaj zjadlam: kawke, jabłko,jogurtu pol kubeczka, 2 jajka+pomidorek +z 5 dkg surowej kapusty

Gość duzkasek
weselna zostaw te roboty bo się zapracujesz na śmierć a SYF już się w święta robi spowrotem,choć do nas i popisz trochę. Mam nadzieję,że nie wypadłaś prez okno-jak je myłaś???????? halo?/

Gość duzkasek
a monisiap to co? wpadła pod dywan-jak trzepała? pisać baby!

Gość duzkasek
do mrocznego anioła i zainteresowanych. Jak macie problemy z wagą.NIE BIERZCIE ZASTRZYKU DEPO-PROVERA!-HORMONY ANTY.

Gość duzkasek
ZNOWU MI NIK ZCZERWIENIAŁ.

Gość monisiap
jestem jestem dziewczyny ja staram się ograniczać węgle i na tym polega teraz moja dietka cos jak south beach, nie chce już chudnąć tylko pprawić brzuszek, ćwicze i ponoć przy ograniczaniu węgli spada. a nie odzywałam się bo miałam problemy damsko- meskie, u mnie to normalka ale zawsze ciężko to znosze i nie miałam dostępu do komputera. Łącznie z wami już schudłam ( głównie z weselną babą) ponad 5 kg a wiecej nie chciałam więc jest ok. papa wychodzę do pracy

Weselna Babo.chciałaś wieedzieć ile kosztuje Meridia?Znasz Aptekę św. Brunona? w poniedziałek wykupuję jednak receptę bo u nich znalazłam za 99zł. idę do roboty.-gary.... dziś piłam kawę o 9. a jadłam dopiero przed chwilą: 1pomidor+1kiszony ogórek+1liść kapusty pekińskiej+ plaster mięska. Buziaki dla wszyskich.

a co to się dzieje dziewczyny? epidemia jakaś? a może klikacie nie tą myszka?-bo nic nie widać.wpadajcie na forum,,środki wspomagające odchudzanie..,,lub ,,ważę około 140,,

dziewcazyny!do klawiatury!sama pisać nie będę!!! allo?alo...alo.... jest tam ktoś?//// weselna. miałaś sie zważyć w niedzielę i co??? jakie efekty?/?

no niema co. dziewczyny zarobione.. ja dzisiaj: 8-kawa 12.15-pół pomidora+1ogórek kiszony(mały)+1/4 żółtej papryki+ 1/3 mojego kubeczka otrębów.hm...a może otrąb?

Gość justysiaaa
ja schudłam 7 kg w miesiąc bez zadnego głodzenia sie ;) i jestem z siebie meeega dumna :) :D nie wiem jak z 10 kg, ale 7-8 sie da :) powodzenia!

justysiaaa!!! gratulacje! ale moze zdradzisz jeszcze JAK TO ZROBILAS??? Pzdr!!!

Gość nie kazda
Justysia pisala to na innych topikach i uciekala,albo chce zareklamowac jakis srodek albo sciemnia dziewczyna

weselna!!!! normalnie zdębiałam dzisiaj jak poszłam do św.Brunona po Meridię,i wiesz ile zapłaciłam za 30tabl.??? 85.50zł.to już się nie popłaca zamawiać z netu.-no chyba,że ktoś ma problem z receptą.

to już trzecie forum,na którym chcę się pochwalić. od10.12 biust-ze 121-na120 pas ze116-na114 biodra ze121-na 120 udo z 69-na 67 a waga ze 102-na 97!(-5kg!w 9dni!)-bez żadnych środków. upss...sorki ostatnie trzy dni brałam Bio C.L.A.,które zostało mi z poprzedniej kuracji,ale już niemam. od dziś biorę Meridię. pozdrawiam wszystkie panie i trzymam kiuki.

Gość justysiaaa
wcale nie uciekłam :) to po prostu brak czasu doskwiera :) juz daje rady jak to zrobic, a wiec: przede wszystkim nie jem pieczywa, masła, sera zółtego, makarony, nic smażonego, ziemniakow ani słodyczy brzmi groźnie prawda? ;> ale uwierzcie, ze sie da :D dzisiaj kolega zauważył, ze schudłam ;) wiecie jak milo cos takiego usłyszeć? ehhh :DDD dziewczyny! jedzcie warzywka, np. takie na patelnie :) są pyszne i b. sycące, polecam też ryż, owoce, gotowane mięsko, jogurty naturalne, chude mleko, muesli ;DD do sylwestra jeszcze troche czasu ;F moze uda sie jeszcze zrzucic ze 2 kg :) hehe.. zobaczymy.. póki co.. zycze wszystkim powodzenia :)

oj babeczki dawno mnie nie bylo!! ja tez walcze z waga i stoje w miejscu moja kopenhadzka poszla w las bo nie wyszlo!! ale sie nie objadam nawet na aerobiku nie bylam w pn bom chora troszku i w lozku wyladowalam. caluski

kobitki zarobione po uszy widzę.Ja też. wpadłam,żeby wam powiedzieć WITAM,no ale tu nikogo nie ma od..dwóch dni!!!

KOBITKI.SPEŁNIENIA MARZEŃ,DUŻO SILNEJ WOLI I ZDROWEGO ROZSĄDKU ORAZ WYTRWAŁOŚCI PRZY ŚWIĄTECZNYCH STOŁACH. u mnie ok.dietę trzymam.będę jutro próbować wszystkiego po ciupince..... Buziaki.....